2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hadi gözün aydın,

Insallah oyledir canim
Azicik bulantim olaydi bari :))
Bende de kalcaya vuran bel agrisi var baska da birs ey yok
Yarin kontrolum var insallah sagliklidirlar

yok canım onu söylemedi zaten çok küçük daha dedi hatta fosotuna istedim daha çok küçük sonraki gelişinde veririm dedi şimdi önemli olan canlı olduğunu bilmek dedi bana bide kanımı aldılar o kadar

bendede var o kalça ağrısı bebek büyütükçe baskı yapıyor
son aylarda o ağrı baya zorluyor

canınızı sıkmak istemem ama bende oğlumda 7.ayda müthiş bir siyatik ağrısı oldu böyle kalçadan başlayıp parmak ucuna kadar giden ayağa kalktığında bir kaç saniye basamıyordum o ayamın üstüne elektirik çarpmıış gibi oluyodu, doktora gittim bebek büyüdükçe ordaki sinire baskı yapmış dedi doktor fizik tedavi yazdı 15 gün fizik tedavi gördüm ağrım biraz azalmıştı ama doğum yapana kadar tamamiyle geçti diyemem

yok canım onu söylemedi zaten çok küçük daha dedi hatta fosotuna istedim daha çok küçük sonraki gelişinde veririm dedi şimdi önemli olan canlı olduğunu bilmek dedi bana bide kanımı aldılar o kadar

Hmm anladım canımm.. Kan tahlili ilk defa mı yapılıyor senin daha önce de yapıldı mı? Bi de aç tok farkediyo mu? Ben de yarın gideceğim de ondan sordum

Hmm anladım canımm.. Kan tahlili ilk defa mı yapılıyor senin daha önce de yapıldı mı? Bi de aç tok farkediyo mu? Ben de yarın gideceğim de ondan sordum

bbilimi bilmem ama dün benim de kanımı aldılar.Aç tok hiçbişey farketmiyor. Hepatit, toksoplazma ve rubella bakılacak.

Kızlar ya ben sütten o kadar huylandım kii su içerken bile süt tadı geliyo ağzıma sizde de oldu mu böyle bişey?? Su içemiyorum yaa

bende ilk kez yapıldı şuan doktor kalp atışını duyunca isteriz demişti, benden tam kan sayımı toxo testleri sarılık birde tsh istendi rutin testler yani içinde biyokimya testleri yok benden istediğinin o yüzden aç tok fark etmez fakat biyokimya parametresi isterse doktor ki onuda genelde bu ayda istemiyolar yani biyokimya dediğim glikoz(şeker) veya üre gibi ozaman aç karnına gitmen gerekir

bbilimi bilmem ama dün benim de kanımı aldılar.Aç tok hiçbişey farketmiyor. Hepatit, toksoplazma ve rubella bakılacak.

Benim daha önce keseyi gördüğüm zaman kan testleri yapılmıştı kan sayımı, tsh, idrar, biyokimya vs.
Şimdi başka bir doktora gideceğim memnun kalırsam onda devam edeceğim en iyisi ben tahlillerimi her şeyimi yanıma alayım

canım sende görmüşsün pıt pıtları bugün bizim pıt pıt görme günümüz olsun hayırlı olsun vatan millete sen folic asidini kullanıyomusun?

Anladım canım söylediğin iyi oldu en azından doktora hatırlatırım.

Aman sen hatırlatma şeker. Bi de adam kalkar "işimi bana siz mi öğretiyorsunuz?" falan der...Sebebi ben olmayayım. Mesela bbilim'den şimdi istenen tam kan sayımı, sarılık ve tsh bende bir önceki randevumda istenmişti.
Her yiğidin ayrı bi yoğurt yiyişi var. Bak ben bebişin kalbini duyamadım mesela, sadece görebildim yanan sönen ışığını :44:
Kalbi ışıklı yavrum benimmmmmmmmm

canım sende görmüşsün pıt pıtları bugün bizim pıt pıt görme günümüz olsun hayırlı olsun vatan millete sen folic asidini kullanıyomusun?

Benim demir ilacının içinde (Maltofer) folic asid de vardı. İlk kullandığımda ellerim şişti, ertesi gün de bulantılarım çoğaldı, kullanamadım. Dün doktora söylediğimde tamam 12. hafta bitene kadar hiçbişey kullanma dedi. Yani demirle birlikte folic asidi de iptal etmiş oldu, yerine de bişey vermedi.

[SUB][/SUB]
hepatit taamamda HIV ilk kez duruyorum çok ilginç hıv bildiğin AIDS testi yani

Ever canim anneden bebege geciyor ya
Zaten kimin aklina gelir ki Allah korusun ben en son universiteye baslarken yaptirmistim
iyi oldu bir suru kan veriyoruz igneyle isimiz oluyor Allah muhafaza

ya yanlış anlama normalde bende karşıyım biliyorsın ilaçlarada senin iki çocuğun arası biraz az ya o yüzden dedim seni işkillendirmek olmasın dün buraya bi bayan geldi istifa edecekmiş bizim bi yerde çalışıyordu ilk bebeği daha 11 aylık ikincisi karnında 6 aylık ölmül neden dedim folic asid eksikliğinden dedi ben ilkindede kullanmadım bundada dedi bide çok yemek seçerim öyle herşey yemem dedi, bende dün ondan ilk kez duymuş oldum folic asid eksikliğindne bebek kaybı olabileceğini burda biri yazmıştı hiç duymadım demiştim duymuş oldum.
iki bebek üst üste olunca ilk bebek annedeki folic asidin hepsini almış ikinciye bişi kalmamış öyle demiş doktor

kalbi ışıklı yavrunu seveyimmmm :)) Walla her doktor ayrı bir şey yapıyor ya dediğin de doğru tersleyedebilir :)

Tüylerim diken diken oldu yaa.. Allah korusun yavrularımızıı.. Ama folik asit kullanma konusunda sana katılıyorum canım mutlaka alınması gerekiyor .folbiol die ilaç var belki çoğu kişi onu kullanıyodur reçetesiz bile alınır yani eczaneden ihmal etmesin arkdaşımız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…