2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

herkesler iyidir inşallah. ben idare ediyorum. hala düzelmedim. arada serum yiyorum. biraz iyi geliyor ama sonra tekrar devam ediyor. doğru dürüst yiyemiyorum içemiyorum. berbat haldeyim anlayacağınız. bu akşam yine serum yicem. dr yatıralım dersede birkaç gün yatıcam. çok yoruldum gerçekten. çalışırken çok zor oluyor. aksi gibi de sene sonu evrakları falan derken epey hırpalandım.
benim durum bu. inşallah sizlerde herşey yolundadır.Allah kimseyi bir sebebi yoksa (bebek gibi) bu duruma sokmasın. yemek yemeyi çok özledim. ama ne zaman yerim Allah bilir işte. herşeyin hayırlısı olsun dilerim.
tekrar görüşmek üzere. hoşçakalın.

Evet evet...Ben de işimi şansa bırakmak istemiyorum.Önümde hazır 4 hafta daha varken evdeki yarım kalanlarımdan birini kullanacağım.

Evt kizlar missed abortus teshisi ile yarin kurtaj olacagim.hicbir gelisme yok bebekte.hayirlisi buymus.kendinize ve bebislerinize iyi bakin listeyle ilgilenen arkadasta siliversin beni)

geçmiş olsun canım.. Umarım en kısa zamanda daha sağlıklı bir hamilelik haberi alırsın..

Allah yardımcın olsun canım.. İnşallah bir an önce toparlarsın..

kızlar tahlillerini yaptıran varmı? neler isteniyor? kaç tüp kan alınıyor? aç karınlamı gitmek gerekiyor? doktorum bana bişey demedide...:18:

Benim doktorum aç mısın diye sormuştur. Açlık kan şekeri, biyokimya, hepatit ve toksoplazma gibi testler için 4 tüp kan alındı benden ayrıca idrar kültürüde yaptırdık.

​İmdaaat ! Kusmaktan mahvoldum artık (

off.. allah sabır versin sürekli dua ediyorum sizler için..

Ne güzel işte sakin doktor iyidir, senide sakinleştirir. için ferah olur.. önemli olan şu an hepimiz için sağlıklı beslenmek, gerisini Allaha bırak rahat ol.. bişeyleri dert ettikçe insan daha çabuk dert sahibi oluyor. ha benimde içimden neler neler geçiyor ama olabildiğince sakin olmaya çalışıyorum..

Allahın izni ile sağlıklı sıhhatli bir eylül görebilsek,..

70 tl de bişeymi bende 110 tl veriyorum.. ama kantahili ikili test vb için ekstra ücret ödemeyecekmişim. bunu düşünüp kendimi ferahlatıyorum ama ne çare..

bak sen uyanıklara akıllarınca hastayıda bağlıyorlarki tüm gebeliğini orda geçirsin mesela başka yere gitmesin 2.aydada orda olsun 4.aydada falan felan, vay vay vay iş tamamen pazarlamaya döndü kardeşim

bak sen uyanıklara akıllarınca hastayıda bağlıyorlarki tüm gebeliğini orda geçirsin mesela başka yere gitmesin 2.aydada orda olsun 4.aydada falan felan, vay vay vay iş tamamen pazarlamaya döndü kardeşim

aynen canım aynen.

ben işime yakın diye orayı tercih ettim. dr la ilgilide hep olumlu yorumlar okudum, bebişimde herşeyden değerli o yüzden el mahkum gidiyorum..

aynen canım aynen.

ben işime yakın diye orayı tercih ettim. dr la ilgilide hep olumlu yorumlar okudum, bebişimde herşeyden değerli o yüzden el mahkum gidiyorum..

:)) bu önemli tabi
ama bide o parayı doğumu beleş yaptorsalar yakışır be 110 tlden 10 kez gitsen ki muhtemelen daha çok gidersin 1100 tl eder doğumu bedava yaptırmalılar o paraya

:)) bu önemli tabi
ama bide o parayı doğumu beleş yaptorsalar yakışır be 110 tlden 10 kez gitsen ki muhtemelen daha çok gidersin 1100 tl eder doğumu bedava yaptırmalılar o paraya

1 ay içinde tekrar gittiğinde bunu kontrol olarak yazıyolar para almıyorlar çok şükür..

doğum için beni rehin almasınlar da başkada birşey istemem

Birilerinin midem bulanırken aaaaaaaa bişeyler yemen lazım olmaz ama demesinden nefret ediyorum sanki benim garezim var kendime bebeğime hayret bişey yaaaaaaa

yeditepede tam kan sayımı ve tiroit tahlilleri hariç (daha yeni yaptırmıştım bunları) hamilelik tahlilleri tam 1053 TL tuttu özel sigorta indirimiyle 503 tl dediler. çok para yahuu. istanbulda devlet hastaneleri galiba bütün tahlilleri yapmıyormuş, bildiğiniz bi yer var mı kızlar?? rubella, toxi, hiv, hepatit vs var testlerde. bir gün izin alıp tahlilleri yaptırıcam ben de ama bu iş yeri de öyle lanet ki. heralde 10 gün sonra falan tahlilleri yaptırabilicem. inşallah çok geç olmaz. annem babamın hastalıklarıyla uğraşmaktan kardeşime daha 7 aylık hamileyken ilk kez doktora gitmiş. kardeşim de 8 aylık doğdu zaten gerçi eskiden bu kadar kötü beslenme ve hava kirliliği yoktu. napalım bazı şeyler de Allah'a emanet artık :44:

Off çok pahalıymış

Günde 2 fincan türk
kahvesi içen ben şimdi kokusuna tahammül edemiyorum ne mutlu size ama çok şükür yemeklerden tiksinti gelmedi henüz hatta günde öğünü bile zor yiyen ben 5 öğüne çıktım kuş kadar yiyince de doyuyorum bu arada
Yediklerimizin hepsi bebişlere gitsin onlar büyüsün beslensin güzel güzel. 8 şubatta benimde darısı başıma pıtpıtları duymaya gideceğim

Özel hastaneler kafayı yemiş cidden bende sırf bu sebeple 3 aydır düzgün bi hastane arıyorum.. Annemden bi tavsiye geldi bana geçenlerde tahlillerini kendi hastanen yapmazsa eğer kızılay hastanesine git diye.. Orada bütün hepsini yapıyorlarmış hatta yengem yaptırdı geçen hafta ordan biliyorum rubella fln görmüştüm.. Size en yakın kızılaya gidebilirsiniz ayrıca sanırım aile sağlığı merkezine giderseniz onlarda yönlendirme yapıyorlarmış ama bu bilgi kulaktan dolma emin değilim
:44:Şimdiden kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…