2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

bız çocuk sahıbı olamayan arkadaslar ıcın dua edıyoruz..
rıca etsem aranızda yasın okuyabılecekler varmı eksıklerımız var.. bugun bağışlama yapılması gerekıyo..
allah hepinizden razı olsun

iyi fikir ayarlamalı olması aklıma gelmemişti,..demekki tek karnı çıkan ben değilim...

İnanılmaz bir karnım var doktorada söyledim yaklaşık 4 yada 5 aylık gibi duruyorum. ben progestan kullanıyorum buda vücutta su tutuyormuş ama inanılmazım yani top gibi yuvarlanıcam yakında. Lıcralı olanların dışında hiçbirşeyim olmuyor.

canım tayt dene, birde ben ilk gebeliğimdede öyle çok bişi almadım alt grup olarak bizim burda penyeciler var normal pantolonunu götürüyorsun onu hamile pantolunu haline getiriyo karın kısmını kesiyo oraya penye dikiyo sonrada içine lastik lastiğe düğme aynı normal gebe pantolonu gibi oluyo hemde çok daha rahat oluyo yine öyle yaptırmayı düşünüyorum ben

testlerınız arasında muhtemelen aclık kan sekerı de vardır.bence her ıhtımale karsı ac gıdın. dıgerlerı ıcın aclık tokluk fark etmıyor ama sekerde edıyor

testlerınız arasında muhtemelen aclık kan sekerı de vardır.bence her ıhtımale karsı ac gıdın. dıgerlerı ıcın aclık tokluk fark etmıyor ama sekerde edıyor

benimkinde yoktu canım hiçbir biyokimya istememişti doktorum ama doktordan doktorada fark ediyo tabi

benden aclık kan sekeri üre ve dier saydıklarınız hepsini aynı anda istedi kalp atısının duyduktan sonra yani.
Ac karınla 5 tüp kan aldılar ve idrar.Tansiyonum düştü orda allahtan eşim vardı yanımda yatırdılar alkol koklayarak kendime geldim
Sonuclarda 1 hafta sonra cıkıyıyor yarın göstericez doktora bir dünya da para alıyor bu özel hastaneler

kızlar gunaydın. şimdi drdan geldım şukurler olsun kese oluşumunu görduk. ya ben hamılelık takvımı szin gıbı boyle ekleyemıyorum. doğum tarıhını gırıyorum olmuyo doğru formatta gırmedınız dıyo

işte bak senin doktor istemiş mesela her doktor istemiyor, benimki istemedi birde ben sadece 10 tl ödedim fark olarak biyokimyada içinde olsa yine 10 tl alırlardı zaten çünkü sordum sadece TOXO lar için alıyoruz bu 10 tl farkı dediler, bizim burda ucuz anacım herşey gelin burda doğrun valla

Günaydın kızlar.

Sabah çok kötüydüm geç geldim işe.

Midem bulanmaya başladı, halsizlik var ve uyku.

Çubuk kraker, ayran ve ekşi elma hariç hiçbirşey yiyemez oldum.

benden açlık kan şekeri, hemogram, hormon (tsh, progesteron ve beta hcg), kan grubu, eliza yani hcv falan ve toxoplazma için kan alındı. ayrıca ıdrar ve ıdrar kulturune bakıldı.

ne diosuun 10 tl mi
ben 332 tl ödedim şaka gibi gercekten
idrar kültürü vs de vardı içinde ama
bu istanbul insanları sömürmek için kurulmuş bir şehir gercekten yazık.

selamun aleykum en guzel anne adayları

bız çocuk sahıbı olamayan arkadaslar ıcın dua edıyoruz..
rıca etsem aranızda yasın okuyabılecekler varmı eksıklerımız var.. bugun bağışlama yapılması gerekıyo..
allah hepinizden razı olsun

ne diosuun 10 tl mi

ben devlet hastanesınde yaptırdım ve hıc para vermedım. ben en azından baslangıcta para vermek nıyetınde degılım . ama ayrıntılı ultrasondur ıkılı uclu testtır bunları ozelde yaptırırım sadece

bebeğin doğumu 2012 olarak gırmışım ondan olmamış
kızlar benım kan tahlılım yapıldı kan değerlerime ve idrarıma bakıldı
tsh prolaktın felan bakılmadı. gereklı mıkı:44:

ne diosuun 10 tl mi

idrarı ben aralıkta gittiğimde özellikle istemiştim daha gebeliğim yoktu ozaman önlem olarak dedimki doktora şimdiden bakalım lökosit yüksekse antibiyotik kullanmam gerekirse gebe olmadan kullanım neyseki çıkmamıştı bişi bide idrarda lökositi görmeden neden kültür isriyolar ki onuda anlamadım oda bi tuhaf normalde önce normal bildiğin pet bardağa işersin sonra eğer onda bişi çıkarsa sana kırmızı kapaklı steril idrar bardağı verirler kültür için ikisini aynı anda istemelri gerçekten tuhaf

bebeğin doğumu 2012 olarak gırmışım ondan olmamış
kızlar benım kan tahlılım yapıldı kan değerlerime ve idrarıma bakıldı
tsh prolaktın felan bakılmadı. gereklı mıkı:44:

tsh hamilelikte en önemli değerlerden biri. yüksekliği bazı rısklere neden oluyor. saglık ocaklarında da yapılıyor bu test. bence orda yaptırıp sonra doktoruna gosterebılırsın

Naaaaaaaaaaan ne ayaksın sen nerden geliyor bu bilginin kaynağı pooooooof çok cahil gördüm kendimi canııııııııııııııııııııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…