Ikili testte belli olur olup olmayacagi bebege zararli annenin cig et tuketmesi ellemesi bebege zararli olacagi gibi dusukler yada sakat dogumlar gibi ciddi zararlar birakirmis..
ayy söyleedi ama heycandan hiçbişiy aklımda tutAmadım:) resimlerde yazıyodur dimi dur bakayım .:)
çiğ eti ellemek nasıl yani? tavuk , balık, et yemeği yaparken öyle ellemek mi???
kız cenzey hemende beğenmişsin gidicem yazınca şu gitse kafamız şişti artık dedin herhaklesabah beridir en çok ben yazıyorum sende haklısın
çiğ eti ellemek nasıl yani? tavuk , balık, et yemeği yaparken öyle ellemek mi???
evet bildiğimiz anlamda ellemek
evet bildiğimiz anlamda ellemek
eldıven kullanmalıyıss
ben hiç kullanmadım ve bilgimde yoktu bu konuda
iyide mecbur yemek yapıyoruz her gebelik için mi yasak acaba?
işte bunun testi var. gebelik başında doktorun istediği testler arısında yer alması lazım
test sonucuna göre risk durumun ortaya çıkıyor
eskiden çiğ etide balığıda tutamazdım ama evlenmeden önce alıştırdım kendimi. hep çıplak elle temizledim. bazen bana yok böyle yapma şöyle olur gibi şeyler hep yalan gibi geliyor. kendimizi her zaman kontrol altına alamayız ki!
ben 31 yıldır basaramadım . eldıvenlede elleyemeıyordum bıraz aştım kendımı. eskıden olsa dırek banyoya kusmaya gıderdım annem zorladıgında :)
ultrasonda yazıyor canım. insan nasılda heyecanlanıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?