off ya çalışan varmı içinizde napıcaz bu patronlarla çok gıcık oldum adam zaten uyuz, ,iyice uyuzlaştı zaten iki gündür iyice halsizim bi mail attım bi liste yaptım koca listede minnacık bi hata yapmışım 3 aydır beraber çalışıyoruz ilk kez hata yaptım açmış telefonu insan yaptına bi bakar demekki herşeyi böyle yapıyosun dio adi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam, ne diyim gidio ben hamileyim ondan çokmu halsizim diyim şimdi
Canım bu patronlar hep aynı insana saygıları yok hep kendi işleri yapılsın isterler.Ben 16 senedir aynı işyerindeyim ve 16 sene de 1 gün raporum yok. senelik izin bile kullanmadım düğünümde bile kına günüme kadar çalıştım düğünden sonra 1 hafta gitmedim ki 100 kere aradılar. çarşamba doktor bana olumsuz konuşunca işyerine uğradım patron yoktu kardeşine söyledim böyle böyle ve 2 gündür gitmiyorum işe 1 defa aramadı nasılsın hayırdır diye. sadece elemanlar arayıp iş soruyorlar ve oğlu aradı nasılsın abla diye. o yüzden hiç umursama senden ve sağlığından önemli değil.
off ya çalışan varmı içinizde napıcaz bu patronlarla çok gıcık oldum adam zaten uyuz, ,iyice uyuzlaştı zaten iki gündür iyice halsizim bi mail attım bi liste yaptım koca listede minnacık bi hata yapmışım 3 aydır beraber çalışıyoruz ilk kez hata yaptım açmış telefonu insan yaptına bi bakar demekki herşeyi böyle yapıyosun dio adi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam, ne diyim gidio ben hamileyim ondan çokmu halsizim diyim şimdi
hoşgeldin. sağol musmus hayırlısı artık bakalım, senin randevun bugünmü yarınmı 12,20 de,
bende çalışıyorum canım,gerçekten çok zor ya....hele izin konusu bitiriyor beni,daha önce tedavi sürecinde sırf izin alıp göze batmayım diye izin günümü hafta içine almıştım pazar gelip çalışıyordum ona bile murun kırın yapıyorlardı,acaba aynı şey onların başına gelse ne yaparlar...şimdide işyerime yakın tıp merkezine gidiyorum,kayınvalidem sağolsun sabah gidiyo sıramı alıyo,sıram yaklaşınca gidip hemen muayene olup dönüyorum,yarım saat izinde bile sıkıntı,,,,patronların hepsi aynı hepsi eşşek gibi çalış göze gelmez bi ğün küçük bi hata yap büyür durur o...
Yarın canım inşallah 12 de iş sonu sonra da doktor, bakalım neler diyecek..Sen iyi misin bir daha geldi mi leke?
nefret ettiriyorlar insanı ya insan değilmişizde robotmuşuz ggibi muamele yaptıkları zaman uyuz oluyorum, ha kendilerinin başına gelse nemi olur hiç bişicik olmaz ondanda arlanmazlar inan okadar kibirlilerki onu bile fark etmezler bunlar, benim bu bahsettiğim patron 5 yıl önce çok ağır bir hastalık geçirdi adam ölümlerden döndü 1 yıl kadar işene dönemedi döndükten sonra arası 5 ay geçti geçmedi adam yine aynı tas aynı hamam hatta para hırsı 2ye katlamış insan okadar badire atlattı o kadarda paran gitte dünyayı falan dolaş ne bilim bi hayır işle yada yok varsa yoksa hala para kazanayım hırsı başkada bişi değil hayır bunu yaparkken hak yemese lafım yok ama aldığımız para gözüne geliyo adamın
Sinirlenme kuzum yaa sen ne zamandır çalışıyorsun bu işte? Ne üzerine iş? Baktın çok sıkıntı var tazminatını da zor verecekse bırak dicem ama evde oturmak da zor
yok leke bir daha gelmedi çok şükür sen nasılsın iyimisin?
merhabalar hanımlar,
sohbet muhabbet çok güzel olmuş sayfamız
size birşey sorcam,yarıyıl tatili için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ama bulunduğumuz ile uzak olduğu için uçakla gidip dönücem,
doktoruma bi sakıncası olur mu diye soracaktım unuttum,
bu konuda danışan yada bilgisi olan var mı bi sorun yaratır mı benim için:26:
bakımlı ve çok güzel bir tırnak
Canım ben ilk 4 haftalıkken gitmiştim dr'a keseyi görmüştük ama çok küçücüktü....Kese göründükten 2 hafta sonra çağırıyorlar genellikle..
Eşimle ikimizin içimize hep kız doğuyor ama dün bebişimi gördüm rüyamdaErkekti rüyasında gören var mı benim gibi Çoook tatlıydı bir an önce kucağıma almak istiyorum..
Ben de 1 haftadır var bulantı ama ara ara çok nadir yani ayrıca göğüslerim şişti çok fena şimdi normale döndü ben de korkuyorum bi terslik olmaz inş...
ay gülceğim yoktu alemsin. bebişimi görüyomusunuz yaaaa
canım sorun olmaz diye biliyorum hava yollarının bu konudaki düzenlemelerinin yer aldığı bir yazı var sana yardımcı olabilir sanırım Hamilelikte uak yolculuu-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/URL]
teşekkür ederim ilgine bilim,
bende birkaç bişey okudum ama insan mutlaka doktorundan yada benzer durumlada olan birilerinden bilgi almak istiyor
bu sitede ilk aylardan bahsetmemiş ama 1hafta sonra kontrolüm var dayanamadım bi sorayım dedim kızlara
doktorum göremedi peki benim gördüğün ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?