ne güzel valla ya bennim koca bi tuvalet banyo lavabo yıkıyo.
sil süpür hep bana bakar bide ütü offffffffffffff
nenen doğru demiş haklı kadın nede olsa eksi toprak allah rahmet etsin.
kız o 3bin istiyenler benim elim değil ayşe fatma anamızın eli diye çekiyolarmış çocuğu ondan da pırt diye çıkıyomuş hemen
olacaktır kesin ama bilmiyorum şimdiki düşüncem bu belkide acemilik düşüncesi bu bakalım sonlara doğru fikrim de ne gibi değişiklikler olacak
kızlar hastane fiyatları ile ilgili yazdıklarınızı okudum ve bir öneride bulunayım dedim istanbul avrupa yakasında oturanlar için.bağcılarda medipol mega hastaneler kompleksi var. ben ona gidiyorum. çok kapsamlı ve donanımlı bir hastane. özel hastane olmasına rağmen fark ücreti almıyor. tüm uzman doktorlar ücretsiz. ve doktorlar çok güzel ilgileniyor. doğum fiyatlarıda uygunmuş duyduğum kadarıyla....
cıkss vermem hastane mi toktorumu kıskanırım ben hem vereyimde doktorun hasta sayısında patlama olsun bana az vakit ayırsın mümkünü yok vermemkuzum benimde sabit gittiğim bir yer yok işte şubatın 13 ünde randevum var etlik lokman hekim hastanesi elif terzi diye bir doktora iyi dediler bende randevu aldım gidip konuşmadam yorum yapamıycam daha önce orda ben gastroentoroloji bölümüne gitmiştim memnun kalmıştık doktordan ama kadın doğumcu nasıl bilemem bakıp görcez sende iyi bi doktor bulursan haber et olur mu
kız en kıymetli yer orası rahmetli nenem ekmek kapısı derdiaaaay aklıma geldi Allah gani gani rahmet etsin .... Belkimde onların elinde bir şey var ya da gözlerinde el atıp bakınca bebek şıp diye çıkıyo demek ki
önceden doğum yapmış biri olarak diyorumki bence güvenemezsin benim doğumumdan 2 hafta önce bayramdı ve doktorum 9 gün yurt dışına gitti o gitmeden önce sen gidersen kim doğurtucak beni sancım tutarsa dedim diğer doktoru dedi, bayram geçene kadar her gün dua ettim 1 hafta daha bekle oğlum diye
anladım canım etlik bana çok uzak ben sincandayım,şimdilik burdaki devlet hastanesine gidiyorum,şu tahlilleri falan bi atlatıyım,doğum yapacağım hastaneyi seçim sürekli oraya gitmek istiyorum...aslında aklımda zekai tahir var,ben tedavimi orda oldum,onlar sayesinde hamileyim,ama uzak olduğu için tereddütteyim,bide iş yeriyle izin konusu tabi,,offf offf...bizde analarımız gibi hastaneye gitmesek 9 ay boyunca olmamı gı?
Övünmek gibi olmasın benim kocamda yapar her bişeyi ama gitmeseydi eyiydi
heeeee bak o dediğin doğru yoksa niye o kadar alsınlar
Değişir değişir doğum hele bir yaklaşsın o zaman görürsün doktoruna da iyice alışırsın bırakmak istemezsin sonuçta o an güvendiğin rahat olduğun insanı istersin başka birini değil
Ay yok doğuma 5 kala netleştirilen doktor, değiştirilen doktor hamile insanı strese sokar. Benim bir arkadaşımın da doğumuna 3 gün kala doktoru istifa edip şehir değiştirdi, kız sudan çıkmış balığa döndü.
Kuaför, dişçi, jinekolog...Bunlar zor karar verilip kolay değiştirilmeyen şeyler.....
benım supurge işini eşim devraldıbende cabuk yoruluyorum
Canım sincan lokman hekimde var bildiğim kadarıyla bir arkadaşımda sincana gidiyor hastanenin adı koru idi sanırım o da memnun bende ilk önce koruyu düşündüm uzak olunca ve kocam olmayacağından etlikte karar kıldım bakalım randevudan sonra fikrim değişmezse
Özel ama siz yabancı değilsiniz. Nazıma daha fazla dayanamadı. Kusmaların yetti canıma dedi eeee üstüne üstlük mutfağada giremiyorum adam kaçmayı tercih etti haklı olarak :))) ooooooooooooy içim yanıyo yaaaaaaa haftaya gidiyo tayini çıktı eşimin aaaaay bu kadar üzüleceğimi ben bile beklemiyodum kendime inanamıyorum yazıık eşimde çok üzülüyorda çaktırmamaya çalışıyor iki haftaya bir gelecek artık 3 yıldır dört gözle bekledi hamile kalayım diye hamile kaldığım ay tayini çıktı adamın girer misin görevde yükselme sınavına ahanda böyle olur ne işin var otur oturduğun yerde hemi yooooooooook başın göğe erdimi acabaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaayyy burdan saydırayım da rahatlayayım kız
maltepedeki delta hospital yapmazmı
oranın ücretleri daha uygun diye biliyorum
Ne demek canım benim arkadaştan gittiği doktorun adını da tam öğreneyim sana bilgi veririm bana çok ısrar etmiştim doktoruma gel çok ilgili diye ama işte şartlardan dolayı en yakın zamanda bilgi veririm inşsincan lokman hekimden pek ii şeyler duymuyorum malesef ama koruyu düşünebilirim.tşk canımmm
saydır valla en çok yanımızda olmaları gereken zaman bu manevi olarak çok istiyo insan, hoş benimki yanımda noluyo ki :)) faydası %40 o kadarcık bişi
senide allah kavuştursun uzak bi yeremi gidiyo yakınmı gittiği yer ?
saydır valla en çok yanımızda olmaları gereken zaman bu manevi olarak çok istiyo insan, hoş benimki yanımda noluyo ki :)) faydası %40 o kadarcık bişi
senide allah kavuştursun uzak bi yeremi gidiyo yakınmı gittiği yer ?
delta mı???? onlar yüzünden ben bebeğimi kaybettim! olmaz olsunlar..
hamile olduğumu öğrendiğimde, tiroit ameliyatı olduğumu söylememe rağmen tsh bakmadı.
ve Tsh en fazla 2.5 olacakken, benim ısrarımla 1 hafta sonra tahlil yaptırdığımda 7 çıktı! ve bebek düştü.
çünkü ilk 28 gün organların taslağı oluşurken tsh bu konuda en en önemli faktörmüş.
ocağın 9 unda öğrendim hamile olduğumu ve biraz önce hesapladım. o günden beri 481 TL doktor ve eczaneye para ödemişim.
ama artık hiç önemli değil. ne kadarsa o kadar ödeyeceğim. diyeceksin çok paran mı var. yok valla ama giden canın da bedeli yok..
büyük ihtimalle yeditepede doğum yapacağım. özel sigortadan indirim yapılınca en azından biraz makul bir fiyata geliyor.
anaaa benim adam da gidiyor yahuu.
bi de haftaya cumartesi evi taşıyoruz, pazartesi bizimki gidiyor. yalnız kalacağıma mı yaniyim, yeni evin işi gücü bana kalacak ona mı yaniyim
canım bende medipole gidiyorum ve çok memnunum
doğumu orda yaparmıyım bilmiyorum ama kontrollerime devam etmeyi düşünüyorum
Cnm buradayım ben ama gırmeye frsatım pek olmuyor bulantıların varmış çok üzüldüm umarım en kısa zamanda geçer rahatlarsın bnm burdaki arkadaşların tam aksine hiç bulantım olmuyor olmadıda kusmayı bırak mıdem bıle bulanmadı sadece sabahları öğlene kadar yemek yıyemıyorum şişkinlik oluyor okadar 10 haftaya girdim ama tık demedi midem umarım bundan sonrada başlamaz...
delta mı???? onlar yüzünden ben bebeğimi kaybettim! olmaz olsunlar..
hamile olduğumu öğrendiğimde, tiroit ameliyatı olduğumu söylememe rağmen tsh bakmadı.
ve Tsh en fazla 2.5 olacakken, benim ısrarımla 1 hafta sonra tahlil yaptırdığımda 7 çıktı! ve bebek düştü.
çünkü ilk 28 gün organların taslağı oluşurken tsh bu konuda en en önemli faktörmüş.
ocağın 9 unda öğrendim hamile olduğumu ve biraz önce hesapladım. o günden beri 481 TL doktor ve eczaneye para ödemişim.
ama artık hiç önemli değil. ne kadarsa o kadar ödeyeceğim. diyeceksin çok paran mı var. yok valla ama giden canın da bedeli yok..
büyük ihtimalle yeditepede doğum yapacağım. özel sigortadan indirim yapılınca en azından biraz makul bir fiyata geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?