2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim? önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.

canım soğuk su bulantılara iyi geliyor tavsiye ederim dene bakalım :))
benim ole çok bulantım olmuyor ama bulanıncada soguk su iyi geliyor doktor demişti.
bende dişlerimi fırçalarken fenalık geçiriyorum öğürmekten :)))))

Bu arada ask_ask_ask , neredesin ? felicity seninde en son gönderin 24ünde yanılmıyorsam.. Benim gibi bulantılardan mı giremediniz. İnşaallah kötü birşey yoktur kısa sürede güzel haberlerinizle yazarsınız. Alishiada vazgeçmiş topikten

canım o ilacı bilemem ama doktoruna durumunun bu kadar kötü olduğunu ilettinmi genelde senin gibi durumda olanlara doktorlar günlük veya iki günde bir serum takviyesi öneriyorlar hem kusmaktan hemde yiyemekten vucut hem susuz hemde gıdasız kalıyor çünkü doktoruna bunu sormanı tavsiye ederim

Aa teşekkür ederim. soguk suyla duşmu? orama burama soğuk su sürmekmi anlamadımm.. Ve dua et yat kalk bulantın yok sadece diş fırçalarken öğürüyorsun yaşayan bilir gerçekten cok zor. Çoğu gün elimi kaldırıcak bile halim olmuyor işkenceyle geçiyor saatler. uykusuzluk/bulantı/aclık/ vs döngüsünde. Zorlanmadan bebegıme birşey olucak diye vesvese yapıyorum.

canım çok üzüldüm .. bu tıp seyler her an basımıza gelebılır dusuncesıyle yasıyorum. hamıleılıgımın mutlulugunu yasayamıyorum.hep aklımda ya bırsye olursa dusuncesı. ama rabbım yavrularımızı nasıp ederse olur. etmesse ne yaparsak boş. hepimiz aynı riskler altındayız ınsallah yasamayız. tez zamanda saglıklı bır bebek alırsın ınsallah kucagına

Bunları yaşayan yokmu hakikaten? numunelikmiyim? önerisi olanda yok sanırım.Olsun ben Bir çözüm bulursam yazarım aynı durumu yaşayanlar veya yaşayacaklar için.

Merhaba seylla,bende seninle hemen hemen aynı durumdayım sabah /akşam en az bir kez kusuyorum,ve cok erken başladı benim bulantılarım.4 hafta sonlarında kusmaya başladım.Doktor bana ilaç yazdı Dramanine,senin gibi ilaçtan önce bir çok şeyi bende denedim.Çalıştığım içinde bu durum beni baya bir zorluyor.İlacı da sonuçta ilaç olduğu için kullanmayı tercih etmiyordum.Ama doktorum kilo kaybettiğim ve yemek yiyemediğim için kullanmamı önerdi.Şuan kullanıyorum.Çokta önlemiyor açıkcası ama Doktor böyle devam ederse serum alman gerekebilir dedi.Benim tek tesellim 3 aylık olduğunda biteceğini düşünmek..

Bulantılarım 1 hafta önce dayanılabilicek vaziyetteydi oyüzden şikayet etmedim..Ya günde 1-2 defa kusup sonradan herşeyi olmasa bile belli şeylerle bir şekilde doyuruyordum karnımı.Son kontrol günümdede iyiydim yine birşey demedim. Hamilelik sonucta normaldir diye. Özelliklede ilaç vermesinden korkutum için. ama bu hafta normal bulantıdan öteye geçti kusmak için ayağa kalkıyordum ama ne kalkmak zor.. birkaç saattir ne olduysa biraz iyiyim. bu hafta gittiğimde sorucam.teşekkürler.

Çok geçmiş olsun canım. Soğuk suyu içeceksin dolaptan olsun. Doktorum ole demişti valla benim bulantıların ole çok rahatsız etmiyo şükür Seninkilerde en kısa zamanda gecer inş. Birde bulantıların sağlıklı gebelik belirtisi olduğunu düşün ve rahatlamaya calış.

son 4 gundur bendede bulanttı arttı kokulardan nefret edıyorum . hersey kokuyor bana yaa

detersan sampuan parfum kocamın traj losyonu ekmek peynır vs ne aklınıza gelıyora o derce kokuyor hersey hatta ben bıle bana agır gelıyorum yaa :)

bırde bugun hep yatmak ıstıyorum. uyuyamıyorum ama uyucakmıs gıbı hallerdeyım

hıc bırsey yıyesım yok pehh

Benimde bebeğimi öğrendiğimden beri ara ara ufak ufak kusturmasada vardı bulantılarım.Yavaş yavaşta bu dereceye geldi işte. Başlarda sadece sabah uyandıgımda bulanıyordu yatakta birkaç birşey atıştıınca geçiyordu. kusturmuyordu yine. sonra günde 1 veya birkac kez sonra her yediğimi içtiğimi cıkarmaya başladım. Benimde tek tesellim 3 aylık olunca biticeğini ummam. ama benim annemde 9ay sürmüş. umarım anneme çekmemişimdir bu konuda. düşünmesi bile korkutuyor. bebeğimin sevincini yaşayamıyorum malesef yatıp kusup kıvranmak dışında hiçbirşey yapamıyorum. moralim alt üst.

teşekkürler. İnşaallah gecer kısa zamanda. hani böyle tatlı tatlı bulantılar olucak sanıyordum.. Herşeyin fazlası zarar..yinede öyle yapmaya çalışıyrum

benım hıç mıdem bulanmıyo normal mıkı bu:26:
sadece belde ve ara ara kasıklarımda ağrı var o kadar
bıde kızlar dr bana ağrı kesıcı olarak buscopan plus verdi ama içinde "hamılelerde kullnılmaz" yazıyo .bu ne şimdi. kullanmayacağım ama nıye verdıkı :26:

arkadasım eczanede bır bılezık oldugunu duymustum hatta 2 sene önce hamıle bır arkdas takıyordu . gunde 7 kes kustugunu fakat bu bılezıkten sonra artık kusmadını söyledı.bılezık 2 kolunda takılıydı plastık tı ama bılegın ıc tarafında bır metal top vardı oda bılegındekı damarlara baskı yapıyormus. o yuzden kusmuyorum demıstı. 1 gunde etkısını görmus. bı arastırın belkı vardır eczanelerde bu tarz seyler

kızlar bendede 2 gündür arttı, yemeklerden tiksiniyorm,ama ekmek arası bişeyleri yiyebiliyrm ekmeğimn arasına bol tuzlu dometes,marul falan koyuyrm,öyle bulantı daha az oluyr,ayrıca tuzlu limon yiyorum,gerçekten kötüymüş bulantılar ama napalım hınzır sıpalar için değer...

inşallah anneninkisi gibi olmaz.Bende aynı durumda olduğum için seni cok iyi anlıyorum.Kendini hasta gibi hissetmek bir yana insan endişeleniyor bebeğimi besleyemiyorum , güzel gelişemiyecek vs diye.Çünkü bildiğin bende yiyemiyorum herşeyden nefret ediyorum.Ama bana doktor dediki ilk zamanlar bebek senden beslenmez dedi sadece genetik yapısı oluşuyor dedi.Bunu duymak beni azda olsa rahatlatmıştı.Ama yinede kusmak istemiyorum ben

kaşarlı tost ıyı gelıyor ama artıkın ondan da tiksinir oldum

buarada agzımda eczaneden aldıgım bır maske var . anı oda degısımınde cok ıyı oldu. yoksa mutfakta yemek vs kokusu yada banyoda parfum kokusu. benı fena carpıyor

kızlar başım fena durumda ağrım var.ağrı kesici olarak parolum var.içersem bişey olur mu ki?offff henüz belli değil durumum biliyorsunuz bu cuma herşey belli olacak.ama bugun kötü durumdayım .kullannanız oldumu acaba

Merhaba kızlar bende hamile olduğumu bu hafta ogrendim sanırım 6.haftamdayım cumartesi keseyi gördük 2hafta sonra kalp atışlarını dinlemek için gideceğiz umarım hepimiz için kolay ve problemsiz gelişir hersey arkadaşların yaşadıkları olumsuz tecrübeleri okudukça korkuyorum hepsine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Canim benim sakin korkma. Hep guzel seyler dusun. Bende sizden iyi haberler aldikca psikolojimi duzelticem insallah. Dualarim sizinle, iyi haberler verin bana. Bebisin kac haftalik?

bebişim 7 haftalık sanırım ama doktor sat baz aldı. bence daha küçük. doktora gittiğimde 5 haftalık dedi keseyi gördü daha çok küçük olduğundan 2 hafta sonra gel kalp atışlarını duyalım dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…