2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 26sıydı, ama salı günü az lekem gelince aradığımda 19 u için gel dedi yani yarın sabah gidicem bi bakcak kesecik nasıl diye. bakalım artık kısmet

Geçmiş olsun ama bu tarz lekelenmeler normal diyorlar, moralini bozma.Tedbirli olmakta fayda var erken gitmen iyi hem de için içini yemez cumartesiye kadar benim gibi...

bende tehlikeli diye korkmuştum ama 3ay jinekolojik muayne yapılabiliyormuş sadece kanama varsa tehlikeliymiş ama kanama yoksa hiç bir tehlikesi yokmuş benim altan muayne ile gözüktü kese

ben bi zararı olmaz diye biliyorum ama yinede sen bilirsin düşük tehliken yoksa bir zararı olmaz yani

Kizlar ben daha dra hic gitmedim kan degerlerimi tel.de soyledim dr da deger 2000 gecince gel dedi ama netde deger 5000 olunca karindan gozukur yaziyor bende 1 hafta sonra dra gidicem ki karindan baksin o zamana kadar INSALLAH degerim yukselir ve minik melegimi gorurum

Son düzenleme:
Gunaydin Anneler nasilsiniz Masallah bi gun takip etmedim yorumlar 264 olmuş.
ben dun doktora gitmistim ulturasonda sol tarafta keseyi gorduk doktor 10 gun sonraya yine randovu verdi dedi simdi cok kucuk olculeri tam gozukmuyor 10 gun sonra kalp atislarinida duya bilicez.Vallahi icim rahatlandi Kan tahlilimde temiz cikti cok sukur bi problem yok sizde ne var ne yok? Kizlar Az cok tahmin ede biliyomusunuz bebeyinizin Cinsiyyetiniiiiiiiiiiiiiiiiii ben Kiz hiss ediyorum YA SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ????

benim için erken olabilir bebişim tahminen 1 ocaktaki ilişkiden oldu yani 2 hafta 3 gunluk
seninki 5 hatalıkmış benim daha keseye 3 hafta var
sabredicez bakalım zaman çabuk geçiyor nasılsa :)

Arkadaşlar benimde randevum ayın 26 sında ama içim içimi yiyor. Hiçbir belirtim yok sadece belim ağrıyor ve ilk öğrendiğim haftalardaki göğüs ağrılarım artık yok her şey yolunda mıdır ? salı günü gittiğimizde keseyi gördük her şey normal seyrinde dedi ama ben çok korkuyorum.... benim gibi hiç bir belirtisi olmayan arkadaşlar var mı netten okuyorum bulantıların olması bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş evet her hamilelik aynı olacak diye bir şey yok ama korkuyorum...........

Ben de aynı şekilde çarşamba gidip keseyi gördük, herşey normal dedi ama bende de göğüs ağrısı dışında hiç bi belirti yok.Midem hiç bulanmadı, ki bir sürü farklı şey yiyorum bebeğe faydalı olsun diye...Belim de ağrımıyor.Herhalde herkesin farklı oluyor canım.Ama mide bulantısı olmayınca insan kendini hamile gibi hissetmiyor değil mi

benim gönlumden kız ama içimden erkek geçiyor
eşim de tam tersi diyor
benim pek hislerim kuvvetli değildir ama bebeğimi hissettim çok erkenden
sağlıklı hayırlı evlat olsun da Rabbim ne verirse

Geçmiş olsun ama bu tarz lekelenmeler normal diyorlar, moralini bozma.Tedbirli olmakta fayda var erken gitmen iyi hem de için içini yemez cumartesiye kadar benim gibi...

açıkcası bilmiyorum ama bunda çok rahatım 2.olmasındanmıdır nedir dünyada rızkı varsa doğar yoksa doğmaz diye düşünüyorum elden gelecek bişi yok.
öyle çokta içim içimi yemiyo bu gebeliğimde ilkinde çok heyecanlıydım bunda o kadar değilim 16.haftayı bulsam ama o heyecana kapılabilirim sanırım

uykunuzdamı gelmiyor ya. her gebede farklı şeyler olsada illa hepsinde bi uykuya düşkünlük oluyor odamı yok?

İşte bu durum beni korkutuyor çevremde hamile olup kusmaktan canı çıkan insanlar var.. ben her zaman ki ben yani değişiklik yok sadece bel ağrısı göğüs ağrısıda kalmadı .. üç yılda zor bulunca pinpirikli oluyor insan Rabbim elimi boş çevirmesin inşallah sorun yoktur

Canim bende 28 i gidicem bendede mide bulantisi olmuyor,halsizlik ara sira oluyor ne biliyim tam belirgin bi sey yok sadece asiri sinirleniyorum Ama doktor her seyin cok normal hic korkulucak bir sey yok dedi sende Canini sikma bide doktor bana sinirlerimin yatismasi icin ilac yazdi ki sana sinirlenmek olmaz.

kusmadığına hiç üzülme ben oğlumda kusmaktan mahvoluyodum bundan şükür henüz yok gebe olmadan önce olursam kusmam bulantım olmasın diye dua etmiştim allah kabul etti sanırım bulantım yok şükür olmasınıda hiç istemem, inan imrendiğin şey aslında çok zor bişi, kaygıda etme her gebe kusmaz zaten

slm.

inşallah herkesler iyidir. aramıza yeni katılanlar varsa da hoşgeldiniz diyorum. geçmişi okuyamıyorum çünkü çoook uzun yazılmış.
benim her zamanki gibi bulantı ve tiksinmelerim devam ediyor. çubuk kraker en iyi dostum oldu. bunun yanında geçen dondurma aş erdim resmen ve gidip marketten aldım. hayırlısı ile bu durumu atlatsam çoook güzel olacak. öyle tuhafki kendi ağız tadımdan tiksiniyorum. çok berbat bir durum.

bilimcim, bu arada geçmiş olsun hayatım. kahverengi lekeyi kötü demiyorlar ama herşeyin hayırlısı tabii. herşey Allah tan.
oğlumun bazı kontrolleri vardı. geçen sene geniz eti ameliyatı olmuştu kulaklarına tüp takıldı,onun için aylık kontrole gidiyoruz ama bu ay biraz geciktirdik. dr sol kulağını beğenmedi ilaçlar verdi 20 gün sonra kontrole gideceğiz. birde geçen sene bahar ayında kreşte düşmüştü kolunun üstüne, çatlama değilde ezilme olmuş demişti dr ve yarım alçıya almıştı. 1 hafta öncede akşam oğlumla oynarken baktım kolunda gereksiz bir şişlik var. yani kol aşağıya doğru gelişiyor,çok acayip bir görüntü vardı. onun içinde ortopedi ye gittik 3 hafta masaj yapıcaz sonra muhakkak görücem dedi. birde hepatit A aşısının 2. dozunu olmamıştı onu yaptırdık bende sağlık ocağına kaydımı yaptırdım bir sürü tahliller yaptılar. Dr. ma giderken o sonuçları da götürecem. aslında iyi bir durum bir çok tahlili yapıyorlar ben beğendim açıkçası sağlık ocağını belirli tarihler verdiler o tarihlerde kontrollere gidecem. işte böyleee, epey yoğundum. :) ama şu mide olayım düzelirse çooook mutlu olucam, herşeyin hayırlısı diyorum artık .

uykunuzdamı gelmiyor ya. her gebede farklı şeyler olsada illa hepsinde bi uykuya düşkünlük oluyor odamı yok?
çarşamba günü muhteşem yüzyıl günüm ama gözüm kapandığında haberler vardı sonra bir ara açtım hürrem çocuklarıyla kavga ediyordu sanırım sonra yine kapandı gözler ve gece ikide uyandım sızmışım yani uyku hali var evet ama ben hep mi uykucuydum ki :44:

bende aynıyım sinirliyim gerginim ne etliye ne sütlüye karışasım var kimse bana bulaşmasın hatta beni bir yere kapatsalar bir battaniye üzerime örtseler uyusam ve kimseyle muhabbet etmesem aaay bunalımdayım sanırsam

canım benimde hiçbir belirtim yok doktora söylediğimde her hamilelik aynı değil illa olacak diye birşey yok on gün sonra görücez demişti, bakalım bu günleri arıycaz sonradan galiba ama seni anlıyorum bende belirti görmek istiyorum içim rahat etsin diye

çok çok geçmiş olsun ad, bunlar geçer zaten alalh büyük dert vermesin, kendine dikkat et oğluşunuda biraz nazlı sanırım oğluş dediğin gibi hassasmış her çocuk farklı işte naparsın, teşekkür ederim bu arada, çikolata canı çekti herhalde bebeğimin diyim bari kahverengi lekeden dolayı polyannacılık oynayım biraz

canım bende seninle aynı durumdayım.satlarımız çok yakın bende doktora gittim kese büyümüş ama kalp atışlarını görmedim.şimdi anlayamıyorum hesaplayıcılara göre 6+3 oluyoruz.usgye göre 5+3 oluyoruz.benimde kesem salı günü 13 mm di.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…