doktorum göremedi peki benim gördüğün ne.hayal mi sadece ben mi görüyorum
bu fotomuz 6+1 de çekildi.doktor evirdi çevirdi karnımı kazıdı .yolk var dedi kalp atışını göremedi.bende endişeleniyorum.bu ultrason resminde içeride ben kurt gibi bişi görüyom sanki.yada görmek istiyorum
bebişim sağlıklı olsun da bakımım kusur kalsa da olur.
zaten kaç günlerdir aynı böyleyimsaç baş karıştı iyice bebişimi göremedim diye üzüntüme
evt bazen bilememek daha iiii
canım rahat olmak kelimesi bana çok uzak.ben bu bebişime sahip olmak için 3 yıl bekledim.3 yıl boyunca binlerce ilaç ve operasyon geçirdim.sonra tüp bebek sayesinde yavruma kavuştum ve inan elimde değil.sen haklısın söylediklerinde sonuna kadar.
fakat elimde değil.keşke rahat olsam hamileliğimin tadını çıkartabilsem
yarın yine gideceğim bakalıminşallh görürüm.kalp atışını geçtim bebiş gözüksünde.kalp haftayada olur ben bii duş alıp kuran okuyacağım.bugün cuma rabbim korusun yavrularımızı dua edeyim accık.
hamilelikte yanında muhakkak kalem ve kağıt bulundur derim. aklına gelen her soruyu yazarsın. böyleleikle ay şunu sormadım telaşen olmaz. evet özeldekiler daha itinalı gibiler ama olmayanı da var emin ol. :))Devlet hastanesi olduğu için çok önemsemedim doktoru bi de hiç iletişime açık değildi ki doktor o yüzden ben de ne soracağımı bilemedim. Özeldekiler daha iyi ilgileniyorlar artık bugün bi liste yaparım yarın özelde hepsini sorarım
bilmem ki ne buraya yazıklarım da doğru dürüst cevap alamıyorum. sağolsun bir bilimciğim vefalı çıktı. geri kalan cevap yazdıklarım da tık yok. o yüzden pek giresim gelmiyor foruma bir selam verip çıkıyorum.burası daha aktif onlar buraya gelsin bence :)
amin canım. gönlünü ferah tut. Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz.slm kızlarrr sabah 9 da doktor randevum vardı bebek daha küçük olduğu için karından kalp atışını duyamayabiliriz vajinal bakalım dedi ve keseyide bebişimizi de gördük çok şükür :) 0.34 cm minnacıkkkk o teyzelerii :)) daha öncesnde ölü bebeğim olduğu için karından atılan kan sulandırıcı iğne verdi doğuma kadar kullanacakmışım inş Rabbim o günleri gösterir hepimize...
bilinç altımızın çok etkisinde kalabiliyoruz. sen kızmı istiyorsun erkekmi. :) ayrıca şu çin takvimi olayına her ne kadar inanmasamda merak işte bende baktım ve erkek gösteriyor. içime de erkek evlat doğuyor. eşim kız evlat diliyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.Bende internet hesaplamasindada kiz dustu,hem bebek solda oyle oldugu zamanda kiz diyolar,bide is arkadasim ruyasinda bana elma vermis o da kiz demek Ama ben dun aksam ruyamda cooooooooooooooooook guzel erkek bebek gordum uyuyordu bende duramayip burnundan opuyorum oda uyaniyor kucagima alib omzuma yatiriyorum inanirmisin sanki kokusunu hiss etdimo kadar sahiydiki simdiden ozledim...
ilk evlat da bende böyleydim, şimdi dr a dün gitmem gerekiyordu ama ben haftaya gideceğim nasipse en azından herşey yerleşmiş olur karnıma diye düşünüyorum. :)) daha önce gittinmi dr a bilmiyorum ama gittiysen eğer biraz daha sabret derim.siz hepiniz benden öndesiniz
yazdıklarınızı okuyunca çok hevesleniyorum hemen doktora gideyim istiyorum :)
geriden gelmek de kotü oldu acccık :))
terazi olmasını isterdim benim gibi. keşke bir ay daha bekleseydim.:))bebişlerimiz BAŞAK ya da TERAZİ burcu olacaklaaarrrr :))
adet düzensizliğin varsa biraz daha sabret derim . başka şeylerle meşgul olabilirsen iyi olurdu. hayırlısı diyelim hayatım. Rabbim gönlüne göre nasip etsin dilerim.merhaba herkesebenimde son adet tarihim 14 aralık daha adet olmadım ama test yapmak için erken adet düzensizliğimde var geçen ayda böyle oldu heveslenip test aldım sonuç hüsran çok umutlanmak istemiyorum
patron kısmı böyledir hayatım malesef. bir de şimdi hamilesin ya gereğinden fazla sinirli ve duygusal olursun o yüzden hiç takmamaya çalış derim. valla ben öyle yapıyorum açıkçası. birde senelerdir piştim artık. bende nasipse evladım doğunca evde olup yavrularımla ilgilenicem inşallah. en güzeli bu zaten. onun için de sabrediyorum ki şu sigortadan para alabileyim. :)))off ya çalışan varmı içinizde napıcaz bu patronlarla çok gıcık oldum adam zaten uyuz, ,iyice uyuzlaştı zaten iki gündür iyice halsizim bi mail attım bi liste yaptım koca listede minnacık bi hata yapmışım 3 aydır beraber çalışıyoruz ilk kez hata yaptım açmış telefonu insan yaptına bi bakar demekki herşeyi böyle yapıyosun dio adi nasıl sinirlendim nasıl üzüldüm anlatamam, ne diyim gidio ben hamileyim ondan çokmu halsizim diyim şimdi
bir çaresi varmı bilmiyorum canım. Allah sabır versin dilerim. bende de göğüs ağrıları var malesef ama çok aşırı değil. sadece damarlar çok belli ve üstüne yatınca acıyor. şu an kütle halindeler sanki. 9. ayın sonunda halimi düşünemiyorum. göğüs estetiği yolu görünüyor bana.sabahlari yatakta gogus agrisimi desem acisimi desem normal adet belirtisi gogus hassasiyetinden farkli bir his uyaniyorum cok fena ya buna bi care yokmu
amin canım sağol. hoşgeldin aramıza.slm kızlar bnde Allah izin verirse eylülde doğum yapıcam rabbim herkesn kalbine göre versin sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
konuya bilim cevap vermiş, zaten hızır gibidir kendisi yetişir herşeye. :))merhabalar hanımlar,
sohbet muhabbet çok güzel olmuş sayfamız
size birşey sorcam,yarıyıl tatili için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ama bulunduğumuz ile uzak olduğu için uçakla gidip dönücem,
doktoruma bi sakıncası olur mu diye soracaktım unuttum,
bu konuda danışan yada bilgisi olan var mı bi sorun yaratır mı benim için:26:
bende ilk bilimin gördüğünü gördüm:)) sonrasında bir yolk kesesi gördüm. bebek görünmüyor ama şu varki geç döllenme yaşadıysan eğer bebek bir hafta sonra belki 2 hafta sonra ultrasonda görünecektir diye düşünüyorum. o yüzden morali bozma derim arkadaşım.
ilahi bilim. güldürdün beni yaa. :)))bakımlı ve çok güzel bir tırnak
merhaba kızlar
bende 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim
planlı bi gebelikti zaten
silik çıkmıştı 2.çizgi
bugün doktorumun tayini çıkınca sağlık ocağına gittik 5,5 haftalık gebelik dedi hemşire
daha çok küçük ultrasonda da görünmez dedi
bi daha idrar testi yapalım dedi
pozitif çıktı yine
bende 1- 1,5 haftaya doktora gideyim diyorum anca kalp atışları falan duyulur dimi
bide benim sol kasığım çok ağrıyor
merhabalar hanımlar,
sohbet muhabbet çok güzel olmuş sayfamız
size birşey sorcam,yarıyıl tatili için ailemin yanına gitmeyi düşünüyorum ama bulunduğumuz ile uzak olduğu için uçakla gidip dönücem,
doktoruma bi sakıncası olur mu diye soracaktım unuttum,
bu konuda danışan yada bilgisi olan var mı bi sorun yaratır mı benim için:26:
hamilelikte yanında muhakkak kalem ve kağıt bulundur derim. aklına gelen her soruyu yazarsın. böyleleikle ay şunu sormadım telaşen olmaz. evet özeldekiler daha itinalı gibiler ama olmayanı da var emin ol. :))
bilmem ki ne buraya yazıklarım da doğru dürüst cevap alamıyorum. sağolsun bir bilimciğim vefalı çıktı. geri kalan cevap yazdıklarım da tık yok. o yüzden pek giresim gelmiyor foruma bir selam verip çıkıyorum.
amin canım. gönlünü ferah tut. Allah ın izniyle hiçbirşey olmaz.
bilinç altımızın çok etkisinde kalabiliyoruz. sen kızmı istiyorsun erkekmi. :) ayrıca şu çin takvimi olayına her ne kadar inanmasamda merak işte bende baktım ve erkek gösteriyor. içime de erkek evlat doğuyor. eşim kız evlat diliyor. hakkımızda hayırlısı olsun inşallah.
ilk evlat da bende böyleydim, şimdi dr a dün gitmem gerekiyordu ama ben haftaya gideceğim nasipse en azından herşey yerleşmiş olur karnıma diye düşünüyorum. :)) daha önce gittinmi dr a bilmiyorum ama gittiysen eğer biraz daha sabret derim.
terazi olmasını isterdim benim gibi. keşke bir ay daha bekleseydim.:))
adet düzensizliğin varsa biraz daha sabret derim . başka şeylerle meşgul olabilirsen iyi olurdu. hayırlısı diyelim hayatım. Rabbim gönlüne göre nasip etsin dilerim.
patron kısmı böyledir hayatım malesef. bir de şimdi hamilesin ya gereğinden fazla sinirli ve duygusal olursun o yüzden hiç takmamaya çalış derim. valla ben öyle yapıyorum açıkçası. birde senelerdir piştim artık. bende nasipse evladım doğunca evde olup yavrularımla ilgilenicem inşallah. en güzeli bu zaten. onun için de sabrediyorum ki şu sigortadan para alabileyim. :)))
senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli.
bir çaresi varmı bilmiyorum canım. Allah sabır versin dilerim. bende de göğüs ağrıları var malesef ama çok aşırı değil. sadece damarlar çok belli ve üstüne yatınca acıyor. şu an kütle halindeler sanki. 9. ayın sonunda halimi düşünemiyorum. göğüs estetiği yolu görünüyor bana.
amin canım sağol. hoşgeldin aramıza.
konuya bilim cevap vermiş, zaten hızır gibidir kendisi yetişir herşeye. :))
bende ilk bilimin gördüğünü gördüm:)) sonrasında bir yolk kesesi gördüm. bebek görünmüyor ama şu varki geç döllenme yaşadıysan eğer bebek bir hafta sonra belki 2 hafta sonra ultrasonda görünecektir diye düşünüyorum. o yüzden morali bozma derim arkadaşım.
ilahi bilim. güldürdün beni yaa. :)))
hayırlı olsun canım. senin de hamileliğin tamamına ersin inşallah. evet 1-1.5 hafta sonra gidersen kalp atışlarını duyabilirsin. 7. hafta daha net oluyor herşey. kasık ağrıların normal yerleşmede oluyor o ağrılar. ben de hala yaşıyorum arada çok ağrımıyor tabi ama ara ara biraz sızlıyor açıkçası.
hayırlı olsun canım. senin de hamileliğin tamamına ersin inşallah. evet 1-1.5 hafta sonra gidersen kalp atışlarını duyabilirsin. 7. hafta daha net oluyor herşey. kasık ağrıların normal yerleşmede oluyor o ağrılar. ben de hala yaşıyorum arada çok ağrımıyor tabi ama ara ara biraz sızlıyor açıkçası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?