herkese iyi akşamlar kızlarr nasılsınız
sanada iyi aksamlar cnm valla ben bugun cok halsizim istahimda hic yok yani tadim yok bugun
bende hiç gebelik belirtisi yok, kanda çıktı ama gerçekn yokmu acaba.
son adet tarihi 6 aralık, olsa belirti olmazmıydı?
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeği gördük 5.2mm büyüklüğünde 6+1 dedi görüntüye göre doktor ayrıca kalp atışı var ama duymak mümkün değil bisorun yok giibi şuan için dedi ama benim kafam karıştı devlet hastanesindeki doktorun hesabına göre bugün 6+5 olması lazımdı bebeğim sanki küçük gibi hamilelik takvimindede bugün 7-9 mm arası olması gerek diyo sizce bebeğimde bi anormallik mi var yada benim gibi bişi yaşayan oldumu nolur bi cevap kızlar inanın moralim çok bozuldu of ya bebeği gördüğüme kalp atışının olduguna sevinemedim bile
benımde başlangıçta oyleydı 5-6 gunn gerıdeydı sımdı sadece ıkı gun gerıde. zamanla arayı kapıyorlar cnm. merak etme
canım kızlarda belirti erken başlıyor ama erkeklerinki farklı :)
Yaaa benim oğlum var yaa, ben kız istiyoruuum
canım kızlarda belirti erken başlıyor ama erkeklerinki farklı :)
mrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?
ii akşamlar herkese uzun zamandır giremedim umarım herkes iidir
bence de accık otur dinlen ne die iş yapmaya uğraşıonidir cnm için rahat olsun ama bu haftalarda kendini yormaman lazım, ben azcık ev işi yapsam belim kopcak gibi oluo zaten, saldım gitti vallaaaa, 3 ay bitene kadar da böle devam edicem
ben de salı günü kalp atışlarını duydum bugün 8+1im. doktor bana da 3 hafta sonra gel dedi ense kalınlığına bakacakmış.size de söyledi mi doktorunuz:26:
benim de sürekli içim karışıo, ama bişiler yemek de ii gelio. habire bişi tıkıştırıom ağzıma, bu gidişle şimdiden kilo almaya başlıcam
2 sabah uyanınca midem kötü die meyve yedim yarım saat geçmeden çıkardım. demek ki neymiş bana aç karna meyve yemek ii gelmiomuş bunu öğrendim
cnm ben geçen salı 3.gez ultrasona girdim. haftaya bi daha gitmek istiom (dooktor 3hafta sonra gel demesine rağmen) daha önce kalbi durmuştu 9.haftada bebeğimin, bu sefer de ya yine olursa korkusu var o yüzden duramıom içim rahat etmicek ii olduğunu görmeden.
bence de 10.haftanda gidebilirsin
doğrumu acaba bendede henüz bişey yok 5.5 hafta oldu
Doğruysa benim ki kız olacak o zaman.. göğüs sancım var arada da sabahları bulantım oluyo arada karın ağrısı:26::26:kısmet bakalım
benimde herkes oğlun olucak dio nerden biliyorlarsa artık eşim bile oğlum die bahsediyo bakalım
bi ben sağlıklı olsn ne olursa olsn diyorm ama kızda olsa hiç fena olmazdı kız çocuğunu giydirmesi daha eğlenceli :))
Cnm benim tavsiyem kahverengi akıntı ya da kanama olmadığı sürece her hafta gitme derim ben..ilk bi öğrendiğinde gidiliyo zaten genelde 5 yada 6 hafta oluyo bu..keseyi görmek için işte dış gebelik felan olmasın diye sonra zaten doktor kalp atışını duyabileceği zamanda çağrıyo ikinciyede o da genelde 7.yada 8.haftalarda oluyo benim ilk muayneyle ikinci arasında iki hafta vardı..ilki 5 ikincisi yedinci haftanın sonunda oldu..şimdide 3 hafta sonra gidicem
Hıııım bana ense kalınlığı felan demedi cnm...?kalp atışını duyduk herşey normal şimdi gelişimine bakarız büyümesine dedi:26:
Cnm mrbbbbsenle aynıyız benimde sat 6 aralık..merak etme doktora gidip keseyi görmedin mi hatta kalp atışını duyabilirsin:26:bunlar normalse sorun yoktur zaten...herkes de belirti olmuyo içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?