- 13 Kasım 2012
- 3.207
- 6
- 116
Canım ben ilk 4 haftalıkken gitmiştim dr'a keseyi görmüştük ama çok küçücüktü....Kese göründükten 2 hafta sonra çağırıyorlar genellikle..
Eşimle ikimizin içimize hep kız doğuyor ama dün bebişimi gördüm rüyamdaErkekti rüyasında gören var mı benim gibi Çoook tatlıydı bir an önce kucağıma almak istiyorum..
Ben de 1 haftadır var bulantı ama ara ara çok nadir yani ayrıca göğüslerim şişti çok fena şimdi normale döndü ben de korkuyorum bi terslik olmaz inş...
canım bence doktoruna her türlü soruyu sorabilmelisin. sanırım biraz çekingen davranıyorsun hiiiç davranma gayet girişken bir hatun ol, onlar sen sormadan söylemezler pek birşey ama şöyle birşeyde var netten de takip edebiliyorsun gebeliğini hafta hafta gebelik sitelerine gir son adet tarihinden hesaplatıp kaç haftalıksan oradan takibini yapabiliyorsun.Merhaba hanımlarr
Doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 7 mm miş:))
Kaç haftalık oluyorr doktor hiç bişey söylemedii
acaba ben o topiğemi geçsem ki :)kızlar bir topik daha var "eylül 2013 anneleri" diye hep beraber bi topikte birleşsek ya daha güzel paylaşımlar olmaz mı sizce de ?
hoşgeldin. mutlu bir gebelik dilerim.Slm arkadaşlar, bende sanırım artık eylül annesiyim, 2. bebeğim geliyor nasipse.
Adet tarihime göre 6 haftalık şuan ama kese bile görünmedi, değerim henüz çok düşükmüş, ama bu geç döllenmedenmi kaynaklanır?
Oğlumda böyle olmamıştı
canım bence doktoruna her türlü soruyu sorabilmelisin. sanırım biraz çekingen davranıyorsun hiiiç davranma gayet girişken bir hatun ol, onlar sen sormadan söylemezler pek birşey ama şöyle birşeyde var netten de takip edebiliyorsun gebeliğini hafta hafta gebelik sitelerine gir son adet tarihinden hesaplatıp kaç haftalıksan oradan takibini yapabiliyorsun.
acaba ben o topiğemi geçsem ki :)
hoşgeldin. mutlu bir gebelik dilerim.
Merhaba hanımlarr
Doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 7 mm miş:))
Kaç haftalık oluyorr doktor hiç bişey söylemedii
Ben de kız diye hissediyorum ama rüyalarımda erkek bebek görüyorum
ultrason çıktısı verdiyse sağ altta 5w1d şeklinde yazıyor olması lazım haftanın
ben de kız istiyorum hem de çok ama sizin gibi rüyalarımda erkek bebek görüyorum.
bide ben sabaha kadar hiç uyuyamıyorum,sabahta aynen
kızımda sizin gibiydim full uyku modunda
benim gibi uykusuz kalan varsa nolur yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?