2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah sağlıklı bi hamilelik geçirirsin.kaçncı haftadasın. zaten 6.7. haftalkara kadar pek bi belirti olmaz bulantı 6. haftadan sonra başlar şimdiler ya belin ağrırı yada memikler roket atar kıvamına gelir. vesveseden uzakdur yoksa insan kurdukça kuruyo boşuna kendini harap ediyo olumlu düşün

hayırlı olsun bebeğin canım benimde dun felaket midem bulanıyodu bugun tık yok bazan da belirti olmuyo önemli olan kesenizin ve bebeğin gorunmesi kan testi yaptırmadımı doktorun

canım ben hiç belirti yaşamadım hala da çok yok.göğüslerim sadece adet dönemindeki kadar şişti acı ağrı bişey yok.sadece 1 haftadır iştahsızlık var.bulantı değil ama canım yemek yemek istemiyor o kadar.yani belirti yok diye kendini sakın üzme.çok sevindim senin adına.inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini...

aynen bnde tam senn gbiyim cnm gaz genirti yorgunluk,ben arada bi kusuyorum da herkes normal diyo eşimden utanıyorum valla o da gülüyoo

ayyy yazini gorunce cok sevindim ya ben bugun bulantiyla uyandim heran kusacakmisim gibi ve bu saaterdede artinca korkmaya basladim yemekte yiyemedim henuz dedim yolunda gitmeyen biseler mi var ilk defa oyle oluyor ve daha once hamilelik yasamistim hic kusma bulanti olmamisti sekizinci haftam bitiyor ve bugun basladi o yuzden korktum kotu seyler yasadigim icin ister istemez neden gec basliyor diye dusundum herkes hamile oldugunu ogrenir ogrenmez kusmalari bulantilari basliyor oyle okudum

canim benimde oyleydi korkma ben sekizinci haftamdayim ve hamile aha bir hafta oncesine kadar koyu sari akinti kahve rengi lekelenmelerim vardi progestan ve su gunde ucbucuk lt en az su icip hic ayaga kalkmadim ve cok etkisini gordum eger imkanin varsa hic kalkma ayaga inan duzeliyor dr gitip soylkedigimde kafana takma progestan ic ve hayatina devam et saaglikli gebelik se zaten devam eder dedi ben hayhatima devam etim ama onu dinlemeyip yatarak su tguketerek inan duzeliyor moralini bozma ben ilk bebegimi besinci ayimda sonlandirmistim hamileligimi ama o gune kadar hersey normaldi ve ben dua ederken saglikli olsun korkular yasiyim atlatayim saglikla dogsun ama dedim herhalde o akintilarda dualarimin sebebiydi

sordum aslında ama daha kese görünmediği için bekleyelim dedi

ha bak bence kendini uzme gec dollenmedir ilk gebeligim benim gec dollenmeydi vajinadan 6. haftamda zar zor gorduk dr sabahtan aksama kadar yaninda tutu beni idrarini yap gel git disarda bekle bir saat sonra yine bakalim falan vajinal bakti ancak o zaman zar zor gormustu o yuzden rahat ol gec dollenmedir insallah

Yok canım genelde 8 de başlıyormuş
Bır de psikolojik de olabiliyormuş erken bulantılar hamileyim diyorsun ve bulantı beklıyorsun ya
Mide zaten direkt duygularla baglantılı bir organ hemen tepki veriyor
Ben de bulantım yok iyiyim diyince bulantım kesiliyor :))

burda olumsuz haberleri okuyunca çok üzülüyorum hamilelikte sorun yaşamak nedir çok iyi biliyorum şuanda problem yaşayan tüm arkadaşlara bu mubarek gunde ve gecede allahtan sağlık sıhhat ve bebeklerini korumasını diliyorum bu hayırlı dualarla dolu gunde rabbim bebeklerinizi her turlu kötu durumdan korusun inşallah hepimize sağlık sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin yüce rabbim inşallah

Canım çok üzüldüm, çok geçmiş olsun.inşallah en kısa sürede yeniden hamile kalırsın.Allah sabır ve güç versin...

çok güzel bir haber bu
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah
belirtiler çok karışık valla
bende kalp atışını henüz duymadım zaman da geçmek bilmiyor
bir gün iyiyim hiç bişey yok bir gün ağrı var iğrenme mide kazınması var
bebek var mı yok mu düşüne düşüne kafayı yedim

Son düzenleme:
hayırlı olsun bebeğin canım benimde dun felaket midem bulanıyodu bugun tık yok bazan da belirti olmuyo önemli olan kesenizin ve bebeğin gorunmesi kan testi yaptırmadımı doktorun

ben dediğim gibi bazı şikayetlerim vardı onlara cevap almak için vede tekrar tüp denemeyi düşünüyorrdum yapmam gerekenleri sormak için gitmiştim doktora....alttan muayne sırasında öğrendim hamile olduğumu son adet tarihimi söylediğimde de5 haftalık hamile olduğumu söyledi doktor...bazı tahliller istedi...birde vitamin ve progestron gel verdi ve bide kan sulandırıcı iğne yazdı....

sağol
bende çok karışık durumdayım...daha biizde sadece keseyi gördük...seninle aynı durumdayız yani...Allah herkesin bebeğini hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin...

vallahi aynı şeyi yazmak için bi girdim yazını gördüm bende tam bunu diyecektim ilk haftalar birşey yoktuu şimdi yeni yeni başladı mide bulantılarım allahımm çok zormuşya açım birşey yiyemiyorum kusasım geliyo öve öve bi haal oldum artık bitkin düştüm çok kötüyüm yaa (((((((((((( bulantılarım iyice arttıı keşke bi çaresi olsa ama mecburuz bebeğim için katlanıyorum artıkk (((

cnm mrhseninle günümüz aynıydı bugün 7 haftayı devirdik...mide bulantıları çok zor dimiibende de kusma yok ama çok aşırı bulantı olmasada genede var arada kusma hissi geliyo gidiyo iştahım kapandı benim en çok ona üzülüyorumzorla yiyorum resmen

canım arkadaşlarım mübarek mevlid kandiliniz kutlu olsun dilerim rabbimden bu gece okunan bütün dualarımızı kabul etsin kendine yakın etsin bizleri.. rabbim evlatlarımızı korusun , üzülen arkadaşlarımıza evlatlarını müjdelerin...AMİN ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…