2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bu patronlar hep aynı insana saygıları yok hep kendi işleri yapılsın isterler.Ben 16 senedir aynı işyerindeyim ve 16 sene de 1 gün raporum yok. senelik izin bile kullanmadım düğünümde bile kına günüme kadar çalıştım düğünden sonra 1 hafta gitmedim ki 100 kere aradılar. çarşamba doktor bana olumsuz konuşunca işyerine uğradım patron yoktu kardeşine söyledim böyle böyle ve 2 gündür gitmiyorum işe 1 defa aramadı nasılsın hayırdır diye. sadece elemanlar arayıp iş soruyorlar ve oğlu aradı nasılsın abla diye. o yüzden hiç umursama senden ve sağlığından önemli değil.

sağol canım evet haklısın zaten şu 8 ayımı geçirmeye bakacağım sonrasında yani doğum sonrasında çalışmayı düşünmüyorum kaldıramam artık bunları yeni doğum yaptığımda zaten bünyem hassas oluyo bide bunların laflarını kaldıramam evimde oturup çocuklarımla ilgilenmek istiyorum inşalallah tek kaygım 8 yıllık tazminatım bizim patronumuz değişti eski patronumuz çok iyiydi ama bu yenisi hiç çekilmiyo çokta cimri tazminat konusunda vermeyeceğine nerdeyse eminim

bende çalışıyorum canım,gerçekten çok zor ya....hele izin konusu bitiriyor beni,daha önce tedavi sürecinde sırf izin alıp göze batmayım diye izin günümü hafta içine almıştım pazar gelip çalışıyordum ona bile murun kırın yapıyorlardı,acaba aynı şey onların başına gelse ne yaparlar...şimdide işyerime yakın tıp merkezine gidiyorum,kayınvalidem sağolsun sabah gidiyo sıramı alıyo,sıram yaklaşınca gidip hemen muayene olup dönüyorum,yarım saat izinde bile sıkıntı,,,,patronların hepsi aynı hepsi eşşek gibi çalış göze gelmez bi ğün küçük bi hata yap büyür durur o...

çin takviminin %90 doğru olduğunu söyleyen var ben 4arkadaşımda doğruluğunu gördüm ama tesadüfmüdür bilemem isterseniz oraya bakın belki merakınızı biraz dindirir :)

nefret ettiriyorlar insanı ya insan değilmişizde robotmuşuz ggibi muamele yaptıkları zaman uyuz oluyorum, ha kendilerinin başına gelse nemi olur hiç bişicik olmaz ondanda arlanmazlar inan okadar kibirlilerki onu bile fark etmezler bunlar, benim bu bahsettiğim patron 5 yıl önce çok ağır bir hastalık geçirdi adam ölümlerden döndü 1 yıl kadar işene dönemedi döndükten sonra arası 5 ay geçti geçmedi adam yine aynı tas aynı hamam hatta para hırsı 2ye katlamış insan okadar badire atlattı o kadarda paran gitte dünyayı falan dolaş ne bilim bi hayır işle yada yok varsa yoksa hala para kazanayım hırsı başkada bişi değil hayır bunu yaparkken hak yemese lafım yok ama aldığımız para gözüne geliyo adamın

Yarın canım inşallah 12 de iş sonu sonra da doktor, bakalım neler diyecek..Sen iyi misin bir daha geldi mi leke?

yok leke bir daha gelmedi çok şükür sen nasılsın iyimisin?

slm kızlar bnde Allah izin verirse eylülde doğum yapıcam rabbim herkesn kalbine göre versin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Bugün daha iyiyim sanki bulantı bakımından inşallah olmaz yaa valla çok tırsıyorum bulantıdan:)
Acayip uyku basıyor bu saatlerde hava da burada tam uyku havası valla eve gidesim var yani o derece

merhabalar hanımlar,

sohbet muhabbet çok güzel olmuş sayfamız

size birşey sorcam,yarıyıl tatili için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ama bulunduğumuz ile uzak olduğu için uçakla gidip dönücem,

doktoruma bi sakıncası olur mu diye soracaktım unuttum,

bu konuda danışan yada bilgisi olan var mı bi sorun yaratır mı benim için:26:

canım sorun olmaz diye biliyorum hava yollarının bu konudaki düzenlemelerinin yer aldığı bir yazı var sana yardımcı olabilir sanırım Hamilelikte uak yolculuu-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

eşimle içimize erkek doguyor ama ruyamda kıvır kıvır karamel rengi saçlı kız bebek emzirdigimi gördüm. kokladım öptümmm Allahtan hayırlısını diliyorum. sağlıklı olsun şansı bahtı güzel olsun eh daha ne olsunnnnn :)))))

canım sorun olmaz diye biliyorum hava yollarının bu konudaki düzenlemelerinin yer aldığı bir yazı var sana yardımcı olabilir sanırım Hamilelikte uak yolculuu-Dr.Alper Mumcu ([url]www.mumcu.com)[/URL]

teşekkür ederim ilgine bilim,

bende birkaç bişey okudum ama insan mutlaka doktorundan yada benzer durumlada olan birilerinden bilgi almak istiyor

bu sitede ilk aylardan bahsetmemiş ama 1hafta sonra kontrolüm var dayanamadım bi sorayım dedim kızlara

haklısın insan kendini yalnız hissetmek istemiyor, zaten bu sitede olmamızın nedeni bu değilmi benzer deneyimlerimizi paylaşmak, paylaştıkça artar veya azalır duygular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…