iyi fikir ayarlamalı olması aklıma gelmemişti,..demekki tek karnı çıkan ben değilim...
bız çocuk sahıbı olamayan arkadaslar ıcın dua edıyoruz..
rıca etsem aranızda yasın okuyabılecekler varmı eksıklerımız var.. bugun bağışlama yapılması gerekıyo..
allah hepinizden razı olsun
Ben okurum canim saat kaca kadar okunacak
İnanılmaz bir karnım var doktorada söyledim yaklaşık 4 yada 5 aylık gibi duruyorum. ben progestan kullanıyorum buda vücutta su tutuyormuş ama inanılmazım yani top gibi yuvarlanıcam yakında. Lıcralı olanların dışında hiçbirşeyim olmuyor.
testlerınız arasında muhtemelen aclık kan sekerı de vardır.bence her ıhtımale karsı ac gıdın. dıgerlerı ıcın aclık tokluk fark etmıyor ama sekerde edıyor
bende ilk kez yapıldı şuan doktor kalp atışını duyunca isteriz demişti, benden tam kan sayımı toxo testleri sarılık birde tsh istendi rutin testler yani içinde biyokimya testleri yok benden istediğinin o yüzden aç tok fark etmez fakat biyokimya parametresi isterse doktor ki onuda genelde bu ayda istemiyolar yani biyokimya dediğim glikoz(şeker) veya üre gibi ozaman aç karnına gitmen gerekir
benden aclık kan sekeri üre ve dier saydıklarınız hepsini aynı anda istedi kalp atısının duyduktan sonra yani.
Ac karınla 5 tüp kan aldılar ve idrar.Tansiyonum düştü orda allahtan eşim vardı yanımda yatırdılar alkol koklayarak kendime geldim
Sonuclarda 1 hafta sonra cıkıyıyor yarın göstericez doktora bir dünya da para alıyor bu özel hastaneler
işte bak senin doktor istemiş mesela her doktor istemiyor, benimki istemedi birde ben sadece 10 tl ödedim fark olarak biyokimyada içinde olsa yine 10 tl alırlardı zaten çünkü sordum sadece TOXO lar için alıyoruz bu 10 tl farkı dediler, bizim burda ucuz anacım herşey gelin burda doğrun valla
benden açlık kan şekeri, hemogram, hormon (tsh, progesteron ve beta hcg), kan grubu, eliza yani hcv falan ve toxoplazma için kan alındı. ayrıca ıdrar ve ıdrar kulturune bakıldı.
ne diosuun 10 tl mi
ben 332 tl ödedim şaka gibi gercekten
idrar kültürü vs de vardı içinde ama
bu istanbul insanları sömürmek için kurulmuş bir şehir gercekten yazık.
ne diosuun 10 tl mi
ben 332 tl ödedim şaka gibi gercekten
idrar kültürü vs de vardı içinde ama
bu istanbul insanları sömürmek için kurulmuş bir şehir gercekten yazık.
bebeğin doğumu 2012 olarak gırmışım ondan olmamış
kızlar benım kan tahlılım yapıldı kan değerlerime ve idrarıma bakıldı
tsh prolaktın felan bakılmadı. gereklı mıkı:44:
idrarı ben aralıkta gittiğimde özellikle istemiştim daha gebeliğim yoktu ozaman önlem olarak dedimki doktora şimdiden bakalım lökosit yüksekse antibiyotik kullanmam gerekirse gebe olmadan kullanım neyseki çıkmamıştı bişi bide idrarda lökositi görmeden neden kültür isriyolar ki onuda anlamadım oda bi tuhaf normalde önce normal bildiğin pet bardağa işersinsonra eğer onda bişi çıkarsa sana kırmızı kapaklı steril idrar bardağı verirler kültür için ikisini aynı anda istemelri gerçekten tuhaf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?