2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sayflar nasıl ilerlemiş kızlar hepsini okuyamadım.bende merakdan çatlıcam artık perşembe dr gidicem umarım herşey yolundadır.hala hamileleğimi idrak edemedim.kalp atışını duyunca moda giricem

yapısal bırseydır canım dert etme. benım göguslerımde kurumus gıbı kasıntı var. ama göbekte henuz yok gercı kılon yokmus senın . bende kılo var sımdıden ne gıycem derdıne dustum ..

canı vala duramıyorumki oturup kaşıyorum,3 hafta önce rahat giydiğim pantolonun düğmesi kapanmıyor,eteklerimin belimden dönüyordu şimdi tam oturuyor,,,bende şaşırıyorum ama erken çıkıyo karnım sanırım,bebek yağı sürmeye başlıycam inşlh

herkese merhaba kızlar ben yarın doktora gidicem inşallah hersye yolundadır
sizler nasılsınız ?

benimde sat 5 aralık bıgun var aramızda
bu arada çok zayıflarda yani sen yazmışsınya karnım içe göçüktü die okadar sayıflarda
5-6 haftalarda düzleşme olabiliyomuş vucudun kendi kendine yaptığı bişeymiş
bi yerde okumuştum

gittiğinde doktoruna söyle bunu belki başka krem flaan önerir, ama sen mümkün olduğunca yağlı tutmaya bak günde 3-4 kez karnını yağ sür olmazsa bebe yağı veya badem yağı gibi bişi olmadı arko bulundur yanında onu sür, genelde zayıflarda daha çok çatlak oluyo ben biraz göbekliyim zaten o yüzden sanırım çok az çatladım kaşıntıda olmadım ama benim yengem çok kaşındı ama son ayında oldu onun hatta tüm vucudtta kaşıntı olmuştu kaşımaktan yara yaptı her yerini dikkatli ol sende

ben de 16 ocakta ögrenmiştim hamile oldugumu,o zaman 5 haftalık demişti.
26 ocakta gittim 7 haftalık 3 günlük dedi doktor,kalp atışlarını da duydum ve bu dönemde cok hızlı büyüyolar
kendisini de gördüm cok küçük henüz ama farklı bi duygu,heyecandan doktora soracakalrımı bile unutuyorum.
hemen hemen aynı tarihlerde dogum yapıcas:d

Merhaba, 2013 Eylül annesi adayıyım henüz keseyi görmediğim için böyle diyorum 17 si regl günümdü 18 inde kan sonucum 128 çıktı ultrasonda gözükmedi tabiki şimdi çarşambayı bekliyorum keseyi görmek için çok heyecanlı ve stresliyim

canım bende aynı gun dr gıtmıstım 16 sında 4+2 demıstı bana sımdı 2 hafta sonra gel dedı. 2subatta gıdıcem. kalp atısı duyarmıyım acaba cok heycanlandım ya

1 haftada bukadar nasıl degısıyor ultrason degısıyor herhalde.

aynı doktor ve aynı ultrasonda bakıldı.bebğini de görceksin büyümüş olucak ve inşş kalp atışalrını da duyarsın cnmmm

ne bileyım kızlar tekrar hcg değerime bakması gerekır dıye bılıyorum ben
bu arada kızlar ya genıtal bolge temızlığını doktora sordum. ağdaya devam edıcem sorun varmı dedim bekle bıraz dedi... sizler napacaksınız....canımı yakmayayım tuy dokucu kullanayım dedim forumda kullnmayın yazmışlar
varmı fikri olan

merhaba canım bende cok sukur ılk tup bebek denememde hamıle kaldım bende kullanıyorum aynılarını merak etme doktor kesıcegınzamanı soler keseyı kalp atısını duydunuzmu benım degrım cok dusuk cıktı ama sonra guzel yukseldı cok sukur cuma keseyı gorduk ama doktor kalp atısı için 18 subata cagırdı sehır dısında doktorum gel gıt yapma kalp atısını duyalı sonra kendı doktoruna devam edersın deı ıns allahım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın

kimyasal o kesinlikle tercih etme, kıs kocanın kullanmadığı jileti yokmu anacım onu kullansana

jilet mi:26: ağda tüyleri azaltmışken jilet mafeder:26:
anaaammmm:2:

:) bence şuanda düşünmen gereken en son şey şeyindeki tüyler benim şahsen en son aklıma gelen bir konu bu,

fakat o tüy dökücülerde aynı mantıkla almıyomu tüyleri yani, jilet mantığı onlarda çoğaltır bence

bende jilet kullanıyorum yaklaşık 3 aydır,tedavi sürecinde 2 günde birr gittiğim için temiz olması gerekiyordu,jilet vurmak zorunda kaldımiöncedende epilasyon aletiyle alıyordum ama şimdi bebeğime zarar verir diye korkuyrm,bebeğim ii olsunda yürüyen orman olmaya razıyım,tüyler umrumda değil,riskli dönem bitene kadar jilete devam,sonrasıda allah kerim...

canim senin gibi damdan dusen degilde ben dustum damdan ama sen dusmeyeceksin bana kalirsa neden benim bir dusugum oldu kahverengiyle basladi iki ucgun gecmeden kirmizi bir kanama sonra kesildi degrim 500 kusurdu sonra dr her kanama kotu olacak diye bise yok degerin olcelim dedi ikiye katlanmissa iyiye giden dedi ikiye katlanmadansa beklemek lazim dedi ama benimki tam 120 ye dusmustu dusuk olacak demisti ve dr iyi dusunmus ilac vermemekle saglkli bir bebekse kalacak zaten yoksa gidecek ama senin degerin artigi icin iyiymis benim kuzenim ilk uc ay normal adet gordum gibi pet kulandim dedi cok saglikli bir bebegi kucaginda simdi kayinvaldem dokuzay boyunca kanamasi olmus her ay adet oluyormus gibi ve dr falanda yokmus o zamanlar ve dogum yapmis yani ornekler cok artan bir kan degerin var bence bise olmayacak allahin izniyle

bende bu epilasyon konusunu merak ediyordum . epilasyon aleti kullanıyorum bende. kullanmamak mı gerekiyomuş ki?

Nickinin kenarı canim gecmis olsun
Ama doktorunun tavrını hic beğenmedim
Birçok hamile bu lekelere karsı progestan kullanıp saglikli bebek doğuruyor
Kromozomu bozuktur düşsün diyen bir Dr hic duymadım ya bozuk degilse ve progestan eksikliğinden düşerse bunun sorumlusu kim olacak
Zaten düşmesi gereken bebekler ilaca yatmaya rağmen düsüyor
O halde kahverengi akıntılara karsı ilac veren bu kadar doktor sağlıksız bebeklerin tutunmasını sağlıyor o doktora gire
İcine sindi mı canim bu doktor bence bir doktor görüşü daha al
Benim de kanamam oldu haftada 3 kez progestan igne oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…