Benim değer adet geçtikten 10 gün sonra 165 çıktı, dolayısıyla çok düşük bir değer.
2'ye sonraki günler 2'ye katladığı için biraz rahatladı doktor ama yinede temkinli işte.
Gerçi oğlum küçük olduğu için, çokta istemiyorum ama hayırlısı diyorum yinede...
sabah kahvaltısıyla duruyorum arada biraz meyve atıştırdım ama o da ekşi elma azıcık da muz
karnım öyle aç ki ama bir şey canım istemiyor
bi önceki gün yediklerim bile aklıma gelip midem bulanıyor yaa
500 gr vermişim benim gibi kilolu hamile kalanlar için iyi :))
İyi geceler kızlar nasılsınız ? Ben geçen hafta bebeğimin kesesini gördüm (5.hafta ) Doktor iki hafta sonra yine gel dedi.Günler geçmek bilmiyor sanki.Sizler bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ?
Benim değer adet geçtikten 10 gün sonra 165 çıktı, dolayısıyla çok düşük bir değer.
2'ye sonraki günler 2'ye katladığı için biraz rahatladı doktor ama yinede temkinli işte.
Gerçi oğlum küçük olduğu için, çokta istemiyorum ama hayırlısı diyorum yinede...
diş eti kanaması yaşayan var mı? 3-4 gündür başladı önce azdı bgn daha da arttı ben gaz yaptığı için süt içmiyorum ondan mı ki..yrn dişçiye gdeyim diom ama ne yapabilir ki?
İyi geceler kızlar nasılsınız ? Ben geçen hafta bebeğimin kesesini gördüm (5.hafta ) Doktor iki hafta sonra yine gel dedi.Günler geçmek bilmiyor sanki.Sizler bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ?
diş eti kanaması yaşayan var mı? 3-4 gündür başladı önce azdı bgn daha da arttı ben gaz yaptığı için süt içmiyorum ondan mı ki..yrn dişçiye gdeyim diom ama ne yapabilir ki?
bendede diş eti kanaması var ama zaten ben gebeliği öğrenmeden hastaneye gitmeyi düşünüyodm hamileliğimi öğrenince gitmedim
ilk üç ay gebelikte hiç bişey yapamıyolar doktor öle dedi bana ağrı kesici bile almayın gebeliğin ilk üç ayı bebeyin gelişimi için çok önemliymiş eğer gidiceksen hastaneye doktorunun sana tavsiyesini paylaşırsan sevinirm. ben sürekli fırçalıyorm şimdilik günde 5 6kez
sağol canım benim inşallah,
bence bir git bakalım ne dicek gitmekten zarar gelmez ama umutsuzluğa kapılma bak bana alınması gerek dedikleri halde şuanda iyi durumda kesem, sen nerdeydin tam olarak?
Canim ben Turkmenistan'dayim..
Esim is nedeniyle 2-3 gunlugune TR 'ye gelcek subat ortasinda ..Bende onla gelcem..Orda daha detayli bir kontrol Olcam.ozamana kadarda burdaki doktora sorcam bakalim kotu bir durum var mi diye..
Simdi Istanbul'da iyi bir doktor ve hastane arayisi icindeyim..
benimde 2-3 gun ust uste kahverengi akintim olmustu(gecen haftaydi yanilmiyorsam gecti ama adet gunume denk geldi ustelik) doktor gayet normal dedi. hatta iyi bisey bile oldugunu soyleyebilirim dedi
bende yurtdisindayim
Canim insallah bana da oyle birsey der....1damlasini bile moralimi bozuyor...Bugun 4.gun..bakalim bugun de devam edecek mi?
Burda yeni dogum yapmis arkadaslar var//Onlarda olmamis ama batmalrim adet olcakmisim gibi sancilarim kasilmalarim oluyor hafif..Onlara sordum ..normal dediler onlarda yasamislar ..Hayirlisi diyorum artik herkes icin..