canım arkadaşlarım mübarek mevlid kandiliniz kutlu olsun dilerim rabbimden bu gece okunan bütün dualarımızı kabul etsin kendine yakın etsin bizleri.. rabbim evlatlarımızı korusun , üzülen arkadaşlarımıza evlatlarını müjdelerin...AMİN ...
Bu arada sanırım hamileliğinde sorun yaşayan arkadaşlar olmuş burdan onlara da bu mübarek günde bebeklerine sağlığıyla kavuşmalarını diliyorum..İnş Allah hepimizin dualarını kabul eder..Bende benzer korkular içindeyim..benim ilk gebeliğim malesef düşükle sonuçlandı o yüzden bu sefer korkuyorum her gün Allah ım inş bu hamileliğimde yavrum bana tutunur diye dua ediyorum..az çok bu sorunları yaşayan ark. anlayabiliyorum inş hepimiz için hayırlısı olsun..
vallahi aynı şeyi yazmak için bi girdim yazını gördüm bende tam bunu diyecektim ilk haftalar birşey yoktuu şimdi yeni yeni başladı mide bulantılarım allahımm çok zormuşya açım birşey yiyemiyorum kusasım geliyo öve öve bi haal oldum artık bitkin düştüm çok kötüyüm yaa (((((((((((( bulantılarım iyice arttıı keşke bi çaresi olsa ama mecburuz bebeğim için katlanıyorum artıkk (((
canim evet cok zor bulantilar bebegin seninle tadini cikar :) sabah yataktan kalkmadan yataktayken biskuvi ye ilerleyen saatlerde bulantiyi azaltiyormus
valla benim bulantım vs hiç olmadı cnm arada böle dişimi falan fırçalarken yada bazı yemeklrde içim kalkıyor ama kis çıkarmadım çok şükür ama benimde çok sık başım ağrıyor yaww bide acayip asabiyim :18: başka bir sıkıntım çok şükr
valla benim bulantım vs hiç olmadı cnm arada böle dişimi falan fırçalarken yada bazı yemeklrde içim kalkıyor ama kis çıkarmadım çok şükür ama benimde çok sık başım ağrıyor yaww bide acayip asabiyim :18: başka bir sıkıntım çok şükr
kızlaaarrr haftalar sonra ilk kez Allah'ıma çok şükür bugün hiç bulantım olmadı. hatta canım gözleme çektii hatta kocamla kalktık gözleme yaptık. haftalar sonra midem dolu dolu oturuyorum =) mevlam herkese nasip etsin inşallahhh bulantılar gitsin kışkışkış
valla yaşayan bilir ne berbat oldugunu.....
Biraz kendinizi zorlayarak ıhlamur veya papatya çayı için.Hatta daha da zorlayabiliyorsanız zencefil çayı için.(Ben onu içemiyorum).Çekmecemde sallama ayvalı ıhlamur çayı bulunduruyorum.Midem bulandıkça yudum yudum ondan içiyorum.
Bu bulantılar da kişiden kişiye değişmekle beraber ortalama 3 ay sürüyor.Ben ilk hamileliğimde 4 ayı bitirdiğim gün bulantılarım bıçak gibi kesilmişti.
Cnm yaa emin değilim hangileri olduğuna ama bazı bitkiler bitki çayları düşüğe sebep veriyomuş diye duydum ben bi doktoruna sor istersen bende sorucam ilk randevumda..
kızlaaarrr haftalar sonra ilk kez Allah'ıma çok şükür bugün hiç bulantım olmadı. hatta canım gözleme çektii hatta kocamla kalktık gözleme yaptık. haftalar sonra midem dolu dolu oturuyorum =) mevlam herkese nasip etsin inşallahhh bulantılar gitsin kışkışkış
valla yaşayan bilir ne berbat oldugunu.....
herkese koooocaman hayırlı sabahlar :)
benim mide ile aman da aman bir şikayetim yok zaten daha da 5 haftalığız küçüküz biz teyzeleri geriden takip ediyoruz sizleri
benim şu an en büyük belirtim göğüslerimin patlayacak kadar şişmesi hiç böyle görmemiştim onları dokunmaya korkuyorum hiç elletmiyorum geceleri bi taraftan bi tarafa dönerken acısını bile duyuyorum bazen
bi de tatlı hala yiyemeyip tuzlu ve ekşi şeyler yiyorum o kadar
bebişim orada benimle biliyorum ben hissediyorum da her namazımın arkasından ona dua etmeye çalışıyorum inş sonun kadar hayırlısıyla gideceğiz
böyle kötü haberler okuyup da endişelenmemek elde değil ama düşünmeyeceğim
seni okadar iyi anlıyorum ki :) zaten bizim hormonlarımız tavan yapmış birde patronları hiç çekemiyoruz değilmi canım, varsa yoksa karları onlar için. neyse sen boşver onları bebeğine odaklan
seni okadar iyi anlıyorum ki :) zaten bizim hormonlarımız tavan yapmış birde patronları hiç çekemiyoruz değilmi canım, varsa yoksa karları onlar için. neyse sen boşver onları bebeğine odaklan
Burdayım canım. Ben de tam anlamadım bilimcim hergün toplasam bir kibrit kutusu kadar leke geliyor ve hergün de küçük bir kan pıhtısı. Ama öyle aktif ped dolduracak kadar bi kanamam yok. Sürekli yatıyorum bi lavaboya bi de yemek için kalkıyorum. Lekeler genelde kahverengi ama bazen çok nadir kırmızı oluyor. Hiçbir şey anlamadım açıkçası canım. Dua edip bekliyorum salı gününü