2013 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

göbeği çıkan bi sen değilsin canım,

gören aa hamile misin diyor yooo kilo aldım diyorum pantolonlarım patlayacak gibi hatta bazıları kapanmıyor

1 ay sonra saklamam imkansız olacak galiba...

bu bebeğin boyutuyla ilgili değil yani bünye meselesi

Son düzenleme:
*
görünür bence benim gebeliğim sat a göre 5+5 bugün ama geç yumurtladığım için 5+0 dedi doktor ve ben bugün gördüm keseyi

kalp için ne zaman çağırdı peki?

kese yi karından mı vajinal mı gördü? keseyi görünce yorum yapıyor mu ne bilim işte iyi kötü bişeyler

bende kilo almadım ama kotlarımın düğmesi açık geziyorum
üzerinede kapatacak uzun birşey giyiyorum
hamile pantalonları düşer bu haftalarda olmaz zaten
başka çözümüm yok şuan için :)

Kızlar gittiğiniz hastahane de 3 boyutlu makine olup olmadığını araştırdınız mı?Ben hala doktor ve hastahane araştırmasındayım iyi birini bulana kadar gezeceğim bakalım ama öncelikli konulardan biri de 3 boyutlu olması bazı hastahaneler de olmuyormuş...

al bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:

bende bir üsyorum eller ayaklar buz gibi oluyor bir dakika sonra herşey tam tersi yanıyorum =) minnacık mercimek ne haller yaşatıyor bize yaaa =)))

Bu gece bend uyyamadim yaw midem eskidi durdu :18: şimdi de ise gitcem zar zor kahvaltı yapıyorum

midem durup dururken kalkıyor bir iki dakika bulanıyor sonra geciyor. yemek yiyemiyorum. et tavuk balık yiyemiyorum. ancak kuru kuru yagsız ve tuzlu olursa midem alıyor. çorba içebiliyorum. ne olacak bilemiyorum.

benim gögsümdeki kahverengi halka kocaman oldu =D zenci memesine döndüüüü oyy =)))

Ben kuru öğruntu yasadim bu sabah ama ortalik inledi;( korkuyorum ogurmekten karin kaslarim zorlaniyo;(

ayyy artık yavas yavas bulantı haberleri gelmeye basladı. ne olacak hallerimizz

kızlar benim bgn ayağım uyuşmaya başladı,karıncalanıyor sanki...sizdede oluyormu?

ben böyle bir durum yaşamadım. bi sormak lazım bilenlere.
-----------
kızlarrr mevlam nasip ederde bebeklerimizi kucaklarsak, ekim ayında topik açıp bebeklerimizin resimlerini paylasalım mıı? o zamana kadar cok güzel arkadaslıklar kurulmus olur harika olur bence. umarım sizde sıcak bakarsınız. =)

çiçek fikrini çok tuttumdoğuma yakın bi daha hatırlatırsın dimiii

ah keşke yormasaydın cnm o kadar kendini, benim ev de aynı durumda,az önce dayanamayıp ocağın kenarındaki fayansları falan sildim artık yağ sıçramış yemek yaparkenama devam etmicem yormıcam bu sefer hiç kendimi, sonra suçluluk duymak istemiyorum(nedeni o olsa da olmasa da)

şimdiye kadar kalp atışlarını duymuş olan var mı kızlar aramızdaaa

geçen sefer ben de defter tutuodum bebeğim için, sonra o kadar zor oldu ki onları okumak imha etmek
asla kötü düşünmek istemiyorum ama temkinli olmakta yarar var, ben bu sefer yapmıcam

Bnm dr.umda cok memnunum,Izmirde olan varsavtavsiye ederim.Ibrahim Yanik

ben kalp atışlarını puls olarak gördüm. dr hanımla beraber konsantre olduk kalp atısıda cokk hafif duyuluyordu. yaaaa yerim ben onuuuu yerimm. çok duygulanıyorum =)))

ben kalp atışlarını puls olarak gördüm. dr hanımla beraber konsantre olduk kalp atısıda cokk hafif duyuluyordu. yaaaa yerim ben onuuuu yerimm. çok duygulanıyorum =)))

ay maşallahhhh kaçırmışım ben
inş. ben de duyarım haftaya, zaman geçmiyor yaaa, cuma testlerimi yaptırıcam p.tesi de doktora gidicem

Kizlar bnm daha gobegim cikmadi ki ikincide daha cabuk cikar.aman mumkunse dha cikmasin Dha oncede 4 ayda cikmisti.yediklerinize coook dikkat edin son aylar iyi kilo alacaksiniz:) kesinlikle paket meyve sulari,hazir coeba,gazli icec ,cerez yagli gida vs... Uzak durun.buarada ilkinde 16 kilo aldim duyurulur:))) ikincide 10 kiloyu gecmemem lazim ama kismet bakalim ne kdr alicam.simdi oyle cnm cekti sunu abartayim demiyorum zararli seylerden uzagim valla

Olur canım ya iyi olur fikir edinirim en azından Kartal'dayım ben bir de yakınlardaysa giderim valla....
eğer nasip olursa bebişimiz 5 aylık olunca hoşuma giden şeylerden almaya başlarım sanırım...........
Ben de böyle düşünüyorum önce cinsiyet hangi renk üzerine yoğunlaşacağını bilirsin en azından...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…