2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa yeni gebelik mujdesini yasayanlardansinn..allahim hayirlisini versin saglikli bir evladin olurr canim benimm...evet baslardaa oylee tuzlu eksili seyler cekiyor canin...ceviz cok iyi ybol bol yeeee.,..sutu bende sevmem misir gevregiyle beraber iyi oluyor canimmm...

Cnm slm
Gunde 2 ceviz de kafi.fazlasi da yag vs. kilo olur.dr.um bana oyle diodu.ben abartiyordum seviorum die:)))))

aynen öyle yeni öğrendik amin canım hepimizin öyle olur inşallah.aaa mısır gevreğiyle olabilir iyiki söyledin üzülüyordum bende sütü nasıl içicem diye

mujjjjj hosgeldinnnn sekerimmmnasilsinnnn nasil gidiyorrr hamiellikk..

Cnm slm
Gunde 2 ceviz de kafi.fazlasi da yag vs. kilo olur.dr.um bana oyle diodu.ben abartiyordum seviorum die:)))))

vallaaamiiiiiiiiiiiiii bendeee zaten 5 6 tane yiyorumm gundeee...minigimmm beslensinnn tombik tombik olsun

kızlar doğum haftasını nasıl hesapladınız.benim adete göre 7 haftalık kan tahliline göre 5 haftalık anlamadım

kızlar doğum haftasını nasıl hesapladınız.benim adete göre 7 haftalık kan tahliline göre 5 haftalık anlamadım

ben son adete gore hesapladim canimmm,.daha sonra ultrasyonda 6+1 birdi en son simdi tabiki 12 gun gecti aradannn...doktora gittinmi sen peki...doktorun soylerr.../B]

ben son adete gore hesapladim canimmm,.daha sonra ultrasyonda 6+1 birdi en son simdi tabiki 12 gun gecti aradannn...doktora gittinmi sen peki...doktorun soylerr.../B]

evet dün gittim tahlile baktı 5 haftalık dedi folik asit yazdı yolladı ultrsonda bakmadı işte sinir oldum bende .salı günü başka bi doktora gitcem artık:44:

kızlar bende çok bulantı yok arada bir oluyor. ama çok iştahım açıldı inanılmaz yemek yiyorum durduramıyorum kendimi iki kişilik yemek yiyorum sizler nasıl ayarlıyorsunuz yemek düzenini.....

kızlar bende çok bulantı yok arada bir oluyor. ama çok iştahım açıldı inanılmaz yemek yiyorum durduramıyorum kendimi iki kişilik yemek yiyorum sizler nasıl ayarlıyorsunuz yemek düzenini.....

benim pek iştahım yok canım malesefff ama zorluyorum kendimi çorba fln öyle

valllaaahiii karnimdan sesler geliyorr demek yine aciktiiii bende bilmiyorummmm yiyorum isteee..ama abartmadann zaten kilo var daha fazlasi zarar olur

valllaaahiii karnimdan sesler geliyorr demek yine aciktiiii bende bilmiyorummmm yiyorum isteee..ama abartmadann zaten kilo var daha fazlasi zarar olur

bende abartmayım diyorum ama yemek yemeye başlayınca devamı geliyor.kilo almaya müsait bir yapımda olunca korkuyorum açıkcası.........

Benim de aynı şekilde oldu canım umarım iyi haberler veririz

katiliyorum cnm yiyememekte cok zordur bence icin almadigini dusunsene bebise yarasin hic degilse

yiyememktense yemek daha iyi canım bebiş için bişeycik olmaz çok çok abartmadıkça ye gitsin yarasın bebişlere

haklısınız aslında abartmamak kaydıyla yemekten zarar olmaz ama açıkçası çok kilo almaktan korkuyorum.şimdiden kilo almaya başlarsam ilerki aylarda benim için çok zor olur.Keşke bebişime yarasa :44:

herkese hayırlı aksamlar bende geldım aranıza 2012 ocak annesıyım sımdıde 2013 eylul annesı olucam rabbım kısmet ederse

kizlar cok kotu agrilariniz oluyormus bel ve kasiktan bende altinci hatta yedinci haftama kadar oyleydi iki uc gunde bir kahve rengi akintrilarim oluyordu sancilarim daha once dusuk yapmistim allah kimseye yasatmasin adet sancisinin en son hali oyle agrilar saplaniyordu nefes alamaz duruma geliyordum bes dk falan ancak duzeliyordum dr sordum bise olmaz bebegin kesesi iyi ama progestan kulan dedi bende bol bol dinlendim nerdeyse hic ayaga kalmadim bol bol su ictim akintim normale dondu en duzgun akintimin rengi sariydi simdi renksiz sukur son iki haftadir yani ve yemek konusunda bende kilolu bir hamileyim ama umrumda degil benim kilo almam ama bazen hamileilkte aldigimiz kilo bebegimize zarar verebilir tansyonumuz sekerimiz cikabilir hani bunlari dusunup ilk aylar cok kilo almamaya bakalimda ben meyve sut urunleri ceviz sebze yemegi et urunleri tuketiyorum hergun ama az az hem kiloluyum hem sekiz hafta boyunca hep yattim korkudan yatmaktan almisimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…