günaydın cnm ..neden gidemedim bi sıkıntı yok değilmi?
canım şekli yuvarlak değil demişsin yaa
peki nasıl bir şekli var?
yolk sac görünüyor mu?
malesef adet oldum,yani gebe değilim...çok şaşkınım,bütün testler pozitifkennn,neyse yapacak bişey yok hayırlısı...adet bitsin doktora gidip gerekli tetkitlerden geçmeyi düşünüyorum neden olmadığına dair...eylül annesi olamadım,bakalım ne zamn kısmetse bebişim o zaman anne olurum inşallah hayırlısıyla...sağlıklı hamişler ve doğuşlar diliyorum size kızlar,darısı başıma diyerekten )
malesef adet oldum,yani gebe değilim...çok şaşkınım,bütün testler pozitifkennn,neyse yapacak bişey yok hayırlısı...adet bitsin doktora gidip gerekli tetkitlerden geçmeyi düşünüyorum neden olmadığına dair...eylül annesi olamadım,bakalım ne zamn kısmetse bebişim o zaman anne olurum inşallah hayırlısıyla...sağlıklı hamişler ve doğuşlar diliyorum size kızlar,darısı başıma diyerekten )
Kızlar çay içmek doğru mu?
Bir de kimisi ilişki yasak kimi de serbest diyor
hangisi doğru eşimden ne kadar uzak durmalıyım ki ?
Merhaba canım,
yolk sac görünmedi malesef, kesenin şeklide böyle sönmüş balon gibi mi desem tam anlatamıyorum da düzgün hatlarla çevrili değil birazda sağa kayık gibi.
İnşallah bir sonraki randevumuzda hepimiz bebeklerimizi görürüz.
Inşallah canım ya rabbim hepimize nasip etsin bebişlerimizi görmeyiçok sabir gerektiren bi dönendeyiz endişeler bitmiyor insanın aklına herşey geliyor herşeyi kendimize yoruyoruz acaba lar vs allah ım bu endişeleri tez vakitte geçirir inşallah hepimize sağlıkli bebekler
selam kızlar bende bugun gittim doktora. sadece keseyi görürüm diye :)) idrarada baya sıkısık gitmiştim. çok şükür gördük kesemizi hatta yakınlaşınca kımıl kımıl kalp atışlarınıda izledik... Allah herkese nasip etsin... Saglıkla.. Çok mutlu oldummmmm :))))
selam kızlarrr
bende de akşamları bulantı var gündüzleri birşeyim yok
gece bulantısı olan 2 arkadaşımın bebişlerinin cinsiyeti erkek kesin senin de erkek diyolar
bende erkek hissediyorum ama bakalım
bir de kalp atışları için salı gidicem inş duyucam bebişim pıtpıtını
neden kimse bna cevp vermiyor kızlar hangi doktora gittiğinizi paylaşıp yol gösterirmisinizzzz
Canim keseninmi boyunu kucuk buldu dr peki obur dr bebegin yoksacini gorduyse kalp atisinib hareketleridemi yoktu... rabbim hakkinda hayirkisini basip etsin..
Benim ilkinde 13.haftada dr soylemisti simdide 13haftayi bekliyorum..
Benimde icimden erkek geliyor cin takvimindede erkek cikiyo eli ayagi duzgun olsun gerisi onemli degil ama ikinci cocuklarda gonul ilk cocugun zittini istiyor tabiki ..
tam olarak kaç hafta kaç günlüksün
Merhaba arkadaşlar bende inşallah eylul annesı olacagım satım 24 kasım yasım 30 dogum tarıhı 1 eylul kılom 68 3. hamılelıgım ancak ılk ıkısıde kalbı durarak sonlandırıldı suan ıgne ve coraspırın kullanıyorum.normalde 7+3 olmam gerekıyordu bugun dr da kese boyutum 6 hafta cıktı ve kalp atışını alamadık benim gibi olan arkadaşalar varsa konuşmak ısterım tesekkurler...
bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
sat 26 kasım tam 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum
iki hafta sonra tekrar gel kalp atışı devam ederse iğne için rapor yazacak
10 günde bir yazdırmak zor oluyo
benim protein c düşük sadece senin problem neymiş ?
canım evet keseyi gördüğümüz tarih 3 ocaktı ozaman 7 mm idi. dün ise 10.2 mm doktorum bunu çok az buldu 1 hafta bekleyeceğiz daha sonra kalp atışlarına göre kürtaj yapıcam dedi. ben ordan çıkınca başka doktora daha gittim ona önceki doktorun dediklerini söylemeden önce muayene oldum ki her seferinde doktorlar alttan muayene ediyorlar sizde nasıl? bu doktor da bana daha küçük olduğunu (5+2) kalp atışlarının duyulmamasını normal olduğunu söyledi ben daha sonra önceki verileri söyleyince ozaman çocuk sağlıksız ve bu hafta düşecek dedi. Bu ara da başka bir gelişmede bugün oldu.
bugün hiç kahve rengi akıntım olmadı raporluyum tüm gün yattım akşam üzeride kardeşimin ve bizim burda genelde herkesin gittiği bir doktora götürdü kardeşim beni. doktor ultasonda baktı üsten. dedi ki bu çocuk daha 1 bucuk aylık herşeyide normal görünüyor. Bende diğer doktorların dediklerini anlattım ve test ve ult.sonuçlarını gösterdim. inceledi sonra da bir problem yok daha çok küçük kesen gayet sağlıklı duruyor gelişimi yavaş ama bunda da çokta korkmana gerek bir durum yok dedi daha hücre gibi gör onu oluşacak büyüyecek dedi. kanaman olmazsa ve parça düşmesse korkmana gerek yok 10 gün içinde dedi. salı günü doktor kalp atışını duymassa kürtaj yapacakmış napayım diye sorduğumda kanaman yok dH çok küçük zaaten olmaz aldırma bekle 10 gün dedi.büyür o merak etme dedi. sadece diğer doktorlarında dediği gibi yat kalkma vs vs dedi. Bende anlamadım neye göre diyorlar ama 3 doktor ve 3ü de farklı. Herkesin de dediği gibi Rabbim hayırlısını biliyordur hakkımızda hayırlısını versin inş. Hepinize mutlu huzurlu sağlık dolu gebelikler dilerim canlarım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?