Ne tesaduf bende bezelye yedim)) omu yapti acaba?haklisin biraz rahat olmamiz lazim..
canım su zehirlenmesi diye bişey var 5 litre çok fazla bence.2,5-3 litre iyidir.yine de doktoruna bi sor istersenBen varım günde iki bardak suyu zor içerdim 3-4 hatta azen 5 litre su içtiğim günler oluyor
Düşün kelimesini duyunca bile içim acıyor allah'ım kimseye yaşatmasınbende sabırsızlıkla bekliyorum 14.ünde kalp atışları için gidcem inşallh duyarız..
buarada bişey sorcam kızlar benim bulantım vs olmuyor yaw sadece sol kasığımda bir sızı oluyor bide bacağımda öle şiddetli bir belirtim de yok :S sizin belirtileriniz nasıl ...
fendemendeeeeeeeeeeeeeeeee neden eklemedin beni eylül annelerinin yanına yani benden eylül annesi olamazmı hı hııı :))))) ekle benide ben biliyorum hamileyim
tatlım rabbine dua et olmuyacaksa da bir nedeni vardır
defalarca aynı durumu yaşayıp bebeklerini kucaklarına alanlar var
ve sakin olmaya çalış canım
henüz ben keseyi bile görmedim benim de sonuçta risk var bende 1 düşük yaşadım ama olumsuz düşünmemeye çalışıyorum salı gününü iple çekiyorum
canım inşallah hayırlısıyla alırsın bebegini kucagına. Mevlam sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Senin bebeğin biraz nazlı ama bence herşey yolunda olacak. Sen olumlu düşünmeye çalış. Sen bebeginden vazgeçme. Ellerini karına koy, konuş onunla. Senin olumlu güzel enerjin herşeyi düzeltecektir. Sen benim bebeğimsin senden vazgeçmiyorum sana güveniyorum de. Deli saçması gibi gelmesin kulağına eminim ki bebişin seni duyacaktır!! Allah gönlüne göre versin, hayırlısı olsun inşallah.
ya benimde hiç bulantım yok yada herhangi başka belirti sadece adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. birde çarpıntım oluyor o kadar
kızlar benimde adet günüme 3 gün falan war normalde o günlerde sancı çekermiyim acaba sancım olursa korkmalımıyım acaba bende onu çok merak ediyorum ...
ya benimde hiç bulantım yok yada herhangi başka belirti sadece adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor. birde çarpıntım oluyor o kadar
merhaba kizlar
bizde dun doktora gittik kesecigi gorduk 5 haftalik dedi doktor.
2 hafta sonra kalp atisi icin cagirdi.Kalp atisini duyduktan sonra tahlilleri isteyecegim dedi.
Simdilik folik asite devam ediyorum.
Canım ben 6. haftamdayım ama hala adet olacakmış gibi agrılarım oluyor. Adet sancısı gibi ağrı gebelik belirtisi için bence yetersiz gibi. ama sana şunu söyliyim ben gebelik testini adetime 2 gün kala yaptım ve kıpkırmızı 2. çizgiyi gördüm.
cnm ben hamileyim yerleşme kanaması yaşadım çok yeni yani adet günüm gelmedi die o gün ne olacağını merak ediyorum acaba yine kan gelir mi diyede korkuyorum.. yaşayıp görecem bakalım :)))
Canim ben acemilikten ne kesenin boyutunu ne de kac haftalik hamile oldugumu sordum walla artik haftaya gittigimde ogrenirim
Canim ben ultrason fotografini anneme verdim bak bakalim taniyacak misin dedim o da bu kim dedi ben de torunun dedim sonra aglastik falan cok guzeldikayinvalidemlere telefonda soyledik onlar da cok mutlu oldular tabiii
Kizlar bende bi tip merkezi buldum aradim kadin dogum uzerineymis sadece yrn oglen gdp kan testi yaptiricam ynlz aklima takilan acaba testle berabr muayende olsmmi gorunurmuki kese son adetim 28 kasimdi yani 28 aralikta olmam gerekiodu muayene icn cokmu erken bi fikri olan varmi??
Canım ben 6. haftamdayım ama hala adet olacakmış gibi agrılarım oluyor. Adet sancısı gibi ağrı gebelik belirtisi için bence yetersiz gibi. ama sana şunu söyliyim ben gebelik testini adetime 2 gün kala yaptım ve kıpkırmızı 2. çizgiyi gördüm.
cnm ben hamileyim yerleşme kanaması yaşadım çok yeni yani adet günüm gelmedi die o gün ne olacağını merak ediyorum acaba yine kan gelir mi diyede korkuyorum.. yaşayıp görecem bakalım :)))
tatlım bende adetten önce öğrendim ama adet gununde hiçbişeycik olmadı korkma sakın
tatlım bende adetten önce öğrendim ama adet gununde hiçbişeycik olmadı korkma sakın
sağol cnm inş bende öle olurum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?