2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

malesef adet oldum,yani gebe değilim... çok şaşkınım,bütün testler pozitifkennn,neyse yapacak bişey yok hayırlısı...adet bitsin doktora gidip gerekli tetkitlerden geçmeyi düşünüyorum neden olmadığına dair...eylül annesi olamadım,bakalım ne zamn kısmetse bebişim o zaman anne olurum inşallah hayırlısıyla...sağlıklı hamişler ve doğuşlar diliyorum size kızlar,darısı başıma diyerekten )

canım şekli yuvarlak değil demişsin yaa
peki nasıl bir şekli var?
yolk sac görünüyor mu?

Merhaba canım,

yolk sac görünmedi malesef, kesenin şeklide böyle sönmüş balon gibi mi desem tam anlatamıyorum da düzgün hatlarla çevrili değil birazda sağa kayık gibi.

İnşallah bir sonraki randevumuzda hepimiz bebeklerimizi görürüz.

Daha yeni evli sayılırsın üzülme inşallah sende Ekim annesi olursun :)

Kısmet canım vardır bi hayır rabbim ekim annesi olarak gelmeyi nasip etsin sıkma hiç canını

Inşallah canım ya rabbim hepimize nasip etsin bebişlerimizi görmeyi çok sabir gerektiren bi dönendeyiz endişeler bitmiyor insanın aklına herşey geliyor herşeyi kendimize yoruyoruz acaba lar vs allah ım bu endişeleri tez vakitte geçirir inşallah hepimize sağlıkli bebekler

selam kızlarrr
bende de akşamları bulantı var gündüzleri birşeyim yok
gece bulantısı olan 2 arkadaşımın bebişlerinin cinsiyeti erkek kesin senin de erkek diyolar
bende erkek hissediyorum ama bakalım
bir de kalp atışları için salı gidicem inş duyucam bebişim pıtpıtını

Ne yazık ki öyle endişeler hiç bitmiyor. Allah hayırlı, sağlıklı hamilelikler nasip etsin ve sağlıkla bebeklerimize kavuşalım.

tam olarak kaç hafta kaç günlüksün

Bende çok şükür bulantı yok ama benimde başım çok agrio banada kız diyorlar ama hayırlısi benimde randevum pazartesi aklıma geldiçe çarpıntı başlıyor inşallah hayırlısi ile görürüz bebislerimisi

canım evet keseyi gördüğümüz tarih 3 ocaktı ozaman 7 mm idi. dün ise 10.2 mm doktorum bunu çok az buldu 1 hafta bekleyeceğiz daha sonra kalp atışlarına göre kürtaj yapıcam dedi. ben ordan çıkınca başka doktora daha gittim ona önceki doktorun dediklerini söylemeden önce muayene oldum ki her seferinde doktorlar alttan muayene ediyorlar sizde nasıl? bu doktor da bana daha küçük olduğunu (5+2) kalp atışlarının duyulmamasını normal olduğunu söyledi ben daha sonra önceki verileri söyleyince ozaman çocuk sağlıksız ve bu hafta düşecek dedi. Bu ara da başka bir gelişmede bugün oldu.
bugün hiç kahve rengi akıntım olmadı raporluyum tüm gün yattım akşam üzeride kardeşimin ve bizim burda genelde herkesin gittiği bir doktora götürdü kardeşim beni. doktor ultasonda baktı üsten. dedi ki bu çocuk daha 1 bucuk aylık herşeyide normal görünüyor. Bende diğer doktorların dediklerini anlattım ve test ve ult.sonuçlarını gösterdim. inceledi sonra da bir problem yok daha çok küçük kesen gayet sağlıklı duruyor gelişimi yavaş ama bunda da çokta korkmana gerek bir durum yok dedi daha hücre gibi gör onu oluşacak büyüyecek dedi. kanaman olmazsa ve parça düşmesse korkmana gerek yok 10 gün içinde dedi. salı günü doktor kalp atışını duymassa kürtaj yapacakmış napayım diye sorduğumda kanaman yok dH çok küçük zaaten olmaz aldırma bekle 10 gün dedi.büyür o merak etme dedi. sadece diğer doktorlarında dediği gibi yat kalkma vs vs dedi. Bende anlamadım neye göre diyorlar ama 3 doktor ve 3ü de farklı. Herkesin de dediği gibi Rabbim hayırlısını biliyordur hakkımızda hayırlısını versin inş. Hepinize mutlu huzurlu sağlık dolu gebelikler dilerim canlarım:)

bende kan sulandırıcı iğne kullanıyorum
sat 26 kasım tam 7 haftalıkken kalp atışlarını duydum
iki hafta sonra tekrar gel kalp atışı devam ederse iğne için rapor yazacak
10 günde bir yazdırmak zor oluyo
benim protein c düşük sadece senin problem neymiş ?

canım valla dıyebılecegım cok bırsey yok bende oncesınde kullandım corasprını dr gebelıgını ne kadar erken ogrenırsen bızım ıcın okadar ıyı dedı ve hemen ıgneye progestana basladık progestanı kestık corasprın ıgne forbıl devam ama basımızdan kotu anılar gectıgı ıcın sureklı stres kızıyor cevredekıler ama elden bısı gelmıyorrrrınsallah bızlerde bırgun kucagımıza bebılerımızı alırızz :)

canım benım problrn genetık testlerımın bırınde mutasyon cıktı buda pıhtılasmayla ılgılı dedı benım sat 24 kasım hemen hemen aynı olmamız lazım ancak daha duzgun bır keseden baska bısı goremedık ama dr bos kese degıl dedı bosa panık oluyorsun gec dollenmede olabılır dedı bılmıyorum basta tatsız durumlarım oldugu ıcın daha panıgım sanırsam

günaydın...dün doktora gittim geçen hafta keseyi 4+2 de görmüştük dünde 5+3 de kalp atışı var dedi ama ben duymadım o heyecanla birşeyde diyemedim ama iki kez sordum var di mi diye....bu arada tek gebelik dedi değerler 10 binlerde olunca ikiz mi acaba demiştik...bir de geçen hafta ki ultrasonda muhtemel doğum tarihi 30 ağustostu bu 11 eylül onu sordum zamanla muhtemel tarihe yaklaşır dedi yani 17 eylül...haftaya tekrar gidicem idrar enfeksiyonu kontrolü için dün ki teste mikrop gördü tekrar bakıcak...kaç milim olduğunu filan sormadım kağıtlar elimde tahmin ettiğim sonuçsa ilk görüntü 15.0cm ML 1.1 diyor ikincide 12,2cm ML 1,1 diyor yanlış mı bakıyorum....

Benim drda alttan muayene ediyor canim ins. 3. Doktorun dogru tespityapmistir her dr farkli yapiyor kmisi kimselerin gormedigini yorumlaya biliyor ins. Bebegin seninle devam eder bakalim benimde carsambaya duymam lazim ins. Bi soru olmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…