kimseciklerden ses cıkmıyo düşün düşün vakit gecmiyo zaten surdan burdan muhabbet etsek bari
burdayım beeenn deee...aman vakit geçmesin de pazar günü bitmesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
burdayım beeenn deee...aman vakit geçmesin de pazar günü bitmesiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn
ayy evet yaa yarın iş var malüm :S gün bitmesinde söle rahat rahat yatalım yaww evdeyim mayışmıyorum da işte nasıl mayışıyor nasıl uykum geliyor anlatamam:18:
aynen cnm ya tembellik etme günübgn..çamaşır...... ütü...yemek .. arka arkaya sırada zat5en
Canım ben 6. haftamdayım ama hala adet olacakmış gibi agrılarım oluyor. Adet sancısı gibi ağrı gebelik belirtisi için bence yetersiz gibi. ama sana şunu söyliyim ben gebelik testini adetime 2 gün kala yaptım ve kıpkırmızı 2. çizgiyi gördüm.
cnm ben hamileyim yerleşme kanaması yaşadım çok yeni yani adet günüm gelmedi die o gün ne olacağını merak ediyorum acaba yine kan gelir mi diyede korkuyorum.. yaşayıp görecem bakalım :)))
Hakkında hayırlısı olsunbence herşey güzel olacakkk
kimseciklerden ses cıkmıyo düşün düşün vakit gecmiyo zaten surdan burdan muhabbet etsek bari
muhabbet edelim tabi yaa geçmiyo vakit... yarını iple cekiyorummmm off :18:
Yaaa. Kizlar benim aksamdan beri gaz sancisi mi karin agrisimi anlayamadigim bi hareketlenme varlasiklarimda.bisey olur diye cok korkuyorum.surekli lavabodayim kanamam varmi diye bakiyorum.paranoyak oldum iyice;((((
Ne tesaduf bende bezelye yedim)) omu yapti acaba?haklisin biraz rahat olmamiz lazim..
canım ama sana doktor mol begelik olabilir tarzında birşeymi söylediki sen böyle korkuyorsun? 2-3gün önce bebegın var diye seviniyorduk burada. e tamam simdi doktorada gittin gerçekten var tescilledinSaol cnm umarkm gercekten uoktur oyle bisey bakalim sali gunu iki yerden randevu aldim ne diyecekler umarim mol gebelik degildir cok canm sikkin artk umudum oirilmak uzere cokbilhinc bi durum hic bi bebegim bana tutunamiyo tutunanda yasayamiyo nasil bisey ben anlaayamadm ama gercekten bi son bu seferde bozuk gebelikse bidaha asla denemicem cok yipeandim artik dusundugun icin tsk ederm 2 3 gn once burdan heyecanli heyecanli yazdiklarima bakiyorum bi bide simdiki halime cok cnm aciyo gercekten umarim gercelten hersey yolunda gider
Merhaba,
SEninle doğumumuz aynı gün görünüyor. Son adet tarihim 25 kasım benimde umarım düşük tehtidin sona erer mutlu sona hepberaber ulaşırız.
Yaaa. Kizlar benim aksamdan beri gaz sancisi mi karin agrisimi anlayamadigim bi hareketlenme varlasiklarimda.bisey olur diye cok korkuyorum.surekli lavabodayim kanamam varmi diye bakiyorum.paranoyak oldum iyice;((((
Bişey sorucam arkadaşlar hepimiz hemen hemen aynıyız benim karnımda ve kasıklarımda ağrı oluyo çok fazla sizdede varmı acabamerak ettim.
En ruhsuz anne adayı bnm galiba, dr a gitmedim, hala da kararsızım ne zmn gitsemkorkuyorum aslında:18: çk saçma ama..
kızlar benimde Salı günü kontrolum vardı keseği görecektik ve heyecandan günler geçmiyordu.Cuma günü eşimle dışarda öğlen yemeği yerken bi anda belime kasıklarıma inanılmaz ağrı saplantı.Bende kontrol için wc ye gittim.Gittimde başımdan aşağı kaynar sular döküldü.İnanılmaz yoğun şekilde kanamam başladı.Hemen doktorumu aradım tabi ulaşmam mümkün olmadı o size dönecek dediler.Ama ben durabilirmiyim hemen atladık gittik hastaneye.Tabi ben ağlamaktan duramıyorum herkes bana bakıyor.Sekiz senenin sonunda ilk defa hamile kalmıştım ve oda 5 hafta sürdü.Doktorum hemen muayeneye aldı ama gelen kanamayı anlatamam.Muayene sandalyesi örtü heryer kan içindeydi ve ben hıçkırıklar içindeydim. Doktorum bir anda bana ağlama ağlama bak keseyi gördük bebeğin seninle bırakmamış seni diyordu bir andanda bana keseyi göstermeye çalışıyordu.Sadece kendine yerleşecek yer bakmış.Kanaman biraz fazla ama bu bünyeden bünyeye değişir içini ferah tut dedi.Tabi ekranda ben keseyi görünce ağlamam iki katına çıktı :)Bu seferde mutluluk dan ağlıyordum.Ama allah kimseyi böyle bir tecrübe yaşatmasın birbuçuk saat içinde inanılmaz duygu karmaşası yaşamadım.Neyse doktorum bana kalçadan iğne ve hap verdi ve kendimi fazla yormamam gerektiğini söyleyerek evime yolladı.Akşam vurdurduğum iğne ile beraber kanamam durdu.Allahıma şükür şuan herhangibir kanamam yok.Bu tecrübemi özellikle yazdım ki benim gibi bunu yaşayan arkadaşlar olursa hemen olumsuzluğa kapılmasınlar.Yapılması gereken tek şey en kısa zamanda doktorunuza giderek duruma müdahele etmesini sağlayın.Herkese sağlıklı hamilelik diliyorum.Şİmdi cuma günü kontrolum var sonucu sizlerle paylaşırım arkadaşlar....
En ruhsuz anne adayı bnm galiba, dr a gitmedim, hala da kararsızım ne zmn gitsemkorkuyorum aslında:18: çk saçma ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?