Merhaba kizlar, bos gebelik gecirdigim icin cuma gunu kurtaj oldum. Buyuzden ben aranizdan ayriliyorum malesef 2013 eylul annesi degilim artik. Umarim hepiniz saglikli sihhatli bebislerinizi hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz. Bende umarim bir daha bu aciyi yasamam. Suan agrilarimdan cok , manevi acim cok. Kendimi buyuk bi boslukta hissediyorm... yalniz bu donemde ogrendimki insanin doktor cok onemli kizlar. Ben medical parkta hale uzere gidiyordum. Bu zor donemimde insanin beni biraz rahatlatmak yerine bi kasap edaiyla yaklasti bana.kendisini asla tavsiye etmiyorm.egerki gitmeyi dusunen yakinlariniz var ise lutfen baska bi doktora gitmesi konusunda kendisini uyarin.cunku esim ve benim gordugumuz muamele akillara zarardi.
Merhaba kizlar, bos gebelik gecirdigim icin cuma gunu kurtaj oldum. Buyuzden ben aranizdan ayriliyorum malesef 2013 eylul annesi degilim artik. Umarim hepiniz saglikli sihhatli bebislerinizi hayirlisiyla kucaklariniza alirsiniz. Bende umarim bir daha bu aciyi yasamam. Suan agrilarimdan cok , manevi acim cok. Kendimi buyuk bi boslukta hissediyorm... yalniz bu donemde ogrendimki insanin doktor cok onemli kizlar. Ben medical parkta hale uzere gidiyordum. Bu zor donemimde insanin beni biraz rahatlatmak yerine bi kasap edaiyla yaklasti bana.kendisini asla tavsiye etmiyorm.egerki gitmeyi dusunen yakinlariniz var ise lutfen baska bi doktora gitmesi konusunda kendisini uyarin.cunku esim ve benim gordugumuz muamele akillara zarardi.
çok geçmiş olsun canım. bende korkuyorum doktora gideyim haftaya öğrenicem inşaallah. herşeyde bi hayır var...
Benim merak ettiğim canım 9haftalık hamileymissin kalp atışlarını dinlemek için gittiğinde mi bunları öğrendin?
Yoksa daha önceden dinlemişsen zaten boş gebelik olmuş olmaz değil mi
ben de 3hafta sonra gideceğim kalp atışlarını duymaya korkuyorum ben de ins bir şey yoktur
Benim merak ettiğim canım 9haftalık hamileymissin kalp atışlarını dinlemek için gittiğinde mi bunları öğrendin?
Yoksa daha önceden dinlemişsen zaten boş gebelik olmuş olmaz değil mi
ben de 3hafta sonra gideceğim kalp atışlarını duymaya korkuyorum ben de ins bir şey yoktur
Merhaba, 2013 Eylül annesi adayıyım henüz keseyi görmediğim için böyle diyorum 17 si regl günümdü 18 inde kan sonucum 128 çıktı ultrasonda gözükmedi tabiki şimdi çarşambayı bekliyorum keseyi görmek için çok heyecanlı ve stresliyim
tatlım nerelerdesin sen ya bi kayboldun tık yok aralık topiğinden ..
bende hamişim çok sevindim senin içinde ben perşembe kontrole gideceğin bakalım kalp atışını belki duyamam ama keseyi göreceğiz içim rahatlayacak tam sevinemedik eşimle perşemde inşallah mutluluğumuzz
Merhaba.. topiği takip edemiyorum.
2 haftadır mide bulantılarından kurtulamadım. Ara sıra gelip bitmek bilmeyen baş agrım cabası.. Çogu zaman yataktak başımı kaldırıcak halım bıle olmuyor. Ki zaten istisnasız hergun sadece yatıyorum. Akşam olmasın diye dua ediyorum çünkü uyuyamıyorum. sabah olmasın diye dua ediyorum çünkü bulantılarla geçirmek zorunda olduğum bütün bir gün var. Öyleki kusmasamda öğürüyorum kan gelicek derecede bogazımdan. Yemekten hiç bahsedemiyrum çünkü bildiğiniz acım. Yedıgım herhangi birşeyi max. ıkına sıkına midemde bir ıkı saatten fazla tutamıyorum. 2 saatede şükrediyorum tabi. normalde yemem ve kusmam bir oluyor.Uykusuzluk aclık bunlardandır sanırım canlı bomba gibiyim kendı kendıme bile sınırlenıp aglıyorum.Aklınıza gelebilicek herşeyy midemi bulandırıyor güzel/kötü tüm koku. kokulu herşey. Cogu zaman görüntüleri bile yetiyor. Galate,cubuk kraker,limon,sekerli su,leblebi ve daha neler herşeyi denedim ufacık bir faydası yok. Şuanda pc acıp buraya yazıyor olmam bile benım için büyük adım . Gülermisin aglarmısın bir hallerdeyim. umarım 9ay böyle sürmez. bu şikayetleri neden buraya yazdım bilmiyorum. varmı benim gibi agır gecıren gebelıgını? varmı bir tavsiyesi olan? hepinize saglıklı gebelıkler kolay dogum dılerım.
Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim?önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.
Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim?önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.
İnternetimiz bitmişti cnm ancak dönebildim foruma..Senin adına da çook sevindimm biz de yarın gidicez keseyi görmeye inşallah görürüz ilk gittiğimde kahverengi lekelenmem vardı doktor sol yumurtalıkta bi damarlaşma var kist ya da dış gebelikte olabilir dedi o yüzden korkuyorum ama hayırlısı
benim bulantılarımda can sıkıcı durumda
ama dayanamayacağım kadar değil, kızımda bu kadar olmamıştı mesela
ama şikayet edemiyeceğim, bulantım kesilse daha çok üzülürüm
ben çubuk kraker yiyorum, miğdeyi aç bırakmamak lazım bulansada zorla kendini
açken ilaç vs alma
senin durumun kadar kötü olmamakla birlikte benim de yoğun mide bulantılarım var. soğandan nefret etmeye başladığımdan yemek yiyemiyorum. sadece meyve ile besleniyorum. elma benim bulantıma çok iyi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?