saol canım benim doktora giderken çok heyecanlandım hele uzandığımda kalbim yerinden çıkcaktı sanki ilk iki denemede duyulmadı ses sonra duyulnca ohh dedim :))) çok şükür inşallah hepimizinkini tamamına erdirecek sağlıkla
teşekkürler hep sevineceğin haberler alasın inş.
Canım benim hiç tasalanma herkesin bulantısı olacak diye bişey yok. Demek ki sen şanslı kısımdasın :) mesela benim halamında hiç bulantısı olmazmış sadece bel ağrısı olurmuş ama kızlarıda yazııık acillik oldular her ikiside .. iyi düşün iyi olsun bebeşlerin büyüyorlar ve büyürken seni yormuyorlar annesi böyle düşün olur mu
Insallah oyledir canim
Azicik bulantim olaydi bari :))
Bende de kalcaya vuran bel agrisi var baska da birs ey yok
Yarin kontrolum var insallah sagliklidirlar
bendede var o kalça ağrısı bebek büyütükçe baskı yapıyor
son aylarda o ağrı baya zorluyor
Günaydın anne adaylarıı :))
senin doktor ilginç bir doktormuş ama bebeği düşünmüş kalbi atıyormuş ya bebeğinin ne güzel canım Allah sonuna kadar sağlıklı olmasını nasip etisn. ve 14 şubat randevusu da güzelmiş :))
Senin de gözün aydın canım duydun pıtpıtları en sonunda . 1 hafta geriden geliyo demekki susamcık :) Susam dedim ama ne kadar büyümüş bebek doktor bişey söyledi mi kaç mm ya da cm -?
Günaydın anne adaylarıı :))
senin doktor ilginç bir doktormuş ama bebeği düşünmüş kalbi atıyormuş ya bebeğinin ne güzel canım Allah sonuna kadar sağlıklı olmasını nasip etisn. ve 14 şubat randevusu da güzelmiş :))
Senin de gözün aydın canım duydun pıtpıtları en sonunda . 1 hafta geriden geliyo demekki susamcık :) Susam dedim ama ne kadar büyümüş bebek doktor bişey söyledi mi kaç mm ya da cm -?
bendede var o kalça ağrısı bebek büyütükçe baskı yapıyor
son aylarda o ağrı baya zorluyor
yok canım onu söylemedi zaten çok küçük daha dedi hatta fosotuna istedim daha çok küçük sonraki gelişinde veririm dedi şimdi önemli olan canlı olduğunu bilmek dedi bana bide kanımı aldılar o kadar
Hmm anladım canımm.. Kan tahlili ilk defa mı yapılıyor senin daha önce de yapıldı mı? Bi de aç tok farkediyo mu? Ben de yarın gideceğim de ondan sordum
Hmm anladım canımm.. Kan tahlili ilk defa mı yapılıyor senin daha önce de yapıldı mı? Bi de aç tok farkediyo mu? Ben de yarın gideceğim de ondan sordum
bbilimi bilmem ama dün benim de kanımı aldılar.Aç tok hiçbişey farketmiyor. Hepatit, toksoplazma ve rubella bakılacak.
bbilimi bilmem ama dün benim de kanımı aldılar.Aç tok hiçbişey farketmiyor. Hepatit, toksoplazma ve rubella bakılacak.
bende ilk kez yapıldı şuan doktor kalp atışını duyunca isteriz demişti, benden tam kan sayımı toxo testleri sarılık birde tsh istendi rutin testler yani içinde biyokimya testleri yok benden istediğinin o yüzden aç tok fark etmez fakat biyokimya parametresi isterse doktor ki onuda genelde bu ayda istemiyolar yani biyokimya dediğim glikoz(şeker) veya üre gibi ozaman aç karnına gitmen gerekir
Anladım canım söylediğin iyi oldu en azından doktora hatırlatırım.
canım sende görmüşsün pıt pıtları bugün bizim pıt pıt görme günümüz olsunhayırlı olsun vatan millete sen folic asidini kullanıyomusun?
Kizlar benden HIV ve hepatit de bakildi digerlerine ek olarak
hepatit taamamda HIV ilk kez duruyorum çok ilginç hıv bildiğin AIDS testi yani
Benim demir ilacının içinde (Maltofer) folic asid de vardı. İlk kullandığımda ellerim şişti, ertesi gün de bulantılarım çoğaldı, kullanamadım. Dün doktora söylediğimde tamam 12. hafta bitene kadar hiçbişey kullanma dedi. Yani demirle birlikte folic asidi de iptal etmiş oldu, yerine de bişey vermedi.
Aman sen hatırlatma şeker. Bi de adam kalkar "işimi bana siz mi öğretiyorsunuz?" falan der...Sebebi ben olmayayım. Mesela bbilim'den şimdi istenen tam kan sayımı, sarılık ve tsh bende bir önceki randevumda istenmişti.
Her yiğidin ayrı bi yoğurt yiyişi var. Bak ben bebişin kalbini duyamadım mesela, sadece görebildim yanan sönen ışığını :44:
Kalbi ışıklı yavrum benimmmmmmmmm
ya yanlış anlama normalde bende karşıyım biliyorsın ilaçlarada senin iki çocuğun arası biraz az ya o yüzden dedim seni işkillendirmek olmasın dün buraya bi bayan geldi istifa edecekmiş bizim bi yerde çalışıyordu ilk bebeği daha 11 aylık ikincisi karnında 6 aylık ölmül neden dedim folic asid eksikliğinden dedi ben ilkindede kullanmadım bundada dedi bide çok yemek seçerim öyle herşey yemem dedi, bende dün ondan ilk kez duymuş oldum folic asid eksikliğindne bebek kaybı olabileceğini burda biri yazmıştı hiç duymadım demiştim duymuş oldum.
iki bebek üst üste olunca ilk bebek annedeki folic asidin hepsini almış ikinciye bişi kalmamış öyle demiş doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?