2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bende bayılırım bulgurlu herşeye
kurufasülye.yeşil yapraklı olan herşeyde
ceviz bademde
kısaca
hergün 1 avuç ceviz işi çözer gibi gibi

ya aslında ilk tirimesterde kullanılabilir bende aklıma geldikçe alıyorum almıyor deilim ama sürekli kullanmak için bilemiyorum yani ben etkilemeyeyim şimdi seni ya bak sorumlu hissettim şimdi kendimi

ya aslında ilk tirimesterde kullanılabilir bende aklıma geldikçe alıyorum almıyor deilim ama sürekli kullanmak için bilemiyorum yani ben etkilemeyeyim şimdi seni ya bak sorumlu hissettim şimdi kendimi

sadce dün içmedim bende sen daha öncedende demiştin vitaminleri o yüzen soguk bakıyordum amafoligi aklıma geldikçe atıyorum bnede
merak etme sen

kızlarrr saçmalamayın dr. lar size vitamin folik asit verdiyse vardık bi bildikleri,yoksa şunu bunu ye deyip geçerlerdi demekki yeterli gelmiyor,aksatmayalım ilaçlarımızı lütfen,bende şimdilik 1 tane folic plus kullanıyorum...bblim girme kız,kızların kanına herkes ilaçlarını için bakimmmm,,,,hıııııııı sizi şikayet ederim bak hınzır bebeklerinize

girmedim apla valla girmedim ben yapmadım ben görmedim ben bilmedim

sopamı aldım geliyom vala ilaç içmeyenlerin yanına.....içinnnnnnnnnn lennnnnnnnnnnn ilaçlarınızı...(heyyyytttt be bende ne gaza geldim böle)...

sopamı aldım geliyom vala ilaç içmeyenlerin yanına.....içinnnnnnnnnn lennnnnnnnnnnn ilaçlarınızı...(heyyyytttt be bende ne gaza geldim böle)...

enemmmmmmm karı delirdiiiiiiii

ben bebek mamalarına bile güvenmeyen biriyim malesef canım :) neyin doğalı o en iyisi diyorum

kızlar bgn bana çok iyi geldiniz baya moralim düzeldi...ama bgn size çok takıldım işten kovulursam sorumlusu sizsiniz haaa...ben kaçar artık.kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...hayırlı akşamlar herkese...

anlayamadım neden ki

hiç elinde çantası doktor yanına giren bi ilaç mümessili gördünmü, hah işte onlar ilaç satmak zorunda ilaç satmak için kaç takla atıyo adamlar amaç doktora benim ilacımı yaz demek, doktorlarda yazıyo tabi karşılığında çıkarları var ha gerekli olanıda yazıyolar ama gerekli olmayanıda yazabiliyorlar yani.

bak mesela kansızlık, kansızlığın tek nedeni demir eksikliği değildir, demir bağlama diye bir enzim vardır vucutta eğer o eksikse istediğin kadar demir takviyesi yap mümkün deil kansızlık gitmez yada çinko eksikliği olabilir ama, demir bağlama testi yapmadan tüm anemi olanlara demir takviyesi verilir sanki kanunmuş gibi

icmeyecem istee icmeyecemmm ben kactimmm bu kadin sopayi aldi geliyorrr

işte şimdi canım sıkıldı
kzımın dogdu dogalı -7yaşında- kansızlık problemi var
babası akdeniz anemi taşıyıcısı test yaptırdım negatif çıktı
dr kan şurubu verdi 1,5 ay kullandım testi tekrarlattım daha düşmüş
hayretler içerisinde kaldım
ama dr çok normal 3 ayı tamamlaması lazım dedi
tamm da neden düşmüş zaten düşüktü dedi en azından aynı kalması gerekmezmiydi yani
çokkk şaşırdım demekki bundan mış off ya
2 ayımız bitti
bakalım nolacak burda yapmazlar kesin o testii

:) kız ben doktor değilim anacım benimki sadece bilgi olsun diye yazılmış şeyler, iyide niye yapmıyolar bide belkide yapmışlardırda sen farkında deilsindir testlerde demir bağlama diye yazmaz UBIC diye yazabilir

selam arkadaslar ben daha yenıyım kısmetse benımde dogumum eylul ayı olcak cuma gunu dr.a gıttım kese gozukmedı dedı kan tahlılı yaptırdı 3 haftalık dedı gozukmemesı normal dımı

bide baba taşıyıcı oluyomuki anneden geçen bi rahatsızlık diye biliyorum akdeniz anemesi yani anne taşıyıcı değilse çocukta çıkmaz diye biliyorum

TITUBİC diyede yazabilir, ay anacım gidipte doktorlarla kavga etme bak ben doktor değilim tekrar söylüm öylede bilgi vermim sana

neyse ben kaçıyorum arkadaşlar iyi akşamlar herkese, kendinize iyi bakın bugün çok konuştum yine klawyem ağrıdı hadin bayor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…