Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim?önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.
Benim bulantılarıma denediklerimden hiçbiri iyi gelmedi.Meyvede yiyemiyorum muz haric diğerleri sulu oldugundan sanırım cok cabuk kusturuyor.İlaçta kullanmak istemiyorum.zaten günde 3 ilaç kullanıyorum 1 daha ekleyemem. Premesis sanırım bu ilacı kullanan veya yakınından vs duyan varmı? Tamamen bitkisel ve etkili bir ilaçmış bulantının yanında vitamin destegide varmış okuduguma göre. varmı fikriniz
canım soğuk su bulantılara iyi geliyor tavsiye ederim dene bakalım :))
benim ole çok bulantım olmuyor ama bulanıncada soguk su iyi geliyor doktor demişti.
bende dişlerimi fırçalarken fenalık geçiriyorum öğürmekten :)))))
Evet perşembeden beri az az geliyodu kahverengi geçen hafta kalbini görmüştük. Bugün normal kontrölum vardı hiç beklemiyordumrenkli ultrasondsn baktı ritim durmuş dedi bittm ordan 1 saat sonra ikna sonucu kürtaja girdm 8 haftalık hayallerim 1 saatte gitti rabbim bir daha yaşatmasın kimseye bole bir acı vermesin
Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim?önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.
canım o ilacı bilemem ama doktoruna durumunun bu kadar kötü olduğunu ilettinmi genelde senin gibi durumda olanlara doktorlar günlük veya iki günde bir serum takviyesi öneriyorlar hem kusmaktan hemde yiyemekten vucut hem susuz hemde gıdasız kalıyor çünkü doktoruna bunu sormanı tavsiye ederim
Aa teşekkür ederim. soguk suyla duşmu? orama burama soğuk su sürmekmi anlamadımm.. Ve dua et yat kalk bulantın yok sadece diş fırçalarken öğürüyorsun yaşayan bilir gerçekten cok zor. Çoğu gün elimi kaldırıcak bile halim olmuyor işkenceyle geçiyor saatler. uykusuzluk/bulantı/aclık/ vs döngüsünde. Zorlanmadan bebegıme birşey olucak diye vesvese yapıyorum.
Merhaba seylla,bende seninle hemen hemen aynı durumdayım sabah /akşam en az bir kez kusuyorum,ve cok erken başladı benim bulantılarım.4 hafta sonlarında kusmaya başladım.Doktor bana ilaç yazdı Dramanine,senin gibi ilaçtan önce bir çok şeyi bende denedim.Çalıştığım içinde bu durum beni baya bir zorluyor.İlacı da sonuçta ilaç olduğu için kullanmayı tercih etmiyordum.Ama doktorum kilo kaybettiğim ve yemek yiyemediğim için kullanmamı önerdi.Şuan kullanıyorum.Çokta önlemiyor açıkcası ama Doktor böyle devam ederse serum alman gerekebilir dedi.Benim tek tesellim 3 aylık olduğunda biteceğini düşünmek..
Çok geçmiş olsun canım. Soğuk suyu içeceksin dolaptan olsun. Doktorum ole demişti valla benim bulantıların ole çok rahatsız etmiyo şükür Seninkilerde en kısa zamanda gecer inş. Birde bulantıların sağlıklı gebelik belirtisi olduğunu düşün ve rahatlamaya calış.
Benimde bebeğimi öğrendiğimden beri ara ara ufak ufak kusturmasada vardı bulantılarım.Yavaş yavaşta bu dereceye geldi işte. Başlarda sadece sabah uyandıgımda bulanıyordu yatakta birkaç birşey atıştıınca geçiyordu. kusturmuyordu yine. sonra günde 1 veya birkac kez sonra her yediğimi içtiğimi cıkarmaya başladım. Benimde tek tesellim 3 aylık olunca biticeğini ummam. ama benim annemde 9ay sürmüş. umarım anneme çekmemişimdir bu konuda. düşünmesi bile korkutuyor. bebeğimin sevincini yaşayamıyorum malesef yatıp kusup kıvranmak dışında hiçbirşey yapamıyorum. moralim alt üst.
kızlar bendede 2 gündür arttı, yemeklerden tiksiniyorm,ama ekmek arası bişeyleri yiyebiliyrm ekmeğimn arasına bol tuzlu dometes,marul falan koyuyrm,öyle bulantı daha az oluyr,ayrıca tuzlu limon yiyorum,gerçekten kötüymüş bulantılar ama napalım hınzır sıpalar için değer...
Canim benim sakin korkma. Hep guzel seyler dusun. Bende sizden iyi haberler aldikca psikolojimi duzelticem insallah. Dualarim sizinle, iyi haberler verin bana. Bebisin kac haftalik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?