2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bubebisler ilk 3ay anneden aliyorlarsa benneden herdaim acim ....

Ya bubebisler ilk 3ay anneden aliyorlarsa benneden herdaim acim ....

2 aydan ıtıbarenn 6. aya kadar hep kustumm leblebı cubuk krakerr yıyebılıyordumbıde tarhana corbası.. herdk kusuyordum cok sukurr kızım cok saglıklıı 347o gr dogdu.. ıstahh cok acıkk olabılırr.. ben aksıne zayıflamıstım..

bende öyleyim canım hiç merak etme sen bebişin yada bebişlerin ikiz sanırım rahatlar onlara hiç bişicik olmaz onlar sendekini alırlar büyürle, mesela calsiyum bebekler asla kalsiyumsuz kalmaz annedekini alır annenin dişlerini çürütütler bebekler işini bilir sen temel besin maddelerini almaya bak oda en çok senin sağlığın için, öğreğin sütünü yoğurdunu ihmal etme calsiyum için, meyveni sebzeni ihmal etme, iştahınmı yok meyve ye bi tane bide ceviz yemeye çalış ben günde 3 adet ceviz yiyorum özellikle bebek için çok faydalı omega 3 barındırıyo balık yemek zor geliyo bana ceviz hem dinçlik veriyo hemde omega 3 içeriyo bunun dışında omega 3 için yeşillik yemeni öneririm semiz otu bulsan ama mevsimi değil

kızlarr selammm dün okulda karnıma bir çocuk yanlışlıkla koşarken çarptı.. cumartesi sabahı kalp atışı için randevum vardı.. dr dan öncesine yani bugün için randevu almak istedim doluymuş.. sonra başka bir hastaneye gittim.. ultrasonla vaginal bakıldı ve herşey normalmiş:)) bu vesileyle kalp atışı olduğunu(duyamasamda) yolk sac oluştuğunu kesenin 17 mm olduduğunu vs.. yani herşeyin yolunda olduğunu 2 gün erken öğrenmiş oldum..:) 6+4 günlükmüş:) 2 gün sonraki randevumda özel hastanede.. ona da gidicem bakalım:)

Son düzenleme:

yaa bende öyle oldum son 1 haftadır
gebe kaldığımı öğrendiğimdeb beri korkunç iştahım açılmıştı
deli gibi yiyiyordum
son bir haftadır ise aynı senin dediğin gibi ne bulantı var ne iştah
sanki hep tokum
ama midem hep kazınıyor
yiyesim yok
mecburen süt peynir (kefir, yoğurt dönüşümlü) muz, ceviz fındık badem yumurta ve meyveyi yiyiyorum ama fazla yemek yiyemiyorum bende
çorba yap sık sık limonla turşuyla iyi oluyo
ben çareyi öyle buldum

Son düzenleme:
kızlar bende aranıza yeni katıldın kucaklayın beni kendimi çok yalnız hissediyorum:2:ben pazartesi bulantıların inanlımaz şiddetli başlayınca normal doktora gidicektim gitmeden bi test yapayım rezil olmayım deim ve şok olduk eşimle sadce 1 defa korunmadık çünki.kızım 7 yaşında.onda hiç sorunum yokken bunda inanılmaz bulantım ve halsizligim var sürekli yatıyorum
ve yine 4 gündür kahverengi akıntım var.doktorum ilişki yasak ondan olabilir dedi ama hala devam ediyo sizdede var mı
bebek yerleşirken olur diyolar ne kadar doğru.

geçmiş olsun canım
neyseki sorun yokmuş
okulda çok dikkat et tenefüslerde sınıfta kalmaya çalış
kalabalık gurupların arasından geçme

olumsuzlukları duyunca hepimiz acaba diye bir irkiliyoruz ama rahat olmayı başaramazsak işler zorlaşır
o zaman hiç kimseyle bu konuyu konuşup kk ya da girmemek lazım çünkü neler neler var sitede olumlu olumsuz
kafaya takmamak birinci basit kural
ama hassas olduğumuz bir zaman diliminde cavaplarımızı da daha olumlu ve hassas yazarsak sorun olmaz yani inci nin dediği gibi bazen de karşıdakine yaklaşırken bazı şeyleri moral bozmamak için söylemeyebiliriz

bende salı günü yani 2 gün önce test yaptım sonra doktora gittim saat 3 te ve duydum kalp atışlarını
kesemizde oluşmuş çok gzl dedi doktor.
duyamayan ark.lar varmış heralde

Kızlar çay içmek doğru mu?
Bir de kimisi ilişki yasak kimi de serbest diyor
hangisi doğru eşimden ne kadar uzak durmalıyım ki ?

bana kimse cvp yamıyor ama ben sana cvp vereyim arkadaşım ilişki 3ay yasak dedi dr çayda içme dedi
hem bulantını artırır hemde kansızlık yapar dedi.

selam kızlar bende bugun gittim doktora. sadece keseyi görürüm diye :)) idrarada baya sıkısık gitmiştim. çok şükür gördük kesemizi hatta yakınlaşınca kımıl kımıl kalp atışlarınıda izledik... Allah herkese nasip etsin... Saglıkla.. Çok mutlu oldummmmm :))))

3 ay mııı çok ya 3ay biz dayanamayız ki o kadar :)
Bakalım bir de ben sorayım yarın ne diyecek doktorum

her gebeliğin risk durumuna göre farklı şeyler önerebiliyor doktorlar
yani her gebeye ilk 3 ay yasak olacak gibi birşey yok

Son düzenleme:

canım benim adetimden 8 gün önce başladı kahweler 5 haftalık gebeyim 2 haftadır war.. progestan içiyorum .. sende ihmal etme cnm doktora git gerekli olan şeyleri söler sana hakkımızda hayırlısı..

korkma canım. adete benzer sancılar ilk haftalarda tamamen normal (doktor söyledi).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…