kizlar birde bisey okudum nette vede duymustum ben onu eger cok tavuk yenirse KIZ et yenirse ERKEK bebek olurmus
tabiki saglikli olsun aslaa farke etmez rabbim ne verirse.... tuhaf biseymis ilk kez duydum
kaçtı cnm beta değerin ilk ölçtürdüğünde kaç gün sonra kaça yükeldi..hayırlısı olsun cnm ..bende tahmini doğumumu hesapladım aynı güne geliyo seninle normalde bugün adet günümdü :))
kızlar ben de bugün 4+6 da minik mercimeğimin kesesini gördümkalp atışı için 10 gün sonra gel dedi sizce geç mi
Teşekkür ederim kızlar insan bi korkuyor bilmeyince nasıl birşey olduğunu
Bakalım belki kalp atışını dinler bu hafta benim de doktorum gerçi gelişimine bakalım dedi kalp atışı demedi ama...
Bu arada benim arada sırada-o da çok az- kasık ağrım oluyor
onun dışında bir de bulaşıkları kaldırırken çlok fena midem bulanıyor onun dışın da hiçbir belirti yaşamıyorum ben..
Bir de çok kilo aldım yau evlendiğim de
48 kiloydum şimdi 55 bazen 56 oluyorum boyuma göre normal ama ben hamileliğin son dönemini düşünemiyorum artık :))9
merhaba kızlar ben de gördüm bugün bebeğimi geç yumurtladığım için 5 gün geriden geliyormuş yani 5 haftalıkta keseyi gördüm 2 hafta sonra kalp atışını dinletmek için çağırdı doktor bu arada pikoloman çok iyi yapmışsın ben de başlayacağım senin gibi defter tutmaya ama daha alamadım şöyle güzel bir defter bu arada ben bütün ultrason görüntülerini de yapıştırcam içine sana da tavsiye ederim
ayrıca D&R' da çok güzel bebek albümleri var ama normal albümlerden farklı tavsiye ederim ben aldım bir tane
bu tür şeyler safsata bence annem kardeşimde tavuk aşerdiği için devamlı tavuk yemiş ama sonuç kardeşim erkek
canım ya ikimizinde hayal dünyası çok geniş,,,bende bütün ultrason resimlerini sırayla koyup presliycektim,onuda ya beşiğinin üzerine yada odasının duvarına asıcaktım....ama senin fikir de güzel tuttum bunu...
onun için o kadar güzel şeyler düşünüyorum ki ben bir çift patiğinden de(en küçüğü) kapı süsü yapıp odasının kapısına asıcam genç kız ya da delikanlı olana kadar duracak sonra istemez belkibir de şu el ve ayak kalıplarından almayı düşünüyorum Rabbim sağ salim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
bende başladım 3 gün öncehadi hayırlısı... herkes kesecikleri gördü nerdeyse maşallah...ayyy siz yazdıkça ben heycanlanıyorum bende cumartesi göreceğim inşlh.....kızlar bu arada ben dün bir defter edindim,,hergün bebeğime bişeyler yazıyorum,,onu ne kadar çok beklediğimi,hissettiklerimi,endişelerimi,korkularımı,hasretimi,mutluluklarımızı,(babasının nsl bana yemek hazırlayıp süt ısıttığını da yazıyorum ,büyünce okusun gülsün diye)yazıyorum...çok güzel oluyor,9 ay boyunca yazıcam, fındık kurdum büyüyünce okutucam hepsini...
doğrudurArkadaşlar bebeklerimizin cinsiyetleri sperm ve yumurta buluştugu andan itibaren bellidir. Erkekten gelen dölleyici sperm X kromozomu ise, bebeğin cinsiyeti kız olmaktadır. Dölleyici sperm Y kromozomu ise bebek erkek olmaktadır Buyüzden gebelikte yediklerimiz veya yemediklerimiz bebeğin cinsiyetine etki edemez. benmi yalnış biliyorum
kesenin tam ne zaman gözüktüğünü söyleyebilicek kimse yok mu?
benimde pzt salı günü adet günümdü 27-28 günde bir geliyo..pzt ölçtürdüm 57ydi bugun 155di.
birde kese ne zaman gözüküyo acaba bana 15 gün sonra dedi ozaman 6 haftalık olcak 5 haftada gözküyo mu
canım o değişiyor kişiye ve doktora gittiğin zamana göre senin ki ne kadarlık
bugun tam 4 haftalık bana 10-15 gün sonra gel dedi
kızlar benim beta hcg 2690 olmuş 5+0 ım bugün. sizce kese görünür mü artık?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?