2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızzzz o gözüken bebiş deil mi ki bebiş ya o fındık faresi :))

kızlar çok sinirliyim iyden iyiye sinirlerim bozuldu ya
akşam yemege ıspanak yaptım eşimde aradı sıpanak var diyince
o zmn ben ablamı arayım ne yapmış ona gidiyim dedi
bende kızdım biraz iyi git nereye gidiyosan dedim
aç bilaç bekledik kızımla ekmek alacaktı
msj attım yediysen gel açız seni bekliyoruz diye
cvp bile atmadı
sinirlendim markete gittim aldım geldim
15 dk sonra geldi kapıyı açmamışım kızım açmış trip atıyo bide bana
üstünü başını hazırladı yatılı biyere gidecekti çekti gitti
ne o konuştu ne ben

5 senedir çocuk diye tutturdu 2 gün nazımı çekemedi
hayret yaa yemin ederim hayret sabahtan beri bişey yemedigimi de biliyordu nasılsın bile demediiii

Evet canim ola bilir cok dusunuyoruz.
Ben taa onceden ilk erkek sonra kiz istiyodum icimden erkek geciyo ama galiba Kiz simdi kendimi kiza alistiriyorum Allah Hayirli,Saglikli evlat nasib etsin once Ilk gelsinde...

payronlar bölee yaa uyuz oluorum bi doktor için izin alıyoruz dönüşte suratlar 10 karışş ... sanki herkez hamile ben değilim anam herkes otuyor bi bana iş var sanki bende çektim resti geçen hafta zaten ay sonu çıkıoyrum burda stres altında çalışamam diee aksilik bu ya bu seferde ocak ayı 5 hafat çıktı zaman geçmiyor sankiii

Son düzenleme:

kaç yıldır evlisiniz bitanem sizz nie izn verdin ki gitmesine :26: daha kütü olmasın sonra

canım benim eşin de bi alemmiş huyunu bilmem ama kötü olmuş seni evde aç bekletmesi. Ispanağı da hiç sevmiyo galiba:18::18::18:

Düzelir aranız canım ama eşin çok inatçıysa alttan alan yine sen olacaksın maleseff..

Umarım en kısa sürede düzelirsiniz

Selam kızlar konu almış başını yürümüş maşallah. Ben çarşamba günü doktora gittim. İnternet hesabına göre 6+2 olmam gerekiyordu. ultrasonda 5+2 çıktı. Kese gözüktü çok şükür. Kalp atışları için 2 hafta sonra gel dedi. Ben de memlekete gideceğimi söyledim sömestr nedeniyle. Bu arada bir sürü test yaptırttı bana. İdrar testi. 4-5 tüp de kan alındı. Karaciğer enzimim normalden 7 ul yüksek çıktı. İki hafta sonra testi tekrar et dedi. Gebelik için riskmiş. Güle oynaya gittim. Keseyi görmeme de çok sevindim. Ama karaciğer beni korkuttu inşallah yükselmez haftaya. Başına böyle birşey gelen var mı acaba?

sıkma canını bazen bu erkeklerin odunlukları tutuyo işte anlayış birer kütüğe dönüşüyolar
sonradan aklı başına gelir her erkek gibi sen üzm o tatlı canını

kaç yıldır evlisiniz bitanem sizz nie izn verdin ki gitmesine :26: daha kütü olmasın sonra

8 sene bitti 1.sınıfa giden bi kzımız var
zaten gidecekti 2 günlügüne sabah söylemişti kuran dersleri var

ıspanagıda yerdi her zaman
rezil etti beni kesin lafv etmişlerdir ilk günden çocugu yemeksiz bırakmış diye
adın gibi ibliyorum

Canim kusura bakma ama cok kizdim esine seni hamile hamile uzmeye ne hakki var.o yemegi bulduguna sukredecegine bi de trip yapiyor.bence hiiic alltan falan alma gaz vermek gibi oldu sanirim ama ben hic gelemem boyle seylere sistim walla...
Sen de uzme kendini kim ne laf ederse etsin.senin lafini edecek olanlar mukemmel mi sanki.ay ustelik ispanagi yapmak ne kadar da zahmetli.tamam yemek cabuk pisiyor olabilir ama yikamasi basli basina dert walla...

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim süperdi. 9,8 mm olmuş boyu. Herşey yolundaymış şükür

Boşver canım sen millete ne bakıyorsun sıkma canını sen düzelir bak 1 evladın yanında şükür biri karnında kendini üzmede üzülmesin evlatların

çok sagol canım
tamam kesinlikle ben abarttım ama normal degilim ki
zaten sinirlerim bozuk
hiç bişey yiyip içemiyorum sürekli bulanıyorum,hiç uyuyamıyorum gece bile uykum gelmiyo
herşeyimi alt üst olmuş gibi hissediyorum
bide o bana trip atıyo
ve ben hiçç çocuk istemiyordum zorla yaptı 2. yi
o zmn biraz ilgilen ama demi

Kızlar bugün doktora gittim kalp atışlarını dinledim süperdi. 9,8 mm olmuş boyu. Herşey yolundaymış şükür
ayyy çok güzel bişi bu yaa :)) bnmde en son adetim 8 aralıkta olmuştu tes yapmştım 5 gün önce hamileymişimm :)) 6.haftadayım bnde :) bizimkisidee eylülün başında doğucak inşallaahhh :) ama ben sağıl ocağına gittim henüz kadın doğuma gitmedim ilk hamileliğim acaba gitsemmiki bilmiyorumki hiçbişi :/ sağlık ocağındanda sadece randevu verdiler git demediler :/ :/

Boşver canım sen millete ne bakıyorsun sıkma canını sen düzelir bak 1 evladın yanında şükür biri karnında kendini üzmede üzülmesin evlatların

canım zoruma gidiyor
sadece benim evlatlarım degil ki
eve para getirmeyi babalık sanıyor eşim
sanırım hamileliklte herşey iyce patlak veriyorr
daha kızımı 1 gün oturup çalıştırmış kul degil
3 gündür yatıyorum onda bile ilgilenmedi
senin neyine 2. çocukk
kzıyorum kendime gazına gelip yaptıgım için

Katiliyorum sana canim maalesef inatci erkekse bayanlar hep alttan almak zorunda bayanlar kabul etmesede yapmak zorundayiz...
Amaan ne rezil olacaksin canim onlar ogozle bakiyorsa onlarin kisiligi bosver.. benim esimde kaynanamla ayni apartmanda oturdugumuzda begenmedigi bisey oldugunda giderdi sinir ederdi beni ilk yillarinizdi bide dusun ..ama alistin zamabla simdi gitmiyor eskisi gibi gitsede sonucta ailesi biseydiyemem ama ekmek gwtirip sana gidebilirdi.. neyse tam hassas donemindesin uzme kendini oda dusununce sana hakverir sen sessizligini kaybetme yeter.

Kizininda babaya ihtiyaci oldugunu hissettirmelisin .. nasil okur esin nasil dilden anlar bilmem ama anlayacak bircozum bulmalisin simdi dersleriyle sen ilgileniyorsun ama ikinci olduktan sonra babanin ele almasi gerekiyir yavas yavas asila ona bunu sadece dogurtup dunyaya getirmek zanaat degil yetistirmek daha onemli .. yanlis anlama esib anlaminda soyluyorum sana destegi anlaminda tek kalirsan yipranirsin ve yipratirsin..

burcu çok tatlısın çok sagol arkadaşım beni sizden başka kimse anlayamaz ki zaten
dışardan gören hüsnü kuruntu seninki der
ama takvimde bile yazıyor sinirlerimizin bozuk oldugu düşün
kızımı uyuttun şimdi bende yatıcam birzdan
olay büyük bir olay degil ama böyle gitmeyecegini anlamasını istiyorum

Saol canim evet buyuk bir sorun degil ama dahada biriktirmeden konusman daaha iyi olur gibime geliyor.. evet disardan insanlar farkli yorumlayabilir ama biz daha iyi anliyoruz birbirimizi.. bende kizimi yatirdim yattim sanada iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…