benimde 4 aralık tı sat .o zaman gerçekten aynı tarihlerde doğum yapıcaz canım,hadi bakalım hayırlısı,rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...karın kaşınması bi tek bende var herhalde kimseden duymadım,,benim karnım resmen içine göçüktü,şimdi tam duzlendi hatta birazcık çıktı,herhalde ben 3 aylıkken hamilelik giyerim gibi geliyo,tabi içerde hiç yer yok bebek napsın dışa doğru büyüyo..
pikoloman karın kaşınman biraz erken başlamış çatlaklar başladığında genelde karında kaşıntı başlar karnını nemli tutmaya bak özellikle badem yağı gibi bişi kullanabilirsin mümkün olduğunca kaşımama çalış kaşındığın ı unutmaya çalış çünkü bi kez başladınmı dıramazsın
benimde 4 aralık tı sat .o zaman gerçekten aynı tarihlerde doğum yapıcaz canım,hadi bakalım hayırlısı,rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...karın kaşınması bi tek bende var herhalde kimseden duymadım,,benim karnım resmen içine göçüktü,şimdi tam duzlendi hatta birazcık çıktı,herhalde ben 3 aylıkken hamilelik giyerim gibi geliyo,tabi içerde hiç yer yok bebek napsın dışa doğru büyüyo..
canı vala duramıyorumki oturup kaşıyorum,3 hafta önce rahat giydiğim pantolonun düğmesi kapanmıyor,eteklerimin belimden dönüyordu şimdi tam oturuyor,,,bende şaşırıyorum ama erken çıkıyo karnım sanırım,bebek yağı sürmeye başlıycam inşlh
hayır hazıran_26 duymadım canım gıttıgımde 1 cm keseyı görmustuk
2 hafta sonra gel demıstı dr. cumartesı kısmetse gıdecegız . ama kalp atısı duyarmıyım bılmıyorum. 6+3 olucam gıttıgımde . cok merakedıyorum gun gecmıyor . sureklı takvıme bakıyorum . sankı baktıkca ilerleyecekmıs gibi :)
Allah hepimizin evladını sağlıklısıyla kucagımıza almayı nsıp etsın :)
cevremde hamılelık gecırmıs cok arkadasım var ama burda aynı tarıhlerde dogum yapacak ınsanlarla bılgı paylasmak daha guzel.:)
ben de 16 ocakta ögrenmiştim hamile oldugumu,o zaman 5 haftalık demişti.
26 ocakta gittim 7 haftalık 3 günlük dedi doktor,kalp atışlarını da duydum ve bu dönemde cok hızlı büyüyolar
kendisini de gördüm cok küçük henüz ama farklı bi duygu,heyecandan doktora soracakalrımı bile unutuyorum.
hemen hemen aynı tarihlerde dogum yapıcas:d
canım bende aynı gun dr gıtmıstım 16 sında 4+2 demıstı bana sımdı 2 hafta sonra gel dedı. 2subatta gıdıcem. kalp atısı duyarmıyım acaba cok heycanlandım ya
1 haftada bukadar nasıl degısıyor ultrason degısıyor herhalde.
Kızlar merhaba. Bende eylül annesi olarak aranıza katıldımilk tüpbebek denemem de hamile kaldım çok şükür. Benim gibi tüp bebek yaptıran arkadaşlar var mı acaba? bugün 5+1 günlüğüm ve hala ecopirin,estrofem, crinone jel kullanıyorum.Kullananlar var mı acaba? Daha ne kadar kullanacm inş zararı olmaz bebeğime:18:
ne bileyım kızlar tekrar hcg değerime bakması gerekır dıye bılıyorum ben
bu arada kızlar ya genıtal bolge temızlığını doktora sordum. ağdaya devam edıcem sorun varmı dedim bekle bıraz dedi... sizler napacaksınız....canımı yakmayayım tuy dokucu kullanayım dedim forumda kullnmayın yazmışlar
varmı fikri olan
jilet mi:26: ağda tüyleri azaltmışken jilet mafeder:26:
anaaammmm:2:
arkadaşlar bana bişey diyin nolur. son adet tarihim 3 gün geçdikden sonra 67.9 çıkdı hcg o günden itibaren kahverengi akıntılar vardı. taki cuma günü kırmızya döndü o gün gene hcg yaptırdım 357 ye çıkmış olması gerekdiği gibi orda sorun yok. 1500 e çııkmadan kese görünmüyomuş ve dış gebelikmi normal gebelikmi anlaşılmıyomuş ayın 1 inde 1500 ün üstünde olması gerekiyo. hala kanama devam ediyo adetin 4. günü gibi bi kanama belimde kasıklarımda ağrı. dr ilaç vermedi çünkü eger kromozomu bozuk bebekse kendilinden vucut atar atılması gereken bebeğin tutunmasını sağlamalım dedi yada dış gebelikse tüpde kalan yumurtaya destek vermeyelim dedi 1inden sonra devam ederse ilaçda vericek ama etrafımda başna böyle bişey gelen yok derlerya dr u değil damdan düşeni çağırın diye aynen öyleyim yokmu aranızda benim gibi damdan düşen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?