2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

yok anacım bic li hiiç bişey yokk
bildim burda yapmayacaklarını
pöff dr umuz burnundan kıl aldırmayan bi tip zaten başhekim hastanedede

jilet mi:26: ağda tüyleri azaltmışken jilet mafeder:26:
anaaammmm:2:
Canim steril eldiven kullanabilirsin cok guzel aliyor killari

Canim ne guzel senin saglikli bir bebegin olmus ama folik asit kullanmadigi icin 3.5 aylik bebegi karninda olen arkadasim var.folik asit cok cok onemli benim esim doktor biz korunmayi biraktigimizdan beri icmemi soyluyor.burdan herkese soyluyorum lütfen folik asiti ihmal etmeyin.o bebegi olen arkadasima doktor folik asit kullansaydin boyle olmazdi demis.doktorlar evet ilac mumessilleri ile ortak calisiyorlar ama ihtiyaciniz olmayan bir ilaci yazacak kadar bir karlari yok emin olun.canim beni yanlis anlama nolur senin yazdiklarindan etkilenenler var sanirim.ben de farkli bi acidan durumu aciklamak istedim.umarim hepimiz saglikla bebeklrimize kavusuruz.

Bende folik asit eksikliğinin bebekte ciddi sorunlara yol açtığını okumuştum
Herkes beslenme ile alamıyor ki malesef hamilelikten once yetersiz alınmış oluyor
Bence folik asit içilmesi lazim bu sorumluluğu hangimiz alabiliriz

evet folik asit kesinlikle cokk onemli ozleikle bebegini kaybetmis biri olarak ne kadar aci oldugunu anlatamam zaten allahta yasatmasin kimseye benim folik asitle ilgisi yokta ama drunuza guvenin ve her soyledigini dinleyin vardir bir bildigi guvenmiyorsanizda zaten dr degistirin yani :)

öyle çok bi ağrım yok adet sancısından daha az. yarın tahlil yaptırıcam olmazsa bide muayene olurum. kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım o yüzden sanki hiç tecrübem yok gibiyim .

benimde ilkinde kese görünmemişti 2 gun sonra gitiiğimde işte burda dedi ama başka taraftan çarptı beni pek sevgili doktorum
hatırlarmısın bilmiyorum cnm düşücek 1 haftaya gelişmiyo falan dedi sağlıksız dedi gebeliğim için
ardından 2 gun sonra başka bi doktora gitiim o da hiçbisorun görünmüyor neden bu tarz bi acıklama yapılmış size cok üzüldüm bunun
usulü bile böyle değildi dedi ilk gitiiğim doktorumdan cok memnundum öve öve bitiremiyodum ama maalesef tek hatası psikolojimi bozdu
şimdi bir daha nasıl guveneyim ona ..sen guvendiğini söylüyosun haklısında kimbilir kaç yıllık doktorun ama fazladan bi fikir almak için 2.ci bi doktora görünebilirsin
bunda ne yanlış varki...dilerim butun endişelerin gecer cnm

evet bende katiliyorum sana drunuzun iyimi kotu mu oldugunu anlamak icin mutlaka uc dort dr denemeniz lazim ben ilk kadin doguma gitigimde aman tanrim dedim bukadar ilgi alaka olurmu super diye dusundum bir yil gitim ozeldeydi ve baska bir ilcedeydi bir yil sonunda baska bir dr denedim kendi ilcemde bir baktim bir yilimm hop gitmis dr yuzunden baska bise denemiyince anlamiyorsun ama sonra birkac tane daha denedim yok dedim dogru secim yapmisim o yuzden guvenmek onemli ve baska dr gormiyince gitmeyince drunu super saniyorsun oyle olmadigini anlaman icin kotu seyler yasamani bekleme allah korusunn

Ne güzel canım ya çok sevindim senin adına, aynı gündeyiz seninlede ben 1 şubat ta gideeğim doktora, umarım görebilirim..

Üzüntüm çokderin malesef olmadı yavrum yaşamadi geçen hafta kalbini görmüştük ama bugün olmadı durmuş bebeğimin kalbi kürtajla aldılar ruh gibi kaldım rabbim evlatlarımizi korusun kimseye bole acı vermesin bende malesef aranızda kalamadım inşallah tez vakitte yine bu mutluluğu yaşarım hoşçakalın

canim seni okadar cok iyi anliyorum ki hani derlerya hep ornekler verirler ya dogsaydi ya buyuseydi diye bende bes aylik bebegimi kaybetmistim dogurup kurtaj yapmislardi ama daha hareketlerini hisetmiyordum ve iyiki hic hisetmemisim ki bebegimden ayrilmak daha cok aci veriridi bana allahim birdaha ayni aciyi yasatmasin saglikli hamilelikler saglikli bebekler versin allahim sana

ayy cok üzüldüm..insalah en yakın zamanda yine hamile kalırsın..üzülme demek de yetersiz kalıyo ne dicemi bilemedim
kanaman mı vardı yoksa kontrole falan mı gittin de kalbinin atmagını gördünüz

ayy cok üzüldüm..insalah en yakın zamanda yine hamile kalırsın..üzülme demek de yetersiz kalıyo ne dicemi bilemedim
kanaman mı vardı yoksa kontrole falan mı gittin de kalbinin atmagını gördünüz

Evet perşembeden beri az az geliyodu kahverengi geçen hafta kalbini görmüştük. Bugün normal kontrölum vardı hiç beklemiyordum renkli ultrasondsn baktı ritim durmuş dedi bittm ordan 1 saat sonra ikna sonucu kürtaja girdm 8 haftalık hayallerim 1 saatte gitti rabbim bir daha yaşatmasın kimseye bole bir acı vermesin

bu kadar üzülme nolur
saglıksız gebelikler kendiliginden düşüyormuş
hem anladıgım kadarıyla sorunsuz kendiliginden hamile kalmışsın
8 aylık evlisinn daha
Rabbim yine nasip edecek,yine tadacaksın bu duyguları
ama inş. saglıklı dogacak bir bebekle
Rabbim hepimize eger hakkımızda hayırlı olacaksa nasip etsin bu bebeklere
saglıklı sıhatli eli ayagı düzgün inşallah

canim benim ne diyecegimi bilwemiyorummm...allahim hayirlisini versin canim,....allah sabir versin..insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin saglikli bir evladin olur...kendine iyi bak olurmu arada gel sohbet ederizz opuyorum seni...

salsa84 cummmm hemserimm nasilsinnnn sana mesaj atamiyorum mesaj kutun dolu o yuzdennn....

ilhanazz inanki çok üzüldüm bütün sayfaları sırf senin mesajını bulmak için okudum bu gun doktora gideceğini yazmıştın
allah sabrını versin canım size
doktorun korunma süresi verdi mi
inşallah en kısa zamanda gene hamile kalırsın hayırlısıyla
kendine iyi bak

canım benim cok üzüldüm
benimde yarın belli olucak bebeğim sağlıklımı değilmi
dilerim en kısa zamanda sağlıkla yawruna kavuşursun

canım kardeşim tüylerim diken diken oldu inanki çok çok üzüldüm offf Rabbim hayırlısını bilir, bizim göremediğimizi görür. Her durumda şükretmemiz lazım bazen içimiz yana yana da olsa genede şükretmeliyiz. söylemesi kolay deme inanki çok derinden üzüldüm hissettim acını. İnşallah Allah hayırlı sağlıklı bal topu gibi bebekler nasip eder size. Yeni evlisiniz sizde üzülme nolur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…