ben muayeneye 70 tl fark veriyorum cnm.
Burası kadar olamaz imkansız tabiiki birde benim gittiğim hastane de öyle cokta lüks bi hastane fln de değil yani orta karar biyer.
Ee canim neden 3 ay kullandiriyorlar o halde ilk 28 gun kullandirsin tum doktorlar
Ben boyle cikintilik yapan dr lara acikcasi guvenemiyorum riske edilen bir can sonucta tip otoriteleri bunu ilk 3 ay demis bence kullan canim oyle saldim cayira mevlam kayira olur mu , biz once isimizi saglam kaziga baglayalim olacagi varsa zaten onune gecilmez
Doktor sitesine de sorabilirsin yeni br doktora gitmek zor olabilir
Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)
slm arkadaşım miden bulanmıyomu tahinle pekmez yerkeenn ???((( ben günde çeyrek kuru kuru ekmekle duruyorum öldüm bittim tükendim artııkkk gücüm kalmadı salak gbi başımı yastıktan kaldıramıyorummm ((( çok kötüyüm yaa
kızlar tahlillerini yaptıran varmı? neler isteniyor? kaç tüp kan alınıyor? aç karınlamı gitmek gerekiyor? doktorum bana bişey demedide...:18:
​İmdaaat ! Kusmaktan mahvoldum artık(
Biraz önce telefonda doktorumun söylediklerini aktarıyorum. "Folic asid gebelikten önceki 3 ay ve gebeliğin ilk 3 ayında alınırsa yararı var. Yoksa sonra alındığında pek bir hükmü kalmıyor. Spina bifida (omurga açıklığı) ve anansefali(beynin gelişmemesi) hastalıkları zaten bebekte ilk 28 günde oluşur.Sağlıksız bebek de ilk 3 ayda düşer. Biz de o günleri geçtiğimiz için artık folic aside gerek yok. Zaten bulantın da var. Sen mümkün olduğunca sağlıklı beslen. Gerisini dert etme" dedi.
Valla Allaha emanet gidiyor bu hamileliğim de....Bi şu doktorların arasını bulamadım.Kimi kılı kırk yarar, kimi böyle tevekkel yaklaşır....Ne olacak benim bu halim. :44:
70 tl farkmıyuhh ben burda 20 tl veriyorum ya anacım sanki sgkan yok.
yokmu yoksa?
70 tl de bişeymi bende 110 tl veriyorum.. ama kantahili ikili test vb için ekstra ücret ödemeyecekmişim. bunu düşünüp kendimi ferahlatıyorum ama ne çare..
bak sen uyanıklara akıllarınca hastayıda bağlıyorlarki tüm gebeliğini orda geçirsin mesela başka yere gitmesin 2.aydada orda olsun 4.aydada falan felan, vay vay vay iş tamamen pazarlamaya döndü kardeşim
aynen canım aynen.
ben işime yakın diye orayı tercih ettim. dr la ilgilide hep olumlu yorumlar okudum, bebişimde herşeyden değerli o yüzden el mahkum gidiyorum..
:)) bu önemli tabi
ama bide o parayı doğumu beleş yaptorsalar yakışır be 110 tlden 10 kez gitsen ki muhtemelen daha çok gidersin 1100 tl eder doğumu bedava yaptırmalılar o paraya
Birilerinin midem bulanırken aaaaaaaa bişeyler yemen lazım olmaz ama demesinden nefret ediyorum sanki benim garezim var kendime bebeğime hayret bişey yaaaaaaa
yeditepede tam kan sayımı ve tiroit tahlilleri hariç (daha yeni yaptırmıştım bunları) hamilelik tahlilleri tam 1053 TL tuttuözel sigorta indirimiyle 503 tl dediler. çok para yahuu. istanbulda devlet hastaneleri galiba bütün tahlilleri yapmıyormuş, bildiğiniz bi yer var mı kızlar?? rubella, toxi, hiv, hepatit vs var testlerde. bir gün izin alıp tahlilleri yaptırıcam ben de ama bu iş yeri de öyle lanet ki. heralde 10 gün sonra falan tahlilleri yaptırabilicem. inşallah çok geç olmaz. annem babamın hastalıklarıyla uğraşmaktan kardeşime daha 7 aylık hamileyken ilk kez doktora gitmiş. kardeşim de 8 aylık doğdu zaten gerçi eskiden bu kadar kötü beslenme ve hava kirliliği yoktu. napalım bazı şeyler de Allah'a emanet artık :44:
kızlar günaydınnn
dün biz pıtpıları duydukkşükürler olsun dedim hep. inşallah o pıtpıtlar hiiiiiiç durmaz hep atar
Gönülden diliyorum ki Allah isteyen herkese bunu yaşatsın, yaşayanlara da daim etsin inşallah.
kızlar mideniz bulanmasın ama yine bi dünya yedim yine açım yine açım yahugöbeğim enteresan bi şekilde büyüdü ama kilo da almadım. yüzüm de incelmiş üstelik. inşallah bebişe gider tüm yediğim. inanılmaz dikkat ediyorum asla çer çöp yemiyorum. hep bebişe gitsin diyorum fakat günde 1 fincan türk kahvem olmadan da yapamıyorummmm
Off çok pahalıymış
servet yahu. acaba PTT hastanesinde yaparlar mı bütün tahlilleri. eğer yapmazlarsa bir izin günü gitmiş olacak ondan endişem
yeditepede tam kan sayımı ve tiroit tahlilleri hariç (daha yeni yaptırmıştım bunları) hamilelik tahlilleri tam 1053 TL tuttuözel sigorta indirimiyle 503 tl dediler. çok para yahuu. istanbulda devlet hastaneleri galiba bütün tahlilleri yapmıyormuş, bildiğiniz bi yer var mı kızlar?? rubella, toxi, hiv, hepatit vs var testlerde. bir gün izin alıp tahlilleri yaptırıcam ben de ama bu iş yeri de öyle lanet ki. heralde 10 gün sonra falan tahlilleri yaptırabilicem. inşallah çok geç olmaz. annem babamın hastalıklarıyla uğraşmaktan kardeşime daha 7 aylık hamileyken ilk kez doktora gitmiş. kardeşim de 8 aylık doğdu zaten gerçi eskiden bu kadar kötü beslenme ve hava kirliliği yoktu. napalım bazı şeyler de Allah'a emanet artık :44:
NErde oturuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?