2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kız diye hissediyorum ama rüyalarımda erkek bebek görüyorum

Merhaba hanımlarr

Doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 7 mm miş:))
Kaç haftalık oluyorr doktor hiç bişey söylemedii
canım bence doktoruna her türlü soruyu sorabilmelisin. sanırım biraz çekingen davranıyorsun hiiiç davranma gayet girişken bir hatun ol, onlar sen sormadan söylemezler pek birşey ama şöyle birşeyde var netten de takip edebiliyorsun gebeliğini hafta hafta gebelik sitelerine gir son adet tarihinden hesaplatıp kaç haftalıksan oradan takibini yapabiliyorsun.
kızlar bir topik daha var "eylül 2013 anneleri" diye hep beraber bi topikte birleşsek ya daha güzel paylaşımlar olmaz mı sizce de ?
acaba ben o topiğemi geçsem ki :)
hoşgeldin. mutlu bir gebelik dilerim.

Devlet hastanesi olduğu için çok önemsemedim doktoru bi de hiç iletişime açık değildi ki doktor o yüzden ben de ne soracağımı bilemedim. Özeldekiler daha iyi ilgileniyorlar artık bugün bi liste yaparım yarın özelde hepsini sorarım

ultrason çıktısı verdiyse sağ altta 5w1d şeklinde yazıyor olması lazım haftanın

yok vermedi canım.. ben bile görmedim ultrason ekran görüntüsünü doktor sadece kendi baktı

ben de kız istiyorum hem de çok ama sizin gibi rüyalarımda erkek bebek görüyorum.

Bakalım ne olacak 3 ay sonra buradan yine paylaşırız

slm kızlarrr sabah 9 da doktor randevum vardı bebek daha küçük olduğu için karından kalp atışını duyamayabiliriz vajinal bakalım dedi ve keseyide bebişimizi de gördük çok şükür :) 0.34 cm minnacıkkkk o teyzelerii :)) daha öncesnde ölü bebeğim olduğu için karından atılan kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanacakmışım inş Rabbim o günleri gösterir hepimize...

Bende internet hesaplamasindada kiz dustu,hem bebek solda oyle oldugu zamanda kiz diyolar,bide is arkadasim ruyasinda bana elma vermis o da kiz demek Ama ben dun aksam ruyamda cooooooooooooooooook guzel erkek bebek gordum uyuyordu bende duramayip burnundan opuyorum oda uyaniyor kucagima alib omzuma yatiriyorum inanirmisin sanki kokusunu hiss etdim o kadar sahiydiki simdiden ozledim...

Son düzenleme:
siz hepiniz benden öndesiniz
yazdıklarınızı okuyunca çok hevesleniyorum hemen doktora gideyim istiyorum :)
geriden gelmek de kotü oldu acccık :))

ayyy bende erkek hissediyorum bakalım nolcak
ben de salı gününe randevumu aldım kalp atışı için 2 hafta sonra gel demişti doktor şükür 2 haftanın bitmesine bikaç gün kaldı salı günü büyük bir heyecanla gidicem

kızlar teyzemle konuştukta az önce bu sene kız senesi diyor
benimde bir kızım var da
tabi ki rabbim hayılı saglıklı evlatlar nasip etsin
amaaaa u sene ne senesi 3 ay sonra BİZ belirliycez Allah ın izniyle
bi gelseydi o günler

Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım ve mucizemde eylülde inşallah kucagımda olacak daha 5 haftalık ama haftaya inşallah kalp atışlarını duyucam.Umarım allah hepimize saglıklı olarak kucagımıza almayı nasip eder hepinize selamlar.

bide ben sabaha kadar hiç uyuyamıyorum,sabahta aynen
kızımda sizin gibiydim full uyku modunda
benim gibi uykusuz kalan varsa nolur yazsın

merhaba herkese benimde son adet tarihim 14 aralık daha adet olmadım ama test yapmak için erken adet düzensizliğimde var geçen ayda böyle oldu heveslenip test aldım sonuç hüsran çok umutlanmak istemiyorum

off ya çalışan varmı içinizde napıcaz bu patronlarla çok gıcık oldum adam zaten uyuz, ,iyice uyuzlaştı zaten iki gündür iyice halsizim bi mail attım bi liste yaptım koca listede minnacık bi hata yapmışım 3 aydır beraber çalışıyoruz ilk kez hata yaptım açmış telefonu insan yaptına bi bakar demekki herşeyi böyle yapıyosun dio adi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam, ne diyim gidio ben hamileyim ondan çokmu halsizim diyim şimdi

sabahlari yatakta gogus agrisimi desem acisimi desem normal adet belirtisi gogus hassasiyetinden farkli bir his uyaniyorum cok fena ya buna bi care yokmu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…