Canim steril eldiven kullanabilirsin cok guzel aliyor killarijilet mi:26: ağda tüyleri azaltmışken jilet mafeder:26:
anaaammmm:2:
Canim ne guzel senin saglikli bir bebegin olmus ama folik asit kullanmadigi icin 3.5 aylik bebegi karninda olen arkadasim var.folik asit cok cok onemli benim esim doktor biz korunmayi biraktigimizdan beri icmemi soyluyor.burdan herkese soyluyorum lütfen folik asiti ihmal etmeyin.o bebegi olen arkadasima doktor folik asit kullansaydin boyle olmazdi demis.doktorlar evet ilac mumessilleri ile ortak calisiyorlar ama ihtiyaciniz olmayan bir ilaci yazacak kadar bir karlari yok emin olun.canim beni yanlis anlama nolur senin yazdiklarindan etkilenenler var sanirim.ben de farkli bi acidan durumu aciklamak istedim.umarim hepimiz saglikla bebeklrimize kavusuruz.gül canım her zaman gül
açıkca söylim ben oğlumda ilaçları çoğunlukla kullanmadım vitamin ve folic asidden bahsediyorum sadece bulantı ilacımı kullandım günlük metpamiddi oda oğlumda çok bulantım vardı benim şimdide öyle her gün kullanmıyorum vitamin falan ne bilim doğru beslendikten sonra bi sorun olmaz bence yurt dışında falan hiç izin vermiyolarmış ilaçlara vitamin bile olsa ondan alacağına doğal yollarla al vitaminlerini diyolarmış
Aa neden ben ikisini de yiyorum yaa neden demiş bunuNar ve hurma yeme dedi. Haricinde istediğim herşeyi çok fazla tüketmemek kaydıyla yiyebilirsin dedi.
öyle çok bi ağrım yok adet sancısından daha az. yarın tahlil yaptırıcam olmazsa bide muayene olurum. kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden sanki hiç tecrübem yok gibiyim .
iyi akşamlar arkadaşlar,kesemizi dün gördük Allah tüm hamiş anneleri tamamına erdirsin.listenize benide eklerseniz çok sevinirim benim ilk bebeğim olacak,sat ım 24,12,2012-,beklenen doğum tarihim 30,09,2013,yaşım 30, 70 kilo ile hamile kaldım.
Üzüntüm çokderin malesef olmadı yavrum yaşamadi geçen hafta kalbini görmüştük ama bugün olmadı durmuş bebeğimin kalbi kürtajla aldılarruh gibi kaldım rabbim evlatlarımizi korusun kimseye bole acı vermesin bende malesef aranızda kalamadım inşallah tez vakitte yine bu mutluluğu yaşarım hoşçakalın
Üzüntüm çokderin malesef olmadı yavrum yaşamadi geçen hafta kalbini görmüştük ama bugün olmadı durmuş bebeğimin kalbi kürtajla aldılarruh gibi kaldım rabbim evlatlarımizi korusun kimseye bole acı vermesin bende malesef aranızda kalamadım inşallah tez vakitte yine bu mutluluğu yaşarım hoşçakalın
ayy cok üzüldüm..insalah en yakın zamanda yine hamile kalırsın..üzülme demek de yetersiz kalıyo ne dicemi bilemedim
kanaman mı vardı yoksa kontrole falan mı gittin de kalbinin atmagını gördünüz
Evet perşembeden beri az az geliyodu kahverengi geçen hafta kalbini görmüştük. Bugün normal kontrölum vardı hiç beklemiyordumrenkli ultrasondsn baktı ritim durmuş dedi bittm ordan 1 saat sonra ikna sonucu kürtaja girdm 8 haftalık hayallerim 1 saatte gitti rabbim bir daha yaşatmasın kimseye bole bir acı vermesin
salsa84 cummmm hemserimm nasilsinnnn sana mesaj atamiyorum mesaj kutun dolu o yuzdennn....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?