2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende hiç gebelik belirtisi yok, kanda çıktı ama gerçekn yokmu acaba.
son adet tarihi 6 aralık, olsa belirti olmazmıydı?

bugün bende hiç iyi değilim kızlarr . sabah iyi bir kahvaltı ettim ama akşam yemeği yemedimm . midem cok bulanıyor.

iyi akşamlar arkadaşlar,kesemizi dün gördük Allah tüm hamiş anneleri tamamına erdirsin.listenize benide eklerseniz çok sevinirim benim ilk bebeğim olacak,sat ım 24,12,2012-,beklenen doğum tarihim 30,09,2013,yaşım 30, 70 kilo ile hamile kaldım.

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bugün doktora gittim ultrasonda bebeği gördük 5.2mm büyüklüğünde 6+1 dedi görüntüye göre doktor ayrıca kalp atışı var ama duymak mümkün değil bisorun yok giibi şuan için dedi ama benim kafam karıştı devlet hastanesindeki doktorun hesabına göre bugün 6+5 olması lazımdı bebeğim sanki küçük gibi hamilelik takvimindede bugün 7-9 mm arası olması gerek diyo sizce bebeğimde bi anormallik mi var yada benim gibi bişi yaşayan oldumu nolur bi cevap kızlar inanın moralim çok bozuldu of ya bebeği gördüğüme kalp atışının olduguna sevinemedim bile

benımde başlangıçta oyleydı 5-6 gunn gerıdeydı sımdı sadece ıkı gun gerıde. zamanla arayı kapıyorlar cnm. merak etme

benımde başlangıçta oyleydı 5-6 gunn gerıdeydı sımdı sadece ıkı gun gerıde. zamanla arayı kapıyorlar cnm. merak etme

peki bitanem canım benim neden kaynaklanıyomuş gelişiminden mi ben ilk doktorda akıl edemedim 6+1 dedi herşey yolunda dedi umursamadım sonra ala ala dedim eşime bi yanlışlık var diğer dr hesabı 6+5 olmalı ondan dolayıda bişi sormadım sen sebebini biliomusun ya allah kahretsin sigarayıda bırakamadım günde 8 10 tane içiyorum içim çok kötü oldu

mrb kızlar, kaç kez ultrasona girdiniz kaç kez dr. a gttnz? ben y6. haftada gttm bidahaki haftaya gtmeyi düşünüyorum. erken mi geç mi?

Cnm benim tavsiyem kahverengi akıntı ya da kanama olmadığı sürece her hafta gitme derim ben..ilk bi öğrendiğinde gidiliyo zaten genelde 5 yada 6 hafta oluyo bu..keseyi görmek için işte dış gebelik felan olmasın diye sonra zaten doktor kalp atışını duyabileceği zamanda çağrıyo ikinciyede o da genelde 7.yada 8.haftalarda oluyo benim ilk muayneyle ikinci arasında iki hafta vardı..ilki 5 ikincisi yedinci haftanın sonunda oldu..şimdide 3 hafta sonra gidicem

Hıııım bana ense kalınlığı felan demedi cnm...?kalp atışını duyduk herşey normal şimdi gelişimine bakarız büyümesine dedi:26:

Cnm mrbbbbsenle aynıyız benimde sat 6 aralık..merak etme doktora gidip keseyi görmedin mi hatta kalp atışını duyabilirsin:26:bunlar normalse sorun yokturzaten...herkes de belirti olmuyo içini ferah tut

bendede yok ama ultrasonda bebeğimi gördm 5,8mm cik
sanırım herkeste belirtiler aynı olmuyor bebeyimiz çok akıllı hiç üzmüyo bizi
inşallah bölede devam eder :)

Doğruysa benim ki kız olacak o zaman.. göğüs sancım var arada da sabahları bulantım oluyo arada karın ağrısı:26::26:kısmet bakalım

benimde herkes oğlun olucak dio nerden biliyorlarsa artık eşim bile oğlum die bahsediyo bakalım
bi ben sağlıklı olsn ne olursa olsn diyorm ama kızda olsa hiç fena olmazdı kız çocuğunu giydirmesi daha eğlenceli :))

Aynen cnm ya bana da herkes ama herkes oğlun olcak gibi felan diolar artık ben bile alıştırdım nerdeyse kendimi bi yandan da ters teper kesin diyorum hep söylenenin ya da istenenin terrsi olurmuşya..bende erkek istiyorum aslında ama aynen sağlıklı olsunda hiiiiç farketmez bakalım hayırlısı...

Geçtiğimiz cuma değil, ondan önceki cuma gitmiştim, daha kese bile yoktu.
O nedenle temkinli yaklaşıyor doktor.
Değer 433 çıkmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…