2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 2-3 gun ust uste kahverengi akintim olmustu(gecen haftaydi yanilmiyorsam gecti ama adet gunume denk geldi ustelik) doktor gayet normal dedi. hatta iyi bisey bile oldugunu soyleyebilirim dedi
bende yurtdisindayim

benimde 3 gündür geliyor yaw:18: arkadaşım geçen akşam âdet gününe yakınsa olabilir dedi benimde âdet zamani inşallah pazartesi gitcem doktora bakalım kısmet yaw hayırlısi neyse o olsun diyorum artık inşallah hepimiz kavuşuruz evlatlarımiza

Yaw ben dün temizlik yaptım ondan mı artıkı akıntı anam benimde hiç kanım durmuyor ki kıpır kıpır zaten çalışıyorum eve gelince yatsana :18: inşallah herşey iyidir yaw

ocak 22 de 99,7 bhcg değeri ile hamile olduğumu öğrendimm...bir haftaya gel kesesine bakalım dedi...kasık ağrım oluyodu ama bugün fazla oldu ve lekelenme gibi kanama oldu..acile gittik bhcg ye bakıldı 276,8 rahim kalınlığı 12mm sizce düzelirmi normalde daha fazla olması gerekio dedi bu değerin doktor bende öyle biliyodumm...biliyosanız yada olasılıklardan bilginiz varsa nolur yazınn(((2 gün sonra tekrar yaptır dedi ....düşük olabilir dedi...

canım sıkma kendini herşey olacağına varır bende oluyor i kahverengi akıntı okudum hemen hemen birçok arkadaşlarimizda var bence iyi düşün banads progestan verdi. Az önce kursta wc gittim baktım 5-6 damla gelmiş moralim bozuldu ama sonra dedim herşey olacağına varır ben yavruma kavuşacagima inanıyorum nedense içimde iyi bir his var sende bole düşün rabbim evlatlarımizi korusun inşallah

aminn caınmmmRabbim hayırlı sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş..bana progesteron vermedi kızlar acaba ben alsam sorun olurmu yani lgisiz bi doktor ben sorarsam cevap veriyo benim ilk hamileliğim bişey bilmiyorumm..

Başka doktora git canım bi zararı yokmuş progestanın ama yinede doktor tavsiyesi ile alman daha doğru olur eskilerin bi lafı varya kaş yaparken göz çıkarmayalım. Ama iyi düşün bende bebek annesini hissediyor bizim sevgimiz bağlıyor onları bize

doktorumu değiştiricem zaten kesin kararımı verdimm ama 2 gün beklemek durumundayım bhcg için bu süre zarfında bi eczaneye danışıyım olmazsa yine belki verirler eğer reçetesiz satılabiliyosa verirler zaten...haklısın iyi düşünüp bağlamam lazım onu kendimee sahipsiz sanmasın kendini:)))

Aynen canım pozitif olalım ki bebislerimiz hisstsin

Hıııııııım anladım cnm saolrahatladım şimdi..

Cnmmmm çok sevindiiiiiim buugün duyduğum en güzel haber

İnş herşey yolunda gider cnmm

Cnm bende hala yapmadım takvimi bende korkuyorum:18:ilk düşük oldu benim de malesefkalp atışlarını duydum çok şükür ama genede korkuyorum sankiiii:18:ama yapıcam heralde artık hakkımızda hayırlısı
beslenmeleriniz nasıl kızlar benim canım pek bişey istemiyor iştahım yok

Cnm 5-6.haftalar iitahsızlık çok vardı zorla yiyoduum ama şimdi biraz rahattladım şükür daha iyiyim rahat yiyebiliyorum sabahları zorlanıyorum ama

Cnm mrb...öncelikle çok endişelenme hemen derim çünkü akıntısı olupta herşey normal olan kişiler var...Ama sen yinede tabi doktora git bekleme derim..inş herşey iyii olur cnm

Yaw ben dün temizlik yaptım ondan mı artıkı akıntı anam benimde hiç kanım durmuyor ki kıpır kıpır zaten çalışıyorum eve gelince yatsana :18: inşallah herşey iyidir yaw
Cnmmm sana yapma dicem ama söyliyene bak bende bazen kaptırıyorum kendimi sonra hemen bırakıyorum dikkat etmemiz lazıminş bi sorun yoktur

İnş herşey yolunda gider cnm..

Benimde 5. 6. Haftalarda rahmimde agri bayagi oluyordu hatta bacaklarimdan cikacak saniyordum ama rahim buyudugunde icin rahat olsun normal boyle olmasi..
Mojeli canim gozunaydin..

sağol canım ilk hamileliği olunca insan herşeyden tedirgin oluyor
ağrım varda beni okadar rahatsız etmiyor sadece bebek için korkuyodum ama rahatladım.
halime şükür ne mide bulantım nede kahverengi akıntım olmadı kan tahlili ve ultrasonda bebeyi görmesem hamileliğimden şüpe ederdim
allah herkese şifa versin

Kızlar herkese iiyiigcler oku oku bitiremedim vallla cvp veremediğim diğer ark slm gönderiyoruminş hepimiz için hayırlısı olsun hanımlar bebişlerimize kavuşalım eylülde inşkalp atışlarını duyunca doktor 3 hafta sonraya randevu verdi pöööfnası geçiceeeek zamannn

evet cok yoruldugundandir ben ne zaman cok ayakta durup cok yorulsam oluyordu biraktim isi gucu oturdum oyle gecti :)) sukurler olsun o yuzden dinlenmek sart

evet cok yoruldugundandir ben ne zaman cok ayakta durup cok yorulsam oluyordu biraktim isi gucu oturdum oyle gecti :)) sukurler olsun o yuzden dinlenmek sart

Doğru diyorsun canım dinlenmek gerek nese yarın sabah kontrolüm var ama içimde iyi bir his var hayırlısi inşallah

keseninizin olduğu yerde böle bıçak saplaması gibi ağrılarınız oldu mu kızlar.. benim dün yürüyünce kesenin olduğu yer ağırdı biraz uzun sürdü korkuttu beni bende yattım hep.. ağrıyı hissedeniniz war mı ?

kızlar bende çok bulantı yok arada bir oluyor. ama çok iştahım açıldı inanılmaz yemek yiyorum durduramıyorum kendimi iki kişilik yemek yiyorum sizler nasıl ayarlıyorsunuz yemek düzenini.....

bende aynıyım arada birazcık midem bulanıyor.iştahım da açıldı yemeden duramıyorum

Kızlar kanaması olanlar nasıl dinleniyor yani hiç yataktan kalmıyorlar mı? Ben de yatıyorum ama kanamam bitmedi acaba çok mu hareket ediyorum diye düşünmeye başladım

kızlar selamm
okuyorum bakıyorum herkesin bebişleri büyüyor güzel haberler var üzücü haberlerde vardı bir ara ama şu aralar iyiyz sanki

mide bulantılarımda azalma var, artık sürekli bulanmıyor ama bulanıncada çok ani başlayıp bir anda şiddetleniyor. 2-3 kere istifra etmekten döndüm sürekli dinleniyorum. ani hareketler bulantıyı arttırıyor kesinlikle
test ettim onayladım.

bu arada sanki bebeğim karnımın sol tarafındaymış gibi hissediyorum. gerinirken yada esnerken orada bişey varmış gibi hissediyorum. yoksa tam karnımızn ortasında mı oluyorlar bilmiyorum ama benimki sanki solda gibi. öpüldünüz

Kızlar kanaması olanlar nasıl dinleniyor yani hiç yataktan kalmıyorlar mı? Ben de yatıyorum ama kanamam bitmedi acaba çok mu hareket ediyorum diye düşünmeye başladım

Benim çok gelmiyor allaha şükür zaten kan degil kahverengi bişey benim tansiyonum düşüyor bikaç gündür hep yatıyorum halsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…