2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cok uzuldum cnmm allahın ısıne karısılmaz bundada vardır bı hayır demektenbaska bısey gelmez

çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm..bende 7 haftalıkken dr.gittiğimde boş gebelik dendi ve o an yıkılmıştım..inşallah bundan sonra böyle sorunlar yaşamazsın..çok geçmiş olsun tekrardan

canım benim yaaa gözlerim doldu çok kötü oldum Allah sabır versin ne diyeyim üzme kendiniinşallah bir daha gelecek sana bebişin üzülme canım

iyi geceler kızlar yarın yeni bir doktora gitcem ve hep onunla devam etcem inşallah.birde bebişimi ultrasonda görseydim sağsalim içim rahat etseydi:26:

bu sabah su kıvamda 2-3 damla akıntım geldi,sanki idrarımım kaçmış gibi bir his vardı.sizde de böyle akıntı olmuşmuydu.bunu kafaya takıyorum ve uyuyamıyorum.sabah ilkişim doktorumu aramak olucak ama sizde böyle bir tecrube yaşadınızmı merak ediyorum.

bendede olmuştu 4. haftadayken pedimi sürekli değiştiriyodm 2 3gün öle oldu ama artık yok
senin kaçıncı haftan
bence korkma bişy yoktur

arkadaşlar yine kötü haberler okudum çok üzüldüm çok kötü bi duygu olsa gerek (( Allahım hepimize bebeklerini sağ salim sağlıklı bi şekilde kucaklamayı nasip etsin inşallaahh (((

Ben az once doktordan geldim..3-4 gundur kahverengi 1-2 damla oluyordu ic camasirimda..Doktor ultrasonda bakti..Bu ikinci ultrasona girisimdi..Sadece keseyi gormustum daha once.
Bu sabah bebgimin kalbide atmaya baslamis..Karindan baktigi icin (alttan bakmayi sevmiyor bu turkmenler) Kalp sesini duyamadik..Sanirim bende biraz kipir kipir olunca hic duyulmadi :) Ama gosterdi ekranda..Birde ritmini gosterdi bir taploda..Masallah pit pit pit :))
Sorun yok dedi ama madem korkuyorsun iki ilac yazcam dedi..Biri dusuk olmasin diye,biri de bebege vitamin dedi..
Dusuk ilacini TR deki doktor da vermisti//Progestan..sordum o olur mu diye ..Olur dedi..?Benim yazdigimda onun gibi dedi.
Vitamini al kesin dedi..Ruslarin vitamini nasil oluyorki ? Alcaz artik..

Oyle iste kizlarrrrr...Herseye ragmen bugun a ani yasamak cook guzeldi..Doktorun agzindan kalp atislari baslamis cumlesini duydugumda gozumden yaslar nasil akmis..:))) sevincten...Allahim isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu (Amin)..

gözün aydın canım..rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin...

canım benim üzülme hakkına hayırlısı olsun herşeyden önce tabiki beklediğin bişey değil tabiki zor ama metin ol her işte bi hayır vardır de hep, hem daha yeni evli sayılırsın nice nice bebelerin olabilir fakat senden ricam doktoruna kan pıhtılaşması hakkında danış test yaptırmam gerekirmi de ve bence testi yaptır eğer kan pıhtılaşman varsa ve bebeğinin kalbi bu yüzden durduysa bir dahaki gebeliğinin sağlıklı geçmesi için bu testi yaptırman lazım.

Pikolaman , Amin canim ..Insallah herkese sagliklisini nasip etsin yarabbim..

''Ilhannazz'' cok uzuldum canim sana...Allah sabir versin..Ama uzme kendini..Ben burda nelere okudum..Doktor korun demesine ragmen aldirmayip ertesi ay hamile kalan ve bebegini saglikli bir sekilde eline alanlari..
Sende uzulme,Allah sukur bir sorunum yok deyip dua et..Allah gonlune gore versin..

Benim merak ettigim doktor daha oncesinde bi ilac falan vermedi..Yani okuyorum herkese vermis ..en basitinden progestan falan..hos sagliksiz bir gebeliktiyse hayirlisi olmus zaten ama..Ne biliyim yine de onlemi varmiydi diye merak ettim ..Bazen doktorlara hic guvenemiyorum ozellikle Turkiyedekilere..

Kendini yipratma sakin..Hersey olacagina variyor..

canım ben zaten kimseyi etkilemek istemediğimi ilettim burda ben ne doktorum ne hemşire fakat kendi görüşlerimi söyledim kaldıki almanyada falan folic asit vermiyorlar gebelere hiç bir şekilde bu kadar riskli olsa verirler herhalde, ve bildiğim kadarıyla foli,c asid eksikliği karındaki bir bebeği öldürmez ama başka sorunlara yol açabilir, ha ayrıca bende içiyorum folic asidi özellikle aklıma geldiği zaman ilk gebeliğimdede kan ilacımı 5.ayda itibaren yani doktorum verdiği andan itibaren içtim çünkü kansızlık her gebe için muhtemel ihtimal, fakat gereksiz yere vitamin kullamını onaylamıyorum ben mesela şunu diyim hiç domates yemeyen bir tanıdığım var benim hayatında azına domates almamış domates vitaminlerini içerien bir ilaç alması onun yerini tutarmı bence tutmaz benim demek istediğim bu herşeyin doğalı dururken yapyını almak niye, mesela meyve suyumuzu kendimiz sıkabiliyorsak içebiliyorsak hazır meyve suyu almam, ben biraz ppimpirikliyim belki, ben hazır mamalarda bile bir hile olduğunu düşünen biriyim evladıma mama yedirmedim hiç çok darda kaldığımda vermişimdir ama o özellikle kavanozda olanları ve çorba olanları hiç vermedim neyse çok uzattım

senin hassasiyetinide anlıyorum eşinde doktormuş amacım doktorları karalamakta değil alındıysan kusura bakma canım

İlhanaz

Gecmİs olsun bir daha bunu yasamazsın ins saglikli bebeklerin olsun
Gecen sene ayni durumdaydım hic gecmicek sanıyordum
Neden benim bebegim dediğim oldu zamanla her aci unutuluyor
En kısa zamanda yeniden hamile kalirsin

bugün kontrolü olanlar ses versin hele benim bildiğim bugün
cooll83 ün birde tuğranın kontrolü var başka kontrolü olanlar girişten fiş alsın sıraya girsin sonra adını yazdırsın
(not: gebelere öncelik ver sırada kimse yok )

kızlar gunaydın.
çok uzuldum arkadaşım ama üzülme ALLAH bi daha verir. benım arkadaşımda bebeğini kaybettıkten bırıkı ay sonra hamıle kaldı şu an 1 yaşında kızı.ALLAH buyuk

bende cuma gıdıcem dra kızlar. bu haberlerı okudukça korkuyorum. bıde kıstım varya ondan:26:

Kist nerde canım rahimde mi yumurtalıkta mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…