yarın yine gideceğim bakalıminşallh görürüm.kalp atışını geçtim bebiş gözüksünde.kalp haftayada olur ben bii duş alıp kuran okuyacağım.bugün cuma rabbim korusun yavrularımızı dua edeyim accık.
Canım bu patronlar hep aynı insana saygıları yok hep kendi işleri yapılsın isterler.Ben 16 senedir aynı işyerindeyim ve 16 sene de 1 gün raporum yok. senelik izin bile kullanmadım düğünümde bile kına günüme kadar çalıştım düğünden sonra 1 hafta gitmedim ki 100 kere aradılar. çarşamba doktor bana olumsuz konuşunca işyerine uğradım patron yoktu kardeşine söyledim böyle böyle ve 2 gündür gitmiyorum işe 1 defa aramadı nasılsın hayırdır diye. sadece elemanlar arayıp iş soruyorlar ve oğlu aradı nasılsın abla diye. o yüzden hiç umursama senden ve sağlığından önemli değil.
kızlar çok sinirliyim iyden iyiye sinirlerim bozuldu ya
akşam yemege ıspanak yaptım eşimde aradı sıpanak var diyince
o zmn ben ablamı arayım ne yapmış ona gidiyim dedi
bende kızdım biraz iyi git nereye gidiyosan dedim
aç bilaç bekledik kızımla ekmek alacaktı
msj attım yediysen gel açız seni bekliyoruz diye
cvp bile atmadı
sinirlendim markete gittim aldım geldim
15 dk sonra geldi kapıyı açmamışım kızım açmış trip atıyo bide bana
üstünü başını hazırladı yatılı biyere gidecekti çekti gitti
ne o konuştu ne ben
5 senedir çocuk diye tutturdu 2 gün nazımı çekemedi
hayret yaa yemin ederim hayret sabahtan beri bişey yemedigimi de biliyordu nasılsın bile demediiii
cvp bile atmadı
ne o konuştu ne ben
hayret yaa yemin ederim hayret sabahtan beri bişey yemedigimi de biliyordu nasılsın bile demediiii
cvp bile atmadı
ne o konuştu ne ben
kaç yıldır evlisiniz bitanem sizznie izn verdin ki gitmesine :26: daha kütü olmasın sonra
Canim kusura bakma ama cok kizdim esine seni hamile hamile uzmeye ne hakki var.o yemegi bulduguna sukredecegine bi de trip yapiyor.bence hiiic alltan falan alma gaz vermek gibi oldu sanirim ama ben hic gelemem boyle seylere sistim walla...8 sene bitti 1.sınıfa giden bi kzımız var
zaten gidecekti 2 günlügüne sabah söylemişti kuran dersleri var
ıspanagıda yerdi her zaman
rezil etti beni kesin lafv etmişlerdir ilk günden çocugu yemeksiz bırakmış diye
adın gibi ibliyorum
Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim süperdi. 9,8 mm olmuş boyu. Herşey yolundaymış şükür
8 sene bitti 1.sınıfa giden bi kzımız var
adın gibi ibliyorum
Canim kusura bakma ama cok kizdim esine seni hamile hamile uzmeye ne hakki var.o yemegi bulduguna sukredecegine bi de trip yapiyor.bence hiiic alltan falan alma gaz vermek gibi oldu sanirim ama ben hic gelemem boyle seylere sistim walla...
Sen de uzme kendini kim ne laf ederse etsin.senin lafini edecek olanlar mukemmel mi sanki.ay ustelik ispanagi yapmak ne kadar da zahmetli.tamam yemek cabuk pisiyor olabilir ama yikamasi basli basina dert walla...
ayyy çok güzel bişi bu yaa :)) bnmde en son adetim 8 aralıkta olmuştu tes yapmştım 5 gün önce hamileymişimm :)) 6.haftadayım bnde :) bizimkisidee eylülün başında doğucak inşallaahhh :) ama ben sağıl ocağına gittim henüz kadın doğuma gitmedim ilk hamileliğim acaba gitsemmiki bilmiyorumki hiçbişi :/ sağlık ocağındanda sadece randevu verdiler git demediler :/ :/Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim süperdi. 9,8 mm olmuş boyu. Herşey yolundaymış şükür
Boşver canım sen millete ne bakıyorsun sıkma canını sen düzelir bak 1 evladın yanında şükür biri karnında kendini üzmede üzülmesin evlatların
Katiliyorum sana canim maalesef inatci erkekse bayanlar hep alttan almak zorunda bayanlar kabul etmesede yapmak zorundayiz...canım benim eşin de bi alemmiş huyunu bilmem ama kötü olmuş seni evde aç bekletmesi. Ispanağı da hiç sevmiyo galiba:18::18::18:
Düzelir aranız canım ama eşin çok inatçıysa alttan alan yine sen olacaksın maleseff..
Umarım en kısa sürede düzelirsiniz
Amaan ne rezil olacaksin canim onlar ogozle bakiyorsa onlarin kisiligi bosver.. benim esimde kaynanamla ayni apartmanda oturdugumuzda begenmedigi bisey oldugunda giderdi sinir ederdi beni ilk yillarinizdi bide dusun ..ama alistin zamabla simdi gitmiyor eskisi gibi gitsede sonucta ailesi biseydiyemem ama ekmek gwtirip sana gidebilirdi.. neyse tam hassas donemindesin uzme kendini oda dusununce sana hakverir sen sessizligini kaybetme yeter.8 sene bitti 1.sınıfa giden bi kzımız var
adın gibi ibliyorum
canım zoruma gidiyor
sadece benim evlatlarım degil ki
eve para getirmeyi babalık sanıyor eşim
sanırım hamileliklte herşey iyce patlak veriyorr
daha kızımı 1 gün oturup çalıştırmış kul degil
3 gündür yatıyorum onda bile ilgilenmedi
senin neyine 2. çocukk
kzıyorum kendime gazına gelip yaptıgım için
burcu çok tatlısın çok sagol arkadaşım beni sizden başka kimse anlayamaz ki zaten
dışardan gören hüsnü kuruntu seninki der
ama takvimde bile yazıyor sinirlerimizin bozuk oldugu düşün
kızımı uyuttun şimdi bende yatıcam birzdan
olay büyük bir olay degil ama böyle gitmeyecegini anlamasını istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?