Özel hastaneler kafayı yemiş cidden bende sırf bu sebeple 3 aydır düzgün bi hastane arıyorum.. Annemden bi tavsiye geldi bana geçenlerde tahlillerini kendi hastanen yapmazsa eğer kızılay hastanesine git diye.. Orada bütün hepsini yapıyorlarmış hatta yengem yaptırdı geçen hafta ordan biliyorum rubella fln görmüştüm.. Size en yakın kızılaya gidebilirsiniz ayrıca sanırım aile sağlığı merkezine giderseniz onlarda yönlendirme yapıyorlarmış ama bu bilgi kulaktan dolma emin değilim:44:Şimdiden kolay gelsin
Naaaaaaaaaaaaaan
istanbul kozyatağı canım. sen?
aç bakıyım azını aç aç aç aç kuş geliyo kuş kuşbak arkandan ağlar sonra
en iyisi yiyeyim sonra üstüne kusayıııııııııım
yeditepede tam kan sayımı ve tiroit tahlilleri hariç (daha yeni yaptırmıştım bunları) hamilelik tahlilleri tam 1053 TL tuttuözel sigorta indirimiyle 503 tl dediler. çok para yahuu. istanbulda devlet hastaneleri galiba bütün tahlilleri yapmıyormuş, bildiğiniz bi yer var mı kızlar?? rubella, toxi, hiv, hepatit vs var testlerde. bir gün izin alıp tahlilleri yaptırıcam ben de ama bu iş yeri de öyle lanet ki. heralde 10 gün sonra falan tahlilleri yaptırabilicem. inşallah çok geç olmaz. annem babamın hastalıklarıyla uğraşmaktan kardeşime daha 7 aylık hamileyken ilk kez doktora gitmiş. kardeşim de 8 aylık doğdu zaten gerçi eskiden bu kadar kötü beslenme ve hava kirliliği yoktu. napalım bazı şeyler de Allah'a emanet artık :44:
wowww
ben ankara tıp fakultesınde yaptırdım 5 dkda kan verdım ertesı gun cıktı hiç para ödemedim tüm tahlllerim yapıldı toxo, rubella, çiçek, hepatit, hiv, troi, kan sayımı, demir vs..
fakülte hastanelerini bir araştır istersen
çiçek ne ?? onu çıkaramadımda
istanbul kozyatağı canım. sen?
çiçek ne ?? onu çıkaramadımda
çiçek hastalığı canım
kızamıkçık kızıl ve çiçek
hemşireye kağıtta yazanları sormuştum bu hastalıkları saydı, diğerlerini anlamıştım.
Bir bitkinin, üreme organlarını taşıyan çoğu güzel kokulu, renkli bölümü
fakat sen bunu yaparsan benimde midem bulanır ve bende istifra ederim ortalığı pislik götürür anammmmmmmmmm çok iğrenciz
topikteki herkes kaçacak bence çok ayıp çoook yazmak yok öle şeyler
taç yaprak ve çanak yaprağı unutmuşsunaklın fikrin üremede ayol
Ay yok aaay! Ben Türk Dil Kurumu'nun sözlüğünün yalancısıyım. Aynen öyle yazıyordu
ama sende benim damarıma bastın:111:
Biraz önce telefonda doktorumun söylediklerini aktarıyorum. "Folic asid gebelikten önceki 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında alınırsa yararı var. Yoksa sonra alındığında pek bir hükmü kalmıyor. Spina bifida (omurga açıklığı) ve anansefali(beynin gelişmemesi) hastalıkları zaten bebekte ilk 28 günde oluşur.Sağlıksız bebek de ilk 3 ayda düşer. Biz de o günleri geçtiğimiz için artık folic aside gerek yok. Zaten bulantın da var. Sen mümkün olduğunca sağlıklı beslen. Gerisini dert etme" dedi.
Valla Allaha emanet gidiyor bu hamileliğim de....Bi şu doktorların arasını bulamadım.Kimi kılı kırk yarar, kimi böyle tevekkel yaklaşır....Ne olacak benim bu halim. :44:
Büyük şehirde doğurmak ne kadar pahalı arkadaş ya acaba diyorum gidip Adana da mı doğursam :44: ama ağostos sonu eylül başı olunca bende pişerim bebişteeeee sıcak olmayaydı eyiydi gider
gel burda doğur canım burda havada kuru nemde yok gel kız gel 100 tlye doğum yaptıran hastane var burda doğurmadını değmez valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?