2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
tabiki saglikli olsun aslaa farke etmez rabbim ne verirse.... tuhaf biseymis ilk kez duydum

bu tür şeyler safsata bence annem kardeşimde tavuk aşerdiği için devamlı tavuk yemiş ama sonuç kardeşim erkek

benimde pzt salı günü adet günümdü 27-28 günde bir geliyo..pzt ölçtürdüm 57ydi bugun 155di.
birde kese ne zaman gözüküyo acaba bana 15 gün sonra dedi ozaman 6 haftalık olcak 5 haftada gözküyo mu

ben yumurta takibi yaptırdığım için sürekli vajinal muayene olmuştum
korkulacak bişey yok, zaten kayganlaştırıcıda sürüyorlar
kendini kasma rahat ol yeter

canım ya ikimizinde hayal dünyası çok geniş,,,bende bütün ultrason resimlerini sırayla koyup presliycektim,onuda ya beşiğinin üzerine yada odasının duvarına asıcaktım....ama senin fikir de güzel tuttum bunu...

onun için o kadar güzel şeyler düşünüyorum ki ben bir çift patiğinden de(en küçüğü) kapı süsü yapıp odasının kapısına asıcam genç kız ya da delikanlı olana kadar duracak sonra istemez belki bir de şu el ve ayak kalıplarından almayı düşünüyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah

petek cok guzel dusunmussun guzel fikir kapi sus olabilir gercekten

bende başladım 3 gün önce
erken demiş bir arkadaş ama ne olacağını bilemeyiz sonuçta 5. ayda da kürtaj olan var
doğrudur
yediklerimizle belli olmuyor bir fenci olaraktan onaylıyorum

ayyy burda perş cuma da tatil edildi tam 1 hafta kar tatili benim tahlil sonuçlarının çoğu da yarın çıkıo hastaneye gidebilirim inş
bir de kızlar tubitakla işbirliği içinde düzenlenen bir kurs var kabul edildiğimi bildirdiler bugün ben de tamam gelicem dedim ama sonra uçak ve otobüs yolculuğunun zarar verebileceği geldi aklıma
doktora bunu da danışmam lazım
inş sakınca yoktur da giderim bu kursa çok istiyorum

Kizlar pilim bittiii sabahtan isyapiyorum ayaklarim zonkluyo suan tenbelligim yuzunden yordum bebisimii ... kacgundur eve dokunmadigimdan ev aldi basini halay ceker vaziyetteydi olmayacak boyle diyerekten kollari sivadim ve ise giristim yeni bitti ama bende bittim...
Kizlar bende ilk kizimda yapamadiklarimin acisini bunda cikaricam
Size benden tavsiye hicbirseyi icinizde birakmayin herzaman hamile olnuyoruz ve dogum yapmicas sayili defa yani...
Annem ve esimden baska kimse olmadi kaynimin nisani dolayisiyla sehir disindalardi aniden kizin gelince garibanlar gibi doguma gittim ve esim o panikle cicek almadi ve ben nasip olursa onceden kendime cicek siparisi vericem seker kurabiyeleri yapicam hastahaneye gelenler icin vsvs yani bu defa beklentim olmayacak kimseden ben kendim halledicem tum istediklerimi insallah
Eger buda kiz olursa sadece parkyatagi alsam yeter ama erkek olursa kiyafet alirim herseyimiz var ablasindan kalma

benimde pzt salı günü adet günümdü 27-28 günde bir geliyo..pzt ölçtürdüm 57ydi bugun 155di.
birde kese ne zaman gözüküyo acaba bana 15 gün sonra dedi ozaman 6 haftalık olcak 5 haftada gözküyo mu

cnm değer 2000lerdeyken kese gözkürmüş karından galiba değerini hesapla 155 ya budün 2 gün sonra 310 ondan 2 gün sonra 620 yani hemen hemen 8 gün sonra falan gözükür kese cnm ama haftasını bilmem galiba 5 hafta 6 hafta dediğin gibi o aralar gözükür cnm

kizlar bebeginize ilk hangi aylarda esya ( patik ,zibin,ne bileyim tulum ) almayi dusunur sunuz????

bugun tam 4 haftalık bana 10-15 gün sonra gel dedi

normal canım ben de ilk gittiğimde 258,4 çıktı hcg 4 haftalık demişti doktor ve haftaya gel demişti ama ben 10 gün sonra yani bugün gittim ve gördüm keseyi 14gün sonraya randevu verdi kalp atışlarını dinlemek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…