Merhaba canim,sen Rusyada misin? Ben De Sankt Peterburkda yashadim bi kac yil :) sen neresindesin? Eger lekelenmen pazartesine kadar devam ederse doktora mutlaka git zira o lekelenme normal da ola bilir olmaya da bilir ona doktor karar versin canim riske atma sen git doktoruna soyle Allah bebisini sag salim versin sana insallah
benim ilk hamileliğimde de böyleydi. haftaya gideceğim doktora. siz gittiniz mi?
Canim,sen nerdesin ki?burda saat 11.16..TR de saat 8.16..Ben konulari okuyup cevap verirken daha siz PC leri yeni aciyor oluyorsunuz :) oyuzden ben ust uste yazmiS gibi olcam birazcik :)))
Ben kahverengi akintilar icin yarin doktora gitcem ama burda okudugum cogu arkadasin doktoru progestan vermis ve onlari kullaniyorlar..
Bana doktor olumsuz konusmasina ragmen eger normel bir gebelikse verecegim ilaclari kullanacaksin demisti..Ama simdi almayin demisti..
Neyse esim o ilaclari burda bulamayacagimiz icin, eger simdiki normal degilse sonucta birdaha hamile kalirsin diye aldi :))
Onlarin icinde progestan da var..Ben de kullansammi ki? Burdaki doktor ole bir risk varsa o ilaci bilmez bile..Burasi biraz garip..
Acaba kullanmaya baslasam mi bende?
Birde baska ilaclar da var..Birtanesi solgar vitamin..Balik yagi falan..Bitanesi vajinal yolla alinan bir ilac..Bir tanesi yine baska bir ilac..\Bitanesi demir ilaci..Ama bana hicbir tahlil yapmadi..Sadece BHCG ye bakmisti..Dusuk olacak ama olmazsa bu ilaclari alacaksin demisti..Benim simdi kafam iyice karisti?
Ben sadece folikkasit iciyorum...
günaydın kızlar hamişler bugün nasıllar bakalım?
pikoloman allah kolaylık versin canım kolay değil yaşadıkların allah sabır versin yapabilme ihtimalin varsa o kötü insanlardan uzak bir yere taşınmanı öneririm
canım inan ayrı şehirlerde yaşıyoruz.ama bi insanda allah korkusu yoksa dili ve fesatlığı heryere uzanır..rabbim insanların şerrinde beni bebiğimi ve eşimi korusun,onu öyle seviyorum ki kimse için kaybetmek istemiyorum...
seninkiler uzaktan kumanda desene, ama eşinde artık yetişkin kocaman adam birilerinin lafına göre hareket etmemesi lazım üstelik bide yenge yani oda el kızı hani annesi falan olsa neyse
Nasil yani erkeklerde hemen olmuyormu belirtiler ya benim 8. Haftada bulantilarim basladi oncesinde yoktu kizlar ya ikinci ayda migde bulantisi baslayan varmi ...canım kızlarda belirti erken başlıyor ama erkeklerinki farklı :)
Nedenilebilirki anca basina gelen insan anlar .. rabbim sabir versin canim ama bence madem eltinin yanina gidince kayinvaliden degisiyor ohalde sende acik acik iyi oldugu zaman konus onunla bence denemelisin...kızlar bgn çok keyifsizim,çok mutsuzum...eşimle tartıştık yine meşhur ailesi yüzünden..bizimde bi aile olduğumuzun hala farkında değil,kendimi çok yalnız hissediyorum,bebeğimden güç almaya çalışıyorum...sabaha kadar ağladım gözlerim davul gibi bu halde işe geldim bide hiççççççç çalışasım yok...neden insanoğlu hep fesatlık peşinde bi türlü çözemiyorum,herşeyi geçtim allah tan damı korkmuyorlar,,,eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok da ii anlaşıyoruz,ama gel görki beni istemeyen yengesi,abisi....vs. ile uğraşmaktan 1,5 yılda ömrüm çürüdü,eltim bizi ayırmak için elinden gelini ardına koymadı tam başarak üzereydiki,eşimin kafa dank etti,bgn e kadar çektiğimi bi ben bilirim herkese karşı sustum,allah biliyo dedim,,,ama artık öyle doluyum ki,,hamile kalamıyorum diye beni rezil rüsba etti,ağza alınmıycak küfürler etti,şimdi hamileyim hala uğraşması bitmedi,bebeiş düşsün diye dört gözle bekliyo,çokadar bunaldım ki artık kaldıramıyorum,evlendiğimden beri her bayramı zehir ediyo,bayramlardan nefret eder oldum artık,en son bayramda kocasını bile beni dövmesi için üstüme saldı,beni evden kovdular,dünyanın lafını saydılar,neden mi?*kocam arefe günü zil zurna sarhoş oldu ve ben dışarıda dedimki ben akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum neden sen rızkımızı harama yatırıyosun bebeiğimiz olmuyo diye elini açıp dua ediceğine içiyosun bu kadar mı adisin dedim,tabi ailesi kapı pece dinledikleri için bunları duyyolar,kıyameti kopardılar,bayram dönüşü sırf bu cümleleri saydığım için eşim benden ayrılmaya karar verdi,tabi sonra kafa dank etti vazgeçti,,ama hala onlar yüzünden evim huzursuz...artık çok bunaldım bu kadın ömür boyu benle uğraşacak ne yapacam bilmiyorum,yemin ederim şeytanın şerrinden bile bu kadının şerri kadar korkmuyorum,rabbim inşallah sabrımı verir yine,,herşeye eşi için katlanıyorum ama o bebiğimi ve beni önemsemiyor..........özür dilerim hepinizden başınızı ağrıttığım için ama inanın çok bunalmıştım..
cnm bılgım yok malesef
arkadaşlar bende aranıza yenı katıldım . Kandıl gunu değerim 1424 çıkmasıyla hamıle olduğumu oğrendım.muhteşem bır kandıl hedıyesı oldu. dr a gıttım 2 gun sonra keseyı tam göremedıler erken olabılır dediler. ve bırde kıst çıktı 4,5 cm. kıstı olan varmı aranızda.korkuyorum çok
kızlar bgn çok keyifsizim,çok mutsuzum...eşimle tartıştık yine meşhur ailesi yüzünden..bizimde bi aile olduğumuzun hala farkında değil,kendimi çok yalnız hissediyorum,bebeğimden güç almaya çalışıyorum...sabaha kadar ağladım gözlerim davul gibi bu halde işe geldim bide hiççççççç çalışasım yok...neden insanoğlu hep fesatlık peşinde bi türlü çözemiyorum,herşeyi geçtim allah tan damı korkmuyorlar,,,eşimle birbirimizi çok seviyoruz çok da ii anlaşıyoruz,ama gel görki beni istemeyen yengesi,abisi....vs. ile uğraşmaktan 1,5 yılda ömrüm çürüdü,eltim bizi ayırmak için elinden gelini ardına koymadı tam başarak üzereydiki,eşimin kafa dank etti,bgn e kadar çektiğimi bi ben bilirim herkese karşı sustum,allah biliyo dedim,,,ama artık öyle doluyum ki,,hamile kalamıyorum diye beni rezil rüsba etti,ağza alınmıycak küfürler etti,şimdi hamileyim hala uğraşması bitmedi,bebeiş düşsün diye dört gözle bekliyo,çokadar bunaldım ki artık kaldıramıyorum,evlendiğimden beri her bayramı zehir ediyo,bayramlardan nefret eder oldum artık,en son bayramda kocasını bile beni dövmesi için üstüme saldı,beni evden kovdular,dünyanın lafını saydılar,neden mi?*kocam arefe günü zil zurna sarhoş oldu ve ben dışarıda dedimki ben akşama kadar eşşek gibi çalışıyorum neden sen rızkımızı harama yatırıyosun bebeiğimiz olmuyo diye elini açıp dua ediceğine içiyosun bu kadar mı adisin dedim,tabi ailesi kapı pece dinledikleri için bunları duyyolar,kıyameti kopardılar,bayram dönüşü sırf bu cümleleri saydığım için eşim benden ayrılmaya karar verdi,tabi sonra kafa dank etti vazgeçti,,ama hala onlar yüzünden evim huzursuz...artık çok bunaldım bu kadın ömür boyu benle uğraşacak ne yapacam bilmiyorum,yemin ederim şeytanın şerrinden bile bu kadının şerri kadar korkmuyorum,rabbim inşallah sabrımı verir yine,,herşeye eşi için katlanıyorum ama o bebiğimi ve beni önemsemiyor..........özür dilerim hepinizden başınızı ağrıttığım için ama inanın çok bunalmıştım..
arkadaşlar bana bişey diyin nolur. son adet tarihim 3 gün geçdikden sonra 67.9 çıkdı hcg o günden itibaren kahverengi akıntılar vardı. taki cuma günü kırmızya döndü o gün gene hcg yaptırdım 357 ye çıkmış olması gerekdiği gibi orda sorun yok. 1500 e çııkmadan kese görünmüyomuş ve dış gebelikmi normal gebelikmi anlaşılmıyomuş ayın 1 inde 1500 ün üstünde olması gerekiyo. hala kanama devam ediyo adetin 4. günü gibi bi kanama belimde kasıklarımda ağrı. dr ilaç vermedi çünkü eger kromozomu bozuk bebekse kendilinden vucut atar atılması gereken bebeğin tutunmasını sağlamalım dedi yada dış gebelikse tüpde kalan yumurtaya destek vermeyelim dedi 1inden sonra devam ederse ilaçda vericek ama etrafımda başna böyle bişey gelen yok derlerya dr u değil damdan düşeni çağırın diye aynen öyleyim yokmu aranızda benim gibi damdan düşen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?