herkese günaydın
arkadaşlar bişey sormak istiyorum...ben hamileliğimin 6. haftası içindeyim....ama hiç bir belirti hissetmiyorum...sadece göğüslerimde hafif bi şişlik var o kadar...korkmaya başladım...acaba bebebğim gelişmeye devam etmiyor mu
daha öncede söyledim 6 kez tüp bebek denedim...2 tane kimyasal gebeliğim var...bu spontan oluşana bi gebelik...o kadar çok acı olay yaşadım ki...şimdide korkmak istemiyorum ama elimde olmadan endişeleniyorum...
merak etme arkadaşım benim biçok arkadaşım hiç bir belirti yaşamadı sanki hamile değillermiş gibilerdi ne bulantı ne halsizlik ayrıca daha 6.haftadasın kimde ne zaman başlayacağı belli olmaz oyüzden rahat ol nasıl düşünürsen öyle olur
hakkına hayırlısı olsun cool umarım iyidir bebişin, hiç kan pıhtılaşma testi falan yaptırdınmı yada doktorun buna önlem olsun die iğne falan verdimi sana ?Burdayım canım. Ben de tam anlamadım bilimcim hergün toplasam bir kibrit kutusu kadar leke geliyor ve hergün de küçük bir kan pıhtısı. Ama öyle aktif ped dolduracak kadar bi kanamam yok. Sürekli yatıyorum bi lavaboya bi de yemek için kalkıyorum. Lekeler genelde kahverengi ama bazen çok nadir kırmızı oluyor. Hiçbir şey anlamadım açıkçası canım. Dua edip bekliyorum salı gününü
kesinlikle bebeğime odaklanmaya çalışıyorum ama bazen beni çıldırıtıyor
bilimcim buarada sen nasılsın durumun nasıl
herkese günaydın
arkadaşlar bişey sormak istiyorum...ben hamileliğimin 6. haftası içindeyim....ama hiç bir belirti hissetmiyorum...sadece göğüslerimde hafif bi şişlik var o kadar...korkmaya başladım...acaba bebebğim gelişmeye devam etmiyor mu
daha öncede söyledim 6 kez tüp bebek denedim...2 tane kimyasal gebeliğim var...bu spontan oluşana bi gebelik...o kadar çok acı olay yaşadım ki...şimdide korkmak istemiyorum ama elimde olmadan endişeleniyorum...
hakkına hayırlısı olsun cool umarım iyidir bebişin, hiç kan pıhtılaşma testi falan yaptırdınmı yada doktorun buna önlem olsun die iğne falan verdimi sana ?
benim durumum iyi gibi yani herhangi bi gelişme bugün progestanı bırakalı 6 gün oldu kanama yada leke falan yok dünden beri çok hafif bir sızı var kasıklarımda oda ne artıyo ne bişi aradabi kesiliyo bilmiyorum ctesini bekliyorum artık hayırlısı bakalım
çok teşekür ederim...dediğim gibi hep olumsuz şeyler yaşadım bu güne kadar...kalp atışını duymayınca bide böyle belirti filanda olmayınca tedirgin oluyorum...
hakkına hayırlısı olsun cool umarım iyidir bebişin, hiç kan pıhtılaşma testi falan yaptırdınmı yada doktorun buna önlem olsun die iğne falan verdimi sana ?
benim durumum iyi gibi yani herhangi bi gelişme bugün progestanı bırakalı 6 gün oldu kanama yada leke falan yok dünden beri çok hafif bir sızı var kasıklarımda oda ne artıyo ne bişi aradabi kesiliyo bilmiyorum ctesini bekliyorum artık hayırlısı bakalım
ben kaç gün kasık ağrısından öldüm gece uyku bile uyuyamadım ama doktorum normal dedi çnkü bebek büyükdükçe kasıklarda ağrı olurmuş kiminde çok kiminde az bende sabırsızlıkla cumartesini bekliyorum benimde kontrolüm cumartesi günü
Yok canım hiç test yapılmadı, iğne de vermedi doktor. Bu arada bilimcim sende lekelenmenin bitmesine çok sevindim. İnşallah iyi sonuçlanacak rahatsızlıklarımız. Senin doktor kontrolün ne zaman ?
Burdayım canım. Ben de tam anlamadım bilimcim hergün toplasam bir kibrit kutusu kadar leke geliyor ve hergün de küçük bir kan pıhtısı. Ama öyle aktif ped dolduracak kadar bi kanamam yok. Sürekli yatıyorum bi lavaboya bi de yemek için kalkıyorum. Lekeler genelde kahverengi ama bazen çok nadir kırmızı oluyor. Hiçbir şey anlamadım açıkçası canım. Dua edip bekliyorum salı gününü
anladım canım, c.tesi inşallah görürsün sence bebişini, eğer ben ilk doktorumu dinlesem bugün gidip kürtaj olamlıydım perşembe gel kürtaj yapayım dediydi
canım nezaman trasnfer yapıldı...kalp atışı için daha çok erken bebiğin çok küçüktür daha,,,,bende daha duyamadım pıt pıt ları...ne olur bu kadar korkma ,gerçekten tedaviyle olunca insanda kaybetme korkusu yoğun oluyo ama lütfen korkularını yen...elini karnına koy gözlerini kapat bebişini düşün,doğum yapıp kucağına aldığını hayal et ve bol bol dua et.....(bu arada bende aşılamayla hamile kaldım,oyüzden seni anlıyorum)
Hic canini sikma ilk hamileligimde benim tam iki ay oldu bu kanamalarim surekli doktora gittim her gittigimde yerlesme kanamasi dendi..
Ama tabiki kontrolden uzak durma, fazla da hareketli olma yani kendini yorma...
benimki c.tesi cool. senin lekelerinde geçer inşallah senin bi kaybınmı vardı benmi yanlış anımsıyorum bence salı günü doktora gidince sor kan pıhtılaşmasını bence doktorlar otomatiğe bağlanmış gibiler çünkü akıllarına gelmiyo bile bazı şeyler
off bu lekeler benide çok enişe ettiriyo. 2 senedir 2. için uğraşıyorum oldu çok şükür ama bu lekeler benim sevinmeme engel oluyo. bişey olursa diye kendimi kaptırmk istemiyorum içim dolup dolup taşıyo ama dur kendine gel ne olur ne olmaz diyorum.
kızlar bişey daha sorucam ben normalde çayı bardak bardak değil demlik demlik içerdim ama şimdi canım hiç istemiyo bişey içmek alışkanlık olmuş bitki çayı içeyim dedim yeşil çay bebeğin kalbini etkiliyomuş ne içiyosuz siz. bişeyler içemyince boş boş hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?