Benim çok gelmiyor allaha şükür zaten kan degil kahverengi bişey benim tansiyonum düşüyor bikaç gündür hep yatıyorum halsizim
Benim de başta kahverengiydi son. 2-3 gün kırmızıya döndü. Canım ne kadar geliyor senin? Benim her lavaboya gittiğimde 4-5 damla gibi geliyor. Başlarda sızıntı şeklindeydi ama sanırım arttı
kızlar ve minnoşları hepinize iyi akşamlaraklıma takılan bir kaç soru var.bugün doktorum ultrason istemedi kafama takıldı 15 gün sonra gel bakalım dedi.birde benim günüm geçmemişti ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım bişey olur mu acaba yaa
mrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?
mrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?
Perşembe geldi ilk 1 damla hemen doktorumu aradim progestan verdi içiyorum sonra ışte dün sabah geldi damla akşamüstü baktım5-6 damla vardı korku sonra dedim normaldir bole içime bir his geldi korkma dieşimdide sabahtan beri 1 damla zaten böle kahverenrgi sümük gibi sanki korkma canım âdet gününe yakınsan oluyormuş rabbim korur evlatlarımiz
benım kızımda sol tarafımda hıssedıyordum sımdıkı hamılelıgımdede sag tarafımda hıssedıyorum bakalım cınsıyetı ne olacak bunun ..kızlar selamm
okuyorum bakıyorum herkesin bebişleri büyüyor güzel haberler var üzücü haberlerde vardı bir ara ama şu aralar iyiyz sanki
mide bulantılarımda azalma var, artık sürekli bulanmıyor ama bulanıncada çok ani başlayıp bir anda şiddetleniyor. 2-3 kere istifra etmekten döndümsürekli dinleniyorum. ani hareketler bulantıyı arttırıyor kesinlikle test ettim onayladım.
bu arada sanki bebeğim karnımın sol tarafındaymış gibi hissediyorum. gerinirken yada esnerken orada bişey varmış gibi hissediyorum. yoksa tam karnımızn ortasında mı oluyorlar bilmiyorum ama benimki sanki solda gibi.öpüldünüz
5.haftada kese ıcın 7. haftada kalp atısı ıcın ıns. 13. haftada gıdıcem cınsıyet ve ıkılı test ıcın normalde 4 hafta sonraya verdı dr ama ben bır hafta daha uzattırdımkı cınsıyetıde ogrenelım dıyemrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?
benım kızımda sol tarafımda hıssedıyordum sımdıkı hamılelıgımdede sag tarafımda hıssedıyorum bakalım cınsıyetı ne olacak bunun ..
5.haftada kese ıcın 7. haftada kalp atısı ıcın ıns. 13. haftada gıdıcem cınsıyet ve ıkılı test ıcın normalde 4 hafta sonraya verdı dr ama ben bır hafta daha uzattırdımkı cınsıyetıde ogrenelım dıye
yaaa sol tarafındaydı yani kız mı olduu ayyyyben hep erkek diye şartlandım ama kız olursa da çooook sevinirim kız cocuk babaya hayran, anneye arkadaş olurmuş. sağlıklı olsunlar cinsiyetin hiç önemi yok her türlü canımızı veririz yani nedense heycanlandım durup dururken
annemin bir arkadaşının 3 oğlu vardı. en küçügü 18 idi ben gördüğümde. eve gelince annelerini kucaklayıp üçü birden saldırıp öperlermiş gıdıklarlarmışkocasıda çok şeker bir adamdı kadın 4 erkeğin içinde prenses gibiydi hep onlar yüzünden erkek cocuk istemişimdir çok hoşuma gitmişti bakalım ne varmış kısmetimizde
bnde haftaya gdrsem 10. hafta olucak inş.10.haftada gidebilirsin
canım ikimizin dogumları aynı gün görünüyor.ben birkez gebe miyim diye adet günü gitmiştim. sonra 6. haftamda gittim gebelik yerinde mi diye bakmaya dış gebelik vs olup olmadıgını anlamak içindi.
şu an 9. haftamdayım bir sonraki gidişim subatın 2. haftası olacak kısmetse. idrar testi istemişlerdi benden onu vericem birde ultrasonla bakarlarsa bebegimi görmeyi cok istiyorum. 6. haftamda kese içinde demişti doktor ama ben tam görememiştim kalbininde pulsu vardı ama sesi net duyulmuyordu inşallah sesinide duyucam sıfatınıda görücem. mutlu mesut evime geri dönücem öyle umuyorum
ben de sol tarafta hissediyorum hep dr. a gdnce unutmazsam sorucam.içime erkek doğuyo ama kız istiyorummmmmmmmmm. Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler versin inş.benım kızımda sol tarafımda hıssedıyordum sımdıkı hamılelıgımdede sag tarafımda hıssedıyorum bakalım cınsıyetı ne olacak bunun ..
5.haftada kese ıcın 7. haftada kalp atısı ıcın ıns. 13. haftada gıdıcem cınsıyet ve ıkılı test ıcın normalde 4 hafta sonraya verdı dr ama ben bır hafta daha uzattırdımkı cınsıyetıde ogrenelım dıye
Ilk olunca farketmiyor tabikibnm için erkek kız farketmez :)) bnmde ilk hamileliğim ve ilk bebişim olucak inşallahh :)))
bnde haftaya gdrsem 10. hafta olucak inş.
evet cnm aynı gibiyiz.bn Şubatın ilk haftası gidicem annemler Konya da onların yanına gdnce gtmeyi düşünüyorum.(Ben Aksaray da oturuyorum)
ben de sol tarafta hissediyorum hep dr. a gdnce unutmazsam sorucam.içime erkek doğuyo ama kız istiyorummmmmmmmmm. Allahım sağlıklı sıhhatli bebekler versin inş.
Ilk olunca farketmiyor tabiki
Hayirlisi olsun canim eliayagi duzgun olsu yeter...
Kızlar ilk gebeliğim ve çok bilgisizim.
Ben akıntı ne demektir bilmezdim taa ki 1 - 2 güne kadar.
Bugün biraz ayakta kaldım. Açık krem renginde krem gibi bi akıntım olmuş 1 damla kadar, çok tuhafıma gitti, sorun yoktur di mi?
Bu tür şeyler olcak mı? :18:
bence de accık otur dinlen ne die iş yapmaya uğraşıonYaw ben dün temizlik yaptım ondan mı artıkı akıntıanam benimde hiç kanım durmuyor ki kıpır kıpır zaten çalışıyorum eve gelince yatsana :18: inşallah herşey iyidir yaw
ben de salı günü kalp atışlarını duydum bugün 8+1im. doktor bana da 3 hafta sonra gel dedi ense kalınlığına bakacakmış.size de söyledi mi doktorunuz:26:Kızlar herkese iiyiigcler oku oku bitiremedim vallla cvp veremediğim diğer ark slm gönderiyoruminş hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar bebişlerimize kavuşalım eylülde inş kalp atışlarını duyunca doktor 3 hafta sonraya randevu verdi pöööf nası geçiceeeek zamannn
benim de sürekli içim karışıo, ama bişiler yemek de ii gelio. habire bişi tıkıştırıom ağzıma, bu gidişle şimdiden kilo almaya başlıcambende aynıyım arada birazcık midem bulanıyor.iştahım da açıldı yemeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?