2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende senin gibi düşünüyorum olumsuzluklarımızı paylaşamazsak neye yarar hayat hep toz pempe değilki
dediğin gibi etrafında iki çft laf konuşacağı yada derdini paylaşacağı kimsesi olmayan arakadaşlar var
bize onların yanında olur sevince ortak olduğumuz gibi üzüntüyede ortak olmak yakışır

bende 6+1 de gittim dün ultrason resminin altında yazıda 5 w 1d yazıo.ingilizce 5 hafta 1 gün olarak mı hesapladı ultrason bebğimi.acaba geriden mi gelıo ki?kafam karıştı iyice

biz burda sat tan hesaplıyoruz
ama yumurtanın ne zman döllendiğini bilmiyoruz
orda yazan ölçümlere göre hesaplanan tarih yani geriden gelmek gibi bi durum yok
gelişim sürecinde butun bebekler birbirini yakalıyor
benimkindede 5+2 yazıyodu

kafayı yemesek ii bari kızlar
kocamın da içi rahat etmemiş.burada başka özel bir hastanede prof var.hasatnede yeni açıldı.eşim aradı randevu almış.3 te gideceğiz.yeni hastanenin makineleri daha yenidir diyo eşim.bir umut.inşallh görürüm bebğimin kalp pıt pıtlarını

hadi bakalım git bizede haber ver merak içindeyim
eğer pıt pıt ları duyarsan bende benim doktorun usg sinden süphe edicem:26:

Merhaba kızlar benim göğüs hassasiyetim ve bulantım azaldı ama normalmi acaba :2: keseyi görmeye cumartesi gidicemde hala içim raht diil :18:

sen kaç kilosun
ben zaten 68 kiloyum yaa tam da rejim yapıyordum inş çok kilo almam ben de
kızlar sabah akşam aç karnına elma sirkesi içiyordum sizce bir zararı olur mu gebeyken içsem

ben doktora elma sirkesini sormuştum zararı olur mu diye doktorun bana verdiği cevap sirkenin insana zararı olur mu dedi hiç bir sorun olmaz rahatça kullan dedi...ben elma sirkesini kabızlık sorunu için kullanırım sorma sebebim de onun içindi.

Dr verdigi cevap cok sacma normalde bitki caylari evet insana zarar vermiyor fakat bazi bitki caylari dogmamis bebegin dusmesibe sebep oluyor ozaman biz insana zarar vermez diye bitki caylarini icelimmi bence mantiksiz dr cvp vermis canim siz yinede icmeyin deri ben..

aslında haklısın bende çok gerekmedikçe elma sirkesi kullanmıyorum.hafta da yada on günde bir

aslında haklısın bende çok gerekmedikçe elma sirkesi kullanmıyorum.hafta da yada on günde bir

sonuçta sirke yani ne zararı olabilir ki salatalarda bile kullanmıyor muyuz ben de yarın sorayım bakalım ne diyecek
bir de ben 2 haftadır alkali su içiyordum yani karbonatlı su bunun bir sakıncası olur mu acaba ya da aksine bebeğe faydası bile olur mu ki

bu topiğe bayıldım ben artık hep burdaym inş bir aksilik olmaz ise
çok korkuyordum hamilelikten doğumdan ama
sizinle yeniden hayat buldum sanlki
teşekkürlerrrrrrr

bu topiğe bayıldım ben artık hep burdaym inş bir aksilik olmaz ise
çok korkuyordum hamilelikten doğumdan ama
sizinle yeniden hayat buldum sanlki
teşekkürlerrrrrrr

Hoşgeldin aramıza
hepimizin korkuları var paylaşıyoruz rahatlıyoruz

günaydınn tünaydınnn :)) sonunda yarn sabah 9 a randevu aldım heyecanlıyım dersem yalan olur korkum daha baskın sanırım :S umarım benimde ve sizlerinde herşey yolundadır...

Canım Volkan beyden memnun kaldın mı? Merak ettim:)

Merhaba hanımlar, ben de aranıza katılıyorum sanırım henüz doktora gitmedim ama kan testi yaptırmıştım pozitif çıktı.SAT'ım 7 aralık..Bu arada nisan 2010 annesiydim bu sitede çok güzel paylaşımlar yapmış,çok güzel dostluklar kurmuştuk,hala da sürüyor..inşallah eylül 2013 anneleri de aynı şeyi yaşarız..

3 gündür mide bulantısından duramıyorum. Kokular özellikle çok midemi bulandırıyor. Kızımda neredeyse 3 ay sürmüştü. Bunda belki olmaz diyordum. 7. Haftaya yaklaştım Cumartesi kalp atışı için gideceğiz. 8 haftalık tavan yapıyordu bulantılarım. Yaramaz kızım ve bulantılarla nasıl geçecek zaman bilmiyorum

günaydınn tünaydınnn :)) sonunda yarn sabah 9 a randevu aldım heyecanlıyım dersem yalan olur korkum daha baskın sanırım :S umarım benimde ve sizlerinde herşey yolundadır...
guzel hayırlı haberlerler gel inşallah canım

hoşgeldin tatlım

Çok zor Allah yardımcın olsun arkadaşım
bende bulantım olmadı olmaz herhalde diodum ama 7.haftaya kadar beklemek lazımmış

Çok zor Allah yardımcın olsun arkadaşım
bende bulantım olmadı olmaz herhalde diodum ama 7.haftaya kadar beklemek lazımmış

Teşekkür ederim. Kızımda 6+4'de kalp atışını duymuştuk. O güne kadar hiç bulantım olmamıştı. Hatta doktor sevinme daha erken diyordu. 1 hafta geçmeden başladı bulantılarım., 8-9-10 haftalar sadece patates püresi ve galeta ile beslenmiştim. Şimdilik yemek yiyorum tek dün akşam yemekten sonra elimi yıkarken en sevdiğim sabun kokusu midemi bulandırdı ve istifra ettim. Kendimi berbat hissediyorum tam depresyondayım şu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…