2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Aaa bak bu iyi oldu bende tahliller için oraya gideyim.

wowww
ben ankara tıp fakultesınde yaptırdım 5 dkda kan verdım ertesı gun cıktı hiç para ödemedim tüm tahlllerim yapıldı toxo, rubella, çiçek, hepatit, hiv, troi, kan sayımı, demir vs..

fakülte hastanelerini bir araştır istersen

çiçek ne ?? onu çıkaramadımda

çiçek hastalığı canım
kızamıkçık kızıl ve çiçek
hemşireye kağıtta yazanları sormuştum bu hastalıkları saydı, diğerlerini anlamıştım.

anladım canım rubella bakmışlar yani

Bir bitkinin, üreme organlarını taşıyan çoğu güzel kokulu, renkli bölümü

taç yaprak ve çanak yaprağı unutmuşsun aklın fikrin üremede ayol

Son düzenleme:
Büyük şehirde doğurmak ne kadar pahalı arkadaş ya acaba diyorum gidip Adana da mı doğursam :44: ama ağostos sonu eylül başı olunca bende pişerim bebişteeeee sıcak olmayaydı eyiydi gider

bence sen su dr dinleme :)) su folbiol u kulan bari uc ay gecsin benim dr hamilelikten once baslati ve dokuz ay kulan dedi yani kulanmasinda yarar var zarar degil allah allah uc ayi bitirdinmikki oyle bise diyor bence sen kulan bu konuda dinleme benim bildigim ve gordugum tum dr kulanin diyor hamilelere ve her hamilede mutlaka kulaniyor ben bebegimi kaybetmistim ve bir kac dr gitmistim folbiol mutlaka hamilelikten basla dogurana kadar dedi digeri ondan degildir ama evet erfken basla dedi yani onemli olmasa birkac dr basla falan demezdi bu konuda dinlemeni tavsiye etmiyorum en azindan uc ay diyorsa 12. haftaya kadar kulan

Büyük şehirde doğurmak ne kadar pahalı arkadaş ya acaba diyorum gidip Adana da mı doğursam :44: ama ağostos sonu eylül başı olunca bende pişerim bebişteeeee sıcak olmayaydı eyiydi gider

gel burda doğur canım burda havada kuru nemde yok gel kız gel 100 tlye doğum yaptıran hastane var burda doğurmadını değmez valla

gel burda doğur canım burda havada kuru nemde yok gel kız gel 100 tlye doğum yaptıran hastane var burda doğurmadını değmez valla

Neresi orası yaaaaaaa ebe parası verir gibi evde falan yaptırmıyolar hemi bildiğin hastane ortamı öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…