2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın canım..korkma o lekeler bendede oldu yerleşme kanaması,,bende tedbir amaçlı progestan kullanıyorum,rabbim hayırlısyla kucağımıza almayı nasip edecek.

canım banada tedbir amaçlı verdi progesteronu günde kaç tane yutuyorsun bana 3 tane verdi haftaya cumaya kontrolüm var o zamana kadar iç dedi bunun bir zararı olmaz değil birde 3 tane herhalde çok geldi bana uyku halsizlik yaptı fazlasıyla sanada acaba etkisi oldu mu

canım ben günde 2 tane içiyorum ilk zamanlar acayip baş dönmesi yapıyordu,şimdi çk şükür baş dönmelerim çk yok,,ama dediğin gibi uykuya çk düştüm,oturduğum yerde bile uyyakalıyorum..yerimden kalkasım gelmiyoor çk yorgun hissediyorum..ama ben bunları ilaçdan değilde hamilelikten diye düşünmüştüm..

kızlar acaba benimde mi kullanmam gerekiyor
benimde kahverengi akıntım var
dr.söyledim ilişkiye girme geçer filan dedi vermedi hap
birde ben pazar günü alış-veriş poşetlerini çıkardım 4.kattayız
2 defa indim çıktım bilmiyordum tabi hamile oldugumu
pazartesi inanılmaz bulantı ve akıntılarım başladı
salı hamile oldugumu anladım ve dr gittim hmn
ben mi yaptım ki bu rahatsızlıkları
yerinden mi oynadı bebek

Yogun olmadigi surece dinlen gecer canim..
Bebek yerinden oynasa ALLAH korusun duser. Bence sadece yerini saglamlastirmaya calisiyordyr rahat ol..

salı günü benimde bozuk 1 tl büyüklüğünde kahverengi lekem olmuştu doktorumu aramıştım progestan iğne ve talbet verdi bana telefonda vajinal koycan tableti dedi diye sanarak alttan koydum dün reçetemi iyice okudum bir baktım orda oral yazıyor doktorumu aramadan ağızdan aldım habı saat 3 gibi, saat 17,35 gibi bir baş dönmesi elim ayağım boşaldı ayakta olsam yere yğılırdım kesin hiç böyle olmamıştım, sanırım progestan yaptı bunu

günaydın arkadaşlar bende dün doktora gittim kese ve embriyo göründü henüz keseyi göremeyen arkadaşlar için söylüyorum ben 2 gün önce başka biyerde baktırdım kese çok silik gözüküyodu anlıyıcağınız birazda kullanılan cihazla alakalı busefer çok net gözüktü içindeki mercimekte

Benim de geçen hafta kahverengi lekelenme oldu. dr progestan 3 tane kullan dedi ama o ilacı kullanıp işe gitmek ne mümkün! akşam yatarken 2 tane içtim son 3-4 gün. sabah kalktığımda bile sarhoş gibi oluyorum. dün akşam onu da almadım. bugün biraz ağrım var ama.. yarın kontrolüm var, bakalım karından görünecek mi? hamile olduğumu öğrendiğimden beri 10 gündür zaman geçmiyor resmen! kalp atışlarını duysam da şu günlerin keyfini çıkartmaya başlasam

sadece hapmı verdi sana iğne vermedimi, doktora gittiğinde eğer devam et derse bana iğne ver de doktoruna çünkü iğne o kadar kötü yapmıyo insanı bak ben iğneyi vuruluyorum bişi yok haptan bi tane attım kötü oldum yada vajinal fitil olanlardan var onlardan iste

o günden sonra tekrar kanamam olmadı. dr. alttan alabilirsin o hapı dedi ama daha fazla ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. salı günü doktora gittim bahsettim durumdan, jel veya iğne verebilirim ama devam et ctesi bakarız dedi. yarın gittiğimde soracağım. zaten 10 günden fazla kullanmamak gerekiyormuş. pazartesi de başka bi dr da randevum var :) yeditepede doğum çok pahalı ve dr.çok yoğun, central daki dr çok acemi geliyor bana. bir de dr tuttursam süper olacak :) off offf bir de taşınma mevzumuz var ki üzerine tuz biber kızlar. önümüzdeki ay evi taşımamız gerekiyor ((

bende progestanın iğnesini kullanıyorum çok acıtan ve yakan bi iğne değil hapı sarhoş gibi yapıyor iğnesi daha ii o yüzden doktorunuza sorup iğnesini almanızı öneririm

sık dr gitmek zararlı degilmi.eşi ve ailesi çok karşı
bende dr manyagıyım çok sviyorum gitmeyi
görümcem aradı dün ne çabuk gittiniz öyle
ben test yaptım 1.5 ay sonra gittim 2.5 aylık olmuştu
sonrada 3 kere gittim filan dedi
eşimde hemen cuuup onun laflarına gitti
çok sinir oldum benimde 2. bebegim sonuçta biliyorum az çok
bakıyorum burdaki herkrs gidiyo degilmi
dr 15 gün snra gel dedi
eşim gerek yok diyor şimdi

Allah korusun sonra bir şey olsa eşin bu vebalin altından nasıl kalkacak

Çok geçmiş olsun canım, umarım bir an önce herşey yoluna girer.Ama çok haklısın gerçekten bu dönemde zaman geçmek bilmiyor.Resmen doktora gideceğim günleri sayıyorum.Doktora gideceğim gün randevuya kadar saatler geçmek bilmiyor...

aslında onlarda kendilerince haklılar nasılki hiç doktora gitmeyen bir gebe bile 9 ay boyunca sağlıklı bir gebelik geçirebilir evet, fakat bu kadar teknoloji bu kadar imkan varken neden gidilmesinki gitmenin ne gibi bir zararı olabilir? görümcen kendisi 9 ay boyunca 3 kez gitmeyi tercih etmiş bu onun tercihi ama sende her ay gitmeyi tercih edersin buda senin tercihin, ha maddi imkanın yoktur eşin bu yüzden böyle diyorsa ona bişey diyemem ama imkanlar içinde imkansızlık çıkarmak çok saçma, yoksa gitmessen bebeğine bişi olacağından değil

senin randevun ne zaman cool ?

hale hazırda bebegi çocugu olanlar kanal d de sabiha paktuna keskin var
kaçırmayın derim...
Benim cadinkizimdan firsatim olnuyor tv izlemek ya yunurcaktv yada trtcocuk booog geldi artik..

Eger maddi imkaniniz elveriyorsa bence buzamanlari guzel gwcirmek en guzeli ve dr kontrokune gidip bebisi gormek cok guzel nimet.. ilk hamileligimde cokta farkinda degildim ama ins. Simdikinde dahada tadini cikaracagin rabbim izin verirse.. herkez ayni seyleri yapmak zorunda degil herkezib yasami dusunceleri farkli ve saygi duymak zorundalar etrafiimizdaki insanlarda bu esimiz dahi olsa.. bence maddi anlamda sorununuz yoksa zamanin tadini cikar ve dr ihmal etme sobucta sayili gebe kalacagiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…