Tüm bitki çayları yasak değil. Rahim kasılmalarına sebep olan kekik ve adaçayı gibi bitkilerin çayları yasak. Acıyı da hiç duymamıştım ben.
kaç haftalık olduğumu bilmiyorum bhcg ye gre 3 falan olmam gerek. değerin 2 ye katlanarak haftaya artması gerekiyor. ctesi 1 hafta sonra kesin görürrüz keseyi dedi drum.
Tüm bitki çayları yasak değil. Rahim kasılmalarına sebep olan kekik ve adaçayı gibi bitkilerin çayları yasak. Acıyı da hiç duymamıştım ben.
buscapon mide yada sindirim sistemi ağrılarında verilir genelde benim bildiğim şaşırdım doğrusu
ben ıhlamur içmiştim sadece... bu konuda pek çok hurafe var zatenacı yasak hamilelikte mide hassas olduğu için aynı zamanda hamilelik reflüsü vs... de yaşandığı için ilerleyen zamanlarda acı yasak.
hmmm çok küçük ondan görmemiştir canım. inşaallah hayırlı haberlerini alırız.
banada ağrı kesıcı olarak verdı ama içinde "hamıllerde kullanılmaz"yazıyo bende içmedim
acıyı bende duymadım ama bana cok canın ısterse yesıl cay ıc dedı . oda zaten kırk yıl gecse canım cekmez :)
tahlıllerımde kansızlık felan cıkmadı ..bazen dayanamıyorum ıhlamur göruntusunde cay ıcıyorum
Yeşil çay, yapım aşamasında siyah çay gibi işlenmiyor. Daha doğal olduğu için yeşil çay iç demiştir. :) Doktorların mantığı böyle çalışıyor şeker....
Amaaan...Biraz da tevekkel olmak lazım canım. Eski anneler hamileyken böyle perhizler mi uygulamış. Herşeyi yemiş içmişler...... Hangimiz beslenmeden çıktık? Hatta eskiler 3 kilodan az doğurmuyormuş. Bebekler gürbüz doğarmış,kucak doldururmuş.Şimdi bakın... bebekler kedi yavrusu kadar doğuyor. İşin mantığı mümkün olduğunca doğal beslenmek bence.
Ben açıkçası bir gün içinde 3 bardak çay (açık), 1 kupa ayvalı ıhlamur ve her öğlen yemekten sonra bir fincan türk kahvesi içiyorum. Çok kasmaya da gerek yok.
Amaaan...Biraz da tevekkel olmak lazım canım. Eski anneler hamileyken böyle perhizler mi uygulamış. Herşeyi yemiş içmişler...... Hangimiz beslenmeden çıktık? Hatta eskiler 3 kilodan az doğurmuyormuş. Bebekler gürbüz doğarmış,kucak doldururmuş.Şimdi bakın... bebekler kedi yavrusu kadar doğuyor. İşin mantığı mümkün olduğunca doğal beslenmek bence.
Ben açıkçası bir gün içinde 3 bardak çay (açık), 1 kupa ayvalı ıhlamur ve her öğlen yemekten sonra bir fincan türk kahvesi içiyorum. Çok kasmaya da gerek yok.
ben hergun nescafe içerdim. şimdi içmiyorum nolur nolmaz. çok canım ısterse bırkaç gunde bır .
benım dktorum süt ve kuru uzumu bıde pekmezi şart koştu .hiçbirinide sevmem
selam kızlarrr bulantısı olanlar çok heralde
valla benim dün o kadar kötüydü ki oturup ağladım bulantıdan o kadar çaresiz kaldım ki anlatamam
ve dün etimek+ peynir ile çubuk kraker yiyerek geçirdim
sabah da tartılayım dedim öyle kraker falan kilo almışımdır diye bir de ne göreyim 2 kg vermişim bir günde
bugün pek bulantım olmadı şükür ayyy çok zor yavvv
evet annemde cevremdekılerde öyle söyluyor . cay yasak degıl dıyor . kahvaltı bıle yapasım yok caysız cok kafam duman yane
ne bılım eskıden gdo yoktu herhalde ... benım dr de onu yeme bunu yeme yapımca domates bıle yemıyorum. bugun salatalık yedım vicdan yaptım vaktı zamanı degıl yememem lazım dıye. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?