çok çok geçmiş olsun ad, bunlar geçer zaten alalh büyük dert vermesin, kendine dikkat et oğluşunuda biraz nazlı sanırım oğluş dediğin gibi hassasmış her çocuk farklı işte naparsın, teşekkür ederim bu arada, çikolata canı çekti herhalde bebeğimin diyim bari kahverengi lekeden dolayı polyannacılık oynayım biraz
uykunuzdamı gelmiyor ya. her gebede farklı şeyler olsada illa hepsinde bi uykuya düşkünlük oluyor odamı yok?
allah esirgesin pırlanta keseniAaa bak onu nasıl unuttum, haklısın en büyük farklılık da uykumun gelmesi ve yorgunluk,sürekli uyumak istiyorum.İşe gitmek zor geliyor...
İkinci bebek olmasının etkisi vardır canım tedirgin olmamanda.Bende 9,5 cm çikolata kisti var, hamilelik zor deniyordu ona rağmen 1 yıl sonunda hamile kalınca çok korkuyorum bir aksilik olacak diye.Bir de eşim çok düşkün bebeklere, birşey olursa Allah korusun morali çökecek biliyorum.O yüzden ben sanırım altın değil, pırlanta kesesi taşıyorum9,5 cm lik kistim de elmas ım
çok çok sağol bilimcim. bizim ki evet biraz hassas bir çocuk oldu. bunu da her zaman beni emmeyişine bağlıyorum. alerjisi, bronşiti ki bunu biraz atlattık çok şükür hep buna bağlıyorum. emseydi ya da ben yeteri kadar sütümü ona verebilseydim belki daha farklı olurdu diye düşünüyorum ama tabiki taktir-i İlahi. kısmet böyleymiş. şimdi içimde hep bir dürtü var. oğlum doğmadan önce inşallah 2 sene boyunca emzirebilirim diye dua ederdim ama nasip olmadı. 2. ci doğduğunda istediğim gibi emzirebilirsem kendimi çok suçlu hissedecekmişim gibi geliyor. inşallah oğlum bu konu da ileride beni suçlamaz.
salı günü benimde bozuk 1 tl büyüklüğünde kahverengi lekem olmuştu doktorumu aramıştım progestan iğne ve talbet verdi bana telefonda vajinal koycan tableti dedi diye sanarak alttan koydum dün reçetemi iyice okudum bir baktım orda oral yazıyor doktorumu aramadan ağızdan aldım habı saat 3 gibi, saat 17,35 gibi bir baş dönmesi elim ayağım boşaldı ayakta olsam yere yğılırdım kesin hiç böyle olmamıştım, sanırım progestan yaptı bunu
Merhaba hanımlarr
Doktordan geldim bebeğimin kesesi göründü 7 mm miş:))
Kaç haftalık oluyorr doktor hiç bişey söylemedii
Canım benim geçmiş olsun önemli bişey yoktur içini ferah tut yarın iyi haberler alırız inşallah benim de randevum 12:20 de..
sen benden bir gün doğum yapıcan :) benim salı günü 4 mm di. bu grupta bi arkadas her gün bir mm büyücek kesen demişti ben 5+2 yim sende 5 hafta 3 günlksündür.
kızlar bir topik daha var "eylül 2013 anneleri" diye hep beraber bi topikte birleşsek ya daha güzel paylaşımlar olmaz mı sizce de ?
o nerdeki ben açmıştım bi ara kadın doğumda bunu görmeden önce omuki acep?
Kusmadığım ya da mide bulantım olmadığı için ne üzülüyorum ne de bu duruma imreniyorum ben sadece normali ne durumundayım sadece korku bendeki başka bişey değil...kusmadığına hiç üzülme ben oğlumda kusmaktan mahvoluyodum bundan şükür henüz yok gebe olmadan önce olursam kusmam bulantım olmasın diye dua etmiştim allah kabul etti sanırım bulantım yok şükür olmasınıda hiç istemem, inan imrendiğin şey aslında çok zor bişi, kaygıda etme her gebe kusmaz zaten
canım benimde hiçbir belirtim yok doktora söylediğimde her hamilelik aynı değil illa olacak diye birşey yok on gün sonra görücez demişti, bakalım bu günleri arıycaz sonradan galiba ama seni anlıyorum bende belirti görmek istiyorum içim rahat etsin diye
Slm arkadaşlar, bende sanırım artık eylül annesiyim, 2. bebeğim geliyor nasipse.
Adet tarihime göre 6 haftalık şuan ama kese bile görünmedi, değerim henüz çok düşükmüş, ama bu geç döllenmedenmi kaynaklanır?
Oğlumda böyle olmamıştı
canım benım problrn genetık testlerımın bırınde mutasyon cıktı buda pıhtılasmayla ılgılı dedı benım sat 24 kasım hemen hemen aynı olmamız lazım ancak daha duzgun bır keseden baska bısı goremedık ama dr bos kese degıl dedı bosa panık oluyorsun gec dollenmede olabılır dedı bılmıyorum basta tatsız durumlarım oldugu ıcın daha panıgım sanırsam
daha 4 haftalık benim kese görunur mu ki
2 gun once saktı rahmin kalınlaşmış gebesin ama bebek daha çok küçük görunmuyor dedi
haftaya kese için çğırsa sonra da yani 6. hafta da kalp atışı için mi çağıracak yani
ayyyyy çok duygulandım ben yaa Rabbim korusun bebeklerimizi
2 gun once kasık ağrılrım falan vardı hissediyordum bebeğimi ama şimdi yok nedense içimde bi şuphe var ;((((
Gunaydin Anneler nasilsiniz Masallah bi gun takip etmedim yorumlar 264 olmuş.
ben dun doktora gitmistim ulturasonda sol tarafta keseyi gorduk doktor 10 gun sonraya yine randovu verdi dedi simdi cok kucuk olculeri tam gozukmuyor 10 gun sonra kalp atislarinida duya bilicez.Vallahi icim rahatlandi Kan tahlilimde temiz cikti cok sukur bi problem yok sizde ne var ne yok? Kizlar Az cok tahmin ede biliyomusunuz bebeyinizin Cinsiyyetiniiiiiiiiiiiiiiiiii ben Kiz hiss ediyorum YA SİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ????
İşte bu durum beni korkutuyor çevremde hamile olup kusmaktan canı çıkan insanlar var.. ben her zaman ki ben yani değişiklik yok sadece bel ağrısı göğüs ağrısıda kalmadı .. üç yılda zor bulunca pinpirikli oluyor insan Rabbim elimi boş çevirmesin inşallah sorun yoktur
Benim drda alttan muayene ediyor canim ins. 3. Doktorun dogru tespityapmistir her dr farkli yapiyor kmisi kimselerin gormedigini yorumlaya biliyor ins. Bebegin seninle devam eder bakalim benimde carsambaya duymam lazim ins. Bi soru olmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?