2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Zambakcığım hayırlı olsun canım geçen ağustos anneleri topiğinde okudum bebiş geliyormuş sağlıkla kucağına al inşallah

Saol canım, yeni bir bebişe merhaba diyoruz, Rabbim tüm istenelere nasip etsin.
Tabi bizimki biraz istemeden oldu ama :)

Geçtiğimiz cuma değil, ondan önceki cuma gitmiştim, daha kese bile yoktu.
O nedenle temkinli yaklaşıyor doktor.
Değer 433 çıkmıştı.

İnş herşey yolunda gider cnmen kısa zamanda keseciği sonra bebişi sonrada kalp atışını duyman dileğiyleerken öğrendin o zaman heralde sen..

kızlar doktorunuz beslenmenizle ilgili liste verdimi size nasıl besleniyosnz
bana vermedi kafama göre bişyler yiyiyorm

İnş herşey yolunda gider cnmen kısa zamanda keseciği sonra bebişi sonrada kalp atışını duyman dileğiyleerken öğrendin o zaman heralde sen..

Benim değer adet geçtikten 10 gün sonra 165 çıktı, dolayısıyla çok düşük bir değer.
2'ye sonraki günler 2'ye katladığı için biraz rahatladı doktor ama yinede temkinli işte.
Gerçi oğlum küçük olduğu için, çokta istemiyorum ama hayırlısı diyorum yinede...

sabah kahvaltısıyla duruyorum arada biraz meyve atıştırdım ama o da ekşi elma azıcık da muz
karnım öyle aç ki ama bir şey canım istemiyor
bi önceki gün yediklerim bile aklıma gelip midem bulanıyor yaa
500 gr vermişim benim gibi kilolu hamile kalanlar için iyi :))

İyi geceler kızlar nasılsınız ? Ben geçen hafta bebeğimin kesesini gördüm (5.hafta ) Doktor iki hafta sonra yine gel dedi.Günler geçmek bilmiyor sanki.Sizler bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ?

kızlar doktorunuz beslenmenizle ilgili liste verdimi size nasıl besleniyosnz
bana vermedi kafama göre bişyler yiyiyorm

Eti iyi pişmi ye dedi salam sucuk sosis yokbol süt peynir yoğur falan öyle dedi

hayırlısı olsun tabiii doğru söylüyosun

bende acayip acıkıyorm ama hamileliktenmi
yoksa sigarayı bıraktığımdanmı bukadar iştahlıyım çözemedim

İkisi içinde olabilir ayy ben bişeyler yemeye gidicem kızlargörüşmek üzere

Eti iyi pişmi ye dedi salam sucuk sosis yokbol süt peynir yoğur falan öyle dedi

İkisi içinde olabilir ayy ben bişeyler yemeye gidicem kızlargörüşmek üzere

hadi ya ben kendime hep pizza hazırlıyodm yemiyimmi şimdi yani
ıyy sütü normaldede hiç sevmem onun yerine bol yoğurt yiyiyorm

git bakalım acıktıysan ye görüşürz fazla kaçırma bari :)

slm kızlar

diş eti kanaması yaşayan var mı? 3-4 gündür başladı önce azdı bgn daha da arttı ben gaz yaptığı için süt içmiyorum ondan mı ki..yrn dişçiye gdeyim diom ama ne yapabilir ki?

İyi geceler kızlar nasılsınız ? Ben geçen hafta bebeğimin kesesini gördüm (5.hafta ) Doktor iki hafta sonra yine gel dedi.Günler geçmek bilmiyor sanki.Sizler bebeğinizin kalp atışını duydunuz mu ?

bende şubat ikide gidicem benimde heralde dediğin tarihe denk geliyo doğum
evet geçmiyor günler

slm kızlar

diş eti kanaması yaşayan var mı? 3-4 gündür başladı önce azdı bgn daha da arttı ben gaz yaptığı için süt içmiyorum ondan mı ki..yrn dişçiye gdeyim diom ama ne yapabilir ki?
doktorum bana aş ağrısı diş ağrısı yapar demişti
diş dolgusunu sormuştum
ilk 3 ayda olmaz demişti

slm kızlar

bendede diş eti kanaması var ama zaten ben gebeliği öğrenmeden hastaneye gitmeyi düşünüyodm hamileliğimi öğrenince gitmedim
ilk üç ay gebelikte hiç bişey yapamıyolar doktor öle dedi bana ağrı kesici bile almayın gebeliğin ilk üç ayı bebeyin gelişimi için çok önemliymiş eğer gidiceksen hastaneye doktorunun sana tavsiyesini paylaşırsan sevinirm. ben sürekli fırçalıyorm şimdilik günde 5 6kez

Ben de 4 Şubatta gidecem .İnşallah hayırlı güzel haberlerimizi de yazarız burada :) Senin SAT kaç ? Benim 16 Aralık

bende adet düzensizliği vardı dikkat etmedim ya 13 yada 20 aralık olması lazım emin deilim
21ocakta ultrasonda doktor 5 haftalık demişti

sağol canım benim inşallah,
bence bir git bakalım ne dicek gitmekten zarar gelmez ama umutsuzluğa kapılma bak bana alınması gerek dedikleri halde şuanda iyi durumda kesem, sen nerdeydin tam olarak?

Canim ben Turkmenistan'dayim..
Esim is nedeniyle 2-3 gunlugune TR 'ye gelcek subat ortasinda ..Bende onla gelcem..Orda daha detayli bir kontrol Olcam.ozamana kadarda burdaki doktora sorcam bakalim kotu bir durum var mi diye..
Simdi Istanbul'da iyi bir doktor ve hastane arayisi icindeyim..

benimde 2-3 gun ust uste kahverengi akintim olmustu(gecen haftaydi yanilmiyorsam gecti ama adet gunume denk geldi ustelik) doktor gayet normal dedi. hatta iyi bisey bile oldugunu soyleyebilirim dedi
bende yurtdisindayim

Canim insallah bana da oyle birsey der....1damlasini bile moralimi bozuyor...Bugun 4.gun..bakalim bugun de devam edecek mi?

Burda yeni dogum yapmis arkadaslar var//Onlarda olmamis ama batmalrim adet olcakmisim gibi sancilarim kasilmalarim oluyor hafif..Onlara sordum ..normal dediler onlarda yasamislar ..Hayirlisi diyorum artik herkes icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…