2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Övünmek gibi olmasın benim kocamda yapar her bişeyi ama gitmeseydi eyiydi

heeeee bak o dediğin doğru yoksa niye o kadar alsınlar

olacaktır kesin ama bilmiyorum şimdiki düşüncem bu belkide acemilik düşüncesi bu bakalım sonlara doğru fikrim de ne gibi değişiklikler olacak

Değişir değişir doğum hele bir yaklaşsın o zaman görürsün doktoruna da iyice alışırsın bırakmak istemezsin sonuçta o an güvendiğin rahat olduğun insanı istersin başka birini değil

canım bende medipole gidiyorum ve çok memnunum
doğumu orda yaparmıyım bilmiyorum ama kontrollerime devam etmeyi düşünüyorum

anladım canım etlik bana çok uzak ben sincandayım,şimdilik burdaki devlet hastanesine gidiyorum,şu tahlilleri falan bi atlatıyım,doğum yapacağım hastaneyi seçim sürekli oraya gitmek istiyorum...aslında aklımda zekai tahir var,ben tedavimi orda oldum,onlar sayesinde hamileyim,ama uzak olduğu için tereddütteyim,bide iş yeriyle izin konusu tabi,,offf offf...bizde analarımız gibi hastaneye gitmesek 9 ay boyunca olmamı gı?

Ay yok doğuma 5 kala netleştirilen doktor, değiştirilen doktor hamile insanı strese sokar. Benim bir arkadaşımın da doğumuna 3 gün kala doktoru istifa edip şehir değiştirdi, kız sudan çıkmış balığa döndü.
Kuaför, dişçi, jinekolog...Bunlar zor karar verilip kolay değiştirilmeyen şeyler.....

Canım sincan lokman hekimde var bildiğim kadarıyla bir arkadaşımda sincana gidiyor hastanenin adı koru idi sanırım o da memnun bende ilk önce koruyu düşündüm uzak olunca ve kocam olmayacağından etlikte karar kıldım bakalım randevudan sonra fikrim değişmezse

kocan nere gitti kız seni böyle bırakıp?? özel deilse yani:26::26:

doktorla kuaförü aynı kefeye koydun ya helal olsun sana

benım supurge işini eşim devraldı bende cabuk yoruluyorum

bi kaç gündür süpüremiyordum. eşim yardım ediyor sağolsun ama dün neden ev dağınık dedi dağınıktı değil aslında hep temiz görmeye alıştı yaa. yorgunum kalkamıyorum diyorum alıştırma kendini, senin için dedim diyor zoruma gitti. kalktım mecbur iş yapmaya çalıştım. ama belim çok kötü şimdi.

Özel ama siz yabancı değilsiniz. Nazıma daha fazla dayanamadı. Kusmaların yetti canıma dedi eeee üstüne üstlük mutfağada giremiyorum adam kaçmayı tercih etti haklı olarak :))) ooooooooooooy içim yanıyo yaaaaaaa haftaya gidiyo tayini çıktı eşimin aaaaay bu kadar üzüleceğimi ben bile beklemiyodum kendime inanamıyorum yazıık eşimde çok üzülüyorda çaktırmamaya çalışıyor iki haftaya bir gelecek artık 3 yıldır dört gözle bekledi hamile kalayım diye hamile kaldığım ay tayini çıktı adamın girer misin görevde yükselme sınavına ahanda böyle olur ne işin var otur oturduğun yerde hemi yooooooooook başın göğe erdimi acabaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaayyy burdan saydırayım da rahatlayayım kız

sincan lokman hekimden pek ii şeyler duymuyorum malesef ama koruyu düşünebilirim.tşk canımmm

saydır valla en çok yanımızda olmaları gereken zaman bu manevi olarak çok istiyo insan, hoş benimki yanımda noluyo ki :)) faydası %40 o kadarcık bişi
senide allah kavuştursun uzak bi yeremi gidiyo yakınmı gittiği yer ?

maltepedeki delta hospital yapmazmı
oranın ücretleri daha uygun diye biliyorum

delta mı???? onlar yüzünden ben bebeğimi kaybettim! olmaz olsunlar..
hamile olduğumu öğrendiğimde, tiroit ameliyatı olduğumu söylememe rağmen tsh bakmadı.
ve Tsh en fazla 2.5 olacakken, benim ısrarımla 1 hafta sonra tahlil yaptırdığımda 7 çıktı! ve bebek düştü.
çünkü ilk 28 gün organların taslağı oluşurken tsh bu konuda en en önemli faktörmüş.
ocağın 9 unda öğrendim hamile olduğumu ve biraz önce hesapladım. o günden beri 481 TL doktor ve eczaneye para ödemişim.
ama artık hiç önemli değil. ne kadarsa o kadar ödeyeceğim. diyeceksin çok paran mı var. yok valla ama giden canın da bedeli yok..
büyük ihtimalle yeditepede doğum yapacağım. özel sigortadan indirim yapılınca en azından biraz makul bir fiyata geliyor.

sincan lokman hekimden pek ii şeyler duymuyorum malesef ama koruyu düşünebilirim.tşk canımmm
Ne demek canım benim arkadaştan gittiği doktorun adını da tam öğreneyim sana bilgi veririm bana çok ısrar etmiştim doktoruma gel çok ilgili diye ama işte şartlardan dolayı en yakın zamanda bilgi veririm inş

Uzak canım ya ankarayla 8 saat arası.... Eşim sağolsun iki haftadır yani bulantılarım başladı başlayalı hiç mutfağa sokmadı. Allah razı olsun kayınvalidemden iyi yetiştirmiş oğlunu mızmızlanmaz öyle ütüsünü yaptı temizliği yaptı hiç kaldırmadı yerimden şimdi o gitcek ben kalacam elin memleketinde bir başıma

anaaa benim adam da gidiyor yahuu.
bi de haftaya cumartesi evi taşıyoruz, pazartesi bizimki gidiyor. yalnız kalacağıma mı yaniyim, yeni evin işi gücü bana kalacak ona mı yaniyim

geçmiş olsun

canım bende medipole gidiyorum ve çok memnunum
doğumu orda yaparmıyım bilmiyorum ama kontrollerime devam etmeyi düşünüyorum

hangi dr a gidiyorsun? ben betül yorgunlara gittim ilk hamile kaldığımı öğrendiğimde; pazartesi kalp atışlarını dinlemek içinde ona gitmeyi düşünüyorum.ama beni düşündüren şey betül hanım çok genç,tecrübesizmi diye endişeleniyorum.kendisini de çok sevdim aslında doğuma kadar ona devam edermiyim bilmiyorum...

Evet 2gündür daha iyiyim. İştahım var denilemez ama yinede birşeyler yiyebiliyorum.Çok şeker yiyorum eşim cocuga alır gibi hepsinden aldı bana döktüm yiyorum agzm onlar yuzunden bos durmuyor seninde ayva krizlerin tutmuş öyle okudum. Afiyet bal seker olsun.

Canım ben başkent üniversitesi hastanesine gidiyorum Güldeniz Hanım'a. Muayane ücreti 110 TL ama kan tahlili ve ikili test dahil.3lü test içinde 70TL fark alıyorlarmıs. Sezeryan Doğum 1600 +250 TL bebek bakım parası alıyorlarmış. ekstrası olurmu bilemiyorum ama düşünebilirsin. çokta uzakta kalmıyorsun..

Son düzenleme:
Selam çevremde 40 haftayı dolduran kimse yok 36.37.38 böyle hep. Bizedemi denk gelmiş genel bir durummu merak ettim. Topikte daha önce dogum yapan varsa veya konuyla ilgili bilgisi olan paylaşırmı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…