Göbişim çıktı diyen ben olduğumdan üzerime alındım tabiki.Herneyse belki fazla alındım bilmiyorum.sorunun cevabını veriiym ozaman.Olabiliyor
Başka bir yöndende cevaplıyım mm ile ölçülen birşey evet.. ama midemizi bulandırabiliyor ilkgünlerden dünyanın yükünü taşımış kadar yorgun olmamızı sağlayabiliyor.aşırı hassas yapabiliyor ve daha neler neler yapıyor.. mm evet ama etkileri büyük oluyor kuzularımızın.. Küçükler ama çok büyükler herbirimiz için.
bugun tam 4 haftalık bana 10-15 gün sonra gel dedi
görünür bence benim gebeliğim sat a göre 5+5 bugün ama geç yumurtladığım için 5+0 dedi doktor ve ben bugün gördüm keseyi
6-7 aylarda eminönü havuzlu hana gider herşeyini alır gelirim heraldekizlar bebeginize ilk hangi aylarda esya ( patik ,zibin,ne bileyim tulum ) almayi dusunur sunuz????
göbeği çıkan bi sen değilsin canım,
gören aa hamile misin diyor yooo kilo aldım diyorum pantolonlarım patlayacak gibi hatta bazıları kapanmıyor
1 ay sonra saklamam imkansız olacak galiba...
bu bebeğin boyutuyla ilgili değil yani bünye meselesi
al bende de okadar cnm malesef bende ayni seyleri yasiyorum daha once olmazdi bence hamileligin etkisi var.. birde ben inanilmaz terliyorum iki gecedir
esim sirtima havlu koyuyor ayrica ates basiyor:26:
Bu gece bend uyyamadim yaw midem eskidi durdu :18: şimdi de ise gitcem zar zor kahvaltı yapıyorum
canlar ,
bende nadiren akşam bulantısı ve göğüslerde dolgunluktan başka bir belirti yok doktora da gidemedim daha bir haftam var ,
eve ulaşsam da doktora bir görünsem keseyi görsem kalp atışını duysamm
Ben kuru öğruntu yasadim bu sabah ama ortalik inledi;( korkuyorum ogurmekten karin kaslarim zorlaniyo;(
kızlar benim bgn ayağım uyuşmaya başladı,karıncalanıyor sanki...sizdede oluyormu?
kızlar benim beta hcg 2690 olmuş 5+0 ım bugün. sizce kese görünür mü artık?
Kizlar pilim bittiii sabahtan isyapiyorum ayaklarim zonkluyo suan tenbelligim yuzunden yordum bebisimii ... kacgundur eve dokunmadigimdan ev aldi basini halay ceker vaziyetteydi olmayacak boyle diyerekten kollari sivadim ve ise giristim yeni bitti ama bende bittim...
Kizlar bende ilk kizimda yapamadiklarimin acisini bunda cikaricam
Size benden tavsiye hicbirseyi icinizde birakmayin herzaman hamile olnuyoruz ve dogum yapmicas sayili defa yani...
Annem ve esimden baska kimse olmadi kaynimin nisani dolayisiyla sehir disindalardi aniden kizin gelince garibanlar gibi doguma gittim ve esim o panikle cicek almadi ve ben nasip olursa onceden kendime cicek siparisi vericem seker kurabiyeleri yapicam hastahaneye gelenler icinvsvs yani bu defa beklentim olmayacak kimseden ben kendim halledicem tum istediklerimi insallah
Eger buda kiz olursa sadece parkyatagi alsam yeter ama erkek olursa kiyafet alirim herseyimiz var ablasindan kalma
Kızlar gittiğiniz hastahane de 3 boyutlu makine olup olmadığını araştırdınız mı?Ben hala doktor ve hastahane araştırmasındayım iyi birini bulana kadar gezeceğim bakalım ama öncelikli konulardan biri de 3 boyutlu olması bazı hastahaneler de olmuyormuş...
çiçek fikrini çok tuttumdoğuma yakın bi daha hatırlatırsın dimiii
ah keşke yormasaydın cnm o kadar kendini, benim ev de aynı durumda,az önce dayanamayıp ocağın kenarındaki fayansları falan sildim artık yağ sıçramış yemek yaparkenama devam etmicem yormıcam bu sefer hiç kendimi, sonra suçluluk duymak istemiyorum(nedeni o olsa da olmasa da)
şimdiye kadar kalp atışlarını duymuş olan var mı kızlar aramızdaaa
evet inşallahtatlim bizim seninle ayni zamanda dogum olcak nasipse banada doktor erken dedi bnde bekliom
ben kalp atışlarını puls olarak gördüm. dr hanımla beraber konsantre olduk kalp atısıda cokk hafif duyuluyordu. yaaaa yerim ben onuuuu yerimm. çok duygulanıyorum =)))
eğer nasip olursa bebişimiz 5 aylık olunca hoşuma giden şeylerden almaya başlarım sanırım...........kizlar bebeginize ilk hangi aylarda esya ( patik ,zibin,ne bileyim tulum ) almayi dusunur sunuz????
Ben İstanbul'dayım varsa buralarda oturan tavsiyelerinizi beklerim..Anadolu Yakası..
Ben de böyle düşünüyorum önce cinsiyet hangi renk üzerine yoğunlaşacağını bilirsin en azından...eğer nasip olursa bebişimiz 5 aylık olunca hoşuma giden şeylerden almaya başlarım sanırım...........
Olur canım ya iyi olur fikir edinirim en azından Kartal'dayım ben bir de yakınlardaysa giderim valla....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?