eğer nasip olursa bebişimiz 5 aylık olunca hoşuma giden şeylerden almaya başlarım sanırım...........
ay maşallahhhh kaçırmışım ben
inş. ben de duyarım haftaya, zaman geçmiyor yaaa, cuma testlerimi yaptırıcam p.tesi de doktora gidicem
kızlar benim bacak aralarıma kasılma gibi ağrılar giriyor özellikle bugün öğlenden beri var önemli değildir değil mi ilki düşük olunca böyle korkuoyrum normaldir herhalde değil mi
kızlar benim bacak aralarıma kasılma gibi ağrılar giriyor özellikle bugün öğlenden beri var önemli değildir değil mi ilki düşük olunca böyle korkuoyrum normaldir herhalde değil mi
Ben de2. Cizelgemi yapmis bulunmaktayimmmm:)
günaydın kızlarrrrr ayın 19unda doktor gitmeye karar verdm 1 taşla iki kuş vurucam inş :)) hem kese hem kalp atışı :) tabi kalbi varsa atacak 10 gün kafayı yemezsem iyidir :)
normaldir cnm endişelenme ara ara olan ağrılar herkeste varkızlar benim bacak aralarıma kasılma gibi ağrılar giriyor özellikle bugün öğlenden beri var önemli değildir değil mi ilki düşük olunca böyle korkuoyrum normaldir herhalde değil mi
genel testler işte, kan rubella toxoplazma falanben spontane takılmayı düşünüyorum. eger karşıma çok şirin birşey cıkarsa onu mutlaka alırım gibi geliyor. ancak ciddi alışverişi son aylarda tek kalemde yaparım.
ne testi yaptırıyorsun? benden hiç test istemediler. 1 ay sona gel idrarına bakıcaz dediler. baska da birsey demediler.
arkadaşım bende de oluyor kasılma ve agrılar 6+2olmama ragmen hala yerleşme devam ediyormuş. üzülme sakın. bebegin sana yakınlaşıyor diye sevinmeye çalış. hakkımızda hayırlısı olsun =)
Ben de2. Cizelgemi yapmis bulunmaktayimmmm:)
canım ben aşılamayla hamile kaldım,bebiş için öyle zor dönemler atlattımki anlatamam,defter tutmak hep hayalimdi.evt dedğin gibi bu kadar uç yaşamamak lazım çünkü kötü bişi olduğunda allah korusun zor toparlanırım,,,ama elimde değil ki inan şimdiden hamile kıyafetlerine bakıyorum,doğum yapıcam hastaneleri araştırıyorum daha bir sürü şey....evt çokkk abartıyorum ama elimde değil...
benimde pzt salı günü adet günümdü 27-28 günde bir geliyo..pzt ölçtürdüm 57ydi bugun 155di.
birde kese ne zaman gözüküyo acaba bana 15 gün sonra dedi ozaman 6 haftalık olcak 5 haftada gözküyo mu
kesenin tam ne zaman gözüktüğünü söyleyebilicek kimse yok mu?
canım ya ikimizinde hayal dünyası çok geniş,,,bende bütün ultrason resimlerini sırayla koyup presliycektim,onuda ya beşiğinin üzerine yada odasının duvarına asıcaktım....ama senin fikir de güzel tuttum bunu...
yediklerimizle belli olmuyor bir fenci olaraktan onaylıyorum
kizlar bebeginize ilk hangi aylarda esya ( patik ,zibin,ne bileyim tulum ) almayi dusunur sunuz????
kızlar benim beta hcg 2690 olmuş 5+0 ım bugün. sizce kese görünür mü artık?
göbeği çıkan bi sen değilsin canım,
gören aa hamile misin diyor yooo kilo aldım diyorum pantolonlarım patlayacak gibi hatta bazıları kapanmıyor
1 ay sonra saklamam imkansız olacak galiba...
bu bebeğin boyutuyla ilgili değil yani bünye meselesi
geçen sefer ben de defter tutuodum bebeğim için, sonra o kadar zor oldu ki onları okumak imha etmek
asla kötü düşünmek istemiyorum ama temkinli olmakta yarar var, ben bu sefer yapmıcam
Gozunaydin canim peki kalp atisini gordunmu yada duydunmu
Keyfini çıkar arkadaşım hamileliğinin.Nasıl davranmak istiyorsan öyle davrankötüyü düşünmemek lazım ama düşümüyor işte.Ben bazen çok olumsuz düşünüyorum kötümser oluyorum o iletiyi yazarkende o psikolojideymişim. Malum kalp atışlarını falan duymadıkya daha..korku kaplıyor zaman zaman.. Hakediyoruz sevinmeyi.Bende şimdiden nasıl dogm yapacagımı bile düşünmeye başladm.. senin gibiyim.. ama bazen kötümserlik tutuyor işte..
kalp atışı daha yoktu . 6hafta 5günlükmüş bi ay sonra gel dedi.testler yaptı kan idrar çk şükür bi terslik yok :)
Düngece söylediğime söyleyeceğime pişman oldum.Bir arkadaş alındıda alındı oysaki alınıcak hiçbirşeyde söylememiştim.Herneyse canı sağolsun yapıcak birşey yokÖyle kocaman bir göbegim tabiki yok ama tek kat kıyafetle gören aptal olsa anlar hamile oldugumu.. kendini belli ediyor bebeşim.. sağlıklı olsunda isterse hiç belli olmasın göbişim hiiiç önemi yok.Ben sadece sevincimi paylaşmak istemiş diğer arkadaşlardada böylemi diye sormuştum.. dediim gibi ne yapalım canları sağolsun.
Defter tutan arkadaşla daha erken derken bunu demek istemiştim.. yaşanmış bir örnek.. rabbim esirgesin hiçbirimizi böyle bir acıyla sınamasın ama insan bazen iyi bazende kötü düşünüyor.Heleki benim gibi öncesinde düşüğü olan biri..
bende kalp atışını duyana kadar içim rahat etmeyecek tedirginliğim geçmeyecek hamile olduğumu ilk öğrendiğimden bu zamana kadar kese varmıdır ki dış gebelik inş olmaz diye düşünüyordum şimdi de kalp atışını duyarmıyım yok duyumazsam ne olur diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum.bakalım ilerki zamanlarda neleri düşüneceğiz üçlü iki testler doğum yaklaşınca normal doğum mu olacak yoksa sezaryanlamı olacak düşünceleri sanırım hiç bitmeyecek bu düşünceler...........:44::44::44:
göbiş bende de var hafiften, zaten vardı ama accık daha çıktı sanki
ya tabi ki allah kimseye yaşatmasın kötü bişi sölemek diil amacım sadece kendi yaşadıklarımdan örnek vermek istemiştim ben de,yaşayan bilir çünkü sadece, ama tabii ki bende de var o heyecan, şu 3 yı bi atlatsam diyyorum.ha diceksiniz ki olacağı varsa ilerki zamanlarda da olur, ama ne biliyim bir önceki gebeliğim aklıma gelio hep, 9.haftamdıo yüzden o zamanları bi atlatmak istiom şimdi
kizlar bebeginize ilk hangi aylarda esya ( patik ,zibin,ne bileyim tulum ) almayi dusunur sunuz????
kalp atışı daha yoktu . 6hafta 5günlükmüş bi ay sonra gel dedi.testler yaptı kan idrar çk şükür bi terslik yok :)
Kizlar bnm daha gobegim cikmadi ki ikincide daha cabuk cikar.aman mumkunse dha cikmasin Dha oncede 4 ayda cikmisti.yediklerinize coook dikkat edin son aylar iyi kilo alacaksiniz:) kesinlikle paket meyve sulari,hazir coeba,gazli icec ,cerez yagli gida vs... Uzak durun.buarada ilkinde 16 kilo aldim duyurulur:))) ikincide 10 kiloyu gecmemem lazim ama kismet bakalim ne kdr alicam.simdi oyle cnm cekti sunu abartayim demiyorum zararli seylerden uzagim valla
keseyi görenekadar gecen 3gün banada az kabuslar yaşatmadı. Keseyi ya göremezsek ya öyleyse ya böyleyse diye.Gördüm çok şükür.şimdide kalbi ya atmazsaya takmış durumdayım.tamamen aynı düşüncelerdeyiz yani. insan korkuyor yav.. düşükler kanamayla farkediliyor ama kalbi atıp atmadıgı? :( kendini 1 ay hamile sanıp 1 ay bebegıni kalbi atmıyorken taşımış birinin yazısını okudum bugün.. rabbim göstermesin...
Ben de senin söylediğin kısımda sertlik var elimi değdirdiğim de belli oluyor.Acaba rahim olabilir mi o?!Canım bu göbek değil bendeki öyle değil.. göbegim zaten vardı ama tipi değişti.benim bahsettiğim şişlik kıy tüy olan yerden itibaren başlayan şişlik.. senin amacında kötü birşey söylemek değil benimde değil bende aynı durumdayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?