2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar kisti olan varmı aranızda ya....korkutuyo benı daha tamda göremedık keseyı...cuma gunu randevumuz var

canım bende bebek için tedavi görürken vardı kistim,ayrıca polikistik de vardı,ama şimdi dr. hiç bişey yok dedi,hatta 2. de doğal yoldan bebeğin olur dedi.hamile olunca gidiyomu kistler bilmiyorm,sanırım benimki öle oldu..bence dr. dan detaylı bilgi al canım...kalbinide ferah tut rabbimin izniyle keseyide görürsün,bebeğide..

Cnm bence kafana göre ilaç kullanma sen bu ilaçları hangi doktor yazdıysa tekrar ona görün ultrasondan baksın ona göre karar versin ilaçları kullancakmısın kullanmayacakmısın:26:bide genelde progestan ı duydum ama senin ilaçlar bayağa fazla gibi geldi sen güvendiğin bi doktor bul illaki vardır orda da iyi bi doktor onla görüş cnm bence...İnş herşey güzel olur hayırlı olur..

Allahalla ailede neden bu kadar itimar ediyo ona acaba..?sonuçta o da el kızı sende sanki kız kardeşleri ya da anneleriymiş gibiçok üzüldüm cnm ya..bide hamilesin...ayrı şehirden bile bukadar nası canını sıkıyo yaaa....Allah büyük cnm ya üzülme ilahi adalet verir elbet cezasını..senin bence tek yapacağın eşinle konuş o da abisiyle konuşsun karın benim eşim için konuşup durmasın bizimle muhattap olmasın yoksa bidaa hiç birinizle konuşmam felan desin ne istiyo senin karın benim evliliğimden felan desin...inş herşey düzelir cnm ne diyelim zor...sen bebişini düşün üzülmemeye çalış..

Cnm bilemedim bende inş normaldir ama sen betahcg yi kontrol ettir bakalım..doktorun ultrasonda görmesi önemli tabii...hayırlısı olsun cnm

add selam canım geçmiş olsun az kaldı inşallah geçecek ve gebeliğinin sonunda istemediğin kadar kilo alacaksın :) üzme sen kendini

bilimcim inşallah geçer hayatım. ben bittim yani. moralim çok bozuk ama katlanıyorum işte yavrumuz için ne yapayım. Rabbim hayırlısını versin dilerim. dediğin gibi hayırlısı ile geçer inşallah. bu arada sen ne yaptın hiç soramadım canım kusura bakma. çok öpüyorum.

benim şuan herşey yolunda gözüküyo haftaya gel kalp atışlarını görelim dedi doktor bu cuma veya c.tesi gidicem işte bakalım artık

Kizlar 8.haftadan sonra bulantoso baslayanlar varmi acaba kan ilacimi yapiyo kafam karisti .. dr kan degerim dusuk oldugundan kannilaci verdi 3gundur kullaniyorum 3gundurde kuru bi mide bulantim var afedersiniz ama geyirip duruyorum bu benim canimi sıkmaya basladi sizler kacinci haftalarda bulantiniz basladi ilkinde yasamadigim icin tecrubesizim bu konuda

sağol cnm inş. bende bekarken 6 cm kıst olmuştu gecmıştı sonra... şimdı nerden çıktı bu ya...ilk hamileliğim doğal olarak panikliyorum çok...bıde son adetım 10 aralık ama adetım duzensız olduğu için henuz 6 haftalık değil sanırım. drum 5 haftalık kadar dedi.cuma ınş göruruz sorun çıkmaz

merak etme canım sorun çıkmaz bebeğin haftasınada takılma benim sat 4 aralık aşılama tarihi 21 aralık bebek ultrasonda 6+6 oldu bgn..muhtemelen geç döllenmedir sıkma canını olumlu düşünmeye çalış,internetten kist olayını araştır bi istersen belki rahatlarsın biraz daha..

hcg 2 katı artıyo artmada sorun yok. belirsizlik berbat bişey inanın artık işin duygusal kısmı kalmadı bende sonuç ne olursa olsun olumlu yada olumsuz oh diycem hamileyim ama değil gibiyim. kimyasal gebelikmi acaba diyorum ama ozman değer düşmesi lazım değilmi niye artıyo offf 1 hafta nasıl geçicek bilmiyorum

bulantım çk az çk şükür :) 8.haftadan sonra başlayabilir normal diye biliyorum. geyirme çoğumuzda var bn süt içmez oldun sırf gaz olmasın die ama yemekten sonra bi başlıyo yatana kadar eşimden utanıyorum valla en çok neden oluyo anlayamadım ki az yiyorum hafif şeyler yiyorum

bıde kızlar ben hamıle olduğumu oğrendım iki gun sonra dra gıttım tekrar kan tetsınde bakmadı değerime. sizin her gıttığınızde hcg değerıne bakılıyomu
bana mutlaka sut ve kuru uzum dedi hergun

Ben sutte icmiyorum bitsede su geyirmeler hamileligin tadini cikarsak ... esimin yaninda bene rahat degilim hatta benden rica etti kndisi bile yapinca midesi bulaniyomus benim yanimda yapma dedi beyzadem swnki ben kyfimden yapiyorum ...

nar ve hurmaya çok şaşırdı sebebini sordunmu?narı bilmiyorum ama hurma hamileliğin son aylarında çk faydalı diye biliyorum

Nar rahim kasılmalarına sebep oluyormuş, hurma da gebelikte şekeri yükseltiyormuş. 2si gebelik boyunca yasak dedi. Hatta nar suyu, nar ekşisi de kullanma dedi ( halbuki çok da severim nar ekşisini.

slm arkadaşlar
ben 7.haftaya yeni girdim...7.haftada kalp atışını alan arkadaşlar var mı
carşamba günü gidecem doktora

Canım, benim ilk hamileliğimde bulantılarım 8. haftada başlamıştı, 16. haftaya kadar sürmüştü.Bu hamileliğimde 6. haftada başladı, ne kadar sürer bilmiyorum.
Demir ilaçları da bulantı yapıyor.(Ben doktorun verdiği demir hapını kullanmıyorum.Zaten demir hapını hamilelik sağlıklı başlasın diye veriyorlar.Bebeğin ihtiyacı olduğu için değil.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…