2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar Allah yardımcınız olsun valla
Ama sikayet etmek yok degil mı:))
Bebekler saglikli olsun da ne lazımsa yapılır ilacsa ilac serumsa serum
Bı de mide kusmaya alışında yEmek tutamıyor
Kusmamaya çalışın sırt ustu yatıp kolonya koklamak kısmayacağım demek iyi geliyor
3 aydan sonrasi psikolojik igrenme imiş

canım merhaba benimde geçen gün ağrım çok oldu ve bi tane aldım zaten doktor darda kaldığında al diye vermişti bende öyle yaptım, cumayamı gidiceksin doktora ben şimdiye gitmişsindir diye düşünüyorum haber aldığında bizede bildir olurmu?

Akadaşlar ağrı kesici olarak minoset yazdı doktor bey hatta sadece bunu başka hiçbir ağrı kesiciyi tavsiye etmiyorum demişti aklınızda bulunsun

benim ne güzel bulantım yoktu çok iştahlıydım. son 1 haftadır bulantım var. acım ne yiyeceğimi bilmiyorum, yemek yiyorum hazımsızlık yapıyor. çayı severdim içemiyorum o bile ağır geliyor bazen. sürekli acıkıyorum ama canım bişe istemiyor anlamadım ne yapıcam...

tamam canım.parol 500 mg mı senin aldığın ilaçta.benim elimde o var.geçen salı gittim ama bu doktor da çok rahat.diğeri 6. haftada koydu teşhisi sağlıksız gebelik diye.buda aşırı rahat.hep erken diyo.yolluyo beni.bulamadım kafama göresini.

Benim de ilk hamileliğimde doktorum parol vermişti. Parol veya minoset içebilirsin. Bunlar hamilelikte güvenle kullanılabilecek analjezikler.

bu çay bır banamı yasak yaa bır tek benım dr mı yasakladı. kızlar cay yasak dıyen yokmu sıze ben mı ezıyet cekıyorum

anladım canım hayırlısı olsun artık haberini bekliyorum

hastaneden geldim... henüz kese görünmüyor bhcg 252 çıktı daha çok küçük dedi dr. kendi doktorumu aradım haftaya ctesi gideceğim. o zaman keseyi görürüz dedi. hepimiz hakkında hayırlısı kazasız belasız geçsin 40 hafta bakalım.

bu çay bır banamı yasak yaa bır tek benım dr mı yasakladı. kızlar cay yasak dıyen yokmu sıze ben mı ezıyet cekıyorum

bana hiç yasak bişey söylemedi. çok çay içmek kansızlık yaparmış belki ondan demiştir...

Vücuttaki demir emilimini azalttığı ve kansızlığa sebep olabileceği için çay önerilmiyor. Ama bazı doktorlar açık ve limonla ve 2-3 bardaktan fazla olmamak şartıyla müsaade ediyor.

hadi hayırlısı hepimiz için. benimde kese göründü bebek küçük diye görünmedi. kaç haftalıksın?

hadi hayırlısı hepimiz için. benimde kese göründü bebek küçük diye görünmedi. kaç haftalıksın?

kaç haftalık olduğumu bilmiyorum bhcg ye gre 3 falan olmam gerek. değerin 2 ye katlanarak haftaya artması gerekiyor. ctesi 1 hafta sonra kesin görürrüz keseyi dedi drum.

selam kızlarrr bulantısı olanlar çok heralde
valla benim dün o kadar kötüydü ki oturup ağladım bulantıdan o kadar çaresiz kaldım ki anlatamam
ve dün etimek+ peynir ile çubuk kraker yiyerek geçirdim
sabah da tartılayım dedim öyle kraker falan kilo almışımdır diye bir de ne göreyim 2 kg vermişim bir günde
bugün pek bulantım olmadı şükür ayyy çok zor yavvv

çay sınırlı sayıda tüketilmeli. bitki çayı, maydonoz, mayonez, pişmemiş çiğ et (sucuk, salam vs...), acı, hazır gıdalar yasak diye biliyorum ben.

Tüm bitki çayları yasak değil. Rahim kasılmalarına sebep olan kekik ve adaçayı gibi bitkilerin çayları yasak. Acıyı da hiç duymamıştım ben.

çay sınırlı sayıda tüketilmeli. bitki çayı, maydonoz, mayonez, pişmemiş çiğ et (sucuk, salam vs...), acı, hazır gıdalar yasak diye biliyorum ben.

çayında yararı var en fazla günde 5 bardak diye biliyorum. yaş nane tüketilmezmiş düşeğe sebepmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…