2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Oyle guzel duygular icindeyim ki, bu ikinci bebegim olacak nasipse, 13 aydan sonra =) Aralarinda 21 ay olacak evimiz insallah civil civil nese dolacak...Rabbim hicbirimizin hzuurunu bozmasin..

Hamileleik oyle guzel bir donem ki, en iyi sekilde yasamaya calisin...

Bunlari yazarken bi baktim ki oglusum, cekmeceyi icine girip de karistirmaya karar vermis =))

Rabbim olmayanlara da versin
Amin...

ne güzel Allah tamamına erdirsin
bayılıyorum böyle pozitif insanlara
canım sen girmedin heralde daha hamilelik piskolojisine
inşallahta girmezsin
ogluşunada uzun ömürler versin Rabbim

Bitenem olmaz bole kendini iyice doldurma daha çok kendine karar vermeden al karşına konuş anlat içindekileri bole sana zarar be canım bak akşamdan beri sinirden harap ettin kendini yemek bari ye eli boşver kendini düşün erkekler oluyor bazen bole odun gibi ruhsuz boşver de geç olumlu düşün olur mu annesin sen sabirli ol canım

Hayırlı olsun canım rabbim evlatlarıni korusun huzurunu hiç bozmasın inşallah

Cnm ilk fırsatta git bence. O kadar güzel bir duygu ki. HEm Allah korusun dış gebelik falan varsa hemen görülür Olabilir mi diye korkacağına için rahat eder. Hem insan bebeğini görünce hamile olduğunu daha iyi anlıyor

inan ki iyi geldi resmen cvpları okumak için uyumadım
kimsem yokki başka paylaşacak
ama inan ki rahatladım
çok teş. ederim canım sanada diger arkadaşlarada

odunluklarını 9 ay rafa kaldırsalar keşke
bebişlerimiz için sadace

kızlar sevgili hamişler selam..pazar günü bir heyecanla gelmiştim topiğe..idrar test pozitif bhcg 20 çıkmıştı..eylül annesi olacaktım bende..ama malesef bhcg yeterli artışı sağlamadı..bu gün muayeneye gittim..şu an kesin sonuç belli değil ama ya kimyasal gebelik ya da dış gebelik yaşıyorum..pazar tekrar bhcg yaptırıcam değer düşüyorsa regl bekliycem..ama artıyorsa araştırmalar başlayacak dış gebelik için..

hepinize sevgiler..sağsağlim kuzucuklarınızı kucağınıza alırsınız inşallahh.daha çok erken ama şimdiden hayırlı doğumlar..

çok tşkkr ederm cnm bnm :) pazartesi günü ilk işim doktora gitmek olucaakk :))

canım bende dun keseyi gördüm
ama dediğin gibi bebeği göremedik
bizde seninle aynıyız
yalnız diilsin içini ferah tut
bende benim gibi varmıdır die sorucaktım
yazını gördüm

Kizlar Selam,

Bende ilk doktora gittigimde keseyi gorememistim..Hatta degerim dusuk oldugu icin doktor olumsuz seyler soylemisti..
Sonra TR'den ayrilip yasadigim ulkeye geldim..Burda bugun doktor keseyi gordu..Hemde normal ultrasonda..Yani vajinal falan bakmadi..
Ama bana 3-4 haftalik henuz dedi..Hic de olumsuz birsey soylemedi..Bebek burda gelisecek dedi..3 hafta sonra kalp atislarini dinleyabiliriz dedi..
Benim sat 13 Aralik..Ben gec dollenme oldugunu dusunuyorum ..
Bakalim..
Benim sormak istedigim,TR'deki doktor birsuru ilac verdi..Normal bir gebelikse bunlari kullanacaksin dedi..Ben suan sadece folikasit kullaniyorum..Bugun kan teseti sonuclarimida alip ultrason fotosuyla TR'deki doktoruma gondercem..

Siz bu verilen ilaclari kullaniyor musunuz?

canım herşeye rağmen bebeğin için sakin olmak zorundasın,sakın olaki kendini ve bebeğini başkaları için aç bırakma ve üzme sonra vicdan acabı çekersin...erkek milleti işte hemen herşeye sinirleniyorlar,odunlar,,sende hiç umursama öylesi daha ii oluyor,hem evlilikte olur böyle şeyler mutlaka...yinede eşinin sana daha özverili davranması gerek..bak ben bunun için ne yaptım biliyormusun?internetten hamile psikoloji diye sayfalar buldum ve çıktısını aldım bunu yatak odamdaki aynanın önüne koydum,eşim bunu farketti ve okudu,o günden sonra bana daha özverili daha ilgili ve anlayışlı davranmaya başladı,sanada tavsiye ederim..hamileyken insan çk alıngan,duygusal agresif olabiliyo ve çok ilgi görmek istiyo,bunu bence eşlerimizde bilmesi gerek

Canim benim agzin bal yesin ,ne diyim :)

Ben Beta HCG test sonuclarimi daha bugun alcam..2 test yaptirdim..burda hemen vermiyorlar..
Ama bugun Ultrasona girdim..Keseyi gordu doktor..3-4 haftalik dedi..Ruslarin bu hesaplamalari bizden ayri onu anladim..3 hafta sonra gel kalbini dinleriz dedi ..

Simdi benim degerim cok dusuk oldugu icin TR'deki doktor takip istemisti..eee bu durumda kese normal ultrasonda (vajinal degil) gorundugune gore benim degerim bayagi buyumus olmali..?

Insallah dedigin gibidir..Insallah bebisim tutunmustur annesine ..Rabbim bekleyen isteyen herkese hayirlisini versin insallah.

gunaydın kızlar kimsenin canını sıkmak istemem ama sanırım eylül annesi olamayacağım sanırım az önce doktordan geldim gebelik kesesi düzenli gelişmemiş doktor düşük olacağını söyledi düşük olmassa perşembe yine gel kürtaj yaparım dedi sağlıksız görünüyormuş, kısmet demekki kısmeti yokmuş artık önümüzdeki maçlara bakıcaz. doğanın dengesine dur diyemeyiz

şu gebelik takvimini nasıl silebilirim acaba???

Kalp atislarini duymamismiydin canim sen ( gecmis olsun rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin..
Cizelgeyi kontrol panelindeki beklenen dogum tarihi yeri var orayi sil ve tamam de okadar .. uzuldum ya peki sen jachaftaliktin tam olarak

canım benim çok üzüldüm,canım bence bi kaç dr. daha görün en azından için rahatlar,belki yanlış teşhistir...rabbim hakkında hayırlısını versin.

Kalp atislarini duymamismiydin canim sen ( gecmis olsun rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin..
Cizelgeyi kontrol panelindeki beklenen dogum tarihi yeri var orayi sil ve tamam de okadar .. uzuldum ya peki sen jachaftaliktin tam olarak

yapamadım canım ya olmadı bi daha deneyeyim, yok kalp atışını duıymamıştım zaten bugün 7haftalık olmuştu daha

canım benim çok üzüldüm,canım bence bi kaç dr. daha görün en azından için rahatlar,belki yanlış teşhistir...rabbim hakkında hayırlısını versin.

bilmiyorum biraz kaderciyim sanırım birde doktorumu 15 yıldır tanırım çok güveniyorum ona ama yinede bi doktora daha görünsemmi diye düşünmedim değil ordan çıkınca fakat birde şu var hani sağlıksız görnüyor diyor ya diyelimki bebeğin tutunmasını sağladık başka doktorla orda tutundu ve büyüdü doğdu sağlıksız bir bebek olursa ozman çok vicdan azabı çekerim diye düşündüm sonuçta vucud olmaması gerekn gebelikleri atıyor bunu sürdürmek ne kadar doğru olur onu muhakeme ediyorum beynimde

Günaydın kızlar
Sabah doktora gittim
Bakinsak baktı
Görüntü belirir belirmez kese ve içindeki bebeği gördüm
Hatta icinde yanan sonen kalbinide gördüm
Daha sonra dinletti kalp atışını. Sesinide duyduk kalbin
6+3 dü bugun
6+2 ile uyumlu çıktı
Cok guzel dedi
12. Haftaya kadar kromozom bozukluğu hakkında bilgi veremiyoruz dedi
Öyle iste
Darısı sizin basiniza

bencede acele etme bi doktora daha git..

Sagliksizsa neyaparsan yap zaten duser canim ama belki baska bi dr farkli bisey soyler.. aslinda gitsen iyi yaparsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…