2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Benim çok gelmiyor allaha şükür zaten kan degil kahverengi bişey benim tansiyonum düşüyor bikaç gündür hep yatıyorum halsizim

Benim de başta kahverengiydi son. 2-3 gün kırmızıya döndü. Canım ne kadar geliyor senin? Benim her lavaboya gittiğimde 4-5 damla gibi geliyor. Başlarda sızıntı şeklindeydi ama sanırım arttı

Benim de başta kahverengiydi son. 2-3 gün kırmızıya döndü. Canım ne kadar geliyor senin? Benim her lavaboya gittiğimde 4-5 damla gibi geliyor. Başlarda sızıntı şeklindeydi ama sanırım arttı

Perşembe geldi ilk 1 damla hemen doktorumu aradim progestan verdi içiyorum sonra ışte dün sabah geldi damla akşamüstü baktım5-6 damla vardı korku sonra dedim normaldir bole içime bir his geldi korkma die şimdide sabahtan beri 1 damla zaten böle kahverengi sümük gibi sanki korkma canım âdet gününe yakınsan oluyormuş rabbim korur evlatlarımiz

kızlar korkmayın inşallah geçer
benim adet günümde başladı ve 6 gün sürdü kahve lekelerim sonra geçti gittikçe azalarak hiç kırmızıya dönmedi doktor eğer artarsa gel demişti kırmızıya dönerse hcg ye bakalım azalma falan var mı diye allahtan geçti çok şükür .inşallah sizinkide geçer

çünk ifazla ultrason zararlı o yüzden 4 hafatda bir bakmak istemiş olabilir

mrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?

mrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?

canım ikimizin dogumları aynı gün görünüyor. ben birkez gebe miyim diye adet günü gitmiştim. sonra 6. haftamda gittim gebelik yerinde mi diye bakmaya dış gebelik vs olup olmadıgını anlamak içindi.
şu an 9. haftamdayım bir sonraki gidişim subatın 2. haftası olacak kısmetse. idrar testi istemişlerdi benden onu vericem birde ultrasonla bakarlarsa bebegimi görmeyi cok istiyorum. 6. haftamda kese içinde demişti doktor ama ben tam görememiştim kalbininde pulsu vardı ama sesi net duyulmuyordu inşallah sesinide duyucam sıfatınıda görücem. mutlu mesut evime geri dönücem öyle umuyorum

hamile kaldigimi ogrendigimden bu gune ilk defa dun gece mide bulantisi oldu uykumdan uyandirdi beni
saat gecenin 3'u ayhh cikarttim basim nasil dondu.

Saol canım bende bazen tedirgin oluyorum bazen rahatlatıyorum kendimi Allah hepşmizin bebişlerini korusun

benım kızımda sol tarafımda hıssedıyordum sımdıkı hamılelıgımdede sag tarafımda hıssedıyorum bakalım cınsıyetı ne olacak bunun ..

5.haftada kese ıcın 7. haftada kalp atısı ıcın ıns. 13. haftada gıdıcem cınsıyet ve ıkılı test ıcın normalde 4 hafta sonraya verdı dr ama ben bır hafta daha uzattırdımkı cınsıyetıde ogrenelım dıye

bende test yaptıgım gün gittim hamilemiyim diye
6. haftadaymışız
2 hafta sonra gel dedi ama gitmiycem
haftaya belkii giderim
yarın burda devlete gidicem hiç test yaptırmadım onları yaptırıcam

yaaa sol tarafındaydı yani kız mı olduu ayyyy ben hep erkek diye şartlandım ama kız olursa da çooook sevinirim kız cocuk babaya hayran, anneye arkadaş olurmuş. sağlıklı olsunlar cinsiyetin hiç önemi yok her türlü canımızı veririz yani nedense heycanlandım durup dururken

annemin bir arkadaşının 3 oğlu vardı. en küçügü 18 idi ben gördüğümde. eve gelince annelerini kucaklayıp üçü birden saldırıp öperlermiş gıdıklarlarmış kocasıda çok şeker bir adamdı kadın 4 erkeğin içinde prenses gibiydi hep onlar yüzünden erkek cocuk istemişimdir çok hoşuma gitmişti bakalım ne varmış kısmetimizde

hayırlısı olsun canım ılk cocuk olunca ınsan cınsıyetı onemsemıyor ama ıkıncı olunca ıster ıstemez ılkının aksı cınsıyette olsun ıstıyor
bu sene erkek senesı dıyorlar bakalım nekadar dogru

10.haftada gidebilirsin
bnde haftaya gdrsem 10. hafta olucak inş.

evet cnm aynı gibiyiz.bn Şubatın ilk haftası gidicem annemler Konya da onların yanına gdnce gtmeyi düşünüyorum.(Ben Aksaray da oturuyorum)

ben de sol tarafta hissediyorum hep dr. a gdnce unutmazsam sorucam.içime erkek doğuyo ama kız istiyorummmmmmmmmm. Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler versin inş.

bnm için erkek kız farketmez :)) bnmde ilk hamileliğim ve ilk bebişim olucak inşallahh :)))
Ilk olunca farketmiyor tabiki

Hayirlisi olsun canim eliayagi duzgun olsu yeter...

Kızlar ilk gebeliğim ve çok bilgisizim.
Ben akıntı ne demektir bilmezdim taa ki 1 - 2 güne kadar.
Bugün biraz ayakta kaldım. Açık krem renginde krem gibi bi akıntım olmuş 1 damla kadar, çok tuhafıma gitti, sorun yoktur di mi?
Bu tür şeyler olcak mı? :18:

Krem gibi akintilari cok dert etme. Kirmiziya donuk sivi akintilar sikintili. Yine de doktorunla gorusursen iyi olur. Progestan baslayabilir. Bu arada ben dun doktora gittim. Lekelenmeler icin bir takim aciklamalar yapti ama hepsi bir ihtimal. Kimse sudur sorun diyemiyor cok belirgin bisi olmadikca. 17 gundur gun asiri lekeler geliyor ama bebek de bir taraftan buyuyor. Dun itibariyle artik akintilari dusunmemeye karar verdim. Bugun cok cok daha iyiyim. Cok az lekelenme var. Cok dusunme sen de ama dr ile gorus mutlaka bence.

ii akşamlar herkese uzun zamandır giremedim umarım herkes iidir

Yaw ben dün temizlik yaptım ondan mı artıkı akıntı anam benimde hiç kanım durmuyor ki kıpır kıpır zaten çalışıyorum eve gelince yatsana :18: inşallah herşey iyidir yaw
bence de accık otur dinlen ne die iş yapmaya uğraşıonidir cnm için rahat olsun ama bu haftalarda kendini yormaman lazım, ben azcık ev işi yapsam belim kopcak gibi oluo zaten, saldım gitti vallaaaa, 3 ay bitene kadar da böle devam edicem
ben de salı günü kalp atışlarını duydum bugün 8+1im. doktor bana da 3 hafta sonra gel dedi ense kalınlığına bakacakmış.size de söyledi mi doktorunuz:26:
bende aynıyım arada birazcık midem bulanıyor.iştahım da açıldı yemeden duramıyorum
benim de sürekli içim karışıo, ama bişiler yemek de ii gelio. habire bişi tıkıştırıom ağzıma, bu gidişle şimdiden kilo almaya başlıcam

2 sabah uyanınca midem kötü die meyve yedim yarım saat geçmeden çıkardım. demek ki neymiş bana aç karna meyve yemek ii gelmiomuş bunu öğrendim

cnm ben geçen salı 3.gez ultrasona girdim. haftaya bi daha gitmek istiom (dooktor 3hafta sonra gel demesine rağmen) daha önce kalbi durmuştu 9.haftada bebeğimin, bu sefer de ya yine olursa korkusu var o yüzden duramıom içim rahat etmicek ii olduğunu görmeden.

bence de 10.haftanda gidebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…