bu arada hiç bişey kullanmıyorum
slm arkadaşlar
ben kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 35 yaşındayım 6 kez tüp bebek denedim. her türlü ssonucu yaşadım...bir tek pozitif sonucu devam ettiremedim...ama pazartesi bazı şikayetler nedeniyle doktora gittim...ve doktor bana muayne sırasında hamilesin dedi...şok geçirdim çooooooook sevindim...kendiliğinden oldu...herkesin bahsetti o ilk belirtileri yaşamadım yadaa yaşadım da ben anlamadım bilmiyorum...ama 2 gündür sabahları midem ağrıyo filandı bu öğleden sonra o şikayetim de kalmadı...doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi...benim sormak istediğim bu belirtilerin böyle bir var bir yokmuş gibi olması normal mi...evhamlanmak istemiyorum...bunun için çok bekledim...o yüzden tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.....yardım edin lütfen...
Doktora progestan işini sor bence canım kontrole kadar önlem alması gerekrdi bence
slm arkadaşlar
ben kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 35 yaşındayım 6 kez tüp bebek denedim. her türlü ssonucu yaşadım...bir tek pozitif sonucu devam ettiremedim...ama pazartesi bazı şikayetler nedeniyle doktora gittim...ve doktor bana muayne sırasında hamilesin dedi...şok geçirdim çooooooook sevindim...kendiliğinden oldu...herkesin bahsetti o ilk belirtileri yaşamadım yadaa yaşadım da ben anlamadım bilmiyorum...ama 2 gündür sabahları midem ağrıyo filandı bu öğleden sonra o şikayetim de kalmadı...doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi...benim sormak istediğim bu belirtilerin böyle bir var bir yokmuş gibi olması normal mi...evhamlanmak istemiyorum...bunun için çok bekledim...o yüzden tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.....yardım edin lütfen...
canım bepanten sür hemen gecer yada pişik kremi:)gece uyumadan önce sür sabaha pişik mişik kalmıyo
Ben senin gibiyim..Ama ben daha hic cikarmadim..Cok aferdersin surekli geyiri gibi oluyorum ve agzima kadar cikiyor farkindayim..
Genelde aksamlari yogun yasiyorum bunu ..Sabahlari henuz bulantim olmadi..
Birde benim muthis gzaim var..Gazman gibiyim.Kabizlikta var..Boyle olan varmi ?
5. Haftada olan arkadaslar bulantılarınız cok erken baslamış Allah yardımcınız olsun bana dr 8 den sonra baslıyor genlde dedı bende de henuz yogun bulantı yok arada mide yanması var
Bır de cok sınırlıyııııım
Kaaynvaldemler bizde offffff
bebeğini kaybeden arkadaşların acılarını anlayabiliyorum allah sabır versin. bende çok endişeliyim bi sevinemedim hamileyim diye çünkü kahverengi akıntım hala devam ediyo dr a gittim kese gözükmüyodu daha 30unda tekrar gel dedi ozman bakıcaz ialç verebilirim dedi ama ben 30 una kadar böyle akıntıyla devam etsin istemiyorum çok endişeleniyorum şuan tek yapmam gerekn dikkat etmem ve bol su içmemiş. off bu benim 2. olucak inşallah ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden bu tedirginliğim şu mübarek günde rabbim hepimizin bebeklerine sağlık vesin annelerine sıkı sıkı tutunmaları için güç versin.
sordum aslında ama daha kese görünmediği için bekleyelim dedi
ayyy yazini gorunce cok sevindim yaben bugun bulantiyla uyandim heran kusacakmisim gibi ve bu saaterdede artinca korkmaya basladim yemekte yiyemedim henuz dedim yolunda gitmeyen biseler mi var ilk defa oyle oluyor ve daha once hamilelik yasamistim hic kusma bulanti olmamisti sekizinci haftam bitiyor ve bugun basladi o yuzden korktum kotu seyler yasadigim icin ister istemez neden gec basliyor diye dusundum herkes hamile oldugunu ogrenir ogrenmez kusmalari bulantilari basliyor oyle okudum
Öncelikle herkese hayırlı kandiller...
Bugün doktora gittim 7+3 deydim, hep içimde bi korku vardı malesef gerçek oldu çok fazla kötü haber aldığınızı biliyorum ama buradan söylemek istedim yinede üzgünüm...
Kese var ama bebek yok boş gebelikmiş benim ki doktor kürtaj dedi napacağımı bilmiyorum çok çok zormuş burdan teselli ediyordum diğer arkadaşları ama gerçekten yaşayan anlıyormuş malesef....
İnş sizler böyle bir şey yaşamazsınız hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim umarım ben de birgün bebek sahibi olurum...hayırlı günler...
slm arkadaşlar
hayırlı olsun bebeğin canım benimde dun felaket midem bulanıyodu bugun tık yok bazan da belirti olmuyo önemli olan kesenizin ve bebeğin gorunmesi kan testi yaptırmadımı doktorun
çok güzel bir haber bu
hayırlı uğurlu olsun sağlıkla doğsun inşallah
belirtiler çok karışık valla
bende kalp atışını henüz duymadım zaman da geçmek bilmiyor
bir gün iyiyim hiç bişey yok bir gün ağrı var iğrenme mide kazınması var
bebek var mı yok mu düşüne düşüne kafayı yedim
ayyy yazini gorunce cok sevindim yaben bugun bulantiyla uyandim heran kusacakmisim gibi ve bu saaterdede artinca korkmaya basladim yemekte yiyemedim henuz dedim yolunda gitmeyen biseler mi var ilk defa oyle oluyor ve daha once hamilelik yasamistim hic kusma bulanti olmamisti sekizinci haftam bitiyor ve bugun basladi o yuzden korktum kotu seyler yasadigim icin ister istemez neden gec basliyor diye dusundum herkes hamile oldugunu ogrenir ogrenmez kusmalari bulantilari basliyor oyle okudum
vallahi aynı şeyi yazmak için bi girdim yazını gördüm bende tam bunu diyecektim ilk haftalar birşey yoktuu şimdi yeni yeni başladı mide bulantılarım allahımm çok zormuşya açım birşey yiyemiyorum kusasım geliyo öve öve bi haal oldum artık bitkin düştüm çok kötüyüm yaa(((((((((((( bulantılarım iyice arttıı keşke bi çaresi olsa ama mecburuz bebeğim için katlanıyorum artıkk (((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?