2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ne bileyım kızlar tekrar hcg değerime bakması gerekır dıye bılıyorum ben
bu arada kızlar ya genıtal bolge temızlığını doktora sordum. ağdaya devam edıcem sorun varmı dedim bekle bıraz dedi... sizler napacaksınız....canımı yakmayayım tuy dokucu kullanayım dedim forumda kullnmayın yazmışlar
varmı fikri olan

bencede tüy dökücü krem kullanma akşam ablamla konuşmuştuk bu konuyu ablamında oğlu şuan 7 yaşında ve tek gözü kayıyor oda krem kullanmış hamileyken şimdi kendini suçlu hissediyor acaba kremdenmi böyle oldu diye.Temkinli davranmakta fayda var...

Kızlar peki bacaklarınızi ne yapiyorsunuz azicik uzadi da onlar da tedirgin ediyor beni sevmiyorum
onlara da mi jilet yapalım

sağolun arkadaşlar bende jılet kullanayım o zaman. ağdaya gıtmeyım bı daha nolur nolmaz

bacamıza ağda yapıyoruz en azından ben öyle yapıyorum, bacamızla şeyimizin arasında bakayım dur kaç karış var, uzak anacım o mesafe bişicik olmaz gidin yoldurun kendiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

yazıyla anlatamamış olabilirim belki. druma çok güveniyorum. progestan eksikliğinden düşme konusunda sana katılıyorum aslında ama işde keseyi görmeden bişey yapamıyo dış gebelik olasığıda çok yüksek bu yüzden bekliyorum. bide geç dölleneme ihtimalide yüksek herşey koca bi soru işareti. bu arada cvın için teşekkkürler

nikimin kenarı bencede bir doktora daha git derim bende benim durumumu takip ettiysen bir doktorun bişi dedine başkası dahada bişi diyo, hayır yani düşük gibi bi durumun varsa hele helede dış gebeysen bu zaten ortaya çıkar usg ile bence başka bir doktora görünmende fayda var

Kasıklarında ağrı var mı peki
İnsallah dis gebelik degildir canim
İcini ferah tut

bu arada bende doktoruma çok güveniyordum hatta çok çok güveniyordum çünkü kendini 15 yıldır tanırım fakat herşey güvenmekle olmuyo sonuçta oda doğru karar verdiğini düşünüyor ama herkes hata yapabilir yanılmak insana özgüdür kim olursa olsun herkes yanılabilir

Ben de jilet kullanıyorum
Bacaklara da jilete geçtim cunku ağdayi kendm yapiyorum ve cok strese giriyorum :)) uzun suruyor bunalıyorum

Ama krem kullananlar da oldu hatta annem en küçük kardesime hamile iken krem kullandı bir sorun olmadi
Kullanılacaksa da 3 dk bekletilen var ya o olabilir uzun durmuyor sonucta

bacamıza ağda yapıyoruz en azından ben öyle yapıyorum, bacamızla şeyimizin arasında bakayım dur kaç karış var, uzak anacım o mesafe bişicik olmaz gidin yoldurun kendiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

bencede

arkadaşım bencede başka bır doktora görunmelısın. nolur nolmaz

Canim son durumun ne
Forumu taradım bulamadım

İns olumlu bir sonuctur

öyle çok bi ağrım yok adet sancısından daha az. yarın tahlil yaptırıcam olmazsa bide muayene olurum. kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden sanki hiç tecrübem yok gibiyim .

selmm kizlarrrr nasilsinizzzzz...bilim yazdiklarina cok guldummmmilaclarimi icemiyorummm cok sukur kahverengi akintim kanamam hic olmadi ama doktorum 3 ay icmemi soyledi midem bulandigi icin icemiyorummm sizler ne durumdasiniz

selmm kizlarrrr nasilsinizzzzz...bilim yazdiklarina cok guldummmmilaclarimi icemiyorummm cok sukur kahverengi akintim kanamam hic olmadi ama doktorum 3 ay icmemi soyledi midem bulandigi icin icemiyorummm sizler ne durumdasiniz

gül canım her zaman gül

açıkca söylim ben oğlumda ilaçları çoğunlukla kullanmadım vitamin ve folic asidden bahsediyorum sadece bulantı ilacımı kullandım günlük metpamiddi oda oğlumda çok bulantım vardı benim şimdide öyle her gün kullanmıyorum vitamin falan ne bilim doğru beslendikten sonra bi sorun olmaz bence yurt dışında falan hiç izin vermiyolarmış ilaçlara vitamin bile olsa ondan alacağına doğal yollarla al vitaminlerini diyolarmış

bende folic içiyorum ama vitaminleri alasın gelmiyor hep şu bilim yüzünden
folic nelerde var dur bi soruyum google amcama

bende bayılırım bulgurlu herşeye
kurufasülye.yeşil yapraklı olan herşeyde
ceviz bademde
kısaca
hergün 1 avuç ceviz işi çözer gibi gibi

Ben de demir ilacını kullanmıyorum. İlk 3 ay hamilelikte kansızlık olma ihtimali yok.İkinci trimesterden sonra anemi olursa olur. Zaten bulantılarla başım dertte, bir de demir hapıyla alt üst olamayacağım valla!

baanaa juspirinn duphastin ve folikasit verdi...sadece folikasiti icebiliyorummm...digerlerini icemiyorum acikcasi...3 gun oldu korkuyorumdaaa...kasinti yapiyor bende ilaclar...15 subatta gidecem doktoraa...son kontrolden sonraa 1 ay sonra gel dedi...kardesim kadin dogumcuda asistannn doktoruna sordummm hicbirsey ilac gibi olmuyor dogal yollarlaa yeterli gelmiyormus folikasit o yuzden daha cok onu kullaniyorumm..hayirlisi artik..bana vitamin falan vermedi folikasitten baskaa..zaten masallahim var]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…