Nickinin kenarı canim gecmis olsun
Ama doktorunun tavrını hic beğenmedim
Birçok hamile bu lekelere karsı progestan kullanıp saglikli bebek doğuruyor
Kromozomu bozuktur düşsün diyen bir Dr hic duymadım ya bozuk degilse ve progestan eksikliğinden düşerse bunun sorumlusu kim olacak
Zaten düşmesi gereken bebekler ilaca yatmaya rağmen düsüyor
O halde kahverengi akıntılara karsı ilac veren bu kadar doktor sağlıksız bebeklerin tutunmasını sağlıyor o doktora gire
İcine sindi mı canim bu doktor bence bir doktor görüşü daha al
Benim de kanamam oldu haftada 3 kez progestan igne oluyorum
Kasıklarında ağrı var mı pekiyazıyla anlatamamış olabilirim belki. druma çok güveniyorum. progestan eksikliğinden düşme konusunda sana katılıyorum aslında ama işde keseyi görmeden bişey yapamıyo dış gebelik olasığıda çok yüksek bu yüzden bekliyorum. bide geç dölleneme ihtimalide yüksek herşey koca bi soru işareti. bu arada cvın için teşekkkürler
yazıyla anlatamamış olabilirim belki. druma çok güveniyorum. progestan eksikliğinden düşme konusunda sana katılıyorum aslında ama işde keseyi görmeden bişey yapamıyo dış gebelik olasığıda çok yüksek bu yüzden bekliyorum. bide geç dölleneme ihtimalide yüksek herşey koca bi soru işareti. bu arada cvın için teşekkkürler
bacamıza ağda yapıyoruz en azından ben öyle yapıyorum, bacamızla şeyimizin arasında bakayım dur kaç karış var, uzak anacım o mesafe bişicik olmaz gidin yoldurun kendiniziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canim son durumun nebu arada bende doktoruma çok güveniyordum hatta çok çok güveniyordum çünkü kendini 15 yıldır tanırım fakat herşey güvenmekle olmuyo sonuçta oda doğru karar verdiğini düşünüyor ama herkes hata yapabilir yanılmak insana özgüdür kim olursa olsun herkes yanılabilir
Canim son durumun ne
Forumu taradım bulamadım
İns olumlu bir sonuctur
selmm kizlarrrr nasilsinizzzzz...bilim yazdiklarina cok guldummmmilaclarimi icemiyorummm cok sukur kahverengi akintim kanamam hic olmadi ama doktorum 3 ay icmemi soyledi midem bulandigi icin icemiyorummm sizler ne durumdasiniz
bende folic içiyorum ama vitaminleri alasın gelmiyor hep şu bilim yüzünden
folic nelerde var dur bi soruyum google amcama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?