benimde 2-3 gun ust uste kahverengi akintim olmustu(gecen haftaydi yanilmiyorsam gecti ama adet gunume denk geldi ustelik) doktor gayet normal dedi. hatta iyi bisey bile oldugunu soyleyebilirim dedi
bende yurtdisindayim
kizlar cok kotu agrilariniz oluyormus bel ve kasiktan bende altinci hatta yedinci haftama kadar oyleydi iki uc gunde bir kahve rengi akintrilarim oluyordu sancilarim daha once dusuk yapmistim allah kimseye yasatmasin adet sancisinin en son hali oyle agrilar saplaniyordu nefes alamaz duruma geliyordum bes dk falan ancak duzeliyordum dr sordum bise olmaz bebegin kesesi iyi ama progestan kulan dedi bende bol bol dinlendim nerdeyse hic ayaga kalmadim bol bol su ictim akintim normale dondu en duzgun akintimin rengi sariydi simdi renksiz sukur son iki haftadir yani ve yemek konusunda bende kilolu bir hamileyim ama umrumda degil benim kilo almam ama bazen hamileilkte aldigimiz kilo bebegimize zarar verebilir tansyonumuz sekerimiz cikabilir hani bunlari dusunup ilk aylar cok kilo almamaya bakalimda ben meyve sut urunleri ceviz sebze yemegi et urunleri tuketiyorum hergun ama az az hem kiloluyum hem sekiz hafta boyunca hep yattim korkudan yatmaktan almisimdir
ocak 22 de 99,7 bhcg değeri ile hamile olduğumu öğrendimm...bir haftaya gel kesesine bakalım dedi...kasık ağrım oluyodu ama bugün fazla oldu ve lekelenme gibi kanama oldu..acile gittik bhcg ye bakıldı 276,8 rahim kalınlığı 12mm sizce düzelirmi normalde daha fazla olması gerekio dedi bu değerin doktor bende öyle biliyodumm...biliyosanız yada olasılıklardan bilginiz varsa nolur yazınn(((2 gün sonra tekrar yaptır dedi ....düşük olabilir dedi...
canım sıkma kendini herşey olacağına varır bende oluyor i kahverengi akıntı okudum hemen hemen birçok arkadaşlarimizda var bence iyi düşün banads progestan verdi. Az önce kursta wc gittim baktım 5-6 damla gelmiş moralim bozuldu ama sonra dedim herşey olacağına varır ben yavruma kavuşacagima inanıyorum nedense içimde iyi bir his var sende bole düşünrabbim evlatlarımizi korusun inşallah
aminn caınmmmRabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş..bana progesteron vermedi kızlar acaba ben alsam sorun olurmu yani lgisiz bi doktor ben sorarsam cevap veriyo benim ilk hamileliğim bişey bilmiyorumm..
canım sıkma kendini herşey olacağına varır bende oluyor i kahverengi akıntı okudum hemen hemen birçok arkadaşlarimizda var bence iyi düşün banads progestan verdi. Az önce kursta wc gittim baktım 5-6 damla gelmiş moralim bozuldu ama sonra dedim herşey olacağına varır ben yavruma kavuşacagima inanıyorum nedense içimde iyi bir his var sende bole düşünrabbim evlatlarımizi korusun inşallah
Başka doktora git canım bi zararı yokmuş progestanın ama yinede doktor tavsiyesi ile alman daha doğru olur eskilerin bi lafı varya kaş yaparken göz çıkarmayalım. Ama iyi düşün bende bebek annesini hissediyor bizim sevgimiz bağlıyor onları bize
Aynen canımdoktorumu değiştiricem zaten kesin kararımı verdimm ama 2 gün beklemek durumundayım bhcg için bu süre zarfında bi eczaneye danışıyım olmazsa yine belki verirler eğer reçetesiz satılabiliyosa verirler zaten...haklısın iyi düşünüp bağlamam lazım onu kendimee sahipsiz sanmasın kendini:)))
benimde sol tarafimda cok oldu 5.haftada simdi yok tatlim
canım kesenin mm ayrı bide içinde ki bebeğin mm ayrı :)) sendeki 7 mm olan bebeğin mm o arkadaştakide erken olduğu için içinde bebek henüz gözükmediği için kesenin mm mi :)) doktor sıkıntı yok dediyse yoktur için rahat olsun cnm
günaydın kızlar, bende tekrar aranıza dönmüş olabilirim normalde tandevum bugündü fakat dün kendimi iyi hisetmiyordum izin aldım iş yerinden ve izin almışken doktorada gittim doktor her şey normal tam bi haftalık büyümüş kesende sorun yok dedi haftayada gel kalp atışlarını duyalım dediçok sevindim oysa ne umutsuz gitmiştim, benim durumumda olanlarada güzel haberler verir inşallah rabbim, sağlıklı bebişler nasip olur inaşllah.
12 ocakta 4.8mm olan kesem
dün yani 25 ocakta 18mm olmuştu tamda olması gereken gibi
sende benden 2 gün öndesin :)) benim de sat 10 aralık. geçen hafta cumartesi 4,5 haftalıkken (doktora göre) 7 mm di ama kese mi bebek mi bilmiyorum. bebek kaç milim demiştim mercimek kadar demişti .
deryacım haftaya kontrolüm var benimde kalp atışları için normalde 8. haftam olacak ama 6,5 haftalık olcak doktora göre bakalım kaç mm diyecek.
:))) kalp atışlarını görsemde öylemi düzenlesemmi diyorum aslında çünkü ne bileyim gözüm korktu bir daha silersem çok büyük üzüntü olur benim için ondan sağlam olsunda öyle koyaarım inşallah. teşekkürler canım allah yüzünüzü eşinizi aşınız ve çocuklarınızdan yana hep güldürsün inşallah
beslenmeleriniz nasıl kızlar benim canım pek bişey istemiyor iştahım yok
Oncelikle hepinize merhaba.sayfalar yine dolmus saatlerdir okuyorum ..Bbilim , oncelikle sana cok sevindim..Rabbim gonlune gore versin..Insallah daha saglikli buyur yavrun icinde..
Daha ismini hatirayamadigim bir cok arkadasin sevincine ortak oldum..Kalp atislarini gormus olan yada gorup duymus olan..Insallah bunu hebuz yasamamis olanlarda en kisa zamanda yasar..
Ben size birkac sey sorcam..Malum ben yurt disindayim ve burda ayni dili konusan doktorlar yok..sizler orda doktoralara gidiyorsunuz..
Aslinda bende guvendigim ozel bir kurumun doktoruyla yazisiyordum ama en basindan beri hep olumsuz konustugu icin artik ona yazmiycam..TR ye ilk geldigimde de baska bir doktora gitcem.
Ben daha oncede yazmistim..Sadece folik asit kullaniyorum. (FOLIDOCE) Bende b12 eksikligide var,,bu ilacta 2.2 mcg B12 de var.Gunluk 1 tane yetiyor..
2 gundur kahverengi lekelenmem oluyor kizlar..yani oyle cok degil ama ic camasirimda 2 damlada olsa o kahve rengi lekeyi gorunce umutsuzluga kapiliyorum..
Ben henuz kalp atisini duymadim..TR deki doktor hesabina gore 7 haftalik Burdaki doktor hesabina gore 5 haftalik henuz bebegim ve 2 hafta sonra gidicem doktora..Acaba bu lekelenmeler yarinda devam ederse gideyim mi p/tesi? Korkmaya basladim ..
Cnmmm sana yapma dicem ama söyliyene bak bende bazen kaptırıyorum kendimi sonra hemen bırakıyorum dikkat etmemiz lazımYaw ben dün temizlik yaptım ondan mı artıkı akıntıanam benimde hiç kanım durmuyor ki kıpır kıpır zaten çalışıyorum eve gelince yatsana :18: inşallah herşey iyidir yaw
ocak 22 de 99,7 bhcg değeri ile hamile olduğumu öğrendimm...bir haftaya gel kesesine bakalım dedi...kasık ağrım oluyodu ama bugün fazla oldu ve lekelenme gibi kanama oldu..acile gittik bhcg ye bakıldı 276,8 rahim kalınlığı 12mm sizce düzelirmi normalde daha fazla olması gerekio dedi bu değerin doktor bende öyle biliyodumm...biliyosanız yada olasılıklardan bilginiz varsa nolur yazınn(((2 gün sonra tekrar yaptır dedi ....düşük olabilir dedi...
Benimde 5. 6. Haftalarda rahmimde agri bayagi oluyordu hatta bacaklarimdan cikacak saniyordum ama rahim buyudugunde icin rahat olsun normal boyle olmasi..
Mojeli canim gozunaydin..
Yaw ben dün temizlik yaptım ondan mı artıkı akıntıanam benimde hiç kanım durmuyor ki kıpır kıpır zaten çalışıyorum eve gelince yatsana :18: inşallah herşey iyidir yaw
evet cok yoruldugundandir ben ne zaman cok ayakta durup cok yorulsam oluyordu biraktim isi gucu oturdum oyle gecti :)) sukurler olsun o yuzden dinlenmek sart
kızlar bende çok bulantı yok arada bir oluyor. ama çok iştahım açıldı inanılmaz yemek yiyorum durduramıyorum kendimiiki kişilik yemek yiyorum sizler nasıl ayarlıyorsunuz yemek düzenini.....
Kızlar kanaması olanlar nasıl dinleniyor yani hiç yataktan kalmıyorlar mı? Ben de yatıyorum ama kanamam bitmedi acaba çok mu hareket ediyorum diye düşünmeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?