5. Haftada olan arkadaslar bulantılarınız cok erken baslamış Allah yardımcınız olsun bana dr 8 den sonra baslıyor genlde dedı bende de henuz yogun bulantı yok arada mide yanması var
Bır de cok sınırlıyııııım
Kaaynvaldemler bizde offffff
Öncelikle herkese hayırlı kandiller...
Bugün doktora gittim 7+3 deydim, hep içimde bi korku vardı malesef gerçek oldu çok fazla kötü haber aldığınızı biliyorum ama buradan söylemek istedim yinede üzgünüm...
Kese var ama bebek yok boş gebelikmiş benim ki doktor kürtaj dedi napacağımı bilmiyorum çok çok zormuş burdan teselli ediyordum diğer arkadaşları ama gerçekten yaşayan anlıyormuş malesef....
İnş sizler böyle bir şey yaşamazsınız hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim umarım ben de birgün bebek sahibi olurum...hayırlı günler...
Bugün doktora gittim 7+3 deydim, hep içimde bi korku vardı malesef gerçek oldu çok fazla kötü haber aldığınızı biliyorum ama buradan söylemek istedim yinede üzgünüm...
Kese var ama bebek yok boş gebelikmiş benim ki doktor kürtaj dedi napacağımı bilmiyorum çok çok zormuş burdan teselli ediyordum diğer arkadaşları ama gerçekten yaşayan anlıyormuş malesef....
İnş sizler böyle bir şey yaşamazsınız hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim umarım ben de birgün bebek sahibi olurum...hayırlı günler...
iyim canım sağol unutmamışsın sağol iyim şükür ben hergün sizlerin yazılarını okuyorum cuma günü kısmetse bebeği görmeye gitcez şimdilik bir şey yokdiye yazmıyorum bazen önemli sorular oluyor laf kalabalıklığı yapmayayım diye benim kahverengi akıntı üstüne görmeymiş geçen ayda 6 gün gördüm bu ayda doktor üstüne görüyor olabilirsin demişti öyle oldu ama progesteronu içtim yinede şimdilik heyecanla cumayı bekliyorum[/Q
iyiy olmana sevindim canım cuma gunu gelişmeleri haber veririsin ozaman:)
Canım normal bebek gibi belirtilerim vardı bulantı,yanma...ama bilmiyorum işte bebek yok üstten baktı alttan baktı doktor ama yok yok yok...İnsan psikolojik olarak kendini hazırlıyor sonra tersine dönünce herşey allak bullak oluyor rabbim başka kimseye tattırmasın böyle acı...canım geçmiş olsun inan çok üzüldüm Rabbim sabır versin ne denir ki bu durumda sadece sabır diliyorum ve hiç bir şeyin sebepsiz olmadığını biliyoruz. Rabbim tez zamanda yeniden bebiş nasip etsin sana . Canım bişey sormak istiyorum belirtilerin falan yokmuydu ne bileyim bulantı olsun yoksa normal gebelik seyrinde miydi aay çok üzüldüm yaa
Canım normal bebek gibi belirtilerim vardı bulantı,yanma...ama bilmiyorum işte bebek yok üstten baktı alttan baktı doktor ama yok yok yok...İnsan psikolojik olarak kendini hazırlıyor sonra tersine dönünce herşey allak bullak oluyor rabbim başka kimseye tattırmasın böyle acı...
Teşekkür ediyorum herkese çok sağolun sizi üzmek istemezdim ama işte nasip değilmiş Allahın takdiri diyecek bir şey yok...
Canım normal bebek gibi belirtilerim vardı bulantı,yanma...ama bilmiyorum işte bebek yok üstten baktı alttan baktı doktor ama yok yok yok...İnsan psikolojik olarak kendini hazırlıyor sonra tersine dönünce herşey allak bullak oluyor rabbim başka kimseye tattırmasın böyle acı...
Teşekkür ediyorum herkese çok sağolun sizi üzmek istemezdim ama işte nasip değilmiş Allahın takdiri diyecek bir şey yok...
Öncelikle Allah yardımcın olsun evde misafir ve anladığım kadarıyla pek memnun olmadığın bir misafir ne diyeyim çabuk giderler inşallahBelki de çok sinirlenmem hamilelikten kaynaklanıyor olabilir :26: Benimde sata göre 7 haftanın içindeyim bulantılarım başladı iştahsızlıkda var ve ne gariptir ki benim bulantılarım gece uykumdan kaldırıyor hani diyorlar ya sabah bulantısı diye benim ki gece bulantısı sabaha iyi uyanıyorum tabi geceyi çıkartarak geçirdiysem ama şikayet etmiyorum şükürler olsun diyorum hamileyim can var içimde
Bu arada herkesin mevlid kandilini kutluyorum. Rabbim dualarınızı kabul etsin bu mübarek günün hürmetine......
kızlar bişey sorcam bende dr. test falan yapmadı henüz,,kalp atışını duyalım sonra testlere başlıycaz dedi,sizdede böylemi oldu..
Kızlar 6+0-6+6 yani 7ci haftasında dra gidenler ultrasonda alttan mı bakılıyo yoksa karından bakılıncada kese görünüyomu.kalp atışları için 8ci haftada yine gitcez galiba.daha hangi dr gideceğimede karar veremedim.eski dogum drum eylüle kadar doluymuş.
bebeğini kaybeden arkadaşların acılarını anlayabiliyorum allah sabır versin. bende çok endişeliyim bi sevinemedim hamileyim diye çünkü kahverengi akıntım hala devam ediyo dr a gittim kese gözükmüyodu daha 30unda tekrar gel dedi ozman bakıcaz ialç verebilirim dedi ama ben 30 una kadar böyle akıntıyla devam etsin istemiyorum çok endişeleniyorum şuan tek yapmam gerekn dikkat etmem ve bol su içmemiş. off bu benim 2. olucak inşallah ilk hamileliğimde hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden bu tedirginliğim şu mübarek günde rabbim hepimizin bebeklerine sağlık vesin annelerine sıkı sıkı tutunmaları için güç versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?