Ikili testte belli olur olup olmayacagi bebege zararli annenin cig et tuketmesi ellemesi bebege zararli olacagi gibi dusukler yada sakat dogumlar gibi ciddi zararlar birakirmis..
eskiden çiğ etide balığıda tutamazdım ama evlenmeden önce alıştırdım kendimi. hep çıplak elle temizledim. bazen bana yok böyle yapma şöyle olur gibi şeyler hep yalan gibi geliyor. kendimizi her zaman kontrol altına alamayız ki!
eskiden çiğ etide balığıda tutamazdım ama evlenmeden önce alıştırdım kendimi. hep çıplak elle temizledim. bazen bana yok böyle yapma şöyle olur gibi şeyler hep yalan gibi geliyor. kendimizi her zaman kontrol altına alamayız ki!
kızlar bugüne kadarki hamilelik günlerimde 1 damla gözyaşı dökmedim. bugün ne olduysa bende musluklar açıldı. eşim elimi tuttu diye iki gözü iki çeşme ağladım adamcagız korktu bişey mi oldu diye. aradan birkaç saat geçti sonra gene başladım ağlamaya inanın ki hiçbir sebep yok. çocuk gibi ağladımda ağladım. hala da gözlerim yaşlı.
birde sol kasıgımda bir agırlık var. hayır olsun...
Toxo testinde hastalığı daha once gecirmedigin çıkarsa risk altındasın dikkat etmek lazim ben daha once gecirmedigim icin riskim var ete dokunmuyorum sebzeleri iyice yıkıyorum
Toxo jun sakası yok kizlar tehlikeli
O yuzden test sonucuna gore hareket etmek lazim
kızlar maalesef bende sizle devam edemicem bu sabah hafif kanamam başladı zaten doktor randevum vardı gitiim
kalp atışını görmüştük ama durmuş göremedik bu sefer ayrıntılı doblerlerde bakıldı ne yazıkki duyamadık bu sefer bebeğimin kalbini
yarın sabah mudahale edilicek sizleri üzmek hiç istemem daha cok ayrıntı yazıp hayırlısı böyleymiş
Rabbim böyle uygun görmüş demekki bizim için....
bütün anne arkadaşlarım hepiniz meleklerinize sağlıkla kavuşursunuz inşallah