evet ben c.tesi gittiğimde keseyi görmüştüm ama senin ovulasyonun geç olabilir şöyleki;
ben 28 günde bir adet oluyorum 22 aralıkta doktoruma gitmiştim o gün vajinal usg ile bakıp yumurtlamış olduğumu bikaç gün içinde ilişkim olduysa gebe kalmış olabileceğimi söyledi yani benim ovulasyon ve döllenme tarihim net olarak 21 aralık ama mesela senin ovulasyonun 28-29 aralık gibi bi tarihte gerçekleşmiştir ozaman kesenin geç görünmesi gayet normal
bu arada keseyi gördük ama bebeği göremedik yanlış bi tabir bence kesenin içinde zaten bebişin yanı bebişini görmüş olmuşsun
Doktor da bana bu şekilde söyledi, ben de tam olarak anlamadım... Önce kese, sonra içinde bebek oluşuyor gibi düşündüm doktor böyle söyleyince
evet haklısınız ilk hamileliğimde 8+4 de duymuştum fakat bir hafta sonra duymaz olmuştum şimdi duysam da sevinmeye korkarım sanırım şuan doktora gitmeye korktuğum gibi...
arkadaslar olumlu seylerin yanında olumsuzlukları yazmayalım bence
yüksek moralle bu siteye girip sonrasında cöküyorum
her hafta doktora gidesim var 10 gün bile gözüme cok geliyo :S
günaydın
kraker, beyaz leblebi iyi gelir
bide sık sık azar azar yiyip miğdeyi hiç boş bırakmamak lazım
bu arada arkadaşlar,hamilelikte sigara kullanımının zararı var mutlaka ama ben bırakmakta zorlanıyorum aylardır.günde 5 tane falan içiyorum aylardır ama yine de bebeğim için tamamen bırakmak istiyorum,bunu başarmış bir arkadaşım varsa tavsiye almak isterim motive olurum hem inanırım ben de yapılabildiğine?
haftasonu hafta başı biraz var gibiydisağol canım allah razı olsun..seninde varmı bulantın
tuna zehra allah tamanına erdirsin, bir hafta sonra bebeğinin ilk hareketlerini duyarsın büyük ihtimal
haklısın ama üçüncü hamileliği olan biri olarak söylüyorum asıl önemli olan kendi içinde olumlu düşünebilmek ben bunu hiç yapamadım ben elimde olsa eve ultrason makinesi alıcaktım okadar sıyırmıştım düşün artık:)
Arkadaslar merhaba oncelikle..
Benim SAT 13 Aralikti..10 ocakta hamile oldugumu ogrendim ama Beta HCG degerim 153.6 idi..Doktor keseyi goremedi..
Gec dollenme olmus olabilir dedi ki iliski tarihlerime gore muhakkak oyle olmus olmasi lazim..29 aralik tutmus olmali cunku oncesinde esimle kusmustuk :)))
Ama canimi sikan,doktor keseyi goremedi,gec dollenmeyi soyledi fakat ardindan da anormal olabilir dedi..bu degerle dis gebelik olma ihtimali yok dedi ama kimyasal olabilir dedi.Beta HCG yi 2 gun arayla kontrol etcem eger kati kadar artis varsa normaldir dedi..
Neyse ben yurt disinda yasiyorum..10 ocak aksami Turkiye'den ayrildim..
12 ocakta hastaneye gittim kan verdim ama sonucumu ancak 19 ocak ta alabilicem..burda hemen vermiyorlarmis
ben her ihtimale karsi 14 ocakta yine gittim ..Elimde 2 kan degeri olsun diye..
15 ocak tarihinde de ultrasondan gorunur dusuncesiyle gittim ama burdaki doktor da goremedi..daha yok dedi rahime dusmemis birsey..Korkma dedi daha cok cok yeni ..19 ocakta gel bakalim dedi..goruruz dedi..
Simdi korkuyorum..
Hesaplara gore 19 Ocakta 5+2 gunluk olcak bebisim..Sizce gorunur mu?Bu haftalarda goren yada buna benzer durumlar yasayanlar var mi?
Birde midemde muthis bir eksime var..geceleri uyamiyorum ve gun icerinde surekli uyku halindeyim..sizde de var mi?
haftasonu hafta başı biraz var gibiydi
ama şuan iyiyim
Benimde kusmam yok midem dalgali deniz gibi limonlu soda iciyorum hergun bir tane..dun acılı baharatlı yemek yedım ve butun gece uyuyamadım sımdıde bulantım çok afedersınz kusamıyorum ne önerırsınız
Ben yemek yemezsem sabah gozum kararriyor adeta herseye saldirasim geliyorgunaydın cici anne adayları nasılsınız bakalım?
ben artık akşamları yemek yememeye karar verdim bulantım falan yok ama akşam yemek yeyince bi hazımsızlık çekiyorumki sormayın bende artık akşamları yemek yerine meyve yiyeceğim zaten canım yemek yemekte istemiyor birde doktorum en çok 9 kilo alacaksın dedi. bari mevye yiyeyimde bebişimde meyveden beslensin
2-3 gündür doğru düzgün uykum yok gece dönüp duruyorum tam uykuya dalamadığım için de bir sürü rüya görüyorum bu gece bi ara pazardaydım meyveler muzlar falansabahları uykusuz uykumu alamadan yorgun kalkıyorum
bi de durup durup canım tuhaf şeyler istiyor mesela şimdi canım rafadan yumurta çekti ki sormayın
bunlar normal mi daha erken değil mi
canım benim sat 12 aaralık ben 9 ocakta gittiğimde 155ti kan degerim yani aynı seninle ben geçtiğimiz salı gördüm keseyi ve benim döllenme 25-26 aralıkta oldu..seninde kese gözkür ayın 19unda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?