2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ad maşallah hepsine nasılda cevap yazabiliyosun,
kıs bırakma beni ağlarım bak :2::2:
ya benide götür ya sende gitme ad:26::26:
senelerdir alıştım yazmaya burada. özellikle de diyet guruplarında. doğumdan sonra yine orada olurum büyük ihtimalle sende gelirsin takılırız beraber.
canım benim zaten senin muhabbetin olmasa çekilmez ki burası. kimse yazmıyor bile. ha ben bunu takıyormuyum tabiki hayır. bazen aynı şeyleri bende yapıyorum ama sürekli değil tabii. :)) ağlama kıyamam sana arkadaşım.

canım ben şimdi anlamadım. doktora gittin sana 6 hafta 2 günlüksünmü dedi yani bunu ultrasondan bakıp mı söyledi. 5+6 iken başka dr. mı gittin anlamadım ki. :26:

satını nasıl bilmiyorsun çok şaşırdım eşine sor o biliyodur belki çünkü onalr bizden iyi biliyorlar hayır uzak kalıyorlar ya o bakımdan yani

geçmiş olsun ad diyabetmi var sende dikkat et kendine arkadaşım ayrıcana çok haklısın yazdıklarında

bilim VE AD kızlar ne şekersiniz ya gerçektende görüşebilsek keşke canlı canlı paylaşsak bunları
benim adetim çokdüzensiz 2-3 ayda bi olur genelde
zaten eşimle sadece 1 defa denedik yani korunmadık
çook süpriz oldu bize
salı günü doktora gittim cnm 5+6 günlük dedi ve dogumun 5 eylülde dedi
bugün cuma ya 6+2 oldu 3 gün geçti yani
kk takvimindede 8 hflık yazıyor çünki dogum tarihini dr 5 eylül dedigi için öyle girdim
sanırım dr bana erken tarih verdi sezeryan olacagıiçin
çok saçma degilmi yaa

neticede eylülde anne olursun yada ağustos son haftada bu gebe olduğun gerçeğini deiştirmez 1 hafta şu aşamada çok önemli görünsede bebek karnında büyüdüğünde yani ağustos eylül ayında çok bişey fark etmeyecek mesela ad 5 eylül görünüyor ben 13 belki ben ad den önce doğuma giderim hiç belli olmaz yani sen takma kafanı şimdi böyle şeyleri tadını çıkar
ben doğumumun kısmet olursa 9 eylülde olacağını düşünüyourm mesela oğlumda tahmini doğum tarihinden 4 gün önce gelmişti buda öyle olur diye düşünüyorum bakalım kısmet

teşekkür ederim canım amin inş. herkes sağa salim alsın kucağına
hemşirede öyle dedi yerleşme yüzünden oluyor diye
amin canım inşallah. herşeyin hayırlısını dilerim hepimiz için.
geçmiş olsun ad diyabetmi var sende dikkat et kendine arkadaşım ayrıcana çok haklısın yazdıklarında

bazı şeyleri yaşayarak öğreniyor insan sende biliyorsun çünkü sende bir annesin. Rabbim biz kadınları öyle bir yaratmış ki çok çok hassasız her konuda. o yüzden psikolojisi rahat bir kadın herşeyi başarır. doğumda böyle birşey zaten gebeliklerin çoğu bu kafaya takma olayı yüzünden gerçekleşemiyor ya. neyse hakkımızda hayırlısı olsun inşallah. :))
canım bende gebelikte diyabet oluşuyor. yani oğlum da olmuştu. insülin değil ama ilaç kullanmıştım birde mecbur diyet yapmıştım.bu diyabet de mahvediyor beni, resmen nefes almamı kısıtlıyor. sanırım bunda da olacak gibi, midemden dolayı oluşan bir sıkıntım var ama hafif nefes darlığı da yaşıyor gibiyim. birde yaz ayına denk geliyoruz nasipse vay benim halime. Allah hepimizin yardımcısı olsun dilerim ama benin oksijen tüpüyle gezeceğim kesin.

sagol cnm yine rahatlattın beni
beynimiz şasemi yapıyor ki dersinizzz
kafayı yedik iyce hee eşlerimiz okumasın bu sayfaları şüpheedecekler
ne küçük şeylere takılıyoruz yahuuu
sen yazınca anladım

canım benim anlayamadığım konuda aslında tam da buydu yani iki değer arasında kaç gün olduğuydu açıkçası. ama doktorun doğru demiş zaten 5+6 olunca 5 hafta 6 günlük oluyorsun 5+7 olunca 6. haftayı tamamlamış 7. haftaya başlamış oluyorsun. yani üzerine 3 gün ekleyince 6+2 günlük oluyor. bu doğru bir netice. :)) buna göre son adet tarihin 5 aralık oluyor canım. yani sat 5 aralık sende.

anladım gebelik şekeri seninki dikkat edecen başka çaresi yok, bu yaz çok sıcak geçmez umarım 2008de çok sıcak geçemişti şanslıydım umarım bu yazda öyle olur yoksa bebeklerimizi doğracağımız zaman çok güzel eylül ayı ne çok sıcak ne çok soğuk çok iyi oluyor ozamanda

kızlar ben 7 yıl önce sezeryan oldum
şimdi dr normal doğurmak istiyorum dedim olmaz dedi
ebe ark.olur diyor
siz ne dersiniz?
siz nasıl doğum yapacaksınız
erken mi biraz

ebe ark.olur diyor
siz ne dersiniz?
erken mi biraz

erken aslında ama ben ilkim normal olduğu için normal yapacağımı düşünüyorum allahtan bi mani olmazsa yani
avrupada sezeryanın üstüne normal doğum yaptırıyorlar evet hatta burdada yaptıran doktorlar varmış ama riske girdiğine değermi onu düşünmek lazım ayrıca normal doğum hiçte kolay değil sancı çekerken beni sezeryana alınnnn diye bağırmak var işin ucunda

gebelik diyabeti adı altında birşey hayatım. dikkat edeceğim tabii, el mecbur. zor olacak ama yapacağız Allah ın izniyle. valla ben normalde sıcaklarda çok bunalan insanım gebelikte dediğim gibi oksijen tüpüyle gezerim artık.
ebe ark.olur diyor
siz ne dersiniz?
erken mi biraz

valla bende sezeryan oldum. sonrasında acaba normal doğum şansım olurmu diye düşündüm sonra vazgeçtim tekrar sezeryan a döndüm. nasipse sezeryan olmak istiyorum tekrar. o ıkınmayla ben tansiyon şeker hepsi fırlar zaten Türkiye de doktorlar pek cesaret etmiyormuş okuduğum kadarıyla. ayrıca sezeryan sonrası ameliyat kesiğindeki kaslar güçlü bir şekilde bağlanmamışsa normal doğumda üzerine abanma falan olabileceği için sıkıntı yaratabilir. çünkü benim hala dikiş yerlerim sızlar bazen onun sebebide ordaki kasların birbirine tam anlamıyla sıkı tutunamasından kaynaklanıyormuş. amaaann zaten ne uğreşcem normalle, kestirip çıkarım be yaw:)))

sen bağırırsan ben seni duyarım bilimcim. bende bağırırım burdan sezeryana alın onu diye.

senin doğum ağustos olur ozaman büyük ihtimal genelde 38-39 da yapoyolar ya sezeryanı ondan diyorum

senin doğum ağustos olur ozaman büyük ihtimal genelde 38-39 da yapoyolar ya sezeryanı ondan diyorum

oğlumda bağırmıştım öyle ama dinleyen kimmmmmmmm neyse pırt diye pırtlattım sonra iyikide normal doğurmuşum dedimmi evet dedim

olabilir canım ağustos sonu gibi de alabilirler. duruma göre hareket ederiz artık.
normal doğumda sen yine iyi demişsin. nelerini duyuyorum bir bilsen. neyseki yine de olayı bitirmişsin hayatım tebrik ederim.

bu arada izniniz olursa ben kaçıyorum artık etrafı toparlayayım sonrada çıkayım. herkese hayırlı akşamlar dilerim kendinize dikkat edin. öpüyorum bilimcim.

durun kızlar yawwww daha pıt pıt ları duyamadık siz doğuma gitttiniz yaaaa..vala karnım ağrıdı doğumdan bahsedince...gerçi bebişim için doğum ağrılarına razıyımmm ...

canım bende subat başında ucakla seyahat edicem doktorum istediğin yere gidebilrisin hiçbi sorun olmaz dedi
yolculuktan bigun mnce kontol için gel ama dedi

minnak bişler görüyorum ben burdann.=))

tatlım snle daha evel konuşmuştuk doktorla ilgili
naptın kendine bi doktor ayarladınmı
merak ettim?

Son düzenleme:

gayehy, risin,Tugra034
teşekkür ederim kızlarr seviyorum siziii

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…