2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Öncelikle Allah yardımcın olsun evde misafir ve anladığım kadarıyla pek memnun olmadığın bir misafir ne diyeyim çabuk giderler inşallah Belki de çok sinirlenmem hamilelikten kaynaklanıyor olabilir :26: Benimde sata göre 7 haftanın içindeyim bulantılarım başladı iştahsızlıkda var ve ne gariptir ki benim bulantılarım gece uykumdan kaldırıyor hani diyorlar ya sabah bulantısı diye benim ki gece bulantısı sabaha iyi uyanıyorum tabi geceyi çıkartarak geçirdiysem ama şikayet etmiyorum şükürler olsun diyorum hamileyim can var içimde

Bu arada herkesin mevlid kandilini kutluyorum. Rabbim dualarınızı kabul etsin bu mübarek günün hürmetine......

canım geçmiş olsun inşallah bunuda atlatırsın ve sağlıkla bir bebek sahibi olursun

canım benım lutfen kendını bırakma senı,korkularını cok ıyı anlıyorum ama bılıyorsun hersey allahtan rabbım dogru zamanda ssenınde yavrunu kucaagına almanı nasıp edecek bu hayırlı gunde dua et rabbım inşallah dualarını kabul eder.bu dunyanın sonu degıl.hayırlısı herseyın en kısa surede yenıden hamıle oldugunu okuyacagım burdan. uzulmek yok.

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle Kandiliniz Mübarek olsun

sabah kalktığımda bulantılarım sıklaştı ve gece yanmalar
afedersiniz çıkarsam rahatlıcam ama oda yok bu şekilde gidicek artık

Sakarya'dan varmıdır eylül annesi bu arada :)

canım geçmiş olsun inan çok üzüldüm Rabbim sabır versin ne denir ki bu durumda sadece sabır diliyorum ve hiç bir şeyin sebepsiz olmadığını biliyoruz. Rabbim tez zamanda yeniden bebiş nasip etsin sana . Canım bişey sormak istiyorum belirtilerin falan yokmuydu ne bileyim bulantı olsun yoksa normal gebelik seyrinde miydi aay çok üzüldüm yaa

Canım normal bebek gibi belirtilerim vardı bulantı,yanma...ama bilmiyorum işte bebek yok üstten baktı alttan baktı doktor ama yok yok yok...İnsan psikolojik olarak kendini hazırlıyor sonra tersine dönünce herşey allak bullak oluyor rabbim başka kimseye tattırmasın böyle acı...
Teşekkür ediyorum herkese çok sağolun sizi üzmek istemezdim ama işte nasip değilmiş Allahın takdiri diyecek bir şey yok...

canım keske acını alabılmek unutturabılmek elımızden gelseydı sadece yanında olabılıyoruz ol bol dua et bu guzel gun ve gecesınde ..
rabbım boylesını bı daha yasatmaz ıns..

Canım benim üzüntünü inan içimde hissettim. Rabbim bu mübarek günün hürmetine sana güç kuvvet versin ve her şeyin sebepler dairesinde olduğunu unutma evet üzülüyorsun üzülmemek elde değil ama daha kötüsünü düşün Allah korusun ya kucağına aldıktan sonra kaybetseydin ya da bebekte herhangi bir özür olsaydı ya da ne bileyim bebek olsaydı ve bir süre sonra kalbi dursaydı bu daha acı olurdu sanki şuan hiç bir şey yok sadece boş bir su kesesi her şerde bir hikmet var nazarıyla bakmaktan başka bizi rahatlatacak bişey yok canım benim çok takılıp kalma buralarda kafanı dağıt bol bol dua et ben ve burdaki arkadaşların senin için dua edeceğimize emin ol Ve şunu da unutma öyle ya da böyle hamile kalabiliyorsun şükürler olsun. Yine hamile kalacaksın sağlıklı bebişlerin olacak

canım bu mübarek günde rabbim sanada buradaki tüm hamişlerimize de hayırlısını nasib etsin.geçen hafta bende kalp atışları gözükmemesinden aynı üzüntüleri yaşadım.seni çok iyi anlıyorum.ama sadece ilk o gün ağladım açıldım ve şimdi okadar rahatım ki.üzülme diyemem ama hayırlısı bu demekki.hep öyle düşünüyorum.benim henüz beklemede 10 gün sonra karar verilecek.hep hayırlısı istiyorum allahtan.sende üzülme lütfen.

Canım çok gecmiş olsun
Yasadıgın acıyı biliyorum benım de bır bebek kaybım olmuştu
İnsan bu acıyı üzerinden zamanla atıyor ama baya bir zamanla
Seni kimsenin anlamadıgını düşüneceksin daha gençsin olur bidaha diyenleri duymayacaksın ama gececek bu günler
Yeni ve saglıklı bir gebelik haberi vermeni tez elden diliyorum
Allah sabır versin

Severım aslında ama onlar gelecez duye tutturunca annem gitmek zorunda kaldı
Cunku bir arada olunca kaynvalidem hiç bişeye elini sürmüyor mutfaga girip dünür napıyorsun yardım edilcek bir şey var mı demez
Ben d eannem hizmetçi olmaın diye gönderdim ama insana annesinden daha iyi kim bakar
Bır de ben ameliyıtlıyım yatıyorum vs
Hakkını yemıyım mutfaga sokmuyor ama olmuyor işte anne gibi
Odadan gık desem annem gelirdi
Bu yüzden de sinir oluyorum haftasonuda görümcemler gelecekmiş
Hasta demiyorlar üstelik haftaya kardesımın doğumu var bu kız da gıtmek ıster dıyen yok
Ayy cok dolmuşum bunlar dert degıl de işte insan doluyor bazen

canım söylicek bişey bulamıyorum
allah sabrını versin
yeniden olur
hayırlısı böyle imiş
birçoğumuz hala kalp atışını duymadık aynı endişelerle yaşıyoruz
ama olacağı varsa her türlü olur kalbi duymak da önemli olmuyor
beta hcg değerlerin nasıldı ordan anlayamadı mı dr daha önce
anlasa da ne değişcekti o da ayrı konu yaa
inşallah diğer aya gebe kalırsın

ben tam 7 haftalıkken gittim
karından baktı kalp atışını duyduk

bebeğini kaybeden arkadaşların acılarını anlayabiliyorum allah sabır versin. bende çok endişeliyim bi sevinemedim hamileyim diye çünkü kahverengi akıntım hala devam ediyo dr a gittim kese gözükmüyodu daha 30unda tekrar gel dedi ozman bakıcaz ialç verebilirim dedi ama ben 30 una kadar böyle akıntıyla devam etsin istemiyorum çok endişeleniyorum şuan tek yapmam gerekn dikkat etmem ve bol su içmemiş. off bu benim 2. olucak inşallah ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden bu tedirginliğim şu mübarek günde rabbim hepimizin bebeklerine sağlık vesin annelerine sıkı sıkı tutunmaları için güç versin.

Cnm akıntı kokulu mu
Progestan takviyesi alıyor musun
Benım d eoluyor acık kahverengi sanki bal rengi gibi 2 gunde bir oluyor
Benım dr kokulu olursa hemen ara demişti
Progestan iğne oluyorum bir de

slm arkadaşlar
ben kendimi kısaca tanıtmak istiyorum. 35 yaşındayım 6 kez tüp bebek denedim. her türlü ssonucu yaşadım...bir tek pozitif sonucu devam ettiremedim...ama pazartesi bazı şikayetler nedeniyle doktora gittim...ve doktor bana muayne sırasında hamilesin dedi...şok geçirdim çooooooook sevindim...kendiliğinden oldu...herkesin bahsetti o ilk belirtileri yaşamadım yadaa yaşadım da ben anlamadım bilmiyorum...ama 2 gündür sabahları midem ağrıyo filandı bu öğleden sonra o şikayetim de kalmadı...doktorum 10 gün sonra tekrar gel dedi...benim sormak istediğim bu belirtilerin böyle bir var bir yokmuş gibi olması normal mi...evhamlanmak istemiyorum...bunun için çok bekledim...o yüzden tecrübeli arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim.....yardım edin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…