2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım genelde kese görünmeyecek kadar küçükse hamileliğin yeniyse,2 günde bir hcg değerine bakılır benim bildiğim...bende 3 kez baktı düzenli artış olunca artık bakmamıza gerek yok haftaya keseyi görcez demişti,ama ben adetim bile gecikmeden gitmiştim ilk değer 39 du..

ben hiç kanda neta hcg baktırmadım merak etme sen baktırmasanda bir sorun olmaz yani üstelik ben heran kan verebileceğim bir yerde çalışıyorum yani ama ona rağmen baktırmadım gerek görmedim kese göründümü gebesindir zaten

sendekide ii sabırmış canım ben öyle bi yerde çalışsam herhalde hergün baktırırdım,dayanamazdım(tedavi boyunca kan verdiğim için alışkanlık yaptı bende kan tüp gördüğümde açıp kolumu hemencik kan veresim var)

slm arkadaşlar
ben 7.haftaya yeni girdim...7.haftada kalp atışını alan arkadaşlar var mı
carşamba günü gidecem doktora

ben 8. haftada duydum kalp atışlarını ama her hamilelik kendine özel. hamile kaldığın dönemle ilgili 2 haftalık bir fark olabiliyormuş o yüzden en doğru bilgiyi doktorundan alacaksındır. Umarım bir an önce duyarsın inanılmaz güzel bir duygu.

Son düzenleme:
merhaba kızlar bende eylul 11 annesı olucam Allahım nasıp ederse :)

bugun evı supururken kasıgıma bır agrı gırdı.
korkmuyorum desem yalan olur kasık agrılarınız varmı ?
ani batma seklınde iş yaparklen ( dr cok dıkkat et dıyor ama ıster ıstemez evde bırseyler yapmak zorundayız .
mıgde bulantlılarım yenı yenı baslıyor 6.haftamdayım

:)) ya ne bileyim gerek görmedim idrarda yaptım test sonrada 5 gün sonra yani keseyi görünce test yaptırmaya gerek kalmamıştı zaten, sonrasında da yaptırmamın bi anlamı yoktu zaten o yüzden yaptırmadım neyse ya önceden beta hcgmi vardı anacım :) kurbağa testini bilirmisiniz kızlar eskiden gebelik tespiti için hastanelerde bile kurbağa testi kullanılırmış gerçekten kurbağalarla yapılan bir test bu.

laborantlar gider derelerden erkek kurbağa toplarlarmış onlar canlı olarak laboratuarlarda tutulurmuş gebelik şüphesi olan bir kadın geldiğinde idrarı alınarak kurbağanın arka kısmına enjekte edilirmiş eğer kurbağa o an sperm üretmeye başlarsa kadın gebe üretmeye başlamassa kadın gebe değil

pikoloman merhaba senınle aynı tarıhlerde dogum yapıaz ınsallah :)

sende ne tarz belırtıler var merak ettım

ilk 3 ay cok dikkat etmelisin,ama sağlıklı bir bebekse hiç bişi olmaz allahın izniyle.
bende eylül ayı annesi olucam inşşş,kasık agrılarım cok oluyo benimde.
midem bulanıyor ama kusma olayım henüz yok inş olmaz.
bebğimin kalp atışlarını duydum cumartesi günü cok mutlu oldummm.
onu cok merak ediyorum
sen kalp atışlarını duydun mu?

ilahi bilimm sen çok yaşa güldürdün beni
:) ilk defa duydum çok ilginçmişş

hayır hazıran_26 duymadım canım gıttıgımde 1 cm keseyı görmustuk
2 hafta sonra gel demıstı dr. cumartesı kısmetse gıdecegız . ama kalp atısı duyarmıyım bılmıyorum. 6+3 olucam gıttıgımde . cok merakedıyorum gun gecmıyor . sureklı takvıme bakıyorum . sankı baktıkca ilerleyecekmıs gibi :)

Allah hepimizin evladını sağlıklısıyla kucagımıza almayı nsıp etsın :)

cevremde hamılelık gecırmıs cok arkadasım var ama burda aynı tarıhlerde dogum yapacak ınsanlarla bılgı paylasmak daha guzel.:)

canımsın ya çok güldüm vala...anlaşıldı benim canım sıkkınken senle takılıyım bacım,sen ii geliyon kız bana... ha ha ha

pikoloman merhaba senınle aynı tarıhlerde dogum yapıaz ınsallah :)

sende ne tarz belırtıler var merak ettım

canım benim bebiş biraz geriden geliyo ultrasonda 6+6 görünüyo,canım çok ilginç ama karnım acayip kaşınıyo,sanırım ben çok zayıftım şimdi büyümeye başladı ondan,son bi haftadır hafif hafif bulantılar var,gögüslerim ağrıyo ve büyüyolar sanırım,ayrıca sürekli ayva canım çekiyo..

canımsın ya çok güldüm vala...anlaşıldı benim canım sıkkınken senle takılıyım bacım,sen ii geliyon kız bana... ha ha ha

takıl bana uyar

ilahi bilimm sen çok yaşa güldürdün beni
:) ilk defa duydum çok ilginçmişş

her zaman gülesin canım,
evet canım çok ilginç ama gerçek düşün yani o günlerden bugünlere gelmiş tıp

kızlar ben bugun doktora gittim korkularla endişeyle karından ultrasonla baktı ve keseyı gördu çok rahatladım adet gunune göre gelişimi tutuyomuş bi sorun yok dedi 10 gun sonra tekrar gidicem hep kötu duşunuyodum şükürler olsun keseyı görduk hala inanaamıyorum inşallah bidaha gidişimde kalp atışını duyarız

aynı seyler bendede var karnımın kasınması harıc bacagımda yururken yanma oluyor. ondanmıdır bılmem ama daha önce yoktu :)

benım adet tarıhıme göre 2 hafta gerıden gelıyor. 5 aralık adetımdı. ama dr 19 undan hesaplamıs oluyor son gıttıgımde 4+2 demıstı . yumurtlamamın basından hesapladı sanırsam

kızlar bu zamanlarda özellikle günlük bir avuç ceviz yada badem tüketim ve yanında kuru üzüm veya yaban mersiniyle çok güzel bir ikili olaiblirler hem çok kilo yapmaz hemde her açıdan faydalı

cevız bende yemeye calısıyorum canım ama tatlıya karsı tıksıntım var . ustelık tatlı canavarı olan ben buhale dusecegıme ınanmazdım. tatlı bırsey görmek bıle mıdemde bır bulanma yaratıyor

benimde 4 aralık tı sat .o zaman gerçekten aynı tarihlerde doğum yapıcaz canım,hadi bakalım hayırlısı,rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin...karın kaşınması bi tek bende var herhalde kimseden duymadım,,benim karnım resmen içine göçüktü,şimdi tam duzlendi hatta birazcık çıktı,herhalde ben 3 aylıkken hamilelik giyerim gibi geliyo,tabi içerde hiç yer yok bebek napsın dışa doğru büyüyo..

yaban mersini pek tatlı değil açıkcası hatta hafif mayhoş deneybilirsin diyetlerinde vazgeçilmezidir ben diyat yaparken günlük tükettim şeker oranı çok düşük çünkü

pikoloman karın kaşınman biraz erken başlamış çatlaklar başladığında genelde karında kaşıntı başlar karnını nemli tutmaya bak özellikle badem yağı gibi bişi kullanabilirsin mümkün olduğunca kaşımama çalış kaşındığın ı unutmaya çalış çünkü bi kez başladınmı dıramazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…