bende senin gibi düşünüyorum olumsuzluklarımızı paylaşamazsak neye yarar hayat hep toz pempe değilkiAma burası bir paylaşım yeri. Hayat ne yazıkki herkese adil davranmıyor. Misal benim olumsuzluklarımı burdakiler harici konuşacak kimsem yok. VE ben paylaştıkça rahat ediyorum. Umut ediyorum sizde bu süreci hiçbir olumsuzluk yaşamadan tamamlarsınız.
bende 6+1 de gittim dün ultrason resminin altında yazıda 5 w 1d yazıo.ingilizce 5 hafta 1 gün olarak mı hesapladı ultrason bebğimi.acaba geriden mi gelıo ki?kafam karıştı iyice
kafayı yemesek ii bari kızlar
kocamın da içi rahat etmemiş.burada başka özel bir hastanede prof var.hasatnede yeni açıldı.eşim aradı randevu almış.3 te gideceğiz.yeni hastanenin makineleri daha yenidir diyo eşim.bir umut.inşallh görürüm bebğimin kalp pıt pıtlarını
Slm arkadaşlar, oğlum 5 aylık ve adet tarihimi 10 gün geçince değerim 165 çıktı, yani hamileyim ama değer düşük değilmi sizce?
Eğer varsa aranıza dahil olucam...
sen kaç kilosun
ben zaten 68 kiloyum yaa tam da rejim yapıyordum inş çok kilo almam ben de
kızlar sabah akşam aç karnına elma sirkesi içiyordum sizce bir zararı olur mu gebeyken içsem
ben doktora elma sirkesini sormuştum zararı olur mu diye doktorun bana verdiği cevap sirkenin insana zararı olur mu dedi hiç bir sorun olmaz rahatça kullan dedi...ben elma sirkesini kabızlık sorunu için kullanırım sorma sebebim de onun içindi.
Dr verdigi cevap cok sacma normalde bitki caylari evet insana zarar vermiyor fakat bazi bitki caylari dogmamis bebegin dusmesibe sebep oluyor ozaman biz insana zarar vermez diye bitki caylarini icelimmi bence mantiksiz dr cvp vermis canim siz yinede icmeyin deri ben..
aslında haklısın bende çok gerekmedikçe elma sirkesi kullanmıyorum.hafta da yada on günde bir
bu topiğe bayıldım ben artık hep burdaym inş bir aksilik olmaz ise
çok korkuyordum hamilelikten doğumdan ama
sizinle yeniden hayat buldum sanlki
teşekkürlerrrrrrr
günaydınn tünaydınnn :)) sonunda yarn sabah 9 a randevu aldım heyecanlıyım dersem yalan olur korkum daha baskın sanırım :S umarım benimde ve sizlerinde herşey yolundadır...
ben doktora elma sirkesini sormuştum zararı olur mu diye doktorun bana verdiği cevap sirkenin insana zararı olur mu dedi hiç bir sorun olmaz rahatça kullan dedi...ben elma sirkesini kabızlık sorunu için kullanırım sorma sebebim de onun içindi.
guzel hayırlı haberlerler gel inşallah canımgünaydınn tünaydınnn :)) sonunda yarn sabah 9 a randevu aldım heyecanlıyım dersem yalan olur korkum daha baskın sanırım :S umarım benimde ve sizlerinde herşey yolundadır...
Merhaba hanımlar, ben de aranıza katılıyorum sanırım henüz doktora gitmedim ama kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı.SAT'ım 7 aralık..Bu arada nisan 2010 annesiydim bu sitede çok güzel paylaşımlar yapmış,çok güzel dostluklar kurmuştuk,hala da sürüyor..inşallah eylül 2013 anneleri de aynı şeyi yaşarız..
3 gündür mide bulantısından duramıyorum. Kokular özellikle çok midemi bulandırıyor. Kızımda neredeyse 3 ay sürmüştü. Bunda belki olmaz diyordum. 7. Haftaya yaklaştım Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. 8 haftalık tavan yapıyordu bulantılarım. Yaramaz kızım ve bulantılarla nasıl geçecek zaman bilmiyorum
Çok zor Allah yardımcın olsun arkadaşım
bende bulantım olmadı olmaz herhalde diodum ama 7.haftaya kadar beklemek lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?