hepatit taamamda HIV ilk kez duruyorum çok ilginç hıv bildiğin AIDS testi yani
Naaaaaaaaaaan ne ayaksın sennerden geliyor bu bilginin kaynağı pooooooof çok cahil gördüm kendimi canııııııııııııııııııııım
ben devlet hastanesınde yaptırdım ve hıc para vermedım. ben en azından baslangıcta para vermek nıyetınde degılım . ama ayrıntılı ultrasondur ıkılı uclu testtır bunları ozelde yaptırırım sadece
idrarı ben aralıkta gittiğimde özellikle istemiştim daha gebeliğim yoktu ozaman önlem olarak dedimki doktora şimdiden bakalım lökosit yüksekse antibiyotik kullanmam gerekirse gebe olmadan kullanım neyseki çıkmamıştı bişi bide idrarda lökositi görmeden neden kültür isriyolar ki onuda anlamadım oda bi tuhaf normalde önce normal bildiğin pet bardağa işersinsonra eğer onda bişi çıkarsa sana kırmızı kapaklı steril idrar bardağı verirler kültür için ikisini aynı anda istemelri gerçekten tuhaf
cnm iyi yapmıssın ben malesef calıstıgım için izin almak sıkıntı oluyor ve devlet hastanesine gidemiorum
bölee cts günü hastaneye gidip özele bi dünya para veriyoruz.İmkanım olsa bende aynen yapardım.
kesinlikle cok haklısın cnm işte bunlar özel hastanelerin ve doktorların sömürüleri oluyo malesef para almak için ohhh herseyi yazalım yaptırsınlar.
Günaydın kızlar.
Sabah çok kötüydüm geç geldim işe.
Midem bulanmaya başladı, halsizlik var ve uyku.
Çubuk kraker, ayran ve ekşi elma hariç hiçbirşey yiyemez oldum.
merhaba kızlar.. bu gün ilk kontrolümü olduk... ekranda kalp atışını gördüm izledim 1 dakika inanamadım ama duymadım sanırım erkenmiş duymak için ama atıuormuş... çarşamba günü eskiden beni takip eden özel doktoruma gidip dinleyecem kalp atışını ve 21 şubata takip için randevu verdi aşılamamı yapan gebeliğimi takip edecek olan doktorum :) çok mutluyum şükür ki gördüm pıt pıtlarını.. ama çok minikmiş diye daha haftasını falan filan sölemedi 3 hafta sonra tam herşeyi netleşir dedi
bende bütün gün gözlerimi açamıyorum,uykudan.çalışmasam ewde bütün gün uyurum artık.
işten ewe gidiyorum yemek faslından sonra iptal oluyorum kıvrıldıgım yerde uyuyorum.
Eşim hadi yataga yatalım die kaldırıyo artık.
Bu dönemde geçicek canım,inş en hafif şekilde atlatırız.
kalbi ışıklı yavrunu seveyimmmm :)) Walla her doktor ayrı bir şey yapıyor ya dediğin de doğru tersleyedebilir :)
Tüylerim diken diken oldu yaa.. Allah korusun yavrularımızıı.. Ama folik asit kullanma konusunda sana katılıyorum canım mutlaka alınması gerekiyor .folbiol die ilaç var belki çoğu kişi onu kullanıyodur reçetesiz bile alınır yani eczaneden ihmal etmesin arkdaşımız..
benden aclık kan sekeri üre ve dier saydıklarınız hepsini aynı anda istedi kalp atısının duyduktan sonra yani.
Ac karınla 5 tüp kan aldılar ve idrar.Tansiyonum düştü orda allahtan eşim vardı yanımda yatırdılar alkol koklayarak kendime geldim
Sonuclarda 1 hafta sonra cıkıyıyor yarın göstericez doktora bir dünya da para alıyor bu özel hastaneler
ne diosuun 10 tl mi
ben 332 tl ödedim şaka gibi gercekten
idrar kültürü vs de vardı içinde ama
bu istanbul insanları sömürmek için kurulmuş bir şehir gercekten yazık.
günaydın kızlar dun dr gıttım kasık agrısı ateslenmek vs normal adet dönemındede yasanan seyler dedı hormonlar degısıyor sureklı dedı. cok sukur bır problem yok dedı .
6+2 gun luk dedı satdan gerıde gıdıyoruz .
Ee canim neden 3 ay kullandiriyorlar o halde ilk 28 gun kullandirsin tum doktorlarBiraz önce telefonda doktorumun söylediklerini aktarıyorum. "Folic asid gebelikten önceki 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında alınırsa yararı var. Yoksa sonra alındığında pek bir hükmü kalmıyor. Spina bifida (omurga açıklığı) ve anansefali(beynin gelişmemesi) hastalıkları zaten bebekte ilk 28 günde oluşur.Sağlıksız bebek de ilk 3 ayda düşer. Biz de o günleri geçtiğimiz için artık folic aside gerek yok. Zaten bulantın da var. Sen mümkün olduğunca sağlıklı beslen. Gerisini dert etme" dedi.
Valla Allaha emanet gidiyor bu hamileliğim de....Bi şu doktorların arasını bulamadım.Kimi kılı kırk yarar, kimi böyle tevekkel yaklaşır....Ne olacak benim bu halim. :44:
benım tsh ye hamıle kalmadan once 2 aykadar once bakıldı normal dedı ama hamılelıkte bakılmadı. bakılması gerekıyor muydu işgillnedım şimdi:44:
Tam hangi ilde yaşıyorsun diye soracaktım ki İSTANBUL demişsin... İstanbulda her şey pahalıı gerçekten. Ben de tahlillerimi devlet hastanesinde yaptrmıştım. Özelde de muayene 12 tl(fark) ama tahlil daha hiç yaptırmadım kaç lira bilmiyorum yine de istanbul kadar değildir eminim ki..
ben muayeneye 70 tl fark veriyorum cnm.
Burası kadar olamaz imkansız tabiiki birde benim gittiğim hastane de öyle cokta lüks bi hastane fln de değil yani orta karar biyer.
benım tsh ye hamıle kalmadan once 2 aykadar once bakıldı normal dedı ama hamılelıkte bakılmadı. bakılması gerekıyor muydu işgillnedım şimdi:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?