- 15 Şubat 2009
- 3.942
- 1.890
- 723
slm kizlaar.size bisey sorucam.benim hic bulantim yok ama hic istahim da yok.bisey yiyip icesim gelmiyor.napicam ben.bebislerim ac kaliyor
Gerci ilk uc ay bebisler annenin vucunda depo halinde bulunan besinlerle besleniyormus.o nedenle uc ay oyle abarti yiyip icmemek gerekiyormus.yine de icim rahat degil.benim gibi bulantisi olmayip ama istahsizlik sorunu olan var mi?
Ya bubebisler ilk 3ay anneden aliyorlarsa benneden herdaim acim ....
Ya bubebisler ilk 3ay anneden aliyorlarsa benneden herdaim acim ....
slm kizlaar.size bisey sorucam.benim hic bulantim yok ama hic istahim da yok.bisey yiyip icesim gelmiyor.napicam ben.bebislerim ac kaliyor
Gerci ilk uc ay bebisler annenin vucunda depo halinde bulunan besinlerle besleniyormus.o nedenle uc ay oyle abarti yiyip icmemek gerekiyormus.yine de icim rahat degil.benim gibi bulantisi olmayip ama istahsizlik sorunu olan var mi?
kızlarr selammmdün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. dr dan öncesine yani bugün için randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu kesenin 17 mm olduduğunu vs.. yani herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. ona da gidicem bakalım:)
canım benim demek istedigim su
bi kızcagız yazmıs ki kalp atısını duymadım bende cevaben üzülme 8. haftada da duyan var yazdım.
sonra arkadas yazmıs evet bende 8. haftada duydum sonra duymadım..
evet biz burda herseyi paylasıyoruz ama moral bulmak isteyen birileri varsa ona moral ve ümit vermeliyiz.
kalp atısını duyup sonra duymama gibi basımıza gelebilicek olumsuzlukları hepimiz biliyoruz.
ama bazen susmak iyidir bilmiyorum ben böyle düşünüyorum.
yoksa allah hiç birimize göstermesin yokluklarını
Canım Volkan beyden memnun kaldın mı? Merak ettim:)
Merhaba kızlar benim göğüs hassasiyetim ve bulantım azaldı ama normalmi acaba :2: keseyi görmeye cumartesi gidicemde hala içim raht diil :18:
bana kimse cvp yamıyorama ben sana cvp vereyim arkadaşım ilişki 3ay yasak dedi dr çayda içme dedi
hem bulantını artırır hemde kansızlık yapar dedi.
3 ay mııı çok ya 3ay biz dayanamayız ki o kadar :)
Bakalım bir de ben sorayım yarın ne diyecek doktorum
kızlar bende aranıza yeni katıldın kucaklayın beni kendimi çok yalnız hissediyorum:2:ben pazartesi bulantıların inanlımaz şiddetli başlayınca normal doktora gidicektim gitmeden bi test yapayım rezil olmayım deim ve şok olduk eşimle sadce 1 defa korunmadık çünki.kızım 7 yaşında.onda hiç sorunum yokken bunda inanılmaz bulantım ve halsizligim var sürekli yatıyorum
ve yine 4 gündür kahverengi akıntım var.doktorum ilişki yasak ondan olabilir dedi ama hala devam ediyo sizdede var mı
bebek yerleşirken olur diyolar ne kadar doğru.
ayy canim benim cok sevindim ALLAH tamamina erdirsin INSALLAH sag salim kucagina alman nasip olsun AMIN..
KIZLAR YARDIMMM
arkadaslar benim bugun adet agrisina benzer agrim var acaba sizde de oldu mu bu tur agrilar? ben daha 3+5 haftaligim yani aslinda bugun-yarin normal adet olmasi gereken tarih ama ALLAHA sukurler olsun ki hamileyimbu agrilar normal mi acaba? bu arada ben asilama ile hamile kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?