2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım sen ankaradasın sanırım,kontroller için de mi ankara tıp fakültesine gidiyorsun?bende dr ve hastane arayışı içindeyim...

kızlar nasılsınız. evi süpürdüm ama belim çok kötü ağrıdı ya ben her süpürdüğümde böylemi olacak, az dinleneyim dedim kalkıp yemek yapacağım daha.... sizler nasılsınız?

Hahhaaaaaaa kuzum o fiyata bende ankarada buldum 560 mı dedilerdi ne dedilerdi tam hatırlamıyorum ama uygun işte ya çoğu yer burda 3000 le açıyor kii vurdukları her ağrı kesici veya ekstara bişey çıkarsa onun fiyatı dahil değil bakalım gideceğim doktora da iyi diyorlar ama görcez daha randevuma var doktorla ona göre karar verecem hayırlısı artıkın

canım benim bulanmadı mide bulantısı çeken biriyim sanırım zayıf olduğum içinde halsiz düştüm onun için iyi geldi az önce 2 tatlı kaşığı yedim başka türlü yataktan çıkmıyordum umarım fayda eder

medmus canım bende ankardayım hastane ve dr arayışındayım,önerebileceğin bi yer varmı canım,yada menmun kaldığın yerler olursa banada haber verirmsn

anacım sanki başka yerden çıkarıyolar bebeği :)) hepsi aynı yerden aynı şekilde çıkıyo aynı acıyı çekiyosun bülbülmü konduruyolar nedir 3bin ne ya

3 binlira çok pahalı ben doğuma kadar özel hastaneye gitmeyi doğum sırasında da devlet hastanesi gitmeyi düşünüyorum.hem çok pahalı hem de özel hastaneler daha çok sezeryan yanlısı olduklarından

medmus canım bende ankardayım hastane ve dr arayışındayım,önerebileceğin bi yer varmı canım,yada menmun kaldığın yerler olursa banada haber verirmsn

cıkss vermem hastane mi toktorumu kıskanırım ben hem vereyimde doktorun hasta sayısında patlama olsun bana az vakit ayırsın mümkünü yok vermem kuzum benimde sabit gittiğim bir yer yok işte şubatın 13 ünde randevum var etlik lokman hekim hastanesi elif terzi diye bir doktora iyi dediler bende randevu aldım gidip konuşmadam yorum yapamıycam daha önce orda ben gastroentoroloji bölümüne gitmiştim memnun kalmıştık doktordan ama kadın doğumcu nasıl bilemem bakıp görcez sende iyi bi doktor bulursan haber et olur mu

anacım sanki başka yerden çıkarıyolar bebeği :)) hepsi aynı yerden aynı şekilde çıkıyo aynı acıyı çekiyosun bülbülmü konduruyolar nedir 3bin ne ya

kız en kıymetli yer orası rahmetli nenem ekmek kapısı derdi aaaay aklıma geldi Allah gani gani rahmet etsin .... Belkimde onların elinde bir şey var ya da gözlerinde el atıp bakınca bebek şıp diye çıkıyo demek ki

kızlar nasılsınız. evi süpürdüm ama belim çok kötü ağrıdı ya ben her süpürdüğümde böylemi olacak, az dinleneyim dedim kalkıp yemek yapacağım daha.... sizler nasılsınız?

benım supurge işini eşim devraldı bende cabuk yoruluyorum

3 binlira çok pahalı ben doğuma kadar özel hastaneye gitmeyi doğum sırasında da devlet hastanesi gitmeyi düşünüyorum.hem çok pahalı hem de özel hastaneler daha çok sezeryan yanlısı olduklarından

ama şimdi böyle diyorsunda doğum yaklaştıkça güvenip gidemessin bence pat diye, çünkü bi kere doğum yapacağın doktora güvenmen gerek ilk kez doğum sancın olduğunda bi doktora gitmek zor olmazmı?

kızlar hastane fiyatları ile ilgili yazdıklarınızı okudum ve bir öneride bulunayım dedim istanbul avrupa yakasında oturanlar için.bağcılarda medipol mega hastaneler kompleksi var. ben ona gidiyorum. çok kapsamlı ve donanımlı bir hastane. özel hastane olmasına rağmen fark ücreti almıyor. tüm uzman doktorlar ücretsiz. ve doktorlar çok güzel ilgileniyor. doğum fiyatlarıda uygunmuş duyduğum kadarıyla....

hade hade şimdi gebe halinle erinmedin o sözlüğemi baktın

A!aaa! Günahımı alıyon valla.Hiç erinmedim,baktım. Maksat arkadaşımı bilgilendirmek. Hatta al bak hepsini yazayım

1. isim, bitki bilimi Bir bitkinin, üreme organlarını taşıyan çoğu güzel kokulu, renkli bölümü
2. bitki bilimi Çiçek açan kır veya bahçe bitkisi
"Bahçemin en güzel çiçeğini size takdim ediyorum." - N. Hikmet
3. Davranışları hafif, toplum kurallarına uymayan kimse
"Onun ne çiçek olduğunu hep biliriz."
4. kimya Süblimleşme veya çiçeksime yoluyla elde edilen toz
5. tıp (***) İrinli kabarcıklar dökerek yüzde izler bırakan ateşli, ağır ve bulaşıcı bir hastalık

benım supurge işini eşim devraldı bende cabuk yoruluyorum

ne güzel valla ya bennim koca bi tuvalet banyo lavabo yıkıyo.
sil süpür hep bana bakar bide ütü offffffffffffff

nenen doğru demiş haklı kadın nede olsa eksi toprak allah rahmet etsin.

kız o 3bin istiyenler benim elim değil ayşe fatma anamızın eli diye çekiyolarmış çocuğu ondan da pırt diye çıkıyomuş hemen

ama şimdi böyle diyorsunda doğum yaklaştıkça güvenip gidemessin bence pat diye, çünkü bi kere doğum yapacağın doktora güvenmen gerek ilk kez doğum sancın olduğunda bi doktora gitmek zor olmazmı?

olacaktır kesin ama bilmiyorum şimdiki düşüncem bu belkide acemilik düşüncesi bu bakalım sonlara doğru fikrim de ne gibi değişiklikler olacak

olacaktır kesin ama bilmiyorum şimdiki düşüncem bu belkide acemilik düşüncesi bu bakalım sonlara doğru fikrim de ne gibi değişiklikler olacak

önceden doğum yapmış biri olarak diyorumki bence güvenemezsin benim doğumumdan 2 hafta önce bayramdı ve doktorum 9 gün yurt dışına gitti o gitmeden önce sen gidersen kim doğurtucak beni sancım tutarsa dedim diğer doktoru dedi, bayram geçene kadar her gün dua ettim 1 hafta daha bekle oğlum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…