2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

salam sosis sucuk çiğköfteyi yasaklamalırının nedini toksoplazmadan korunmamız için
benim doktorum tek yasakladığıı şey
ilk hamileliğimde son aylarımda sucuk yiyordum ama ilk üç ay yasaklı

ben salamı sucuğu normaldede yemem böğğğğğğğğğğğğ

ay maşallah seninki baya küçükmüş daha allah kolaylık versin canım, işin bize göre daha zor biraz, midyeye aşmı erdin oda ilginç :) ben çiğ köfteyi severim ama çiğ et diye yemedim

Bana da işim zor olacak gibi geliyor ama çevremdeki herkes iyi ki yaptın, 2 yaş çok ideal, büyük kıskanmayı bilmez falan diyor. Kıskanmayı nasıl bilmez. Benim minik canavarım beni babasından bile kıskanmaya başladı. Biraz yakınlaşsak aramıza giriyor, bana cici cici yapmaya başlıyor.
Onun yanında bebeği öpüp koklamak kolay olmayacak sanırım

Evet, midye aşerdim Hatta sonraki aylarda bir de kokoreç aşerdim :) Seçimler nasıl ama....Nerede muzur şeyler varsa canımın çektikleri onlar....

bbilim sana bişey soracağım. İkinci bebeğe hamile kaldığını öğrendiğinde oğlun için üzüldün mü? İlgisi bölünecek, eskisi gibi evin prensi olmayacak diye onun adına hüzünlendin mi? Ben öyle bir ruh halindeyim çünkü.Şimdi tek çocuk, çok mutlu...kardeşi olduğunda onu eskisi kadar çok sevemeyip ihanet edecekmişim gibi hissedip çok üzülüyorum.

Cig eti nasil yiyirsun ben pismis eti bile pek yemem kaldiki cigini agIma surmem iyy

et içinde nerdeyse ölüyo canım yoksa çiğ eti parça parça alıp lop diye yemiyoruz. kaldıki alışkanlık bu yöresel bişi bizim burda sürekli yenir yani alışkınız

ben salamı sucuğu normaldede yemem böğğğğğğğğğğğğ

bende salam ağzıma sürmem
sucuk düşkünlüğümde çok yoktur ama yasak cazip gelir ya
kokunca 1 tane yiyesim geliyor
ama burcu87 ninde dediği gibi toksoplazma varsa sonuçlar vakim olacağından kalkışılmıyor

benimde aşırı midem bulanıyor. doktor dramamine verdi ama oda işe yaramıyor.24 saat yataktayım ve psikolojim çok bozuk (( hamileyim diye sevinip gülemiyorum bile.inşallah dediğiniz gibi 3 ay olunca geçer.... Allah yardımcımız olsun..

et içinde nerdeyse ölüyo canım yoksa çiğ eti parça parça alıp lop diye yemiyoruz. kaldıki alışkanlık bu yöresel bişi bizim burda sürekli yenir yani alışkınız

Esimde dogulu etsiz yemek yemezler et arti dogu kulturu demek evet ama sonucta cig ya icim bi hos oluyo yoksa herkez ayni fikir olacak diye kaide yok canim

evet canım bu bendede oldu üstelik benim gebeliğim gayet planlıydı artık oğlum kendini kurtarmış tabiri caizse fakat ilk testi yaptığım gün ağladım ama ertesi gün geçti bu duygu sende daha çok olması normal fakat mümkün olduğunca eşit davranamaya odakla kendini allahtan hep yardım iste ben özellikle gebelik dönemimdeki stresten ötürü oğluma çok katı davrancamı düşünmüştüm ve bu konuda sürekli dua ettim bulantım olmasın stresim olmasın diye çok şükür şuanda ikiside yok henüz sende böyle yakar sabır dile sürekli

Nerdeyse her gün aklıma cigkofte geliyor ve midemi de en çok bulandıran bu oluyor
en son yaklaşık 1 ay önce yemiştm halbuki
bi keresinde yağlıydi sanırım nar eksisini fazla koymuştum o cıvık cıvık görüntü gözümün önünden de midemden de tadı gitmiyor
bunu yazarken bile midem kalktı ya ağlayacağım şimdi çok zorlaniyorum ((

kızlar bende bugün doktora gittim ilk defa keseyi gördük fasulyem benim yaa:) küçümencik:) fakat kalp atışlarını duyMADIK.tahmiini hesaplanmada 8.haftamdaydım ama doktor geç döllenme olmuş 6.5 haftalıksın dedi . 2 3 hafta sora tekrar gel dedii . nasıl geçicek şimdi zaman tekrar bebeğimn kalp atışlarını duymak için. haftaya başka bir doktor da tekrar randevum var umarım haftya duyarımm .)

hayırlı olsun. kese boyutu ne kadardı?

kız cenzey hemende beğenmişsin gidicem yazınca şu gitse kafamız şişti artık dedin herhakle sabah beridir en çok ben yazıyorum sende haklısın

kız cenzey hemende beğenmişsin gidicem yazınca şu gitse kafamız şişti artık dedin herhakle sabah beridir en çok ben yazıyorum sende haklısın

yok canım ondan değil:) iyi akşamlar demek istedim. dertleşiyoruz burda öyle düşünürmüyüm hiç...

Allah saglıklıca kucagına almayı nasıp etsın canım. bende 2 bır dr ye gıtmek ıstıyorum ama . bır hafta bırıne dıger hafta bır baskasına gıtmek ..
zararlı omazmı acaba cocuk ıcın sureklı ultrasona gırmek. 2 dr ye gıdenler nasıl yapıyor acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…