2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aminnnnnnnnnnnn ellerin klavyen dert görmesin ne güzel yazmışsın öyle
herkese hayırlı kandiller bol bol dua edelim inşallah

Aaminn...Çok güzel bir dua olmuş bu.Tüm kalbimle katılıyorum.Herkesin kandili mübarek olsun. Allah'ın tüm dua kapıları açıkken herkesin gönlündeki olsun.

merhaba eylül anneleri
2009 haziran annelerinden sonra yine annelik topiklerinde gezer oldum
3,5 yaşında bir prensesim var asya hanım.
kızıma 3-4ay ugraşarak zor hamile kalmıştım.açıkcası 2ci çocuguda hiç düşünmüyordum ama tek bir kazaya kurban gittik
hayırlısı olsun bakalım.rabbim böyle uygun görmüş.hoşgelmiş sefa gelmiş bebişimiz.
dün hcg baktırdım 2710,3 çıktı yanında da pozitif yazıyo yani haöileyimdir demi kızlardiger hamileliğimde çubukdan ögrenmişdim birde beklediğim için çabuk kabullenmiştim.bunda çubuk almadım agrım falanda var diye kana baktırdım.daha 5+1 deyim haftaya dra gitmeyi düşünüyorum.
eee benden şimdilik bu kadar sonra yine görüşürük...

amin canım inşallah çok merak ediyorum bende birde seninde aşılama olmuştu dimi gebelik haftası hesaplamak için Gebelik Haftas Hesaplama burdan bakabilirsin bende burdan hesapladım ultrasonla aynı çıktı
ewt canım aşılama oldum..senin verdiğin linkten hesapladım canım 7+0 çıktı ama ultrasona göre bgn 6+0 eeee benim ki niye böyle çıktıki ayy acaba bebiş yavaş mı gelişiyo,yada aşılama geç mi tuttu,offf ya kafam karıştı....

kızlar hepimizin kandili mübarek olsun,rabbim dualarımızı kabul eylesin,,,,arkadaşlar sizden bir ricam olacak ben zor hamile kaldım aşılamayla,şuan hala tedavi görüp hamile kalamayan arkadaşlarım var,onlar için buğün hepimiz dua edelim mi,dualarınıza ne olur çocuk sahibi olamayanlarıda katın,biliyosunuz hamile iken edilen dualar kabul olur....rabbim isteyipte cocuğu olmayan herkese hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar versin,,bizim gibi hamişlerede hayırlısıyla bebeişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

Canım hemen panikleme.Ben aşılama ile hamile kalmadım ama kontrolde doktorumun söylediği şeyi aktaracağım.Ultrason önden gider, arkadan geliyor görünür, bizim baz almamız gereken son adet tarihidir dedi.Ona bakarsan benim de ultrason önden gidiyor. Kontrole gittiğimde SAT'a göre 5+3'tüm. Ultrasona göre 6+1
Döllenme olmuş, üstüne de sağlam bir adet mi geçirmişim yani...saçma....

Kızlar 6+0-6+6 yani 7ci haftasında dra gidenler ultrasonda alttan mı bakılıyo yoksa karından bakılıncada kese görünüyomu.kalp atışları için 8ci haftada yine gitcez galiba.daha hangi dr gideceğimede karar veremedim.eski dogum drum eylüle kadar doluymuş.

Son düzenleme:

Doktoruna göre değişiyor diye biliyorum ben.Benim ilk bebeğimde doktorum tıp fakültesinden bir prof.tu. O 8. haftadan küçük tüm gebeliklerde vajinal ultrasonografi yapıyordu. Bu sefer gittiğim doktorum 5+3'te batın ultrasonografisiyle keseyi görüp "hayırlı olsun,bebeğiniz burada.Tebrik ederim" dedi :)

canım herkesin aynı olmuyor demek ki panikleme nolur yarınki kontrolünde daha netleşir durum

amin canım hayırlı kandiller olsun allah dualarımzı kabul etsin inşallah...

ben 6+3 de gitmiştim
vajinal bakmıştı. ilk kontrolümdü. keseyide bebeğide kalp atışlarınıda gördük

Selam canlarrr..
Herkesler iyidir inşallah.
Mevlid kandilimiz mübarek olsun..
Rabbim bu gece ellerimizi boş çevirmesin dualarımızı kabul etsin inşallah..

Gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı , hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eylesin inşallah..

''Bugün 10 kişiye Selam göndereni Allah 3 hasretine kavuştururmuş''

Selamün aleyküm Aarzuuu....

Selamün aleyküm stella....

Selamün aleyküm welanga.......

Selamün aleyküm bıblım.....

Selamün aleyküm arethusa........

Selamün aleyküm pikolaman.....

Selamün aleyküm çiçeklara......

Selamün aleyküm pasty......

Selamün aleyküm melebex.....

Selamün aleyküm tıkkıysu...

Ve tüm güzel anne adayları hepinize Selamün Aleyküm....

Kandiliniz Mübarek olsun...Rabbim yaptğınız yapacağınız bütün ibadetleri,duaları kabul eylesin...Dünya ahiret ne muradınız varsa versin...Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin,Rızasına uygun yetiştirebilmeyi nasip etsin.Rabbim Ona layık Kul,Efendimiz(s.a.v)'e layık ümmet olabilmeyi nasip etsin...Evlerimizden huzuru bereketi eksik etmesin.Eşlerimizle muhabbeti artırsın.Herkese hayırlı eşler,helal kazançlar nasip etsin.....Rabbim yolundan ayırmasın....Güzel kullarından güzel dualar almayı nasip etsin.Evlatlarımızı ve bizleri salih salihalardan eylesin....

Bu geceyi hakkıyla yaşayıp ihya etmeyi nasip etsin.Sevgilerimle

arkadaşlar uzun zamandır konuyu takıp edıyorum ancak yazacak cesaret bulamadım.Bugun sabah gıdıp bebişimin kalp atıslarını duydum bu mubarek gunde dualarımın kabul olmasının sevıncıyle mutlulugumu sızınle paylaşmak ıstedım ben mardın de oturuyorum buraya gelin geldım yalnızlık cok zor ıyıkı ınternet var sızler varsınız ınsan yanlızlıgını okuyarak bıle unutuyor...
hamıle kalmadan once okudugum dıger bloklardakı butun anne aday adaylarının da rabbım dua eden yureklerını duysun ısteyen herkese yavrusunu kucagına almayı nasıp etsın inşallah saglıklı guzel gunler herkese

amın amın canım senınde kandılın mubarek olsun ıns..
bende senınle aynı durumdayım burası olmazsa yapayalnız bırıyım..
rabbım bebeğini kucağına almayı nasıp etsın ıns

amin amiiin ayse035 allah sana da bebegini saglıcakla kucagını almayı nasıp etsın hayırlı salıh evlat olsun inş. senınle dugun tarıhımızde bebişlerin dogum tarıhıde bırbırıne yakın olucak

amin amiiin ayse035 allah sana da bebegini saglıcakla kucagını almayı nasıp etsın hayırlı salıh evlat olsun inş. senınle dugun tarıhımızde bebişlerin dogum tarıhıde bırbırıne yakın olucak

aaa evet canım bende sımdı dıkkat ettım ..rabbım kımseyı bu sevgıden mahrum etmesın ıns

5. Haftada olan arkadaslar bulantılarınız cok erken baslamış Allah yardımcınız olsun bana dr 8 den sonra baslıyor genlde dedı bende de henuz yogun bulantı yok arada mide yanması var

Bır de cok sınırlıyııııım
Kaaynvaldemler bizde offffff

Öncelikle herkese hayırlı kandiller...
Bugün doktora gittim 7+3 deydim, hep içimde bi korku vardı malesef gerçek oldu çok fazla kötü haber aldığınızı biliyorum ama buradan söylemek istedim yinede üzgünüm...
Kese var ama bebek yok boş gebelikmiş benim ki doktor kürtaj dedi napacağımı bilmiyorum çok çok zormuş burdan teselli ediyordum diğer arkadaşları ama gerçekten yaşayan anlıyormuş malesef....
İnş sizler böyle bir şey yaşamazsınız hepinize mutlu ve sağlıklı hamilelikler dilerim umarım ben de birgün bebek sahibi olurum...hayırlı günler...

canım ınan cok uzuldum senı anlamam yasamadan mumkun değıl. rabbım sabr versın en yakın zamanda hayırlı saglıklı evlat nasıp etsın ınş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…