Oyle guzel duygular icindeyim ki, bu ikinci bebegim olacak nasipse, 13 aydan sonra =) Aralarinda 21 ay olacak evimiz insallah civil civil nese dolacak...Rabbim hicbirimizin hzuurunu bozmasin..
Hamileleik oyle guzel bir donem ki, en iyi sekilde yasamaya calisin...
Bunlari yazarken bi baktim ki oglusum, cekmeceyi icine girip de karistirmaya karar vermis =))
Rabbim olmayanlara da versin
Amin...
burcu çok tatlısın çok sagol arkadaşım beni sizden başka kimse anlayamaz ki zaten
dışardan gören hüsnü kuruntu seninki der
ama takvimde bile yazıyor sinirlerimizin bozuk oldugu düşün
kızımı uyuttun şimdi bende yatıcam birzdan
olay büyük bir olay degil ama böyle gitmeyecegini anlamasını istiyorum
Oyle guzel duygular icindeyim ki, bu ikinci bebegim olacak nasipse, 13 aydan sonra =) Aralarinda 21 ay olacak evimiz insallah civil civil nese dolacak...Rabbim hicbirimizin hzuurunu bozmasin..
Hamileleik oyle guzel bir donem ki, en iyi sekilde yasamaya calisin...
Bunlari yazarken bi baktim ki oglusum, cekmeceyi icine girip de karistirmaya karar vermis =))
Rabbim olmayanlara da versin
Amin...
ayyy çok güzel bişi bu yaa :)) bnmde en son adetim 8 aralıkta olmuştu tes yapmştım 5 gün önce hamileymişimm :)) 6.haftadayım bnde :) bizimkisidee eylülün başında doğucak inşallaahhh :) ama ben sağıl ocağına gittim henüz kadın doğuma gitmedim ilk hamileliğim acaba gitsemmiki bilmiyorumki hiçbişi :/ sağlık ocağındanda sadece randevu verdiler git demediler :/ :/
Bitenem olmaz bole kendini iyice doldurma daha çok kendine karar vermeden al karşına konuş anlat içindekileri bole sana zarar be canım bak akşamdan beri sinirden harap ettin kendiniyemek bari ye eli boşver kendini düşün erkekler oluyor bazen bole odun gibi ruhsuz boşver de geç olumlu düşün olur mu annesin sen sabirli ol canım
Cnm ilk fırsatta git bence. O kadar güzel bir duygu ki. HEm Allah korusun dış gebelik falan varsa hemen görülür Olabilir mi diye korkacağına için rahat eder. Hem insan bebeğini görünce hamile olduğunu daha iyi anlıyor
canım bende dun keseyi gördüm
ama dediğin gibi bebeği göremedik
bizde seninle aynıyız
yalnız diilsin içini ferah tut
bende benim gibi varmıdır die sorucaktım
yazını gördüm
kızlar çok sinirliyim iyden iyiye sinirlerim bozuldu ya
akşam yemege ıspanak yaptım eşimde aradı sıpanak var diyince
o zmn ben ablamı arayım ne yapmış ona gidiyim dedi
bende kızdım biraz iyi git nereye gidiyosan dedim
aç bilaç bekledik kızımla ekmek alacaktı
msj attım yediysen gel açız seni bekliyoruz diye
cvp bile atmadı
sinirlendim markete gittim aldım geldim
15 dk sonra geldi kapıyı açmamışım kızım açmış trip atıyo bide bana
üstünü başını hazırladı yatılı biyere gidecekti çekti gitti
ne o konuştu ne ben
5 senedir çocuk diye tutturdu 2 gün nazımı çekemedi
hayret yaa yemin ederim hayret sabahtan beri bişey yemedigimi de biliyordu nasılsın bile demediiii
Bence hiç korkma. Görünmemesi çok normal. 10 ocakta 153.6 olan değer 12 ocakta 300 lerde olmuştur. 14 ocakta ise 600 lerde. 15 ocakta ultrasona girdiğinde ise 900 lerde. Kese, değerin 1500 olmadan görülmez zaten ultrasonda.1500 olduğunda da ancak vajinal ultrasonla görülür. Karından görülebilmesi için 4500 leri geçmesi lazım.
19 ocakta değerin tahmini 3600 leri geçmiş olur.
gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???
gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz
Kalp atislarini duymamismiydin canim sen( gecmis olsun rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin..
Cizelgeyi kontrol panelindeki beklenen dogum tarihi yeri var orayi sil ve tamam de okadar .. uzuldum ya peki sen jachaftaliktin tam olarak
canım benim çok üzüldüm,canım bence bi kaç dr. daha görün en azından için rahatlar,belki yanlış teşhistir...rabbim hakkında hayırlısını versin.
bilmiyorum biraz kaderciyim sanırım birde doktorumu 15 yıldır tanırım çok güveniyorum ona ama yinede bi doktora daha görünsemmi diye düşünmedim değil ordan çıkınca fakat birde şu var hani sağlıksız görnüyor diyor ya diyelimki bebeğin tutunmasını sağladık başka doktorla orda tutundu ve büyüdü doğdu sağlıksız bir bebek olursa ozman çok vicdan azabı çekerim diye düşündüm sonuçta vucud olmaması gerekn gebelikleri atıyor bunu sürdürmek ne kadar doğru olur onu muhakeme ediyorum beynimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?