2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok çok sağol bilimcim. bizim ki evet biraz hassas bir çocuk oldu. bunu da her zaman beni emmeyişine bağlıyorum. alerjisi, bronşiti ki bunu biraz atlattık çok şükür hep buna bağlıyorum. emseydi ya da ben yeteri kadar sütümü ona verebilseydim belki daha farklı olurdu diye düşünüyorum ama tabiki taktir-i İlahi. kısmet böyleymiş. şimdi içimde hep bir dürtü var. oğlum doğmadan önce inşallah 2 sene boyunca emzirebilirim diye dua ederdim ama nasip olmadı. 2. ci doğduğunda istediğim gibi emzirebilirsem kendimi çok suçlu hissedecekmişim gibi geliyor. inşallah oğlum bu konu da ileride beni suçlamaz.

uykunuzdamı gelmiyor ya. her gebede farklı şeyler olsada illa hepsinde bi uykuya düşkünlük oluyor odamı yok?

Aaa bak onu nasıl unuttum, haklısın en büyük farklılık da uykumun gelmesi ve yorgunluk,sürekli uyumak istiyorum.İşe gitmek zor geliyor...

İkinci bebek olmasının etkisi vardır canım tedirgin olmamanda.Bende 9,5 cm çikolata kisti var, hamilelik zor deniyordu ona rağmen 1 yıl sonunda hamile kalınca çok korkuyorum bir aksilik olacak diye.Bir de eşim çok düşkün bebeklere, birşey olursa Allah korusun morali çökecek biliyorum.O yüzden ben sanırım altın değil, pırlanta kesesi taşıyorum 9,5 cm lik kistim de elmas ım

allah esirgesin pırlanta keseni hayırlısıyla doğsun inşşallah

hiç suçlu hissetme oda onun rızkı, senin elinde değilki bu hem kendini sauçluyorsun oda suçlamaz zaten anımsamaz bile
ayrıca memeyi en çok kullanan babası onu suçlasın

Merhaba hanımlarr

Doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 7 mm miş:))
Kaç haftalık oluyorr doktor hiç bişey söylemedii

Canım benim geçmiş olsun önemli bişey yoktur içini ferah tut yarın iyi haberler alırız inşallah benim de randevum 12:20 de..

Merhaba hanımlarr

Doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 7 mm miş:))
Kaç haftalık oluyorr doktor hiç bişey söylemedii

sen benden bir gün doğum yapıcan :) benim salı günü 4 mm di. bu grupta bi arkadas her gün bir mm büyücek kesen demişti ben 5+2 yim sende 5 hafta 3 günlksündür.

kızlar bir topik daha var "eylül 2013 anneleri" diye hep beraber bi topikte birleşsek ya daha güzel paylaşımlar olmaz mı sizce de ?

sen benden bir gün doğum yapıcan :) benim salı günü 4 mm di. bu grupta bi arkadas her gün bir mm büyücek kesen demişti ben 5+2 yim sende 5 hafta 3 günlksündür.

aa evet 1 gün var aramızda senin 4 mm se salı günü bugün 7 mm dir. Benimki de 7 mm belki de aynı doğururuz

Kalp atışlarını duydun mu sen ?

Ya bi de doktor sana ilaç verdi mi? bana folbiol bi de pronatal diye bir vitamin verdi.

Kusmadığım ya da mide bulantım olmadığı için ne üzülüyorum ne de bu duruma imreniyorum ben sadece normali ne durumundayım sadece korku bendeki başka bişey değil...

Benim gibi zor elde edince her şeyden korkuyorsunuz ben tam tüp bebek yaptıracağım ay kendiliğinden hamile kaldım ve bu yüzden acabalarım var rüyada gibiyim hala inanamıyorum bu mucizeye Rabbim inş sağlıkla kucağıma aldığım günleri gösterir ve tüm hamile arkadaşlara bunu nasip eder

ben o bahsettiğiniz sayfayı ya bulamadım ya da bulduğum sayfa da çok kişi göremedim pek aktif olmayan bi sayfa

bılıyorsunuz kı rebiül evvel ayına gırıyoruz..
arkadasım aradı hocası haftaya çarsamba gunune kadar salavat topluyor duasını hocası yapacakmıs bellı bı sayı yok.hem sıfa nıyetıne...
katılmak ıstersenız bana cekebileceğiniz sayıyı verın ben ileteyım ıns dualarda sızlerde olun canlarım

Slm arkadaşlar, bende sanırım artık eylül annesiyim, 2. bebeğim geliyor nasipse.
Adet tarihime göre 6 haftalık şuan ama kese bile görünmedi, değerim henüz çok düşükmüş, ama bu geç döllenmedenmi kaynaklanır?
Oğlumda böyle olmamıştı

Hayırlı olsun canım bebeğin sağlıkla büyüt inşallah.
Büyük ihtimalle geç döllenmeden dolayıdır canım adet tarihine bakma sen belki daha 5 haftalıktır.

canım doktor boş kese değil demiş ne güzel bence sen doktoru dinle
benimde 3.hamileliğim ilk defa kalp atışını duydum ama gene içim rahat değil sanırım hep böyle devam edecek

Canım ben ilk 4 haftalıkken gitmiştim dr'a keseyi görmüştük ama çok küçücüktü....Kese göründükten 2 hafta sonra çağırıyorlar genellikle..

Eşimle ikimizin içimize hep kız doğuyor ama dün bebişimi gördüm rüyamda Erkekti rüyasında gören var mı benim gibi Çoook tatlıydı bir an önce kucağıma almak istiyorum..

Ben de 1 haftadır var bulantı ama ara ara çok nadir yani ayrıca göğüslerim şişti çok fena şimdi normale döndü ben de korkuyorum bi terslik olmaz inş...

Benim drda alttan muayene ediyor canim ins. 3. Doktorun dogru tespityapmistir her dr farkli yapiyor kmisi kimselerin gormedigini yorumlaya biliyor ins. Bebegin seninle devam eder bakalim benimde carsambaya duymam lazim ins. Bi soru olmaz..

olmayacak inş içini rahat tut birimize oluyor diye hepimize olacak gibi birşey yok kalp atışlarını da duyacaksın kucağına da alacaksın vakti gelince rabbimin izniyle. sadece kendini yorma fırsat buldukça dinlen ve moralini yüksek tut. Ben öyle yapmaya çalışıyorum hakkımızda hayırlısı eğer rabbim bu bebeğe yiyecek bir lokma verdiyse benimle kalacaktır vermediyse de vardır bildiği. Cuma gününün hürmetine hepimizi görsün hayırlar versin diyelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…