Neresi orası yaaaaaaa ebe parası verir gibi evde falan yaptırmıyolar hemi bildiğin hastane ortamı öyle mi
wowww
ben ankara tıp fakultesınde yaptırdım 5 dkda kan verdım ertesı gun cıktı hiç para ödemedim tüm tahlllerim yapıldı toxo, rubella, çiçek, hepatit, hiv, troi, kan sayımı, demir vs..
fakülte hastanelerini bir araştır istersen
Özel Kemal Bayındır Hastanesi - Sağlıktan daha fazlası... ahanda burası medmus ben oraya gitmiyorum ama gidenlerde memnun yani
kaldıki burda en pahalı en lüks hastanede sgklılara normal doğum 500TL özellikle geçen gün aradım sordum sezeryandan ondan 50-100 tl falan fazladır burda öyle yani
slm arkadaşım miden bulanmıyomu tahinle pekmez yerkeenn ???((( ben günde çeyrek kuru kuru ekmekle duruyorum öldüm bittim tükendim artııkkk gücüm kalmadı salak gbi başımı yastıktan kaldıramıyorummm ((( çok kötüyüm yaa
Hahhaaaaaaa kuzum o fiyata bende ankarada buldum560 mı dedilerdi ne dedilerdi tam hatırlamıyorum ama uygun işte ya çoğu yer burda 3000 le açıyor kii vurdukları her ağrı kesici veya ekstara bişey çıkarsa onun fiyatı dahil değil bakalım gideceğim doktora da iyi diyorlar ama görcez daha randevuma var doktorla ona göre karar verecem hayırlısı artıkın
canım sen ankaradasın sanırım,kontroller için de mi ankara tıp fakültesine gidiyorsun?bende dr ve hastane arayışı içindeyim...
Hahhaaaaaaa kuzum o fiyata bende ankarada buldum560 mı dedilerdi ne dedilerdi tam hatırlamıyorum ama uygun işte ya çoğu yer burda 3000 le açıyor kii vurdukları her ağrı kesici veya ekstara bişey çıkarsa onun fiyatı dahil değil bakalım gideceğim doktora da iyi diyorlar ama görcez daha randevuma var doktorla ona göre karar verecem hayırlısı artıkın
Canim ben doktorumun muayenesine gidiyorum o da Ankara tipin hocalarından
Tahlilleri orda yaptırdım o yuzden
medmus canım bende ankardayım hastane ve dr arayışındayım,önerebileceğin bi yer varmı canım,yada menmun kaldığın yerler olursa banada haber verirmsn
anacım sanki başka yerden çıkarıyolar bebeği :)) hepsi aynı yerden aynı şekilde çıkıyo aynı acıyı çekiyosun bülbülmü konduruyolar nedir 3bin ne ya
kızlar nasılsınız. evi süpürdüm ama belim çok kötü ağrıdı yaben her süpürdüğümde böylemi olacak, az dinleneyim dedim kalkıp yemek yapacağım daha.... sizler nasılsınız?
3 binlira çok pahalı ben doğuma kadar özel hastaneye gitmeyi doğum sırasında da devlet hastanesi gitmeyi düşünüyorum.hem çok pahalı hem de özel hastaneler daha çok sezeryan yanlısı olduklarından
hade hade şimdi gebe halinle erinmedin o sözlüğemi baktın
benım supurge işini eşim devraldıbende cabuk yoruluyorum
cıkss vermem hastane mi toktorumu kıskanırım ben hem vereyimde doktorun hasta sayısında patlama olsun bana az vakit ayırsın mümkünü yok vermemkuzum benimde sabit gittiğim bir yer yok işte şubatın 13 ünde randevum var etlik lokman hekim hastanesi elif terzi diye bir doktora iyi dediler bende randevu aldım gidip konuşmadam yorum yapamıycam daha önce orda ben gastroentoroloji bölümüne gitmiştim memnun kalmıştık doktordan ama kadın doğumcu nasıl bilemem bakıp görcez sende iyi bi doktor bulursan haber et olur mu
kız en kıymetli yer orası rahmetli nenem ekmek kapısı derdiaaaay aklıma geldi Allah gani gani rahmet etsin .... Belkimde onların elinde bir şey var ya da gözlerinde el atıp bakınca bebek şıp diye çıkıyo demek ki
ama şimdi böyle diyorsunda doğum yaklaştıkça güvenip gidemessin bence pat diye, çünkü bi kere doğum yapacağın doktora güvenmen gerek ilk kez doğum sancın olduğunda bi doktora gitmek zor olmazmı?
olacaktır kesin ama bilmiyorum şimdiki düşüncem bu belkide acemilik düşüncesi bu bakalım sonlara doğru fikrim de ne gibi değişiklikler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?