evet ya çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın:26:canım ben öğreneli 2 gün oldu adetim geçmişti 10 gün ama benim arada gecikir o yüzden hiç aklıma bile gelmedi hamiş olabileceğim ama meğersem minnoşum benimleymişo yüzden henüz yeme konusunda yeni yeni dikkat ediyorum ceviz çok iyiymiş bu günlerde yarın gidip alcam hemen.süt hiç sevmem o konusa napcam bilmiyom benim canım genelde tuzlu şeyler istiyo ama özellikle bişey yok daha başlamadı aşerme abur cuburda çekirdek yiyorumya tuzlu yaa içimi bastırıyo sanki
aaaa yeni gebelik mujdesini yasayanlardansinn..allahim hayirlisini versin saglikli bir evladin olurr canim benimm...evet baslardaa oylee tuzlu eksili seyler cekiyor canin...ceviz cok iyi ybol bol yeeee.,..sutu bende sevmem misir gevregiyle beraber iyi oluyor canimmm...
aaaa yeni gebelik mujdesini yasayanlardansinn..allahim hayirlisini versin saglikli bir evladin olurr canim benimm...evet baslardaa oylee tuzlu eksili seyler cekiyor canin...ceviz cok iyi ybol bol yeeee.,..sutu bende sevmem misir gevregiyle beraber iyi oluyor canimmm...
Cnm slm
Gunde 2 ceviz de kafi.fazlasi da yag vs. kilo olur.dr.um bana oyle diodu.ben abartiyordum seviorum die:)))))
kızlar doğum haftasını nasıl hesapladınız.benim adete göre 7 haftalık kan tahliline göre 5 haftalık anlamadım
ben son adete gore hesapladim canimmm,.daha sonra ultrasyonda 6+1 birdi en son simdi tabiki 12 gun gecti aradannn...doktora gittinmi sen peki...doktorun soylerr.../B]
kızlar bende çok bulantı yok arada bir oluyor. ama çok iştahım açıldı inanılmaz yemek yiyorum durduramıyorum kendimiiki kişilik yemek yiyorum sizler nasıl ayarlıyorsunuz yemek düzenini.....
kızlar bende çok bulantı yok arada bir oluyor. ama çok iştahım açıldı inanılmaz yemek yiyorum durduramıyorum kendimiiki kişilik yemek yiyorum sizler nasıl ayarlıyorsunuz yemek düzenini.....
valllaaahiii karnimdan sesler geliyorr demek yine aciktiiii bende bilmiyorummmm yiyorum isteee..ama abartmadann zaten kilo var daha fazlasi zarar olur
6 haftalığım. kahverengi lekelenmem oldu dün. bu gün doktora gittim hemen. progestan verdi. ilişkiyi yasakladı ve yatıp dinlenmen gerekiyor dedi. kalp atışı yeni başlamış dedi ekranda kalp atışını gördük ama dinleyemedik yeni olduğu için. bir sonraki randevum haftaya pazartesi....
benim pek iştahım yok canım malesefff ama zorluyorum kendimi çorba fln öyle
bende kendimi hiç bu kadar iştahlı görmemiştimsenin aksine kendimi birşeyler yememek için zorluyorum....
yiyememktense yemek daha iyi canım bebiş için bişeycik olmaz çok çok abartmadıkça ye gitsin yarasın bebişlere
katiliyorum cnm yiyememekte cok zordur bence icin almadigini dusunsene bebise yarasin hic degilse
yiyememktense yemek daha iyi canım bebiş için bişeycik olmaz çok çok abartmadıkça ye gitsin yarasın bebişlere
Kizlar adet sancısı gibi agrim var yaa
Bu normal mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?