2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canim gecmis olsun insallah bir daha yasamasin bu zor zamanlari saglikli hamilelikler saglikli bebekler versin Allahim sana boyle seyler yasayan arkadaslarimin acisini taaa icimde hisediyorum

ben yemediğim halde kilo alıyorum nasıl oluyosa ben de anlamadım
vallahi bende yesemde yemesemde kilo alanlardanım zaten tosun gibiyim doğumda düşünemiyorum bile kendimi

Nar ve hurma yeme dedi. Haricinde istediğim herşeyi çok fazla tüketmemek kaydıyla yiyebilirsin dedi.
nar ve hurmaya felaket şaşırdım ne doktorumdan nede çevremden hiç duymadım aksine kırmızı meyveler çok sağlıklı bol bol tüket diyolar şaşkınım

slm arkadaşlar
ben 7.haftaya yeni girdim...7.haftada kalp atışını alan arkadaşlar var mı
carşamba günü gidecem doktora
canım benim ben cumartesi 6+5 sanıp dr gittim ama ultrasonda 6+1 dedi dr kalp atışı oluşmuş ama şuan duyamazsın dedi herkeste değişiyomuş ama sanırım sen duyarsın çünkü 6. haftadan sonra atışları başlıyo 7 veya 8. haftada duyuluyo diye biliyorum

selam arkadaslar ben daha yenıyım kısmetse benımde dogumum eylul ayı olcak cuma gunu dr.a gıttım kese gozukmedı dedı kan tahlılı yaptırdı 3 haftalık dedı gozukmemesı normal dımı
çok normal canım benim keseyi 4. haftada alttan muayene ile gördüler hiç sorun etme görünmemesi çok normal hayırlısı olsun hakkında

sozun bıttıgı yer... rabbım sabırlar versın canım...

çok geçmiş olsun. Allah sabrını versin inşallah en kısa zamanda özlemini cektiginiz yavrunuza kavusursunuz. Herşeyin hayırlısını nasip etsin Mevlam...

ne diyecegimi bilemiyorumm..allahim sabirlar versin tatlim sanaa..insallah en kisa zamanda bebisini kollarina alirsin...allah hayirlisini versin...kotu haberler alinca kendi kardesim gibi uzuluyorummm

suan inanilmaz uzgunum ne desem bos arkadasim

slm canim sen turkmenistandamisin komsuymusuz ya bende ozbekistandayim turkmenistan buradan daha geri diye duymustum bende Allah yardimcin olsun.

Selamun Aleykum,
Yarin doktara gidicem nasipse, ilk kez..

Burda ultrasona alacaklarini sanmiyorum ama kalp atislarini dinlerler.Rabbim hayirla duyursun, saglikla versin insallah cumlemizinkini..
Dualariniza duaciyim...

Bebgini kaybedenler olmus, sabrin buyugunu diliyorum onlar icin, daha hayirlisini nasip etsin Allahim...

Hayirli aksamlar, kardeslerim...​

hergünki gibi yine üzücü haberler korkar oldum artık bu sayfaya bakmaya Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah arkadaşlar..

iyi geceler arkadaşlar.. sanırım herkez dağılmış.. Sayfayı okudumda şöyle hepimiz tam 8. haftamızdayız ve hepimizde aynı anda başlamış mide bulantılarıı (( çok kötü bi durumyaa neşesini yaşayamıyorum hamileliğimin ( bugün artık dayanamadım sağlık ocağına gittim serum vurdular (( birazda olsa iyi geldi ama yinede aynı aynı sevdiğim şeylerden bile tiksiniyoruuumm artıııkkk ((((((( ne zaman geçicek bu kusmalar bulantılar Allahım ( tek tesellim bebeğimm (

benimde aynı kusma yok ama bulantı, hazımsızlık, acım canım hiç bişey istemiyor ama yemek zorundayım yedikten sonra tekrar ağrı rabbim hepimize yardım etsin.

tuğra canım geçmiş olsun bende seni merak ediyordum dünden beri, keşke iyi haberle gelebilseydin fakat kısmet böyleymiş üzülme tabi bize üzülme demek kolay ama, inşallah allah sana sağlıklı evlatlar verecek ve bugünleri unutacaksın allah daha kötü günler göstermesin canım kendine iyi bak arada uğra yine yazışalım

gunaydın bu arada kızlar hepinize. tuğradanda kötü haber gelmiş cooldanda iyi haber almadım kendi burda yazmak istemedi sanırım gerçi ama. ikisine ve diğer bebeğini kaybedenlerede allah sağlıklı yeni evlatlar verecektir

bu arada biri dün akşam kanlı eti ellerlde yüzümüze veya başka yerimize sürersek bebğin orasında iz olur demiş :) kızlar inanmayın böyle şeylere bunların hepsi hurafe ben oğlumda bu tip söylemlere inat dut yedim çok nar yedim hatta çiğer yedim hepsinide elledim sonra yüzüme gözüme sürdüm bakın doğunca bişi olmucak diye ve olmadıda zaten o lekeler bir rahatsızlıktır kılcal damarların kişiden yoğun olmasından kaynaklanır ne çiğerle ilgisi var ne dutla narla nede herhangi başka dış faktörler

Günaydın arkadaşlar..
Tuğra034 canım çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin diyecek söz bulamıyorum inan ki

günaydın kızlar,
midesi bulananları görünce diyorum gerçekten bende bir gariplik var. hamile kaldım kalalı, hatta hamile olduğumu daha bilmeden doymak bilmiyorum. sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında 1 peynirli yumurta, 1 muz, 1 prebiotik yoğurt, 1 bardak ayran içtim bana mısın demedi hala açım, hala açımmm ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…