2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bayanlar hamilelik nasıl gidiyor. kalp atışlarını duymak için doktor çağırmıştı randevü alamadım haftaya gidicem

Kötü haberleri aldıkça üzülüyorum kendimdende kokmaya başladım demekki hamile kalmak yetmiyo sonrasıda çok yıpratıcı allah evlatlarımızı sağlıklı sıhhatli bir şekilde zamanında dünyaya getirmeyi nasip etsin hepimize.

Bitanem çok geçmiş olsun üzülme ne olur bak ben de tüp bebek oldum kendim düşünce bebekte gitti ama aglamak morel bozmak bizim tedavi sürecimizi uzatıyo hem sana şunu deyim benim ablam tüp bebekten 2 ay sonra hamile kaldı ve oğlu var belkide bizde öle hamile kalacaz

çok geçmiş olsun canım. bende korkuyorum doktora gideyim haftaya öğrenicem inşaallah. herşeyde bi hayır var...

Benim merak ettiğim canım 9haftalık hamileymissin kalp atışlarını dinlemek için gittiğinde mi bunları öğrendin?
Yoksa daha önceden dinlemişsen zaten boş gebelik olmuş olmaz değil mi
ben de 3hafta sonra gideceğim kalp atışlarını duymaya korkuyorum ben de ins bir şey yoktur

çok geçmiş olsun canım. bende korkuyorum doktora gideyim haftaya öğrenicem inşaallah. herşeyde bi hayır var...

Canim benim sakin korkma. Hep guzel seyler dusun. Bende sizden iyi haberler aldikca psikolojimi duzelticem insallah. Dualarim sizinle, iyi haberler verin bana. Bebisin kac haftalik?

Merhaba.. topiği takip edemiyorum.

2 haftadır mide bulantılarından kurtulamadım. Ara sıra gelip bitmek bilmeyen baş agrım cabası.. Çogu zaman yataktak başımı kaldırıcak halım bıle olmuyor. Ki zaten istisnasız hergun sadece yatıyorum. Akşam olmasın diye dua ediyorum çünkü uyuyamıyorum. sabah olmasın diye dua ediyorum çünkü bulantılarla geçirmek zorunda olduğum bütün bir gün var. Öyleki kusmasamda öğürüyorum kan gelicek derecede bogazımdan. Yemekten hiç bahsedemiyrum çünkü bildiğiniz acım. Yedıgım herhangi birşeyi max. ıkına sıkına midemde bir ıkı saatten fazla tutamıyorum. 2 saatede şükrediyorum tabi. normalde yemem ve kusmam bir oluyor.Uykusuzluk aclık bunlardandır sanırım canlı bomba gibiyim kendı kendıme bile sınırlenıp aglıyorum.Aklınıza gelebilicek herşeyy midemi bulandırıyor güzel/kötü tüm koku. kokulu herşey. Cogu zaman görüntüleri bile yetiyor. Galate,cubuk kraker,limon,sekerli su,leblebi ve daha neler herşeyi denedim ufacık bir faydası yok. Şuanda pc acıp buraya yazıyor olmam bile benım için büyük adım . Gülermisin aglarmısın bir hallerdeyim. umarım 9ay böyle sürmez. bu şikayetleri neden buraya yazdım bilmiyorum. varmı benim gibi agır gecıren gebelıgını? varmı bir tavsiyesi olan? hepinize saglıklı gebelıkler kolay dogum dılerım.

pinoshh
buyuk gecmis olsun cok uzuldum patiks'in sorusunu bende merak ettim?

Sat`a gore 9 haftaliktim ama gec dollenme olma ihtimalimde vardi kurtajdan 1 gun once kalp atislarini duymak icin dopplere girdigimde aslinda 6+4 oldugum ortaya cikti. Kese buyuyor ama bebek olusmuyordu maalesef
Hep iyi seyler dusun canim, sakin korkma sizin icin hersey cok guzel olacak insaalah

tatlım nerelerdesin sen ya bi kayboldun tık yok aralık topiğinden ..
bende hamişim çok sevindim senin içinde ben perşembe kontrole gideceğin bakalım kalp atışını belki duyamam ama keseyi göreceğiz içim rahatlayacak tam sevinemedik eşimle perşemde inşallah mutluluğumuzz

offf ya bgn ne kasvetli bir gün hep kötü haberler alıyoruz,geçmiş olsun hepimize...rabbim sabır versin,inşallah tekrar tattırır bu duyguları...

İnternetimiz bitmişti cnm ancak dönebildim foruma..Senin adına da çook sevindimm biz de yarın gidicez keseyi görmeye inşallah görürüz ilk gittiğimde kahverengi lekelenmem vardı doktor sol yumurtalıkta bi damarlaşma var kist ya da dış gebelikte olabilir dedi o yüzden korkuyorum ama hayırlısı

kizlar ya benim dis etlerim ust damagim cok acimaya basladi
dislerimi fircalarken kanamaya basladi
cok iyi bakarim normalde dislerime hatta hamile kalmadan 6 ay once
butun bakimini yaptirmistim .. ama bu kanama beni cok gicik ediyorrr

Merhaba,

Kayıpları olanlar olmuş çok geçmiş olsun, sabır diliyorum.

Bana doktorum kürtajdan sonra 1 ay bekle demişti, zaten adet görmem 2 ayı bulmuştu

Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim? önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.

Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim? önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.

benim bulantılarımda can sıkıcı durumda
ama dayanamayacağım kadar değil, kızımda bu kadar olmamıştı mesela
ama şikayet edemiyeceğim, bulantım kesilse daha çok üzülürüm
ben çubuk kraker yiyorum, miğdeyi aç bırakmamak lazım bulansada zorla kendini
açken ilaç vs alma

senin durumun kadar kötü olmamakla birlikte benim de yoğun mide bulantılarım var. soğandan nefret etmeye başladığımdan yemek yiyemiyorum. sadece meyve ile besleniyorum. elma benim bulantıma çok iyi geliyor.

canım benimde aynı şekilde adet günümde penbe bi lekeyle başladı az az 5 gün kahveye dönük devam etti lekelerim ama doktor fazla takma dedi geçmezse bakarız dedi ama geçti allaha şükür ama tabiki ebnde göremediğim için temkinliyim henüz dış gebelik falanda olabilir benim değerimde 200 çıkmıştı ilk gittiğimde bakalım neşer olacak perşembe günü

senin durumun kadar kötü olmamakla birlikte benim de yoğun mide bulantılarım var. soğandan nefret etmeye başladığımdan yemek yiyemiyorum. sadece meyve ile besleniyorum. elma benim bulantıma çok iyi geliyor.

Benim bulantılarıma denediklerimden hiçbiri iyi gelmedi.Meyvede yiyemiyorum muz haric diğerleri sulu oldugundan sanırım cok cabuk kusturuyor.İlaçta kullanmak istemiyorum.zaten günde 3 ilaç kullanıyorum 1 daha ekleyemem. Premesis sanırım bu ilacı kullanan veya yakınından vs duyan varmı? Tamamen bitkisel ve etkili bir ilaçmış bulantının yanında vitamin destegide varmış okuduguma göre. varmı fikriniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…