2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benimde adet günüme 3 gün falan war normalde o günlerde sancı çekermiyim acaba sancım olursa korkmalımıyım acaba bende onu çok merak ediyorum ...

ya benimde hiç bulantım yok yada herhangi başka belirti sadece adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. birde çarpıntım oluyor o kadar

Bulanti bende de yok kizlar ama bugun tavuk sis yerken kokusundan tiksindim tavugun
Bende de dedigim gibi karnimda kasiklarda sanci oluyo bir de uyku hali ve gaz bu arada ben bezelye yemedim heheheh

Artik sikildim yaaa dusun dusun nereye kadar ne zamana kadar olmicak insan bole seyler yasayinca hayattan soguyo bu 4 gebeligim ama yaaa hepmi kotu biter ben anlamiuorum bu kdr zormu yaaa soylediin gibi bende ayni seyi defalarcavyasadim amabak hala yerimde sayiyorum galibaaa

Kaç defa yazdım sordum bak sayfalara cevap gelmedi sayfada olup cevap vermeden çıkıncada öyle düşündüm.Malum neleri var sanal ortam burası dedim herhalde dalga geçiyor
BİRDE eve döner dönmez yazarım demiştin ya.. yazmayınca hem merak ettim. Kötü birşeymi olduda yzmıyor diye. Mol gebelik ne demek bilmiyorum canım ama inşaallah yoktur öyle birşey. İnsan evham yapıyorum sana üzülme kötü düşünmederdim ama benimde kendimde hayrım yok hep birşey olucak diye korkuyorum.Umarım sorun cıkmaz Özürlük birşey yok canım kötü bir izlenimde bırakmadın hayır. Yinede üzmememeye çalış bak kendini iyi düşünmeye çalış.İyi düşünemiyorsan hiç düşünmemeye çalış allahın izniyle birşey olmaz. kavusucak bebeklerimize.
[/QUOTE]

Saol cnm umarkm gercekten uoktur oyle bisey bakalim sali gunu iki yerden randevu aldim ne diyecekler umarim mol gebelik degildir cok canm sikkin artk umudum oirilmak uzere cokbilhinc bi durum hic bi bebegim bana tutunamiyo tutunanda yasayamiyo nasil bisey ben anlaayamadm ama gercekten bi son bu seferde bozuk gebelikse bidaha asla denemicem cok yipeandim artik dusundugun icin tsk ederm 2 3 gn once burdan heyecanli heyecanli yazdiklarima bakiyorum bi bide simdiki halime cok cnm aciyo gercekten umarim gercelten hersey yolunda gider

Tesekkur ederim cnm saol soylediklerin cokguzel seyler hepsini tek tek denemk cok guzel ama hundan once 3 gebelik gecirdim 3ude kutsuz sonlandi artik dogmak uzere olan bebegim karnimda oldu yikildim psikolojim alt ust oldu bu sefer dedim bi umut acilarimi sararim belki bu bana ilac olur ama daha ilk basta dr moralimi bizdu gerci net biseybyok ortada ama umarimda olmaz bnde bu acilardan kurtilurum artik yaaa (

merhaba kizlar
bizde dun doktora gittik kesecigi gorduk 5 haftalik dedi doktor.
2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.Kalp atisini duyduktan sonra tahlilleri isteyecegim dedi.
Simdilik folik asite devam ediyorum.

[/QUOTE]Saol cnm umarkm gercekten uoktur oyle bisey bakalim sali gunu iki yerden randevu aldim ne diyecekler umarim mol gebelik degildir cok canm sikkin artk umudum oirilmak uzere cokbilhinc bi durum hic bi bebegim bana tutunamiyo tutunanda yasayamiyo nasil bisey ben anlaayamadm ama gercekten bi son bu seferde bozuk gebelikse bidaha asla denemicem cok yipeandim artik dusundugun icin tsk ederm 2 3 gn once burdan heyecanli heyecanli yazdiklarima bakiyorum bi bide simdiki halime cok cnm aciyo gercekten umarim gercelten hersey yolunda gider[/QUOTE]

cnm sakın büyük konuşma lütfen allah büyüktür her şey bi sınaw bol bol dua et.. anlamadan konuştuğumuz şeyler gerçekten olabiliyo.. her şey allahtan şükret hamile kalabiliyosun neler war sadece her şeyin bir zamanı war..belki bişesi yoktur iiyidr. ama sen böle yaparsan olmaz.. lütfen pes etme ..

Son düzenleme:
ya benimde hiç bulantım yok yada herhangi başka belirti sadece adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. birde çarpıntım oluyor o kadar

Sanırım belirttiler kişiye göre değişiyor canım bende de çok bişey yok sadece arada kasılma bacaklarimda ağrı vs bide göğüslerimde hafif bi ağrı var anneme sormuştum onunda hiç bulantı olmamış hatta 4 aylıkken fark etmiş baiz onların zamanina göre daha şansliyiz sadece pozitif düşünelim yeter evlatlarımızi alicaz allah ın izniyle kucağımiza

Saol cnm umarkm gercekten uoktur oyle bisey bakalim sali gunu iki yerden randevu aldim ne diyecekler umarim mol gebelik degildir cok canm sikkin artk umudum oirilmak uzere cokbilhinc bi durum hic bi bebegim bana tutunamiyo tutunanda yasayamiyo nasil bisey ben anlaayamadm ama gercekten bi son bu seferde bozuk gebelikse bidaha asla denemicem cok yipeandim artik dusundugun icin tsk ederm 2 3 gn once burdan heyecanli heyecanli yazdiklarima bakiyorum bi bide simdiki halime cok cnm aciyo gercekten umarim gercelten hersey yolunda gider[/QUOTE]

cnm sakın büyük konuşma lütfen allah büyüktür her şey bi sınaw bol bol dua et.. anlamadan konuştuğumuz şeyler gerçekten olabiliyo.. her şey allahtan şükret hamile kalabiliyosun neler war sadece her şeyin bir zamanı war..belki bişesi yoktur iiyidr. ama sen böle yaparsan olmaz.. lütfen pes etme ..[/QUOTE]

Evet haklisin umudumu kaybetmek istemiyorum ama sali gnu ugrqyabilecegim hayalbkirikligi okadar korkutuyoki gozumu anlatamamm

tatlım her işte bi hayır wardır lütfen ölee düşün ... neler war neler allah dermansız dert wermesin .. öle bile çıksa üzülme dua et bol boll dediğim gibi tatlım her şeyin bi zamanı war. zamanı geldiğinde hepimizin bebişlerş gelecek rahat ol allah büyüktürr:)

Son düzenleme:
kızlar benimde adet günüme 3 gün falan war normalde o günlerde sancı çekermiyim acaba sancım olursa korkmalımıyım acaba bende onu çok merak ediyorum ...

Canım ben 6. haftamdayım ama hala adet olacakmış gibi agrılarım oluyor. Adet sancısı gibi ağrı gebelik belirtisi için bence yetersiz gibi. ama sana şunu söyliyim ben gebelik testini adetime 2 gün kala yaptım ve kıpkırmızı 2. çizgiyi gördüm.

bendede bulantı yok sadece derin bir miskinlik var üstümde. yatsam aralıksız 24 saat uyurum heralde az önce salonu temizledim perişanlardayım, sanırsın ki kilo kilo odun taşıdım

merhaba kizlar
bizde dun doktora gittik kesecigi gorduk 5 haftalik dedi doktor.
2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.Kalp atisini duyduktan sonra tahlilleri isteyecegim dedi.
Simdilik folik asite devam ediyorum.

ben de pazartesi günü tanışacagım kısmetse. ne gibi tahliller gerekecek? benim ilk gebeliğim çok acemiyim

ben normalde 35 günde bir adet oluyodum . o yüzden son adet tarihimi değiştirdim . 6 gün sonraya attım.

oo harikaaa..bnde kayınvalidemlerle aynı şehirdeyim ultrasonu göstermek çk harika fikir

cnm bn dr ve hastane fobisi olan bir insanım:18: bu konularda geri kafalıyım hiç acele etmiyorum dr a gtmeye, yurt dışında ultrasona burdaki kadar girilmiyomuş bnde tehlikeli buluyorum bu fikri saçma bulanlar çıkar ama bn mümkün olduğunca az dr a gtme taraftarıyım ilk gidişte erken olursa bida bi da çağıracak ben çk stres oluyorum:18: daha gtmeden bi sürü rüya gördüm dr la ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…