Herkesin kandili mübarek olsun kızlar bu günde dua edelim alllah bize sağlıklı evlatlar versin inşallah, var olanlarada sağlık sıhhat versin, derman bekleyen dert sahiplerine derman versin ve allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın
Herkesin kandili mübarek olsun kızlar bu günde dua edelim alllah bize sağlıklı evlatlar versin inşallah, var olanlarada sağlık sıhhat versin, derman bekleyen dert sahiplerine derman versin ve allah kimseyi düşmanımı bile evladıyla sınamasın
ewt canım aşılama oldum..senin verdiğin linkten hesapladım canım 7+0 çıktı ama ultrasona göre bgn 6+0 eeee benim ki niye böyle çıktıki ayy acaba bebiş yavaş mı gelişiyo,yada aşılama geç mi tuttu,offf ya kafam karıştı....amin canım inşallah çok merak ediyorum bende birde seninde aşılama olmuştu dimi gebelik haftası hesaplamak için Gebelik Haftas Hesaplama burdan bakabilirsin bende burdan hesapladım ultrasonla aynı çıktı
ewt canım aşılama oldum..senin verdiğin linkten hesapladım canım 7+0 çıktı ama ultrasona göre bgn 6+0 eeee benim ki niye böyle çıktıki ayy acaba bebiş yavaş mı gelişiyo,yada aşılama geç mi tuttu,offf ya kafam karıştı....
Kızlar 6+0-6+6 yani 7ci haftasında dra gidenler ultrasonda alttan mı bakılıyo yoksa karından bakılıncada kese görünüyomu.kalp atışları için 8ci haftada yine gitcez galiba.daha hangi dr gideceğimede karar veremedim.eski dogum drum eylüle kadar doluymuş.
ewt canım aşılama oldum..senin verdiğin linkten hesapladım canım 7+0 çıktı ama ultrasona göre bgn 6+0 eeee benim ki niye böyle çıktıki ayy acaba bebiş yavaş mı gelişiyo,yada aşılama geç mi tuttu,offf ya kafam karıştı....
Kızlar 6+0-6+6 yani 7ci haftasında dra gidenler ultrasonda alttan mı bakılıyo yoksa karından bakılıncada kese görünüyomu.kalp atışları için 8ci haftada yine gitcez galiba.daha hangi dr gideceğimede karar veremedim.eski dogum drum eylüle kadar doluymuş.
arkadaşlar uzun zamandır konuyu takıp edıyorum ancak yazacak cesaret bulamadım.Bugun sabah gıdıp bebişimin kalp atıslarını duydum bu mubarek gunde dualarımın kabul olmasının sevıncıyle mutlulugumu sızınle paylaşmak ıstedım ben mardın de oturuyorum buraya gelin geldım yalnızlık cok zor ıyıkı ınternet var sızler varsınız ınsan yanlızlıgını okuyarak bıle unutuyor...
hamıle kalmadan once okudugum dıger bloklardakı butun anne aday adaylarının da rabbım dua eden yureklerını duysun ısteyen herkese yavrusunu kucagına almayı nasıp etsın inşallah saglıklı guzel gunler herkese
amin amiiin ayse035 allah sana da bebegini saglıcakla kucagını almayı nasıp etsın hayırlı salıh evlat olsun inş. senınle dugun tarıhımızde bebişlerin dogum tarıhıde bırbırıne yakın olucak
Öncelikle herkese hayırlı kandiller...
Bugün doktora gittim 7+3 deydim, hep içimde bi korku vardı malesef gerçek oldu çok fazla kötü haber aldığınızı biliyorum ama buradan söylemek istedim yinede üzgünüm...
Kese var ama bebek yok boş gebelikmiş benim ki doktor kürtaj dedi napacağımı bilmiyorum çok çok zormuş burdan teselli ediyordum diğer arkadaşları ama gerçekten yaşayan anlıyormuş malesef....
İnş sizler böyle bir şey yaşamazsınız hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim umarım ben de birgün bebek sahibi olurum...hayırlı günler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?